The Settlers II - Next Generation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ez már az eredeti játékban is így mûködött. 😊
#588: Athlon 1700+, 512 DDR2, Ati 9550/128, 1024x768, medium beállítások, alacsonyabbra vett shader-komplexitás és árnyékok, AA kikapcsolva -> semmi gond. Akkor szokott kicsit már swappolni, ha jó nagy a beépített terület (pl. a Good Old Times térképen már kb. 2/3-ig terjeszkedtem, három kikötõvel), és nem görgetek, hanem a minimap-on váltok vmi távolabbi helyszínra, de ez is csak pár másodperc szokott lenni.
A masodik palya vege mentest vissza toltottem, megnyertem, majd miutan kileptem mar engedte a 4. -ik palyat is.
MAN T.G.A.
Nos én 1280x1024-en játszom, 2x élsimításaal és 2x anizotróp szûréssel max grafikán, de az árnyékot teljesen kikapcsoltam (így csak akkor akadozik kicsit, amikor már naon sok épület van), mert még 1024x768-on szaggatok valamelyest, ha árnyék van bekapcsolva...
😞(
Vagy sokat várok a géptõl?
VILLARREAL CF mindörökké!
felhúztam a határra több erõdöt, megvártam, míg minden újonc tábornokká válik, majd egy "evakuálás" után újoncokat küldtem bele.
rotációs rendszerben elég hamar nagyon ütõképes sereget lehetett kiképezni így.
Ami pozitívum: MP játék közben nem találkoztam a Settlers III és (inkább) a Settlers IVben jelentkezõ OUT OF SYNC hibával. Remekül megoldották!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
igen, ez jó 5let volt
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
Na ha valamelyik aktív csúcsra ráklikkelsz akkor a hajód elindul és az abban az irányban található kikötõt magától megkeresi. Ott kipakolsz és építesz egy kikötõt. Ha kijelölsz egy építmményt a hajód odahordja a szükséges cuccokat.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Kerdes: Anno lehetett beallitani,hogy kardot vagy pajzsor gyartson itt ahogy eszrevettem nem lehet vagy en vagyok vak?
Harcnal csak ugy lehet minel tobb katonaval menni,hogy az ellenfel hatarvonala melle epitek barackot amibe vagy 9-en fernek?
Ezt eleg furinak talalom!<#nemtudom>#nemtudom>
Nem tudom a játék e a hibás, vagy direkt ilyen mert nekem a 7pálya után a 6-os lett aktív.
Nekem a 3. pályán van gondom, megépítettem az expedíciós hajómat, de nem tudom irányítani, mert egyik irány se aktív. Ott dekkol a part mellett, és semmit nem tudok kezdeni vele...😞
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
De már megoldottam, az #573-ban leírtam hogyan. Most kedtem a VI. pályát.
Én úgy oldottam meg a problémát, hogy leállítottam a pénzgyártást az aranylelõhelyen, mert a nyers aranyat átviszi a fõ szigetre és ott kezdtem gyártani a pénzt. Azt már kihordták az õrtornyokba.
láma kérdés: ugyanazok a pályák (térkép, lelõhelyek, stb.), mint a 10 évvel ezelõttinél? Mert azt végignyomtam, és úgy már nem lenne élvezet.
csak azért, hogy megnézzem 3d-ben, nem .. khm.. venném meg.
hoppácska kicsit lerohantam õket
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Aki már továbbjutott az hogy csinálta?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ott kipakolsz és építed a kikötõt. A hajó folyamatosan odaszállítja amire szükség van. Persze ha van a raktáradba.
Az #534-re nem tudja valaki a választ?
nem tudjátok hogyan lehet expedíciót indítani?
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
<#idiota>#idiota> kicsit erõs vagyok
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Akinek meg nem megy az vagy írja ki cd-re vagy mountolja be a daemonba, mert akkor azt hiszi hogy eredeti cd van benne és elindúl a telepités és mikor fent van lehet crackelni
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
ássással sincs semmi gond szoval csak nálad lehet baj
Rengeteg embernek fel se telepul.
Nem tudom hogy ti hogy boldugoltok a játékkal de nekem nem megy egy idõ után mikor már elég nagy a városom akkor elkezdenek meghalni az ebereim...
Nem is folytatom de van meg 1 par!!
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
" Nincs behelyezett lemez.
Kérjük, helyezze be az eredeti "The Settlers II" CD/DVD-t.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=nodisc&l=hu címen "
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza