1593
The Settlers II - Next Generation
-
az háromba vót :)) -
do2 #752 Nem tod mi a gémsz ? nem baj, én tudom az a lényeg:)
pig farmot nemlehet az elején csinálni ? pedig csinálnék....
Még vmi nem volt a régi settlers 2be olyan hogy megtudtad szabni hogy merre vágjon fát,vagy merre keresse a köveket a kőfejtő ? Úgyemléxem kilehetett jelölni a területet.... Vagy az má a háromban volt ?
-
"a gémsz" - ez mi? no comment
Amúgy itt a patch-ről van szó. Alapverzióban multiplayer módben nem lehet játékot menteni. -
HUNRusty #750 Hali
Maxiimage
Nincs asszem meg magyarositas aminek a legnagyobb akadalya a kodolt nyelvi fajlok.
A lenti modszer nem csak az en gepemen ment szval sztem muxik. Nekem nincs semmi gondom vele pedig elejen kisablak 9801 felirattal es aztan jon a tobbi... -
do2 #749 nekem a reloaded verzió van meg, nem tom azzal is van hiba ?
van hozzá vajon magyarositás ?
A régi az volt magyarul is.. Amúgy tökre bejön ez a gémsz, de még csak 10 percet teszteltem..:)
-
ami még jobb lenne, az az új crack:D -
CéZé #747 A ilyenkor jó a Clonos verzió :) -
nekem azzal se ment:D
talán alcohol miatt, de azt meg nem szedem le egy játék miatt:D mivel írnék cd-t? :D -
HUNRusty #745 Itt a bemasolt spoilerben kimaradt ami eleg fontos: a dolog csak 4.Xes daemonnal megy. -
Köszönöm!!!!
-
Hogy itt is le legyen írva: (még nem próbáltam ki)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hali
Ugyebar megjelent a 9801es patch, amivel mindenki szeretne jaccani, mer lehet vele multit menteni meg minden csak eppenseggel crack nincs hozza. En viszont elmeselem nektek, h Tibi ezt is megoldotta lepesrol lepesre:
1.Telepitesz !!!!!!! daemont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Leszeded a patchet es felrakod!!!
3.Leszeded a settlers 2 maxiimaget (pontos nev ahogy en megtalaltam:ds2dngle.maxi-image.ndr), kitomorited
4.daemonnal beallitod emolutionnel h securecom es bemountolod az elobbi kitomott imagefilet
5.leszeded az sr7 stop v1.2 programor es kitomod
6.elinditod a progit nyomsz 1 hideot es bezarod
7.elinditod a settlerst es jeeee hat muxik!
Jo jatekot!
Rusty
kiegészítés:
image + sr, stop progi
mindjárt ki is próbálom -
HUNRusty #742 hali
feldobtam 1 leirast 9801 patchhez.
LINK -
CéZé #741 http://games.vh1.com/gameinfo.php?gid=814
Innét le lehet tölteni, de 60 perces időlimit van rajt. 30$ -ért feloldják.
Ide meg felraktam egy másik werziót. Igaz a telepítő nyelve egy kicsit furcsa, de a játék az angol. -
Ezt a játékot honnan lehet beszerezni? Régóta keresünk normális társast. -
azokból nincs határ:D amennyit odaküldesz, annyi oda is fog menni.
ha épp nincs annyi szabadon, amennyit hivsz, akkor a fohezben kepeznek meg parat(tool nem kell nekik, így nem gond)
akkor lehet csak baj, ha hajóval jönnek, ugyanis csak akkor képeznek újat, ha épp nincs szabad, hajóval meg nem mindig jönnek, mert picit bugos...
olyankor esetleg nagyon-nagyon sokat kell hivni, hatha kepeznek a kozeli kikotoben... -
csinálsz a hegyek felé utat, ott klikk a zászlóra és a megjelenő menüben send geologist vagy valami hasonló -
Hogy lehet olyan emebereket csinálni amik felkutatják, h hol milyen bányakincs van ? -
crackeld rendesen. a bin könyvtárban kell felülírni a fileokat -
Bankrupt #735 És a "kérjük, helyezze be az eredeti "The Settlers II" CD/DVD-t" -re mi a megoldás? Crackeltem, de így is ezt mondja. -
Gondolom az S2 hadjáratáról beszél. A régiben mehettél a történeten végig. -
ebben igazad van, nem az URL cím a döntő.
az url-t Panyi találta ki.
helyesen(ez a hivalalos álláspont, és mint fordító, tudom:D):
olyan, hogy magyarosítás, vagy magyarítás nincs. mindkettő helyes, de egyik sem tökéletesen.
két hivatalos szó van: fordítás, vagy honosítás.
a magyarítás, magyarosítás dolgon lehet vitatkozni.
