Michael Schumacher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is szeretnék hozzátok csatlakozni.Schumi egy nagy egyéniség kár hogy visszavonul és nagy ürt hagy magaután,de én is teljes mértékben elfogadom és beletörödök.Bevallom öszintén amikor bejelentettet egy kicsit megált körülöttem az élet,de ahogy mondják az életnek menni kell tovább sajna nélküle (mármint pilota).Én azon kevés emberek közé tartozhatok akik találkoztak vele.Én személyszerint a Hungaroringen 2004-ben.Nekem talán ezért is nehezebb,mert akkor egy álom vált valora.15 évet nem egyszerü így végig csinálni a csucson ugyhogy ezért le a kalappal elötte,sokat kell várnunk egy ilyen emberre.Én bevallom sajnálom hogy a Raikönen szerzödtették a helyére mert nem nagyon szeretem,de bizok benne hogy alakul.Schumi miatt én már Ferraris vagyok és az is maradok örökre talán.
Nagyon szépek köszönjük Schumi amit adtál ebbe a 15 évbe.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Downhill!!
akkora befolyása van,h nem más mondja meg neki h "figyelj misi,vonulj vissza,öreg vagy",magától hozta a döntést,ebben biztos vagyok,és ezt jól átgondolta.sztem 2-3 évig otthon pihenget,utána meg a ferrarinál betölt vmi pozíciót,esetleg raikönnen managere lesz XD
ReaL MaDRid x siempre
Az elkövetkezendõ esztendõben már biztos, hogy csak egy világbajnok vesz részt a Formula-1 megmérettetésein. Michael Schumacher az évad végén visszavonul. Fernando Alonso elárulta, hogy Schumi hiányozni fog neki, ugyanakkor nem titkolta, hogy változást remél távozástól.
"Sokan, akik foglalkoznak a Formula-1 történéseivel nem nagyon örültek neki. Az egyik fõszereplõ elhagyja a színpadot. Elveszítünk egy bajnokot, hiányozni fog. Nagyon sok rekordot döntött meg, egyedülálló pályafutás. De talán a távozását követõen a Formula-1 újra a sportról és nem egy emberrõl szól majd
Hát én ezt faxit legszívesebben lehánynám,nagyképû mákos <#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#violent>#violent><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#gun>#gun><#levele>#levele>
What about the forests?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
De a No.1 SCHUMI!!!
nem tudom h ezzel a köcsög gyerekkel h tudok majd megbarátkozni,sztem sehogy,jövõre Massa a No.1
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Massa? Persze... Jean Todt fia a Massa Managere mar 2000 ota. Szoval persze hogy nagy a tamogatas Massa irant. Szerintem Massa sem jobb, sem rosszabb mint Rubino, sot....
Minden esetre, F1 nem lessz ugyanaz Michael nelkul.... az biztos
Arra azért kiváncsi leszek, hogy fog menni a Ferrarinak Sumi nélkül, mert ugye azért volt beleszólása a dolgokba, magyarán szólva én úgy látom, hogy kb 80%-ban neki köszönheti a Ferrari az elért eredményeket.
"Mindig szomorú pillanatokat kell átélnünk, ha egy kivételesen tehetséges embertõl kell megválnunk, dolgozzon, alkosson ez a valaki, az élet bármely területén. Azok az emberek, akik éveken át képesek millió másnak örömöt okozni a szereplésükkel, vitán felül a legértékesebbek közé tartoznak, és a maguk után hagyott üresség úgyszólván betölthetetlen.
Így van ez most is, így érzek jómagam is.
Michael Schumacher, aki a Forma-1-ben eltöltött 16 év során minden lehetséges rekordot beállított és megdöntött, az egyelõre még „csak” hétszeres világbajnok bejelentette, hogy amikor 2007-ben Melbourne-ban felbõgnek a motorok, Õ már nem fog volán mögött ülni, és többé már nem lehet vele számolni, nem kell tõle tartani.
Azonban a sportágon belül és kívül egyaránt emblametikus figurává vált versenyzõt, rengeteg feltörekvõ fiatal tehetség példaképét biztosan nem fogjuk elfelejteni, hisz sporttörténeti szerepe eredményeit tekintve megkérdõjelezhetetlen. A kerpeni srácból legenda lett, õ az, aki minden maximumot kihajtott képességeibõl, és elmondható, hogy a sportágban töltött idõszak alatt tiszteletreméltó magabiztossággal verte tönkre az aszfaltcsíkokon rendre felbukkanó, trónkövetelõ ellenfeleket. Nem lenne helyes azt mondani, hogy egy legenda ért most véget. Mert Schumacher szellemisége mindig jelen lesz a Forma-1-ben, a Ferrarinál eltöltött évek, az istállón belül kialakult rendkívüli profizmus, céltudatosság, és az, az iszonyatos erejû lendület, amely egyebek mellett Michaeltõl elválaszthatatlan érdem, maradandó érték. A példakép új mércéket állított fel, új kihívásoknak kell megfelelniük azoknak, akik utána jönnek, és így valóban: Ha Õ maga távozik is, irigylésre méltó eredményei, a többi versenyzõt bizonyára hosszú idõn keresztül motiváló rekordjai, az a hihetetlen széria, amely a sportág szinte külön mûfajává, klasszisává tette õt. Itt marad velünk, és mindenkivel, aki többé, vagy kevésbé ebben a benzingõzös világban él. Mindez ott lesz továbbra is minden pályán, mintha az a hosszú lista, amely érdemeit méltatja, maga lenne a mindenki által elérni vágyott befutó, a Cél.
