608
-
#167 LEFÜSTÖLT!!!!!!ALONSO LEFÜSTÖLT!!!! :D -
#166 szerintem teljesen mindegy hogy idén megnyeri-e vagy nem, igyis-úgyis a csúcson hagyja abba, hisz elég sokat kell még ahhoz aludnunk hogy legyen még egy olyan pilóta aki 7x nyeri meg a versenysorozatot és több mint 90x nyer. szóval ha visszavonul de nem nyertesként akkor sincs mit szégyelnie...
én inkább arra leszek kiváncsi ha valóban abbahagyja akkor marad-e sportban (értsd: Ferrarinál vmi posztot betölt-e?) -
fb2 #165 Allitolag 'pletykak' szerint, ugy nez ki hogy 2006 ban befejezi........ Az Announcement el akart varni az ev vegeig, mert - en gondolom - addig nem akarta azt mondani hogy befejezi, ha nem tudja megnyerni ebben az evben. Ha megnyeri ebben az evben, akkor az azt jelenti, hogy a TOP-on tudja abba hagyni a versenyzest. De ha nem..... akkor van ra remeny hogy ad neki meg egy ev alkalmat, megnyerni a 8. vb't es akkor befejezni. Ez persze csak az en velemenyem. -
#164 figy
most vasárnap eldöl mihez kezd schumi,de vasárnap még nem is nyerte meg és nem is vesziti el a vb reményeit, szóval a döntése nem az idei vb kimenetelétöl függ, mert akkor késöbb hozná nyilvánosságra a döntését... -
fb2 #163 En mar azon remenykedem hogy Schumi nem nyeri meg ebban az evben...mert ha igen, akkor biztos abba hagyja a versenyzest. Ebben az evben mikor magyarban voltam akartam menni a Hungaroringre de nem jott ossze. Remenykedem hogy jovore meg lathatom, mert ahogy abba hagyja, nagy hiany lessz a sportban abban biztos vagyok. -
#162 Ha 2 versenyen ms és massa is alonso elé kerül, és a másik 2 őn ms alonso előtt van akkor vb:) -
#161 nekem van egy olyan érzésem,h ide már hatalmas szerencse kell...mondjuk olyasmi,h alonso kiesik(adná az ég!!),schumi meg megnyerné -
#160 Schumacher kiélezett küzdelemre számít -
#159 -
#158 Oké mindgyá lebeszélem az illetékesekkel.. HHHEEEEE -
#157 alonso essen ki,schumi nyerje meg a futamot,és massa legyen a 2. :) -
#156 mai napon a 2-dik helyet szerezte meg sumi. Ugyhogy remélem énnél nem kerül hátrébb és Alonso meg nem kerül elörébb. Ha igy lesz akkor faragjuk a pontot holnap. Szövel mindenki drukoljon holnap hogy a 10p ne 10 vagy több legyen hanem sokkal kevesebb esetleg 0...
GOGO Sumi. -
Norbi7 #155 Osztom az örömödet, csak így tovább! -
Darko #154 Gyerünk sumi te vagy az isten!
hajrá!
25 pontból már csak 10 jeeee
-
#153 -
#152 -.- -
#151 májkl nájt? :D -
#150 ya,ennyi erővel lehetne májk'l szcsumécser is :) -
#149 Mert német. -
#148 elárulta az esküvőlyük helyét idelyét meg ilyen női dolgokat Alonsó feleségéről a német médiának -
#147 hogyan? -
#146 Egypk..Miért nem Májkül Sumáher?:DD D: ^.^ -
#145 Most olvastam az egyik újságban hogy Cora Schumacher jól bekavart Alonsóék esküvőjébe -
#144 üdv a csapatban! :) -
#143 ahogy mondod:) -
#142 Szerbusz... Go Sumi már csak 10 pont..... -
#141 Üdv neked itt! én nem tartozom az MS fanok közé, de nagyon tisztelem mint embert és versenyzöt! -
#140 -
KMeyer #139 Na,örülök,hogy rátaláltam erre a csoportraSokakhoz hasonlóan amióta az eszemet tudom(kb a 94-es szezon felétől)mindig is Schumachernek szurkoltam,és ez nem is fog megváltozni. -
jefferson83 #138 -
#137 mondjuk ebből a képsorozatból még jöhet...:D -
#136 mind2 hsz-eddel tökéletesen egyetértek :) -
gergelyanevem #135 jaja
teljesen más a 2 pár, ahogy különbözik Michael Ralftól úgy különbözik Corinna Coratól, vagy még jobban:) -
#134 azthiszem egyértelmü hogy mennyivel nöiesebb és szebb mint Cora. egyébként MS felesége járt Frentzennel is, töle csapta le Sumi:) -
-
#132 az már biztos. majd keresek még róla képet! -
jefferson83 #131 Mindenesetre sokkal szimpatikusabb :) -
#130 abszolult. -
Gabor_(HSF) #129 A csaj öreges is,nem is szőke gyárilag,műmell műajak és minden ami ezzel jár,
szigoruan csak egy cigire való,semmi esetre sem anyának... -
Gabor_(HSF) #128 Sumi tarthatna 177ezer műribancot,mint az F1 driverek 90 % a,de nem teszi,sokkal inkább családcentrikus és itt kezdődik miért is kell tisztelettel beszélni róla...