The Settlers II - Next Generation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jöjjön már ki iváncsi vok rá!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ZsZso
Hajjjajj ... akkor az túl rég volt már :)

Köszi az emlékezetfrissítést. Ezek szerint csak a settlers 3ból maradt ki a vadász :) (de abból tutira). A military résznél nem emlékeztem arra, hogy ennyi beállítás lett volna, de úgy néz ki már akkor is tudták a tutit, csak én vagyok naív :). Szvsz sokkal zsírabb ez a rendszer, mint a Settlers III és a fölötti részekben.
Csak Settlers IIt sajna nem lehetett multiba (LAN) nyomni ezért játszottam vele oly rég. (anno az elsõvel két egérrel mennyit gyûrtük a masinát ... :)

Úgy látszik kopottabb a memóriám mint gondolni mertem volna :(

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fenrir
Semmi újitás nincsen benne, a régi 2 pontosan ilyen volt.

A halál csupán a kezdet...

a_n_d_r_e_w
volt vadász a settlers 2-ben is :P

One Vision. One Purpose.

ZsZso
Az fix, hogy ezután se fogok PC Guru -t venni. Ez a beszólás fájt ...

Mellesleg van benne újítás (ha már nagyon kukacoskodni szeretnénk): vadász settlers 4ben volt elõször, itt pedig adott. Elég frankó lett a military rész is. Amúgy tényleg nem változott semmi ... hála a jó égnek.

Egy nagy baj van ezzel a játékkal: régi gépeken meg se fog szólalni :((((
Ami nagyon nagyon érdekel : multiplayer rész stabilitása (valljuk be a settlers 4et nagyon elcseszték ebbõl a szempontból)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sephi
Figyej az is lehet hogy neki direkt aszontak igy beszeljen bar szerintem a sajat kreativitasara biztak ami ugye... :DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Vannak mlg a világban mazochisták:D Nemrég vettem pc guru-t mert ott is van teszt róla:D Felrótták neki, hogy az új engine-n kívül semmi új nincs benne:D

Nem tudom mit vártak a fiúk egy ráncfellvart remake-tõl:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Hagyal mar...nem mondom hogy en jobban csinalnam de azert ennyire nem egetnem magam orszag vilag lattara.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pretorian
Jahh, nem értem, az a Szalu gyerek mit keres ott. Sem artikulálni, sem fogalmazni nem tud, ráadásul tök hülye, a játékokhoz annyit ért, mint tyúk az ábécéhez.
Össze-vissza beszél mindenféle hülyeséget és próbál álentellektüel pofát vágni közben, de 2 mondatából lejön, mennyi esze van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Sephi
GameOver :DDDDDDDD

www.szanalom.hu :DDDDDDDD

<#bohoc>

nem.

Prince of Máté
Tegnap mutatták be a GameOverben nagyon brutál gép kell hozzá

Gabesz amd64
nagyonjooo

jojjon csak

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Addig úgyis a Flatoutoot nyuzom.
akkor ja

Mikor pontosan?
nnah nem sokára kiadják de várom:D

Fenrir
Rakjál a határ közelébe õrtornyokat.

A halál csupán a kezdet...

Hogy tudom a területem növelni?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

azt irják editorrol amit én találtam hogy 3d lessz és minden pályarész benne lessz és bármikor használhato:D

az elõzõ settlers vezioval ellentétben (ahol csak az elsõ kiegészito mellék adták a pályaszeresztõt), itt már az alapjáték is tartalmazni fogja, ráadásul mindkét változata (lesz gondolom egy alapcsomag meg egy bovitett csomag)
Muki100
szerintem csak annyit, hogy míg a régiben 2D-s maphoz 2D-s editor járt, ha ezt megveszed akkor már jár mellé egy 3D-s editor is. De dajcsból nem vagyok prö.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

:PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A raktárak "zárásával" és "kiürítésével" elég jól el lehet irányítgatni mit merre vigyenek, persze türelemmel és sok raktárral :)

Amúgy probálta valaki Sofware renderinggel, mert nekem felajánlja mindíg ha elszál a VGA-m drivere :)

