The Settlers II - Next Generation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Mar megbantam,hogy valaszoltam ra bazze ,kar irnom ilyeneknek!

Ombika
Figy ne ugass koszi!
NEm csak en tapasztaltam hanem tobb ember,olvass torrentet!!
Koszonom

Az nem jelent semmit lásd pl a Lego Star Wars vagy a Prey magyarosítása.
Sheltem
Hagyd már abba a hülyeségedet légyszíves már unalmas. Ez teljes és se nem beta se nem alfa se nem demo. Ne terjessz idiótaságokat amíg nem gyõzõdtél meg róla, köszi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ombika
En ugytudom oktober 16 es allitolag ez meg beta es sokan panaszkodnak ra!!

Mikor fog kijönni?

Ombika
Ember meg ki se jott hivatalosan!

Magyarosításról nem hallani semmit?
milyen szerencse hogy a német mentés megy az angolban bár biztos úgy lett volna hogy megy de akkoris szerencse

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Help!
Nem emlékszem, hol kell beállítani, hogy a hajók szállítsák az aranyat.
A hármas pályán, ahol valamelyik szigeten lehet aranyat találni tele van a raktáram pézzel, de a hajók nem szállítják a fö szigetre, ahol szükség van rá.
A szállítási prioritás beállításánál természetesen az elsõ a pénz.
A régi játéknál nem volt ilyen problémám. <#shakehead>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Ombika
Sokak panaszkodnak allitolag ez meg vmi beta meg hackelve!! :S:S

Bucser
pontosan:) egyébként csakis arányokat állíthatsz hogy a határhoz képest hol mennyi embered legyen.. egyébként érdemes mindent feltölteni maxra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
De akkor hogy fedezem fel a világot? Õrtornyokat építek és tolom ki folyamatosan a határt?

Bucser: Aha, azt hittem, hogy legalább megmondom, hogy mennyibõl mennyi kell, bár végülis így is lehet, csak annyit gyártatok a cuccból...

nemtom azt hiszem hogy a hangok is magyarok voltak de a szöveg biztos

Bucser
itt nem "csinálod a katonát" hanem ha minden szükséges elõfeltétele megvan akkor az egyik telepesed beál katonának . kell hozzá fegvyer pajzs meg arany és egy barrack õrtorony vagy valami ahova kimehet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

majd a másodiknál kell az elsõnél tök felesleges mert nincs ellenfél

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

magus
hm, megoldottam

egy kérdés, hogy csinálok katonát? Elsõ pályán vagyok, de hol kell katonát csinálni? barracks oke, de ott nem találom :S

Mo.Organ
hangok magyarul <#fejvakaras>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

ebbõl lesz magyar? mert én anno a settlers 2-ve még magyarul nyomtam teljesen még a hangok is magyarok voltak

magus
Kilép mikor a campaignra kattintok://

Mo.Organ
Eddig a német nyelvûvel játszottam de most már itt az angol is <#eljen>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Bucser
Ja:D

a_n_d_r_e_w
hát ha nem, akkor rosszat töltök :)

One Vision. One Purpose.

Bocs elnéztem, csak azt néztem, hogy random és az nem a map generátor :)

Ombika
Most tenyleg kijott a reloaded?

nekem sajna nincs random map generator vagy legalabbis nem találom nekem september 7 kei van meg abba van random map generator?

Hogy tobbet tud e mint a Settlers3? Nem. Hogy van e olyan jo? Igen. Sot jobb.
kössz

Benne van.
Multiplayer-Create game és ott a harmadik menûben van.

hogy lehet németbe bele rakni a random map generatort ?

Bucser
Nem. Ez pont annyit tud mint a Settlers 2 tudott csk szebb grafikával:)

hogy lehet németbe bele rakni?

Van a németben is csak hát a német nyelv...

Sziasztok! Én a settlers 3-at imádtam! ez a Next generation van olyan jó? vagy többet tud? köszi

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

angolba van random map generator ?

Végre megvan bent a random mapgenerátor is :)

Sephi
Settlers 2 (c) Ubisoft *10th Anniversary* RELOADED

HURRA!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Már csak valmi boltot kéne találni ahol meg is lehet venni, de sehol semmi.

Newyorker
Már van :)

Sziasztok!
az 5. pályát, hogy lehet meg csinálni már 3 szor vertek szét.
<#violent><#falbav>
mert gonoszok és ki akartak veled baszni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ha jól látom a Settlers 2 jelenleg csak németül tölthetõ le? Angol még nincs?
hát nézzd meg melyik hibas
és szedd le azt ujbol.. sfv-t futtasd

Sipka
Na, feltettem a winrart. Biztos, hogy ez a jelszó? Mert akár ezt írom be, akár mást, mindig elkezdi a kitömörítést, a végén pedig CRC hibával leáll... :-(

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Sipka
THX!
Persze most sem jó neki, azt írja a TC, hogy állítsam be a külsõ tömörítõ programot! Ez Qrva jó, eddig mindig minden ment...

ah megvan nekem ez volt www.torrent-galaxy.to

aha a jelszo bennevan elvileg a nevében legalábbis nálam benne volt: valami weboldalneve volt (www.torrent...)

Sipka
Letöltöttem ezt: Die.Siedler.2.Die.Naechste.Generation.GERMAN-SiLENTGATE 13db 50 megás fájl. A kicsomagoláshoz jelszót kér, persze nem találom sehol. Tudna valaki segíteni?

Fenrir
Amúgy írja is a raktárban, hogy az alap katonához 1 kard, 1 pajzs és 1 hordó sör kell.

A halál csupán a kezdet...

mármint eddig