Voltak nehéz pillanatok, sõt, akadtak olyan futamok is, ahol a Példakép nem mindig úgy viselkedett, ahogyan azt egy igazi sportemberrõl elvárnánk. Ám ne feledjük: Nincs olyan ember, aki soha ne botlana meg, és ha végül mérleget vonunk, a pozitívumok többszörösen nyomnak a latba.
Azt hiszem, nem csak azt az örömöt köszönhetjük meg Michaelnak, amit a rajongói éreztek, amikor megnyert egy-egy futamot, vagy magát a világbajnokságot. Az Õ személye, kivételes tehetsége, tudása, profizmusa révén – talán túlzás nélkül állítható -, milliók lettek kíváncsiak erre a fantasztikus sportágra, milliók számára vált szórakozássá a futamok, az idények végigkísérése, és talán ezrek számára nyújthatott pusztán személyisége, viselkedése okán egyfajta példaképet, követendõ példát.
Az abszolúte pozitív értelemben veendõ, 100%-os Sportember mivolta számomra megkérdõjelezhetetlen. Amikor minden addigi rekordot megdöntött, minden trófeát elnyert, minden babért learatott, Michael akkor sem fáradt bele, nem fásult el, és mikor nehéz idõszakok köszöntöttek be, nem adta fel, sõt… Kitartása és töretlen optimizmusa, bámulatra méltó teljesítményekre sarkallta, felülmúlva néha már-már önmagát is.
Távozása egy korszak végét jelenti. A Schumacher-korszak ér véget, és ezzel Michael lezár egy történelmi szakaszt, amelyet követõen a Forma-1 többé bizonyosan nem lesz ugyanolyan, mint vele volt. Bizonyos, hogy a következõ idényben nem lesz pótolható a hiánya, még akkor sem, ha egy olyan nagyszerû és tehetséges fiatalember veszi át a stafétabotot, mint Kimi Raikkönen. Ezután nem kell Michael-al számolni, nem bukkanhat elõ az egyik kanyarból eszelõs sebességgel, hirtelen rátapadva ellenfelére, és soha többé nem drukkolhatunk neki, hogy még utoljára tanítsa móresre a szemtelenkedõ, hamar beképzeltté, önteltté váló ifjoncokat. Nem láthatjuk majd az egész pályafutása alatt csodálatraméltó frissességben megõrzött, a futamgyõzelmei alkalmával mindannyiunk által, minden alkalommal csodált, szinte gyermeki örömét sem.
Schumacher búcsújával a Forma-1 igen fontos, szinte már szerves része is távozik. Minden esetre remélem, hogy eredményei, sporttörténeti jelentõségû, bravúros szereplése valóban példaképpé teszi õt a következõ nemzedékek szemében, és ilyesformán, öröksége révén Michael Schumacher szellemiségébõl mégis marad valami a pályákon, a boxutcákban, a pódiumon, a versenyzõk fejében.
Michael, köszönjük ezeket, a fantasztikus éveket, köszönjük mindazt, amit tevékenységeddel adhattál másoknak. A nyolcadik világbajnoki cím megszerzése utáni idõszakra pedig jó pihenést kívánok Neked – megérdemled.
What about the forests?
Schumacherért nagyon nagyon kár! A Forma 1 valaha volt legnagyobb versenyzõje, ikoni példa lehet mindenkinek a motiváltásága, kitartása (15 éves pályafutása során mindössze 3 (!) csapatban volt), eredményei magáért beszélnek. Soha többé nem lesz mégegy ekkora pilóta! Most, hogy visszavonul, nem tudom kiért fogok szorítani, Kubica nagyon szimpatikus, de azt hiszem, Massa lesz az "én emberem". A Ferrarit nem értem mi a francnak igazolnak le egy olyan embert, aki állandóan széthajtja a kocsit. Massa van olyan jó, mint Raikkönen, na de sebaj. Remélem Felipe megmutatja ki is õ!
Maximális respect<#worship>#worship>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ReaL MaDRid x siempre
Szép volt Schumi! Minden!
Mit is lehet egy ilyen pillanatban mondani?
Az egyik szemem sír, a másik nevet.
Én nagyon bízom benne, szinte biztos vagyok, hogy Schumi nyolcszoros világbajnokként vonul idén vissza.
Jövõre pedig Kiminek és Felipének fogok drukkolni, Kimiben pedig nagyon fogok bízni.
KÖSZÖNÜNK MINDENT SCHUMI!!! TE VAGY A LEGNAGYOBB!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ui: És remélem még visszatérsz a jövõben a Forma-1be bármilyen másfajta posztban. 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Downhill!!
én inkább arra leszek kiváncsi ha valóban abbahagyja akkor marad-e sportban (értsd: Ferrarinál vmi posztot betölt-e?)
The only speedometer is in your head.
most vasárnap eldöl mihez kezd schumi,de vasárnap még nem is nyerte meg és nem is vesziti el a vb reményeit, szóval a döntése nem az idei vb kimenetelétöl függ, mert akkor késöbb hozná nyilvánosságra a döntését...
The only speedometer is in your head.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ReaL MaDRid x siempre