1451

• Jeff Gordon
  • Jeff Gordon
  • Jeff Gordon
  • Jeff Gordon
    íme az 1.
  • Jeff Gordon
    elhatároztam hogy nyitok a topicon belül egy offtrack kép sorozatot, a williams csapatot érintően! majd véleményt kérek!
  • Jeff Gordon
    nemtudom. de utolsó helyről szép eredmény ez is...
  • Tigristank
    Szerintem egy 1 kiállásos taktika jobb lett volna Rosbergnek. Amúgy grat M. Schuminak, ez szép verseny volt.
  • Jeff Gordon
    Rosberg jó volt, elismerésem
    Villeneuve is jól ment!!! kár Webberért...
  • JGTC
    simán!! a helyében örjöngnék, bár az sem oldana meg semmit

Rosbergnek jó volt a taktikája
  • Jeff Gordon
    a fenébe... Webbernek annyi! ezt nemhiszem el, pedig olyan 6.ra jó lehetett volna!
  • Jeff Gordon
    Webber eddig nemrossz. 12. akár még több pont is lehet,ha bejön a benzinspekuláció...
  • Jeff Gordon
    kezdődik mindjárt a futam. Nézzétek!!!
  • Tigristank
    Jaja. Arról nem is beszélve, hogy Alonso nem mindig a győzelemre utazik. Év elején megnyer 3-4 futamot, aztán utána már megelégszik a 2.,3. vagy 4. hellyel. Tavaly hányszor nyert úgy, hogy kiesett előtte Raikonnen? Ráadásul Raikonnen általában már jócskán vezetett előtte.
  • Tigristank
    Remélem én is hogy M. Schumacher vagy Raikonnen fog nyerni, de Alonso tényleg jól megy. Idén sajnos még nem bizonyított semmit a McLaren, de biztos fel fognak zárkózni az élvonalba. Nem vagyok éppenséggel McLaren fan, de őket sokkal jobban kedvelem mint a Renaultot. A Williamsnek szerintem ezen a versenyen még a dobogó is nagyon távolinak látszik, persze ez sok mindentől függ.
  • JGTC
    tetszik de az autóból több is látszódhatna
  • Jeff Gordon
    szerinted milyen lett a banner?
    kössz a nyilatkozatokat, remélem igazad lesz!
  • JGTC
    Szombati nyilatkozatok.... feljönnek simán úgy érzem

Williams

Mark Webber: (10/19) "A motorcsere miatt kapott büntetés miatt természetesen jó taktikát kell kidolgoznunk a versenyre, és azt gondolom, hogy a mérnökeink ebben a helyzetben is nagyszerű munkát végeztek. Nagyon fogunk igyekezni a versenyen, de ezen az időmérőn nem lehettek nagyobb elvárásaink. Az utolsó körömben talán túl keményen hajtottam, és egy kis hibát is elkövettem a hármas kanyarban, ami miatt valamennyi időt vesztettem. De nem volt vesztenivalóm. Csak mentem a tizedik helyen, hiszen nyilvánvalóan mindenkinek sokkal kevesebb üzemanyaga volt nálam."

Nico Rosberg: (12/22) "Megint lassabb voltam két tizedmásodperccel, ami ahhoz kellett volna, hogy a harmadik etapba jussak. Ahogy nőtt a tapadás, csak egy köröm volt, amit teljesen ki tudtam használni, és ilyenkor sok hasznát lehet venni a tapasztalatnak. Legalább most már megtanultam jól megválasztani, hogy mennyi üzemanyaggal célszerű indulni a versenyen. A rajtrács végéről indulok majd, de nagyon keményen fogok hajtani. Azért dolgoztunk, hogy jó taktikánk legyen a versenyre és azt hiszem, hogy még így is jó teljesítményt nyújthatunk."

