1593
The Settlers II - Next Generation
-
#1033 köszi már megoldódott.felégettem pár őrházat amire nem volt szükség és már mentek is:) -
#1032 Sörfőzdét építettél? -
#1031 szevasztok.nemtudom hogy ez a játék ugyanaz mindenben mint az eredeti 2, de ha igen akkor segítenetek kéne.a harmadik pályán(hegyszoros) elakadtam márpedig azért mert nem akarnak támadni a katonáim.a határra vezényeltem mindenkit sok őrházban már 3-4 katona is van és az utánpótlás is meg van oldva de nem akarnak támadni.ez miért van?van valami tippetek?nagyon fontos lenne mert már napok óta ezen küszködök.köszi -
#1030 neke elindult azóta? mert nekem ugyanaz a problémám:o -
Helius #1029 Sziasztok!
Nektek megvan a Vikings kiegészítő? -
#1028 köszi szépen. -
#1027 Jó pihenést és sok hideg sört! -
#1026 ja, nyaralok:D -
#1025 Taky tudsz mondani valami biztatót?? -
#1024 igen.
mikor indítod, pillant oda a tálcára:D
de lehet, hogy feladatkezelőben is benne van a process nevében. -
#1023 Kiirja vhol a jatek,hogy melyik patch van felrakva? -
#1022 ez nem hajlandóság, hanem lehetőség kérdése.
tipp: tedd fel az angolt, akkor minden hang angol lesz.
aztén registry patch(amit mellékeltem a magyarításhoz), és pakold rá a német kiegészítőt(igen, a kieg hangjai németek, de ez kizárólag a kampányszövegekre van hatással).
így a játék frissül legújabb verzióra(lehet hálóban menteni, és a multiban is, meg az alapkampányban is megkapod a kiegészítő extra funkcióit(már lefordítva)).
Mit ne tegyél: - Ne indítsd el a kiegészítő kampányát.
- Ne nézz a logóra a menüben
(ezen két probléma orvoslása folyik, bár ha nem jelenik meg angolul, akkor a hangokat kénytelenek lesztek németül élvezni..)
UI: fordítót keresek!!!! priviben jelentkezzetek!!! (és ne sürgessetek, mert nem érek rá. ha vki szeretne, lehet segíteni) -
#1021 1 katona: 1 ember(mindig van), 1 kard, 1 pajzs, 1 sör
benne van az Oktatásban.... lefordítottam.. nemtom mit nem lehet érteni rajta:D
10th anniversary oktatását nyomd végig sztem... még ha a régivel játszol akkor is.. -
donatus13 #1020 Akkor ne játsz , egyikkel se -
#1019 -
#1018 A kérdés felett átsiklottál. :)
Nem vagyok hajlandó a német verzióval játszani, az angolról már lemondtam. Lehet, hogy nem német földön a játék bukás volt és ezért nem erőltetik az angol verziót? -
Vadoccka #1017 Sikerült! Úgy tűnik, a sörfőzde volt a megoldás. Nem építettem, mondván gabonát fogyaszt, amire szükségem van, egyebek. Aztán itt olvastam, hogy hatással van a katonákra. Egy-kettő megépítése után rohamosan megnőtt a toborzási arány. Ellen leverve, jön a következő pálya!:)
Köszönöm a segítséget, bármi van, szólok! -
Vadoccka #1016 Eddig én is eljutotttam, de mi kell ahhoz, hogy azok a birkák katonává képezzék magukat. A toborzás aránya maxon van, nem történik semmi...:( Gondolom, tényleg az lehet a hiba, hogy kevesen vannak, de nem tudom őket gyarapítani. -
#1015 A 10. évfordulós igen jó, nem tudom mi gondod volt vele.
amúgy. valszeg kevés katonád volt.
sima S2-ben érdemes volt hatalmas katonai erődöket építeni(legalább watchtower), mert ott még nm lehetett evakuáltatni az épületeket.)
valszeg túlsok épületed volt, és kevés katonád bele. -
#1014 segíteni nem tudok, de a 2. részben nekem is problémáim voltak a katonákkal (erődítményből erődítménybe mászkáltak, míg éhen nem haltak)
Szóval azt javaslom próbáld ki a címben szereplő játékot, gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz, csak naprakész grafikával és kevesebb buggal ;) -
Vadoccka #1013 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, remélem, tudtok segíteni...
Pár napja vakartam le a netről a Settlers 2. (Veni vidi vici) részét. Régen nagyon sokat játszottam és a mostani verziókban való csalódottság miatt gondoltam visszatérek a gyökerekhez.
