608
-
#87 Grat Schumi 22.dik ból 5.dik nem rosz!! 22pont az már elég sok de behozható..
Ha a Ferrari is ugy akarja meglehet az még. -
#86 Szép teljesítmény volt, Schumi! -
jefferson83 #85 Szerintem is itt szállt el a VB , csak sajna ez nem versenyben dőlt el :( -
#84 Go Go Jeff!!!!!!! -
#83 ez a Mózli meg Ekleszton a sportág halála. én is utállom azt a genyót (alonzo) dehát ez van. suminak így lehet a vb is elszállhat, mert ennek a köcsögnek az autójával soha semmi nemtörténik!
valóban NASCAR sokkal jobbb!
Ma Go Jeff!! -
#82 Rohadékok!!!Ezek szerint mindenképpen ennek a kis gyökérnek kell nyerni!!!
De tavaly az nem volt gond hogy az Alonso töbször levágta a sikánt . Még anyit sem mondtak hogy enye.. Kapja be az FIA. Komolyan mondon azt fogják elérni hogy én biztos hogy nem fogom nézni ezt a szart.
Marad a NASCAR legalább abba ha valaki kicsuszik nem büntetik meg. -
#81 Schumi 22.helyröl indul csak! FIA-t kérdezzétek, bár Ők idióták! -
#80 teljesen mindegy mert már nem lehet Michelinre váltani, mert ez az utosó szezonuk, ERGÓ jövöre nagy előnye lehet a Ferrarinak a többi élcsapattal szemben. -
#79 Tavaly nem ez látszott. -
#78 nagyon is jó a bridgestone maradjanak ennél
Ezzel érték el a legnagyobb eredményeiket!!! -
#77 hmmm. érdekes elmélet, csak az a kár hogy a Michelin jövöre NEM LESZ. Egyedül a Bridgestones lesz minden csapatnak a beszállítója! -
#76 még a gumin kell javítani,vagy michelinnel leszerződni,és akkor már pengék lennénk ;) bár alonso így is megy a levesbe...:) -
#75 ááá jok azok. Alonsonak most mákja volt. MStöl nemtudott volna igy meglépni az elején... -
#74 ez az autó fényévekkel jobb,mint a tavalyi szar,már csak a bridgestonenak kellene kicsit belehúzni -
#73 bizony, remélem Monacoban megmutatjuk a Ferrari igazi erejét!
forza Ferrari! -
#72 Hát sajna ezt a mai napot buktuk, na mindegy majd két hét múlva eggyel feljebb áll.Hajrá Schumi csak 15 pont még nem gáz!!! -
#71 miaz hogy talán?:D
simán!:D -
#70 Én sem!!! Talán megtudjuk mien egy 8x-os vb győztes. -
#69 az egyedülálló lenne a motorsport történetében... én nemtok 8x bajnokról:S -
#68 Végre kezdünk magunkra találni, csak igy tovább legyen meg a 8.dik is. -
#67 -
#66 Győőőőőzelem!!!!!!!!!!!!:) -
#65 Igy Bízz!!!! -
#64 amúgy az a véleményem,h akkor lehet beszélni csak arról,h alonso,vagy raikonnen jobb,mint schumacher,hha már 7x nyertek vb-t ;)
szal pszíííít!:) -
#63 sumahha foreva!:) -
#62 banner nem lesz???:S -
#61 MS visszatért az élre ebből az alkalomból a csapat úgy ünnepelt mint amikor vb-t nyertek 2000ben 20év után újra. hát való igaz télleg rég nyert Michael "versenyben"
-
Norbi7 #60 Nagyon szép volt! Jó újra a megérdemelt helyén látni! -
#59 ez jó kérdés... én nemtom még nem hallottam róla. Ti? állítólag a forma1ben próbálkozik.
ez valóban szép volt MStől-mestermunka. egy 7x bajnoktól. Dale Earnhardt sem csinálta volna jobban. -
#58 Nem véletlenül irtam amit irtam.
Ki Az Az Alonso??? -
#57 ezzaaaaazz -
#56 a renault ilyenkor húzza fel azokat a pólóit amiket tavaly, hogy ki az a Schumacher... -
jefferson83 #55
Hajrá, csak így tovább!!! -
#54 Na ma kiderült ki az a Schumacher. Igy kell csinálni!!! -
#53 Detto!!! -
jefferson83 #52 plussz=plusz -
jefferson83 #51 Nem vagyok kimondott Schumi drukker, de mintha lett volna olyan verzió is, hogy a kocsijába valami plussz súlyt tennének csak ne nyerjen már. A hozzáértő emberek meg pontosan tudták, hogy kinek kedveznek a szabályok hidd el. Látszólag tényleg fair play, mert ugye a szabályok mindenkire vonatkoznak, de ha tovább gondoljuk a dolgot már korántsem egyértelmű. Hozzáteszem nem vagyok ellenére a mostani jó és izgalmas versenyeknek, csak ne Alonso nyerne :) -
#50 Nem erről van szó!!
Nézd meg a történetét az f1-nek az elmult 4 évben.
Ha ezt megteszed világos lesz számodra az, hogy a Bridgestones mindig rosszabb gumi volt mint a michlen.
Mi azért mondjuk azt hogy a ferrari ellen voltak, mert a Bridgestones gumik lassan melegednek, ha bemelegedtek, nagyon hamar elkopnak(kb 30-40 kör max)
emiatt 2003-ban hoztak egy olyan szabályt ami szintén a ferrari ellen volt hogy egy kör legyen az időmérő.
Miért is baj ez? Azért mert a Bridgestones lassan melegszik, láthatod az erdményeken is. 2003 hányszo volt ferrari pole-ban. 2004-ban?
De ezzel nem sikerült elvenni a Vb cimüket.Mert jobban taktikáztak és versenyen ledolgozták a hátrányt ,nyertek!
2005-ben jött a nem lehet gumit cserélni szabály. A bridgestones még mindig lassan melegszik és hamar kopik. Ezért nem tudtak gyorsan menni, Vesztettek!
És nézd meg milyen kárt okoztak ezzel a szabállyal: 2005 indianapolis.
És ha ezt nem tartod igaznak, akkor kérdezem, most hogy elvesztették a VB címet miért lehet újra gumit cserélni?
És mondom 2004 végén Ecleston maga mondta hogy nem jó hogy a ferrari ennyit nyer.
Szóval szerintem ez elég egyértelmű. -
Cvd #49 Oké, akkor csak a Ferrari-t akarták visszafogni. Fejtsd már ki légy szíves hogy miért csak a Ferrari lassult volna le attól hogy nem lehet gumit cserélni? Talán mikor leültek és ezt kitalálták akkor látták a jövőt amiben csak Schuminak kellett spórolnia a gumijaival, a többieknek nem, mert ők valami spéci gumival mentek? Vagy mégis hogyan gondoljátok ezt?
Szvsz csak valami nagyon hülye, vagy ngyon elvakult ember nem képes észrevenni hogy ez a szabály a teljes mezőnyt lassította (ami ugye tény). Aki azt mondja hogy ez a szabály úgy fogta vissza Schumit egyedül hogy az összes többi versenyző nem lassult ugyanúgy, értelmetlenné téve azt a célt amit itt olvastam, azt minimum körberöhögöm.:) -
#48 Igy van!!!
Csak kár hogy majdnem két ember belehalt ebbe.