6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Willi Betz
    Új Astrat láttátok már? Egész pofás darab lesz.
  • tihs
    kézzel nem szabad megfogni

jó minőségű márkásat vegyél
  • Bmx01
    ahha
    hát remélem,
    mert igencsak veszek akkor égőket
  • w77d
    huhh... sztem nem büntetnek érte. Nekem is az előző, 2003-as Corsámban Kék helyzetjelző és jégkék xenongázas izzó volt. egyszer sem szólt érte rendőr
  • Bmx01
    Opel-ba szeretnék tenni kék égőket csak nem tom szabályos e vagy sem,
    helyzetjelzőnek, tompított, és távolsági égőket akarom kicserélni,
    megbüntethetne e érte :???
    Úgy hallottam hogy az ien ujabb autókba szabájos 2005-ös autóról van szó.
    Valaki tudna nekem erre választ adni :??
    Kösz
  • w77d
    na ez nekem is megvolt már jó ideje, anno még a carstylingról loptam valakitől :D
  • tihs
  • w77d
    én azt aki josi nélkül vezet ráadásul durván szó nélkül bezárnám minimum 3-4 hónapra aztán majd gondolkodjon
  • Tufa
    egészen addig amig elkapnak, 1év vezetéstől való eltiltás minimum, ahoz hozzájön egy kis utánképzés 100ezer forint körül de még lehet megtoldják egy kis büntetésel kpban. Ha eltiltás alatt is vezetsz és úgy megfognak, jöhet a fogda 1-40napig és +1év eltiltás. Jó móka... Volt részem benne de csak moped jogsival vezettem 125öst
  • Szabi1991
  • tihs
    Super Kadett
  • tihs
    hawerék kicsit elzúzták a Kadettjukat :D
    nézzétek meg a videókat van 1 pár

amúgy nekem is detto ilyen D Kadettom van fehérbe (én durvábban vezetek)

a jogsimat se vették még el - mivel nincs is :D
  • w77d
    jah az nem árt :D
  • Tufa
    az aszem pont valami sötétitő fólia amit írtam (3M). Én is rakatnék az uj autóra de az már gyárilag sötétitve van és azért szeretnék valamit kilátni... :)
  • w77d
    mindenképp rakok rá amint megkapom újra a verdát, egybekötöm a betervezett sötétítéssel :)
  • Tufa
    Van egy olyan fajta fólia ami elméletileg megakadályozza hogy betudják törni az üveget. (berepedni bereped, de nem esik szét) Lehet érdemes lenne neked felrakatni rá ha utcán áll az autó
  • w77d
    jah, bár a fene gondolta hogy ilyenért már föltörik :(
  • Pheel
    Máskor vedd le a konzolt is!
  • Tufa
    még szerencse... (én már a kertben sem merek a kocsiban hagyni semmit- még a fejegységet is leveszem, mondjuk nekem egyszerre két motoromat lopták el a zárt kertből ugyhogy azóta erre nagyon figyelek)
  • w77d
    Casco fizet, de csak kb 1-2 hónap múlva. Nem vittek el semmit, valszeg a navit keresték, de nem volt a kocsiban
  • Tufa
    pfff. Casco fizet? Mit vittek el?
  • Zsolt01
    Végülis igen az is OK !
  • w77d
    én azzal megelégednék, hogy amikor benyúl a kocsiba, a törött üveg átvágja az ütőerét
  • w77d
    lakótelep, 14 ker :(
  • Zsolt01
    Aki ilyet művel, azt a kezét kéne törni, amivel ezt tette !MINIMUM
  • dieselG
    Miféle környéken laksz te?! :(
  • w77d

• w77d
    ok
  • nesto
    nem kell
  • pulti
    köszi a gyors választ, megnézem mit tehetek
  • Tufa
    Nekem a delcot két speckó szerszámmal húzták ki. Az előlapon oldalankét két két lyuk és a szerszámmal azon tudott ráfogni a srác. Ha budapesti vagy, javasolnám inkább hogy menj el a boombázisba(m3as mellett még bpn), 1000 forintért cserélik a fejegységeket jelenleg. boombasstik.hu
  • pulti
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy problémám... 1997-es Opel Omega 2.0-ás kocsimból cserélném ki a gyári Blaupunkt car 300-as rádiót egy cd lejátszóra..
    és nem tudjuk az istenért sem kiszerelni. Lekell szedni a körülötte lévő műanyag műszerfalborítást? Az elöllévő négy darab kicsi csavart eltávolítottam a rádióról és így se jön ki..
    igazából arra lennék kiváncsi igényel e vmi extra módszert ez a művelet, Köszi! üDv.
  • nesto
    rákérdezek, nekem lehet van egy ismerősöm akinek kell
  • w77d
    nem kell valakinek Corsa C kristályoptikás hátsó lámpa?
  • MaSzKa
    nincs vitz omega
  • MaSzKa
    http://www.youtube.com/watch?v=jgMz_YcHGlM&feature=related
  • MaSzKa
    elvileg van benne omega

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jgMz_YcHGlM&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jgMz_YcHGlM&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
  • DJ BP
    a belseje kicsit amerikaias GM
  • nesto
    szép, bejön nagyon a belseje. külső szerintem kifejezetten csúnya, nem illik az opel siraiba -szerintem-
  • Szabi1991
    [center]