és magyarítást mondok.
a játék magyar lesz lőle... nem magyaros:D
ha tezsek bele huszárokat, meg paprikát... akkor lesz magyaros.
de ezen utóbbi csak az én álláspontom:D
Settlers II-vel kapcsolatban:
A játék legtöbb állománya kódolt(bár a kiterjesztések eredetiek)
a kódolt fileok HEX 12 18 09 06 72 63 30 30 -al kezdődnek.
ilyen kódolás számomra sajnos ismeretlen. (google sem vezetett nyomra)
decoder nélkül nem hinném, hogy fordítható a játék(valószínűleg encoder is kell, bár talán a kikódolt fileokat is megért a játék, de ebben nem bíznék)
írok majd egy leveleet majd a Blue-Byte-nak(asszem ők csinálták, de majd megnézem, csak nem akarok rosszat mondani), hátha odaadják az editort(valószínűtlen, hisz bizonyára épp azért kódolták a fileokat, hogy ne lehessen belebuzerálni(bár talán inkább az internetes hack cheatek kikerülésére van minden kódolva, fene tudja...))
azért sok reményt ehhez sem fűzök.
1-2 hacker haverommal már felvettem a kapcsolatot, de eddig ők se nagyon jeleztek vissza, hogy csinánának decodert.
mmstert majd még megpróbálom, ő is szokott ilyeneket csinálni, de őt nem ismerem nagyon, így nem szívesen kéregetek tőle.
GH-sokkal jóban van asszem.
mást nem tudok mondani.
mint már említettem(itt még lehet nem), én szívesen lefordítom a játékot, amint lehetségessé válik.
ha valaki tud editorról, kérem szóljon.
(és ha valaki tud az új patch crackjéről ,az is írja ide a fórumba... jó dolog LAN játékot menteni:D
)
-
aztaqrwahihetetlenamegfogalmazás. -
mind -
Helyesírás rulez...
A megfogalmazásról meg annyit hogy fogalmam sincs miről beszélsz... -
rocmen #729 Helo mindenkinek a játék ba meji az a rész amikor elenfélel jácok pl háborut vivok az elenfelemel mint a Stronghold Crusader -be a ötven páján keresztül
lécike segitsetek
köszi sziasztok -
A magyarítás hangzása is elég idegen a nyelvtől, a magyarosítás meg kb annyit jelenthetne, hogy pl magyar neveket adnak a szereplőknek, matyóhímzéses ruhában járnának, stb :) - szerintem
Én a honosítás szót preferálom :)) -
Magyarítás olyan a magyar nyelvben nem ismeretes, de ezen kár vitatkozni.
Az hogy a url cím ez az, nem azt jelenti, hogy helyesen is van írva. -
www.magyaRITasok.hu -
Toroco #725 Tévedsz, pont fordítva van. -
Ezt most pont rosszul írtad, de sebaj :-) -
Hát a "woodcutter" és "fisherman" valóban kemény, kérem a magyarosítást. -
Magyarítás nem lesz sosem,
Magyarosítás viszont lehet.
-
Magyarítás ? -
érdekelne, mert szeretek vele multiban nyomulni, patch nélkül meg multiban nem lehet menteni...:(
-
Az árnyékok a gyengéi a játéknak. Érdemes levenni ha szaggat...
Egyébként nincsen még crack a Patchhoz? -
Na ilyesmi nekem is volt. optionsba kilőttem a shadert és minden rendbejött. -
Bankrupt #717 
Nekem a memórián kívül mindenből megvan a minimum
Windows XP - Windows XP
1,4Ghz-es processzor (3Ghz ajánlott) - 2,8 Ghz
512Mb RAM (1Gb ajánlott) - 256 MB RAM
DirectX 9.0c-kompatibilis videókártya 64Mb RAM-mal (128Mb ajánlott) 128 mb -
Toroco #716 akkor az biztos nem memória gond. nekem 256MB memóriám van, és max grafikán megy -
Bankrupt #715 Na, végülis vagány nagyon a játék, de én csak ismerősnél játszhattam vele. Vennem kéne egy 1 gigás memóriát, mert csak úgy jött be a játék, hogy a textúrák csak néhány helyen jelentek meg. :( -
bgabor #714 Legalábbis így volt a régi részben. Most bárhová lehet kutat építeni, termelni fogja a vizet.