A problémám a következő:
Drága katonáim egy ideig erőteljesen kaszabolják az ellent, többnyire sikerrel. Ám egyik pillanatról a másikra, mintha visszavonulót fújnának, se előre, se hátra. Támadni nem tudok, engem támadnak, én védekezem. Ennyi...
A kérdésem az lenne, hogyan lehet katonákat toborozni? És ezeket rávenni, hogy ne üljenek a seggükön?:)
Előre is köszi! -
#1012 Hogy állsz a fordítással? -
#1011 Hajrá akkor..... -
#1010 Teszek egy ígéretet. 5.én utolsó vizsga. utána befejezem:D napok kérdése:D
most már komolyan.
remélem be tudom tartani. -
Toroco #1009 köszi -
#1008 köszönöm szépen de már végignyomtam, a vikingel együtt. -
#1007 Egyetértek, teljesen ugyanaz a feeling, mint az első két részben volt, és csak ahhoz nyúltak hozzá, amit ki kellett javítani, vagy kényelmesebbé lehetett tenni.
-
#1006 nekem az s2 mindig is kedves játékom volt, de őszintén bevallom, a 10th óta nem vettem elő. Annyira jó ez a remake, hogy hihetetlen. Visszaadja a feelinget. Nem csak a szabályrendszert, meg a pályákat.. a feelinget. Kevés remake mondhatja ezt el magáról.
Bátran játsz csak dosboxal, de azért javaslom, próbáld be az újat, tényleg minden benne van, ami anno volt. -
#1005 a régebbi settlers 2-höz van valakinek plusz pályája. Gondolok többek között itt az európa térképesre vagy esetleg valami másikra? -
#1004 Ja, és a régi Gold-ban is ugyanígy működött. :)
-
#1003 Ráböksz a hajóra és feljön egy ilyen iránytűszerű izé. Az iránytűn nyolc irány van, amelyik aktív (nem szürke, hanem szép sárga :) ), arra lehet menni. A hajó magától megy, ha kikötőhelyet talál, akkor megáll ott. Ott vagy építesz új harbor-t, vagy megint továbbküldöd az iránytűvel. Ha az iránytűn minden nyíl szürke, akkor nincs több beépíthető kikötőhely.
-
Toroco #1002 Nekem is lenne egy kérdésem. most vagyok a 6. pályán, és szeretnék hajóval másik szigetet meghódítani. Építettem kikötöt, csináltam hajó, fel is készítettem az expedicióra, de nemtudom, hogyan kell elindítani a hajót. Az ellenség már terjeszkedik. Hogyan tudnám elindítani a hajót? -
Toroco #1001 Nemtom ez a goldedition magyar e, de nekem meg van a magyar változat. Feltudom tölteni FTPre, ha gondolod -
Adam19 #1000 szia, hát ez télleg elég durva kérdés volt :P
na de azért kattints IDE ;) -
balcsy55 #999 Hellosztok!
Egy elég durva kérdésem lenne: nem tudjátok véletlenül, honnan tudnám letölteni a 2.-részét a játéknak? (régi változatot azt hiszem)
Válaszokat előre köszönöm -
#998 Szep kis baratno!! :) -
#997 alapverzióban nem, de a patch feltétele után már lehet. -
Adam19 #996 8 órán keresztül toltátok? az durva. lehet menteni multiban? (lehet hogy már kérdeztem egyszer:) )
sajnos a vizsgák miatt nincs időm játszani most vele, de a 6.nak lassan a végére érek azért. majd nyáron kipróbálom lanba, feltéve hogy lehet menteni. -
#995 féligmeddig poén, de multiban már használtam.
Vissza lehet szorítain hatalmas túlerőt is, de csak akkor működik, ha amúgy vékony vonalon lehet átjönni(szűk ösvény vízzel körülvéve, vagy út át a hegyben)
Volt már, hogy az ellennek generálisai voltak, nekem meg még seregem se nagyon... és legyőztem így. (8 órás pálya volt:D)
beszorítottam az egyik oldalról, barátnőm a másikról.
-
Adam19 #994 bocs, nem téged akartalak lehurrogni, általánosan szólt a cheatre a hozzászólás :) meg amúgy én is a te fordításod használom, amiért nagyon hálás vagyok és kösz még1x.
viszont a módszeredet nem értem teljesen, az ellenség gyorsan támad, hogy tudsz olyan gyorsan odanyomni egy erdőt? vagy csak poén volt?:P