608
  • gordon 24
    Grat Schumi 22.dik ból 5.dik nem rosz!! 22pont az már elég sok de behozható..
    Ha a Ferrari is ugy akarja meglehet az még.
  • Bandee1987
    Szép teljesítmény volt, Schumi!
  • jefferson83
    Szerintem is itt szállt el a VB , csak sajna ez nem versenyben dőlt el :(
  • gordon 24
    Go Go Jeff!!!!!!!
  • Jeff Gordon
    ez a Mózli meg Ekleszton a sportág halála. én is utállom azt a genyót (alonzo) dehát ez van. suminak így lehet a vb is elszállhat, mert ennek a köcsögnek az autójával soha semmi nemtörténik!
    valóban NASCAR sokkal jobbb!
    Ma Go Jeff!!
  • gordon 24
    Rohadékok!!!Ezek szerint mindenképpen ennek a kis gyökérnek kell nyerni!!!
    De tavaly az nem volt gond hogy az Alonso töbször levágta a sikánt . Még anyit sem mondtak hogy enye.. Kapja be az FIA. Komolyan mondon azt fogják elérni hogy én biztos hogy nem fogom nézni ezt a szart.

Marad a NASCAR legalább abba ha valaki kicsuszik nem büntetik meg.
  • Jeff Gordon
    Schumi 22.helyröl indul csak! FIA-t kérdezzétek, bár Ők idióták!
  • Jeff Gordon
    teljesen mindegy mert már nem lehet Michelinre váltani, mert ez az utosó szezonuk, ERGÓ jövöre nagy előnye lehet a Ferrarinak a többi élcsapattal szemben.
  • gordon 24
    Tavaly nem ez látszott.
  • Speedway
    nagyon is jó a bridgestone maradjanak ennél
    Ezzel érték el a legnagyobb eredményeiket!!!
  • Jeff Gordon
    hmmm. érdekes elmélet, csak az a kár hogy a Michelin jövöre NEM LESZ. Egyedül a Bridgestones lesz minden csapatnak a beszállítója!
  • hunbasser
    még a gumin kell javítani,vagy michelinnel leszerződni,és akkor már pengék lennénk ;) bár alonso így is megy a levesbe...:)
  • Jeff Gordon
    ááá jok azok. Alonsonak most mákja volt. MStöl nemtudott volna igy meglépni az elején...
  • hunbasser
    ez az autó fényévekkel jobb,mint a tavalyi szar,már csak a bridgestonenak kellene kicsit belehúzni
  • Yulcsa
    bizony, remélem Monacoban megmutatjuk a Ferrari igazi erejét!
    forza Ferrari!
  • gordon 24
    Hát sajna ezt a mai napot buktuk, na mindegy majd két hét múlva eggyel feljebb áll.Hajrá Schumi csak 15 pont még nem gáz!!!
  • oneal1
    miaz hogy talán?:D
    simán!:D
  • gordon 24
    Én sem!!! Talán megtudjuk mien egy 8x-os vb győztes.
  • Jeff Gordon
    az egyedülálló lenne a motorsport történetében... én nemtok 8x bajnokról:S
  • gordon 24
    Végre kezdünk magunkra találni, csak igy tovább legyen meg a 8.dik is.
  • DJ Bee18
  • oneal1
    Győőőőőzelem!!!!!!!!!!!!:)
  • gordon 24
    Igy Bízz!!!!
  • hunbasser
    amúgy az a véleményem,h akkor lehet beszélni csak arról,h alonso,vagy raikonnen jobb,mint schumacher,hha már 7x nyertek vb-t ;)
    szal pszíííít!:)
  • hunbasser
    sumahha foreva!:)
  • Jeff Gordon
    banner nem lesz???:S
  • Jeff Gordon
    MS visszatért az élre ebből az alkalomból a csapat úgy ünnepelt mint amikor vb-t nyertek 2000ben 20év után újra. hát való igaz télleg rég nyert Michael "versenyben"
  • Norbi7
    Nagyon szép volt! Jó újra a megérdemelt helyén látni!
  • Jeff Gordon
    ez jó kérdés... én nemtom még nem hallottam róla. Ti? állítólag a forma1ben próbálkozik.
    ez valóban szép volt MStől-mestermunka. egy 7x bajnoktól. Dale Earnhardt sem csinálta volna jobban.
  • gordon 24
    Nem véletlenül irtam amit irtam.