Bucser
éán ezt nagyon jól tudom:D csak igazán nagy gazdaságot itt már nem lehet effektíven mûködtetni mert a rendelkezésre álló hely szük keresztmetszetet eredményez az utaknál:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Newyorker
A mézesmadzag elhúzva :)

errõl szól a settlers kérlek :) vagyis szólt amig nem uttalanitották a késöbbi részeket :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
hiába van raktáram ha én azon a területen farmokat építek gabonának nem tehetek le forestert és favágót:D nem beszélve arról, hogyha nekem kell valami a pálya másik végén elõbb szépen végigviszik a raktárak között aztán az utolsó raktárból kihozva átbattyognak vele a célállomáshoz. És itt megint kijön, hogy kevés az út:) De ha utat építek akkor meg az épületeknek nem marad hely:D

Ombika
10 percet jatszottam es elojott a regi Settlers feeling majd el is raktam,hogy ne csorogjon tovabb a nyalam,alig birom kivarni a full verziot!! <#worship><#worship>

Mo.Organ
Ezért van a raktár. Nem kell mindent bevitettni vissza a fõhadiszálásra.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Bucser
hiába építed fel az infrastruktúrát egy idõ után annyi terméknek kell hely az úton, hogy szükséges a megmunkálást a határok után helyezni, hogy a további építkezés üteme fenntartható legyen.

Kandurex
Vagy faxául felépíted az infrastruktúrát :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Muki100
Én ha lehet a storehouseok mellé is mindig rakok favágót erdészt meg sawmillt és így ilyen gondom nem szokott lenni :)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Bucser
Az igazi gond a végén soha nem a termelés sebessége hanem az anyag eljuttatása a kívánt helyre. baromira hosszúvá válik egy idõ utáén a transportidõ így lebontod elõrébb helyezed.

Láma!
emlékszem a 3ban, vagy a 4ben :D már ugy toltam hogy erdö mellé 2 erdész 3 favágo 2 fürész, na azok termeltek rendesen:D

Bucser
Azért nem jó kies helyre erdész + favágó mert az erdésznek elõbb fát kell termelnie és az idõbe telik míg felnõ és csak utanna kezdhet vágni a favágó és gyorsan le is nulláztza azta pár fát amit kiarkott az erdész. Én létezõ erdõ mellé le a favágót aztán ha van már hely akkor le az erdészt és akkor az elég lesz a játék végéig. De a sawmill-t is közvetlen melléjük.

Aha! Akkor ez a turpisság :)
Ja, általábban úgy szoktam hogy valami kies helyre két favágó + egy erdész, azok elvannak mint a befõtt. De most elgondolkoztam, lehet én a 3-mas részt szerettem nem is a kettõt? Ez a sok szám ...<#nemtudom>

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Bucser
ezek mind a 3-ban voltak. a 2-ben még csak leraktad a favágókunyhót és õ a legközelebbi helyen elkezdte vágni a fát. Aztán ha már nem volt a körzetében több fa szólt és le lehetett bontani vagy éppen lerakni mellé egy erdészt:)

Én már nem is tudom melyikkel játszottam sokat (német volt magyarítva) de ha jól tévedek ott pl. meg lehetett adni a favágónak hogy mely területet irtsa. Itt most ezt nem találom, késõbbiben volt vagy kihagyták?

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

en 3, 4-gyel jatszottam sokat, ugyhogy lenne par lama kerdesem:
katonakat hogy lehet gyartatni? ha van fegyver automatikusan jonnek?
es settlereket? nem kell nekik epulet? ha van kaja szaporodnak?

Bucser
lehet forgatni a kamerát 2 állásba. próbálgasd az insert home del end pageup pagedown gombokat:)

Lacee
a demo alapján tetszik a játék, jól hozza az eredeti hangulatot. kis hiba, hogy egy óra után nálam nagyon szaggat, de gondolom az ilyen bugot kijavítják a teljesre.
grafika így se nagy durranás, de kit érdekel amikor a játék jóóó... mondjuk a forgatás lehetõségének hiánya engem zavar: oké hogy jobb gombbal lehet változtatni a kamerát, de miért nem marad úgy?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

én véleményem a játékrol hogy nagyon jó lett az eddigi rész remélem ilyen jól eszz a teljes is.
a grafika nygon bejön és maga játék menet és a stilus.<#nevetes1>

Ombika
Epito de kepzeljetek tobbszor ujrakezdtem es most jo ,remelem veglegesbe javitjak!!!

És ez még csak a "planierer" vagy már az építõ?

már jóol müködik

DonPapa
én megpróbálkoznék egy uninstall - ujra telepitéssel
hátha

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza