The Settlers II - Next Generation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali
Ugyebar megjelent a 9801es patch, amivel mindenki szeretne jaccani, mer lehet vele multit menteni meg minden csak eppenseggel crack nincs hozza. En viszont elmeselem nektek, h Tibi ezt is megoldotta lepesrol lepesre:
1.Telepitesz !!!!!!! daemont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Leszeded a patchet es felrakod!!!
3.Leszeded a settlers 2 maxiimaget (pontos nev ahogy en megtalaltam:ds2dngle.maxi-image.ndr), kitomorited
4.daemonnal beallitod emolutionnel h securecom es bemountolod az elobbi kitomott imagefilet
5.leszeded az sr7 stop v1.2 programor es kitomod
6.elinditod a progit nyomsz 1 hideot es bezarod
7.elinditod a settlerst es jeeee hat muxik!
Jo jatekot!
Rusty
kiegészítés:
image + sr, stop progi
mindjárt ki is próbálom
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Innét le lehet tölteni, de 60 perces idõlimit van rajt. 30$ -ért feloldják.
Ide meg felraktam egy másik werziót. Igaz a telepítõ nyelve egy kicsit furcsa, de a játék az angol.
ha épp nincs annyi szabadon, amennyit hivsz, akkor a fohezben kepeznek meg parat(tool nem kell nekik, így nem gond)
akkor lehet csak baj, ha hajóval jönnek, ugyanis csak akkor képeznek újat, ha épp nincs szabad, hajóval meg nem mindig jönnek, mert picit bugos...
olyankor esetleg nagyon-nagyon sokat kell hivni, hatha kepeznek a kozeli kikotoben...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A halál csupán a kezdet...
az url-t Panyi találta ki.
helyesen(ez a hivalalos álláspont, és mint fordító, tudom:D):
olyan, hogy magyarosítás, vagy magyarítás nincs. mindkettõ helyes, de egyik sem tökéletesen.
két hivatalos szó van: fordítás, vagy honosítás.
a magyarítás, magyarosítás dolgon lehet vitatkozni.
és magyarítást mondok.
a játék magyar lesz lõle... nem magyaros:D
ha tezsek bele huszárokat, meg paprikát... akkor lesz magyaros.
de ezen utóbbi csak az én álláspontom:D
Settlers II-vel kapcsolatban:
A játék legtöbb állománya kódolt(bár a kiterjesztések eredetiek)
a kódolt fileok HEX 12 18 09 06 72 63 30 30 -al kezdõdnek.
ilyen kódolás számomra sajnos ismeretlen. (google sem vezetett nyomra)
decoder nélkül nem hinném, hogy fordítható a játék(valószínûleg encoder is kell, bár talán a kikódolt fileokat is megért a játék, de ebben nem bíznék)
írok majd egy leveleet majd a Blue-Byte-nak(asszem õk csinálták, de majd megnézem, csak nem akarok rosszat mondani), hátha odaadják az editort(valószínûtlen, hisz bizonyára épp azért kódolták a fileokat, hogy ne lehessen belebuzerálni(bár talán inkább az internetes hack cheatek kikerülésére van minden kódolva, fene tudja...))
azért sok reményt ehhez sem fûzök.
1-2 hacker haverommal már felvettem a kapcsolatot, de eddig õk se nagyon jeleztek vissza, hogy csinánának decodert.
mmstert majd még megpróbálom, õ is szokott ilyeneket csinálni, de õt nem ismerem nagyon, így nem szívesen kéregetek tõle.
GH-sokkal jóban van asszem.
mást nem tudok mondani.
mint már említettem(itt még lehet nem), én szívesen lefordítom a játékot, amint lehetségessé válik.
ha valaki tud editorról, kérem szóljon.
(és ha valaki tud az új patch crackjérõl ,az is írja ide a fórumba... jó dolog LAN játékot menteni:D<#hehe>#hehe>)
A megfogalmazásról meg annyit hogy fogalmam sincs mirõl beszélsz...
http://www.f1-info.hu/
lécike segitsetek
köszi sziasztok
Én a honosítás szót preferálom :))
One Vision. One Purpose.
Az hogy a url cím ez az, nem azt jelenti, hogy helyesen is van írva.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Magyarosítás viszont lehet. <#hehe>#hehe>
Egyébként nincsen még crack a Patchhoz?
http://www.f1-info.hu/
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Nekem a memórián kívül mindenbõl megvan a minimum
Windows XP - Windows XP
1,4Ghz-es processzor (3Ghz ajánlott) - 2,8 Ghz
512Mb RAM (1Gb ajánlott) - 256 MB RAM
DirectX 9.0c-kompatibilis videókártya 64Mb RAM-mal (128Mb ajánlott) 128 mb
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
tõrés van már hozzá ?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
A 8. pályán, egy szép nagy vulkanikus cuccra rakott a gép. Meg tudná mondani nekem valaki, hogy a farmok tudnak azon a területen vetni? Vagy egyedüli megoldás a kaja szerzésre, ha elmegyek a pálya szélére és halászokat rakok dögivel?
remélem jön a törés is hozzá:)
A katonák upgrage-léséhez ugye aranyérme kell. Csakhogy egy arany nem csak egy katonát lehet elõléptetni. Tegnap figyeltem, mert rémlett nekem valami a régi játékból. Szóval:
Vagy egy õrtornyunk, a hat férõhelyes a limes (határ) mentén. Teljesen fel van töltve hat újonccal. Érkezik az elsõ aranyszállítmány, bebattyog vele a futár a kapun. Mi történik? Az egyik újoncból tizedes (corporal) lesz. Jön a következõ aranyérme, ám ekkor már nem csak a tizedes lesz õrmester, hanem még egy újoncból tizedes. A harmadik érme hatására pedig az õrmester tiszt lesz, a tizedes õrmester, egy harmadik újonc pedig tizedes. Végül a negyedik érme tábornokot csinál a tisztbõl, tisztet az õrmesterbõl, õrmestert a tizedesbõl és tizedest egy negyedik újoncból.
Azaz, semmiképpen nem kifizetõdõ a barakkban egy szál magában üldögélõ katonát képezni, mert amig egy private-bõl tábornok lesz egy szem magában, addig hat aranyat vesztünk, ahhoz képest, mintha nem egy nagyobb épületben, többedmagával képeztük volna. Persze ez nem számít ha van elég arany. De ha nincs, akkor igen.
Ebbõl a szempontból a leghatékonyabb képzés, ha minden helyõrségben letiltjuk az aranyszállítást, kivéve egyet, amely legalább hat férõhelyes, és abban képezünk ki rotációs rendszerben mindenkit.