The Settlers II - Next Generation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi de mit kell vele csinalni?

Próbál ezzel indítan.

ez lett nem tom miért pedig ment

A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5007).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5007&l=hu címen.

EZMI A SZART JELENT?EZZEL MIT LEHET CSINÁLNI LÉGYSZI SEGITSETEK

Dzsega
a demóhoz képest mennyivel van több cucc a fullban??? Mert ha ugye nincsen sokkal több akkor esetleg lehetne fordítani. a küldiket úgyis megérti mindenki. Viszont mi mihez milyen összefüggésben, nah az megy még mindig nehézkesen... No meg az hogyha van búza mi a f*-ért nem viszi be a malomba hogy legyen liszt??? Így nem lesz kenyér!
De lehet, hogy ezzel egyedül vagyok...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

nekem már lejött a game KURVA JÓ LEGJOBB JATEK MEGYÜNK IS MULTIZNI NETEN HAMCHIVAL JÖNNE VALAKI?

Gondolom ott is csak az ubi szerverein van, mert a lan módban nem láttam. Ahhoz meg cd kulcs kellenne ami egyelõre nincsen.

ZsZso
"On top of that, The Settlers II – 10th Anniversary will also include a random map generator and multiplayer mode."

forrás

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Boltba még nem láttam, de talán jövõre hozzánk is ide ér 😊
Random map generátort nem találtam bent, az editort meg el se tudom indítani.

amugy mibe kerül a jatek etedetibe? és van ebben random map ganarator?

Nekem is lassú 😞 átlag letöltés 5kB ... de 20% már kész :d

ti honnan szetéttek le?
mert k lassú nékem de azért megvárom:-P

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Serpa
amúgy milyen?

Hát amig nem lesz angol, esetleg magyar addig muszáj ezzel szenvednem.

Serpa
neked nem gond a német, vagy igen?

De legalább multi van bent ip-n keresztül is 😊

Bíztam bent, hogy ebben is ott lesz az angol nyelv, de sajna nincs 😞

tényleg fön van itt a link http://www.mininova.org/tor/416693

Bucser
De igen. Szaladj is a boltba megvenni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mo.Organ
Nem ma kellene véletlenül megjelenni a játéknak?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Serpa
Die.Siedler.II.Die.Naechste.Generation.GERMAN.Clone-GRATIS

már nagyon régota van crackhozzá nagyon jó volt át alakulások nélkül nyomni öket😄

ott szvsz összes verzio fentvan ha akkor már volt gcw, ha nem votl akkor passz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bigapó
no, ez új infó. és ezt fel lehet lelni a gamecopyworld-ön például? úgy értem, hogy ott a jó verzió van fenn?

The Matrix has you...

meg 😊
ugy rémlik elég hamar meg is lett oldva csak sokan a rossz cracket szedték le és amiatt szivtak 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bigapó
jaja, mindenkinek igaza van😊 iszonyat cseles védelem volt ez anno😊 ezt egyébként valaha meg tudták oldani a hacker-crackerek?

The Matrix has you...

de az is volt, meg a fa növekedés gátló is 😊

Botond
De igen,ez a Settlers3ban volt. :-)
Olyan nem volt nálam<#idiota>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Serpa
nem a vasrúd alakult át pigivé?

sehonnan mert nincs kinn teljes

a zinternetrõl..., omg...

Dave00
sziasztok.honnan lehet leszedni a játékot?

de összekeverted, a 3-nak volt ez a védelme... 😊 a kettõnek biztos nem, 3 vagy 4 de inkább a 3 😊

jaja meg a diszno és az arany

ZsZso
Hát igen. Anno a Settlers IInek hatalmas nagy védelme a fákban mutatkozott meg. Ha krekkelt játékkal jáccottál, garantáltan nem nõttek a fák. Node aztán javították ezt a késõbbi reccsek. (remélem ezt a momentumot nem kevertem össze - szokásomhoz híven - egy másik settlers résszel 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

akkor idõnként azértvoltam olyan ratyi mert mindenbõl csak 1-et csináltam<#idiota>

Bucser
itt a 20-nál több nem is kell lévén nem fps hanem egy geyszerû nyugis startégiai játék😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Barney Tech
MEgprobáltam a demot hát kell erõ neki.
AMD 939 3200+@4100+,768DRR@430Mhz,6600GT @560/1150 és mindez 1280X1024 kb 20 fps
1024X768 25-30 kb ha leveszem picit a grafot akkor kb 50fps de a Shaderek azok kb 15 fps vesznek le.
Miniumom 1024X768 80fps körül volt.

Bucser
A settlers 2-ben mindig is meg lehetett csinálni mivel csak így volt biztosítható a folyamatos fakitermelés. 2 favágó 2 forester és mind 100%-on mûködik. lehetõleg minél közelebb egymáshoz.

Remélem ebben nosrmálisan meg lesz csinálva az, hogy ha elültetek egy fát és ki is tudom majd vágni. Meg egy két dolog.
Na majd meglátjuk

kössz

september 7 ikén

Mikor is jön ki?

Mo.Organ
Nyugalom. Lassan jön a Full verzió és akkor lesz miröl beszélni.<#dumcsi>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

mit?

honnan lehet leszedni?
ha a GameOver az a fix tv vagy mis akkor (n)

bf ben lépegetõt elkezdte géppiszotllyal lõni és elakadt a Lego SW I demójában a legelején 😄 meg még másban is amiben pont mondák hogy ez gyerekeknek lett csinálva és nem lehet eltévedni xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Barney Tech
Mivna kihalt a topik pedig már a faba is beleraktam :|

szerintem nem lessz rossz járék függetlenül attol hogy ugyan olyan lessz mint a régi.De legalább lessz benne multi player rész ami nagyon jó.De nekem akkoris ez fog a legjobban tetszeni a settlersekböl mert settleres 5 az valami siralmas lett
ott inkább egy vadi uj játékot csináltak mert szerintem tulsok köze nem volt az elödökhöz.