6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#207 Új Vectra gyengébbek kedvéért Insignia elég tetszetős darab lesz!
-
#206 Akkor kocsira honnan van pénzed? Add el inkább, legalább lesz pénzed! -
#205 fizeted? mert nekem erre 1Ft-om nincs :-( -
#204 az "auto fitt" nevü programot keresd meg vagy kérd el valakitől, abban minden részletes adat benne van -
#203 hát olyat szerintem nem nagyon fogsz találni, de hajrá! a legbiztosabb, ha b corsás ismerőstől (ha van olyan) elkéred az övét -
Zsolt01 #202 Köszi azért, de nem erre gondoltam. Ilyet Én is találtam a neten.
Nem akarok igazán pénzt kiadni érte. Csak olyan kéne amit gyárilag adnak hozzá.
Talán van valahol olyan amit pl. beszkennereltek ! -
#201 ezt találtam -
Zsolt01 #200 Sziastok.
Opel CORSA B 1.0 1998-as.
kezelés, biztonság, karbantartás magyar könyvet-leírást keresek hozzá !
(Használtan lett véve és sajnos nem adtak hozzá.)
Tudna valaki segíteni ebben !
Köszönöm szépen előre is ! -
#199 ez nem játék, tessék törődni vele! -
#198 csak gratulálni tudok hozzá -
#197 Remélem egyedül töröd vele össze magad és nem másokat kaszálsz el az instabilitásod miatt! :( -
#196 én még semmit se cseréltem rajt
ja a két első lengés csillapító 0%-os hihi
Opel Kadett -
#195 ja télleg bocs. nem os tudom hogy felejthettem el:
természetesen két első felni görgözés és peremezés.
hihetetlen -
#194 nekem csak eddig leginkább a felnik bánták ezeket az utakat :S -
#193 Nekem 1 év alatt ezeken a jó utakon toronyszilent, meg toronycsapágy csere, kerékagy és kerékagycsapágy, kanyarstabilizátor tartóbak, csere, motortaró bak. Legalább ha 30 cm es kátyukat betömnék, nygon jó lenne.
(Opel Calibra) -
#192 egyik autónak sem (talán niva) :( -
#191 Igyekszem vigyázni rá de a magyar utak nem igazán neki valók :( -
#190 nagyon szép állapotban van :) -
#189 95ös :) -
#188 szép! ha szabad kérdeznem mennyi idős a verda? -
#187 Xenonosan macerás, éjszaka a telefon már elvérzik, digit cam pedig nincs :)
Két kép róla azért(telefonnal):
Ez még sárga helyzetjelzővel készült, azóta már hófehér :)
egyébként teljesen korrekt áron vannak a szettek(22800tól h1-h4sima-h7) és ezek legalább márkás, nem vmi gagyi kínai noname szar :) -
Szabi1991 #186 -
Szabi1991 #185 sztem akkor is durva, szép fekete, hosszu "szemek", egész kis pofás felni (bár feketében jobban nézne ki a kocsin :P), meg a piros-fekete ülések ís jól néznek ki :D
bár az OPC Corsa az igazán durva :)))
-
#184 nem dúrva ez, higgadtabb az előzőnél (széttuningolt 1,2-es C corsa), mondjuk ez már 1,4-es -
Szabi1991 #183 huh, durva gép :O -
#182 megfontolom ;)
amúgy ez az új gépem:D
-
Szabi1991 #181 teszel róla képet ? :)
a mi asztránka is kéne vmi normális lámpa, most vmi narancssárgás-kékes "izé" van :DD xD -
#180 én itt vagyok :)
nemrég kapott az omega egy xenon szettet is :p ha kell olcsón nagykerből privi.. :D -
#179 hogy kihalt ez a topik, pedig nem kéne, hogy így legyen! nincs már rajtam kívül egy Opelos sem? -
#178 végre normális kinézetű fényszórók vannak rajt a c-n
én ültem opc vectrába ami 265Le volt csak kiállításon
jó hangja volt
-
dieselG #177 Nem ismerem igazán a c-s vectrákat.. tény, hogy szépek.
Laikusként (bár 94-es astra van a tulajdonomban) annyit mondok hogy nagyon jó vételnek tűnik! -
#176 Opel Vectra
2004
1,6 Benzin 74kW
73940km
Öt ajtós
Felszereltség: automata légkondicionáló, légzsák, ABS, tempomat, központi zár, fedélzeti számítógép, ködlámpák, fűthető ülések, motoros tükör, szervókormány, motoros ablakemelő, sztereó, pótkerék
Ár: 2 890 000
Szal szvsz nem is alap Vectra, de nem is új
Arra azért megpróbálok figyelni, hogy egy ilyen bálnához ne kis motor legyen, amit aztán még a légkondi is megfojt -
DJ BP #175 és belül hogy néz ki a Vectra? :)
Nem is értem, Suzuki és Vectra dilemma? Érdekes :) 3 millióból hirtelen 5,5 milla, kicsit más nem? :), jól értem, hogy alap Vectra lenne, alapmotorral? Inkább vegyél alsó-közepest felszerelve.... -
DJ BP #174 Seat Altea nem érdekel? :) -
#173 Pont van is itt Gödöllőn egy KIA-s, lehet, benézek :) -
#172 persze, viszont szerintem könnyen megszerethető, hosszútávra melózáshoz pedig tökéletes, nem kell izgulni hogy vajon másnap elindul-e :) -
#171 hmmm... 4,4-re jött ki, amit kinéztem (1,6 EX + elektromos csomag)
Lehet, egy megnéztést megér, bár messze nem néz úgy ki, mint a Vectra ^^ -
#170 igen. kipróbáltam, tágas(!), szép és megbízható is. olvasgasd el a teszteket, esetleg próbálj ki egyett, ez már nem az a kia... :) -
#169 Kia? O_o -
#168 Nem szeretnélek eltántoritani a vectrától, de Cee'd? 7év gari és nagyon jó autó. 2,9milliótól kezdődik, és tényleg megéri. (valószinüleg következő évben veszek egyett)