The Settlers II - Next Generation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg pont most vittem át a 7. pályát és simán beadta a 8-adikat csak ma már nem kezdek neki de betöltötte a pályát mikor kiválasztottam.

Rusid
Jah csinálja , sajnos mondjuk most úgysincs sok idõm játszani majd hétvégén megoldom valahogy.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

PetruZ
Igen, ennyi. Illetve a Gold verzióban volt még egy World Campaign, amiben valós(nak tûnõ) térképeken kellett nyomulni és az olasz csizmától indulva meghódítani a világot. Az is vmi 6-7 pályás volt, de jó nagy térképekkel. Na meg rengeteg egyedi scenario volt/van még hozzá, jórészt fan-made, de akkor az alapváltozatban még editor sem volt, ez a Gold-al együtt jött.
Sheltem
Nekem az egyetlen bajom eddig, hogy ez a 7-8 pálya ami van a hadjáratban nem tûnik valami soknak 😞

A régi settlers2ben is csak ennyi volt?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Havernál is ezt csinálja, nálam viszont nem. Pedig egyfoma verziónk (újratöltött) van. Érdekes egy dolog.<#conf>

Sheltem
Én letöltöttem a tegnap kijött bwclone változatot is.

Ha elõjön a probléma(ugyanis 2. pályán vagyok) akkor felrakom azt és megnézem azzalis.

Amúgy pálya legvége elõtt ha elmented és újra betöltöd? Mindig csinálja?

A játék eszméletlen jó amúgy visszaadja a régi settlers2 hangulatát...imádom

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rusid
Valami megoldás van rá?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

ez így lesz a 7 pálya után is,6 lesz megint
Rusid
Hali!
Valki találkozott már azzal a hibával hogyha a II. pályát megcsinálom akkor nem a harmadikat adja be hanem az elsõt? Esetleg valaki nem dobna fel valahova egy mentést a III. pálya elejérõl?

minden pályán ahol lehetett épitettem kikötõt hajót, de semmi értelme nem volt, semmi érdemleges dologra nem használtam õket nincs is rájuk szükség.
Van vkinek kedve játszani 1-t?
DonPapa
de

a 3 pályán már körbehajoztam mindent aztán kiderült hogy a szárazföldön kell nyomulni

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Muki100
Nem minden pályán az a lényeg hogy a kaput elérd? Régen az volt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DonPapa
a 3 pályárol mondanál valamit röviden
feladat, megoldása kb

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Ombika
google beirja angol-magyar es ott a szotar neki vazze! 😊))))

Amugy a harctol kicsit rosszul vagyok,elkurtak en velemenyem!!

a_n_d_r_e_w
????
alap katonához sör+kard+pajzs
tápoláshoz arany.
semmi más

One Vision. One Purpose.

Bucser
elmondom mi kell a katonának: Az alap katonához pajzs és kard. A fentartashoz sör meg arany és a fejlesztéshez is aranyérme kell meg kaja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
Nem játszottam settlersekkel, csak a 4-el, ott nem így volt megoldva, hogy a fenébe tudok katonát csinálni? Csináltam tornyokat, barracksokat, azt elfoglalta egy csóka, azzal lehetett támadni. Csináltam a végén sört, akkor több ember foglalta el, de amikor azt mondom, hogy támadjanak, akkor a határ menti tornyokból néhány ember elbattyog harcolni. Dehát így esélytelen 3-4 torony ellen harcolni. Meg jó, tudom ez nem sc, de mik ezek az 1v1 harcok folyamatosan?

magus
1280*1024 - minden a legnagyobbon

athlon 64 3000, 1giga ram, gef 7600 gt

1024-en jobban megy, igy csak olyan 2x fps, de legalabb nem folyik ki a szemem

Csak a chat részbe berírod az ip-t, ott elolvassák az emberkék és jointolnak a játékba, vagy te csatlakozól.
Muki100
Ha direct ip akkor annak miért lenne köze a gamespyhoz?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Azt tudom hogy cd key kell hozzá, de gamespy-on lehet hogy lehet mint pl az Age of empirevel direct ip-vel.
Muki100
Sajnos cd key checkes az online játék 😞
de hamachin már játszottam barátommal

Hali

Ha valakinek van kedve játszani vegyen fel msn-n. cím: [email protected]
Ja és ti tudtok gamespy-on játszani vele?
Bucser
Settlers 2-ben nem volt lakóépület. A szerszámok számát kell növelni és akkor lesz olyan munkásod amilyen kell.

magus: nem lookout towert kell építeni hanem a legkisebb típusú épületek közül az utolsó elõttit. de en makkor tolódik ki a hatûr ha felépült hanem ha beköltözött egy katona.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hello

azt szeretném kérdezni hogy ebben a játékban hogy lehet növelni az emberek számát? csak mert nem találok lakóépületet, mina settlers 2,3,4-ben
magus
hm, gáz, de mi a fenét csináljak az 1. pályán? a területet nem tudom kitolni, mert nem lehet olyan épületet lerakni. Katonát nem tudok csinálni. Teleépítettem a határt lookout towerekkel de semmi...

Még csak a 8. küldetést kezdem majd (idõ hiányában), de teljes mértékben egyetértek veled. A régiek nehezebbek, jobbak voltak, de azért örülök ennek is. Ez legalább "settlers"-esebb a 3, 4-hez képest. Az 5-rõl ne is beszéljünk.

van a játékban tutorial
Nagyon viccesek vagytok, de én komolyan kérdeztem. <#kacsint> Amúgy a játékkal most ismerkedõknek valami leírást tudtok-e javasolni?
Sheltem
pff

végig nyomtam, nagy csalódás, a régi jobb volt, ez nagyon könnyü
igen

DonPapa
saját zenéket lehet-e berakni alá ( mp3 ) ?

Mo.Organ
forester - erdész (faültetõ)
fisherman - halász
mint - a mókus fenn a fán ....
<#nevetes1><#awink>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

BBird
Most miért bántjátok szegényt? :-)
Inkább segítsünk, én kezdem:
wood - fa
stone - szikla
gold - vámház körút 9. :-)
Legalább tanúlod a nyelvet <#mf1><#crazya>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ombika
De minek?
20 epuletet nembirsz megjegyezni?

Arról tudtok-e valamit, hogy lesz-e/van-e magyarítása az új Settlers 2-nek?
DonPapa
thx
a pályák kezdése elmentve

ZsZso
Fura ez, mert ha jól emléxem a well leírásánál meg is említi, hogy jó helyre kell tenni. Ettõl függetlenül alátámasztom, hogy tökmind1 hova teszed 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Z betûk - alszik, vagy nem hoztak neki alapanyagot, vagy nem talál nyersanyagot

tõlem ennyire telik 😊
végigjátszás alatt meg nem tudom mit értessz 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DonPapa
üdv mindenkinek

lenne pár kérdésem:

mit jelent az amikor ZZZZ betük jelennek meg egy épület fölött ?
saját zenéket lehet-e berakni alá ( mp3 ) ?
várható-e magyarositás ?
van-e valahol magyarnyelvû leírás a küldetésekrõl ?
nincs-e valakinek végigjátszása ?

elõre is thx a válaszokat

Köszönöm, azóta rájöttem én is <#eljen>
De azért köszönöm hogy valaki válaszolt <#worship>
<#vigyor3>

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Ja egy sima kút bõven elég és 100%-on fogja meríteni a vizet tökmindegy hogy hova építed :-D

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hmuda
Símán építs egy kutat. Úgylátszik ebben a részben nem kell geológus, hogy vizet találj.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valaki segítsen nekem plz!
Hogy találom meg az édesvizet? A geológusok folyton felhúznak a hegyre, és nem találnak sehol vizet, még az sem, amelyik a völgybe tévedt <#rinya>
Víz nélkül nem dübörög a gazdaság... <#vigyor3>

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Ombika
Nah ez eleg treseg ,hogy csak ugy lehet sok katonaval harcba szallni amugy meg o regen v olt sett2,meg szep,h nem emlekszem ra! 😊

DE thx valaszt!!

Mellesleg nem hinnem,hogy szallitasi sorrend lenne a gond ,mert felveszik a buzi serpaja de hol egyik majd masik zaszlo kozott kinlodik! 😞((

Mo.Organ
Van már olyan valaki aki végig vitte a küldetést?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

KraZ
értem thx!

MAN T.G.A.