• Jeff Gordon
    marhára nem szeretem ha a kedvenc f1es versenyzőmet egy ilyen mitugrász leugatja!!! Ha Jeffet is így leugatá valaki azon is kiakadnék. de gondolom te is:)
  • gordon 24
    Remélem idén megmutatja nekik.Sajnos egyenlőre másnak nem igazán van esélye egy bajnoki címre. Talán Raikkonen bele szólhat de szerintem Schumi és Alonso között fog idén eldőlni a dolog és remélem hogy nem az Alonso lesz a győztes.
  • Jeff Gordon
    a szivemből szoltál! Pontosan egyetértek veled. nemtom kik ezek és mit pattognak ennyire. de ez a Fisichella.... hát nemhittem a szememnek! én nagyon utállom ezt a csapatot. télleg tisztaszívből!!! Fisichella meg menjen a francba.
    az nem volt semmi. Alonso vághat nyugodtan kanyarokat... de rápacsált mert mind2en elmentek mellette. hehe. de monaco2004 se volt semmi, alagutban előz nekimegy MSnek és még neki áll fejjeb és mutatja a középső ujját. Hát őszintén utállom ezeket, nagyon beképzeltek!!! Remélem ha más nem, akkor MS megmutatja nekik hogy hogyan kell normálisan versenyezni!
  • gordon 24
    A Fisichella nem nagyon értem mit képzel magáról. Ha valakinek nem elég 20-perc arra hogy bekerűljön az első 10-be, akkor nem értem miért más a hibás. Jó hogy nem azt szeretné hogy mindenki menjen le a pályáról mert ő jön. Ez egy pöcs!!! Engem is felbosszantott nagyon. Egyébként ez az egész Renault csapat ez borzalmas, nagyon a elegem van belőlük.
    Ezek a megmozdulások!!! Tavaly Monaco?? Láttad?? Kb hatszor levágja a sikánt az Alonso és nem kap büntetést. Ezek a nyilatkozatok KI AZ A SCHUMACHER POLÓ,
    Nem mész el előlem leugatlak. Mit képzelnek magukról?? Nem nagyon értem.
  • Jeff Gordon
    Ez a mai Fisichella féle malőr, a kirohanása kellőképpen felbosszantott. és be is bizonyított nekem valamit. te mit gondolsz erről?
  • Jeff Gordon
    pontosan. én bizok a pontszerzésben. ha Rosberg nem akkor Webber.
  • gordon 24
    Sajna megint erős nagyon a Renault,de bízom a ferrarik-ban. Remélem az MS-es ferrari,de ha nem ferrari akkor Raikkonen,vagy Rosberg. De az utóbinak naon néhéz lesz onnan hátulról.
  • Jeff Gordon
    ok. szerinted ki nyer holnap?
  • gordon 24
    Nem kell jó ez!
  • gordon 24
    Nálam 1024x768-as! De nem baj ám. Jól néz ki.
  • Jeff Gordon
    sorry leközelebb igyekszem kisebbet betenni:)
  • Jeff Gordon
    nálam nem. 1280*1024 a felbontásom...:)
  • gordon 24
    Úristen!!! Lelóg a térképről!!!
  • Jeff Gordon
    találtam egy jó kis képet:
  • Jeff Gordon
    hát nemtudom. Alonsonak nem sok munkája van benne hogy ilyen jó a kocsi. inkább csak jól tudja vezetni a pályán...
    igen tudom sajna most hátulról jönnek fel...
    ez a 100.hozzászólás
    GO WILLIAMS
  • Tigristank
    Hát ez részben igaz, de a Renault is ott lenne most Alonso nélkül. Tavaly nagy szerencséje volt, hogy Raikonnen-nel mindig történt valami. Egyébként az időmérőn Webber a 10., míg Rosberg a 12. lett, persze ehhez még hozzá jön a 10 helyes rajtbüntetés, tehát hátulról fognak rajtolni.
  • Jeff Gordon
    köszi szépen. nekem is tetszik a banner. idén valószínű ez kitart. jövőre majd lesz másik... egyébként van egy komoly terv a fejemben csak azt még meg kell tudni valósítani...
    Williams úr sztem mindenképp jó hogy rajta van. pont ez a hibája a Ferrari topicnak. ott nincs rajta Enzo.
    az a lényeg, hogy a World Champions mellett van 9évszám, ami az F1ben a 2.legtöbb! Természetesen csapat vb-ről beszélünk
  • Jeff Gordon
    hali is! pontosan az. Jeff Gordon, ua mint a másik forumon...
  • antijuve
    hmmm,szép Jeff,vagy mi itt a neved:D
  • gordon 24
    Szerintem nem rossz!! Minden rajta van ami a WilliamsF1-et jellemzi.
    Jó!
    Én is szeretnék a BTCC-hez de nem tudom hogy hogy csináljam!
  • Jeff Gordon
    télleg! mit szólsz a bannerhez??? milyen lett szerinted?
  • gordon 24
    Ebbe is egyett értek! A Montoyának csak arc, van teljesítmény????
  • Jeff Gordon
    ismerős a probléma. engem is támadtak azzal hogy azért szurkolok Jeff Gordonnak mert 4x bajnok. NEM. egyszerűen ő a kedvencem!
    Ok, értem és elfogadom, hogy MSnek drukkolsz. télleg nagy versenyző. nélküle valószínűleg a Ferka a süllyesztőben lenne most is ahol 19évig volt. :S
    Nekem a mai mezőnyben most is Jacques a kedvencem. kár hogy hamar távozott a Williamstől. szép lett volna mondjuk 2002ben amikor aránylag jók voltak a Williamsek egy MS Villeneuve harc:)
    sztem sokkal jobb pilóta mint Monty.