Ki Az Az Alonso???
  • DJ Bee18
    ezzaaaaazz
  • oneal1
    a renault ilyenkor húzza fel azokat a pólóit amiket tavaly, hogy ki az a Schumacher...
  • jefferson83

Hajrá, csak így tovább!!!
  • gordon 24
    Na ma kiderült ki az a Schumacher. Igy kell csinálni!!!
  • gordon 24
    Detto!!!
  • jefferson83
    plussz=plusz
  • jefferson83
    Nem vagyok kimondott Schumi drukker, de mintha lett volna olyan verzió is, hogy a kocsijába valami plussz súlyt tennének csak ne nyerjen már. A hozzáértő emberek meg pontosan tudták, hogy kinek kedveznek a szabályok hidd el. Látszólag tényleg fair play, mert ugye a szabályok mindenkire vonatkoznak, de ha tovább gondoljuk a dolgot már korántsem egyértelmű. Hozzáteszem nem vagyok ellenére a mostani jó és izgalmas versenyeknek, csak ne Alonso nyerne :)
  • gordon 24
    Nem erről van szó!!

Nézd meg a történetét az f1-nek az elmult 4 évben.

Ha ezt megteszed világos lesz számodra az, hogy a Bridgestones mindig rosszabb gumi volt mint a michlen.
    Mi azért mondjuk azt hogy a ferrari ellen voltak, mert a Bridgestones gumik lassan melegednek, ha bemelegedtek, nagyon hamar elkopnak(kb 30-40 kör max)

emiatt 2003-ban hoztak egy olyan szabályt ami szintén a ferrari ellen volt hogy egy kör legyen az időmérő.

Miért is baj ez? Azért mert a Bridgestones lassan melegszik, láthatod az erdményeken is. 2003 hányszo volt ferrari pole-ban. 2004-ban?

De ezzel nem sikerült elvenni a Vb cimüket.Mert jobban taktikáztak és versenyen ledolgozták a hátrányt ,nyertek!

2005-ben jött a nem lehet gumit cserélni szabály. A bridgestones még mindig lassan melegszik és hamar kopik. Ezért nem tudtak gyorsan menni, Vesztettek!

És nézd meg milyen kárt okoztak ezzel a szabállyal: 2005 indianapolis.

És ha ezt nem tartod igaznak, akkor kérdezem, most hogy elvesztették a VB címet miért lehet újra gumit cserélni?

És mondom 2004 végén Ecleston maga mondta hogy nem jó hogy a ferrari ennyit nyer.

Szóval szerintem ez elég egyértelmű.
  • Cvd
    Oké, akkor csak a Ferrari-t akarták visszafogni. Fejtsd már ki légy szíves hogy miért csak a Ferrari lassult volna le attól hogy nem lehet gumit cserélni? Talán mikor leültek és ezt kitalálták akkor látták a jövőt amiben csak Schuminak kellett spórolnia a gumijaival, a többieknek nem, mert ők valami spéci gumival mentek? Vagy mégis hogyan gondoljátok ezt?
    Szvsz csak valami nagyon hülye, vagy ngyon elvakult ember nem képes észrevenni hogy ez a szabály a teljes mezőnyt lassította (ami ugye tény). Aki azt mondja hogy ez a szabály úgy fogta vissza Schumit egyedül hogy az összes többi versenyző nem lassult ugyanúgy, értelmetlenné téve azt a célt amit itt olvastam, azt minimum körberöhögöm.:)
  • gordon 24
    Igy van!!!
    Csak kár hogy majdnem két ember belehalt ebbe.