Michael Schumacher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
!Forza Ferrari!
Hajrá, csak így tovább!!!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Downhill!!
Nézd meg a történetét az f1-nek az elmult 4 évben.
Ha ezt megteszed világos lesz számodra az, hogy a Bridgestones mindig rosszabb gumi volt mint a michlen.
Mi azért mondjuk azt hogy a ferrari ellen voltak, mert a Bridgestones gumik lassan melegednek, ha bemelegedtek, nagyon hamar elkopnak(kb 30-40 kör max)
emiatt 2003-ban hoztak egy olyan szabályt ami szintén a ferrari ellen volt hogy egy kör legyen az idõmérõ.
Miért is baj ez? Azért mert a Bridgestones lassan melegszik, láthatod az erdményeken is. 2003 hányszo volt ferrari pole-ban. 2004-ban?
De ezzel nem sikerült elvenni a Vb cimüket.Mert jobban taktikáztak és versenyen ledolgozták a hátrányt ,nyertek!
2005-ben jött a nem lehet gumit cserélni szabály. A bridgestones még mindig lassan melegszik és hamar kopik. Ezért nem tudtak gyorsan menni, Vesztettek!
És nézd meg milyen kárt okoztak ezzel a szabállyal: 2005 indianapolis.
És ha ezt nem tartod igaznak, akkor kérdezem, most hogy elvesztették a VB címet miért lehet újra gumit cserélni?
És mondom 2004 végén Ecleston maga mondta hogy nem jó hogy a ferrari ennyit nyer.
Szóval szerintem ez elég egyértelmû.
Downhill!!
Szvsz csak valami nagyon hülye, vagy ngyon elvakult ember nem képes észrevenni hogy ez a szabály a teljes mezõnyt lassította (ami ugye tény). Aki azt mondja hogy ez a szabály úgy fogta vissza Schumit egyedül hogy az összes többi versenyzõ nem lassult ugyanúgy, értelmetlenné téve azt a célt amit itt olvastam, azt minimum körberöhögöm.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Haha, ezt te sem gondolod komolyan 😊 A forma1 lehúzhatta volna a rolót ha nem változtatják meg gyorsan a szabályokat mert már senkit nem érdekelt az, hogy Schumi rongyá veri a mezõnyt. Ez tény úgyhogy evvel vitatkozhatsz ha akarsz,de semmi értelme.
Sajnálom! Én nagyon szeretem Schumit. Szerintem a legjobb versenyzõ az f1-ben.
Ezért különbözünk egymástól, te drukolj annak akit te szeretsz.
De akkor inkább az f1-es topikba beszéld meg ezt a dolgot.
Mert itt biztos lesznek egy páran akik neked ugranak majd.
Downhill!!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Jó ha elfogadnám amit mondasz az elsõ két ciméréõl, akkor is van még ott 5.
Azért azt nem mondhatod, hogy mind a 7-szer csaltak.
Egyébként meg a szabályokról:
Milye rossz a ferrarinak? Hát A Gumija!!!
Tavaly hoztak olyan szabályt hogy ne lehesen gumit cserélni! És miért?
Hogy elvegyék a VB címet tölük. Csak az a Pech hogy ebbe majdnem két versenyzõ halt bele. Ennyit nem ér az hogy ne a ferrari nyerjen.
Miböl gondolom ezt?
Az Ecleston 2004-ben megmondta. "Nem jó hogy mindig a ferrari nyer"
Jó igaz nem mondta ki kerek perec hogy a szabály elenük van ,de ezt még a vak is láthatta!!
Downhill!!
Te arról az emberrõl beszélsz aki a forma 1 királya, lehet õt nem szeretni, de az vitathatatlan,hogy jelenleg õ a Forma 1 egyik legjobb pilotája!!!
Az hogy össze csalták az elsõ két vb cimét azt meg nem hiszem!!
Nézd meg Alonso-t ha tavaly nem azok a szablyok vannak amik az az ember biztos hogy nem nyeri meg a vb-ét.
Downhill!!
<#mf1>#mf1><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
púúúúú
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
The only speedometer is in your head.
The only speedometer is in your head.
Most hogy a szabályok nem a Schumi és a Ferrari ellen vannak talán esélye is lesz rá.
Downhill!!
Hát én erre a következõt mondom , az Alonsonak kb 1267894x kéne ahoz újászületnie hogy egy picit talán olyan legyen mint Schumi.
Ki AZ AZ ALONSO??????
Downhill!!
mindenki azt mondja hogy Alonso a forma-1 királya
hmmmmm......
talán akkor ha nyer még ahoz az egyhez hetet és akkor megelõzi eggyel Schumi!!
Nagy az arca!!!
<#vigyor>#vigyor>
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Egyébbként én se neki szurkoltam söt vártam mikor bakizik végre !
De a mostani idényben szeretném ha nyerne,mert aki profi az profi !
Na hi all !
<#dumcsi>#dumcsi>
Most itt mindegy hogy utálod vagy csak kevésbé szereted.Az a lényeg hogy nem a Schumiék miatt volt unalms a Forma-1 hanem a többiek miatt.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Szerintem nem a Scumiékat kell azért utálni mert 4-éven keresztül megnyertek mindent hanem a többieket akik nem tudták öket követni.Akkor a Ferrari jó gépet fejlessztett amit a többiek nem tudtak utolérni ezért nem a Ferrari a hibs hanem a többiek.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Ja és Ferrari párti vagyok nem csak SChumacher párti, pilótákkal nem nagyon foglalkozok csak egy kettõvel akit ki nem állhatok: Montoya , ALonso .Szerintem a 2 legnagyképõbb versenyzõ az egész forma 1 ben.
Én McLaren merci párti voltam régen, még anno, amikor Hakkinen nyomta, azóta igazán nem szurkolok senkinek... Mindíg másnak... a versenyt nézem, és nem a pilótát 😊)
További kellemes fórumozást 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
😄
Mért szerinted a tavalyi év az izgalmas volt.Mert szerintem nagyon nem.Nem volt benne semmi akcio mindenki csak körözött ment a másik után semmi elözés nem volt.Az idei év jóó lesz ha ilyen versenyek lesznek mint amilyen az elsö verseny volt.Mindegy ki lesz a világbajnok ha ilyen jóó évünk lessz.De azért remélem a Schumi és a Ferrari lesz a világbajnok.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Alonso is tolja neki, remélem meglesz a 2. is neki! 😊
Bár most jó közel vannak az autók is egymáshoz, izgibb lesz mint elmúlt 6 év (tavalyit leszámítva)😛
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
valóban visszahódíthatná a világbajnoki címet