608
-
#287 jó, de aztán szükség lesz lombszívóra is :DDDD -
#286 ehhez én a stihlfűrészt ajánlanám :) -
#285 Nem mutter kéne neki, hanem bozótvágó :D -
#284 ez már vicc, Alonsonak nincs anyja, aki szólna neki? :D -
#283 Giancarlo válasza Mr. Sövénynek
Ebből a csúcs :)
"Ha lehetőségem van rá, hogy segítsem, akkor persze megteszem, de nem állíthatom le az autót a pálya szélén, hogy hagyjam elmenni mellettem." -
#282 Á, nem kell ilyen látványos hiba! Elég ha beállítják, hogy a rajtnál lefulladjon a moci :)) -
#281 Hát a kedvenc játékot pedig nem adja oda idén apuci, mert rosszak voltunk. Év végén dádá lesz a rossz kisfiúnak! :))) -
fb2 #280 Nagyon vagany! Pont most akartam mondani, de Bobo megelozott engem szorol szora:
Ez a sovenyszemoldoku megbolondult, vagy az eszet veszitette el: Most nemcsak Michael ba es az FIA ba kotekszik, hanem sajat csapatat vadolja, es a csapat tarsat is, aki azzal volt elfoglalva, hogy fent tartsa Michaelt, hogy a soveny szemoldok elot tudjon maradni.
A hulye azt mondja, hogy Reanult direct csinalja ezt, mert nem tetszik nekik hogy o megy a McLaren ban. Hat azt mondom, hogy hagy assa maga alatt a godrot... Talan a kovetkezo versenyre a Renault azt fogja mondani hogy: hey, a soveny szemoldokunek igaza van, mivel hogy megy az ellenseghez... bass*unk ki vele... Haha az nagy lenne.. Tegyuk fel a pit stop 8 masodperc hellyett 28 masodperc lenne, mert 'veletlenul' a kerek beragad, es 'nehez lessz levenni' .
-
#279 Hát ez kurva jó
-
#278 -
#277 Én valamikor Damon Hill-t utáltam,de nagyon azt hittem ennél jobban senkit nem lehet.
Tévedtem!!!
Ekkora genyláda nagyképű "veszteni nem tudó"-öt még forma 1 a hátán nem hordott!
Ha nem lenne ilyen ,semmi bajom nem lenne vele,de elhitte magáról ,hogy rajta kivül itt más labdába sem rughat!
Qrva nagyot tévedett ,Sumi rendesen adja neki a pofonokat a kis öntelt faxkalapnak
Egyszerüen nem tudja lereagálni,hogy veszíteni miként kell,éppen ezért ugy viselkedik mint egy óvódás aki "nyűszít" ha nem kapja meg a kedvenc játékát-ebben az esetben a vb címet...
-
#276 Lehet, hogy pont ez a baja. Nem lát tőle rendesen :)
-
#275 Ez a hülye spanyol megbolondult. Először Schuniba köt bele. Aztána FIÁ-ba, aztán a Renaultba, most meg a saját csapattársába. Ez zizi! Azt mondja, hogy Massa nem előzte volna meg Schumit ha, ugyanúgy álltak volna, mint ahogy ő és Fisico a kínai GP-n. Ez barom. Hát ment vagy 2-vel :DD -
#274 igen,jelenleg annyi a feladata,h alonsot védje,és ha véletlenül kiesne alonso,akkor neki kellene az 1.helyen végeznie,de nem a konstrüktőri vb cím miatt,de nem is fisichella dicsősége miatt,hanem azért,h ne schumi legyen az első... -
#273 Szerintem is. Jövőre Fisichellával számolni kell, ő nagyon jó pilóta, csakhát most el van nyomva -
#272 Inkább Raikkönené! Az úgyis kiesik. Mielőtt megfőzi a mercit, megkóstolja Mr. Sövény hátsó felfüggesztését :)) -
#271 hát fisikella taposta a féket rendesen, száraz gumikkal ment rosszabb idöket mint vizessel, no comment. Renault team sucks, alonso meg elmehet a fenébe. elnézést. -
#270 Jaja év legjobb dumája!:)))))) -
#269 igen,ezen én is csodálkoztam,amikor csalonzó azt a kb 20 mp-es hátrányát csak úgy hip-hopp lefaragta. -
fb2 #268 a 'soveny-szemoldokut' meg kell allitani az a lenyeg. 'soveny-szemoldok' az ev legjobb dumaja koze tartozik. haha
Ha Massa ossze szedi magat, akkor nagy segitseget fog tudni nyujtani Schuminak az biztos. es ahogy hallottatok, Jean T. azt mondta, hogy ok nagyon Tanulmanyoztak a Renault taktikat ahol a Giancarlo blockolt, es Team order volt. Par eve, mindenki utalta Ferrari't mert ok is igy csinaltak Team rendelessel, most meg mikor Renault csinalja, senki sem szol. Szoval JeanT. azt mondja, hogy ok is bele neznek ebbe a lehetosegbe.... -
#267 dehogynem. figyi, ha Massa nem hátulról indul és Kimi nem esik ki, akkor megint 5. lett volna, szóval... -
#266 helyes. nehogymár csalonzo nyerjen... -
Norbi7 #265 Nagyon gonoszak vagytok de tetszik! -
#264 fisichellát sem szabad lebecsülni,ha alonso kiesne,neki az lenne a célja,h megnyerje a futamot -
#263 elég csak csalonzot. fisikela úgyse ér lószart se. MS meg nyer, és akkor lesz 10pt elönye és két futamgyözelemmel több lesz neki, ergó alofonso mehet a fenébe... -
#262 ya,tényleg...akkor massa elsődleges feladata a következő versenyre:kibaszni alonsot meg fisichellat :) -
#261 ha csalonzo kipottyan Schumesz meg megnyeri akkor eldölt a vb cim sorsa kedves barátom, már a pont se kell Schuminak. -
#260 na két futam van hátra Alonso egyiken kipottyan Schumi megnyeri majd elég egy pontszerzőhely is :) -
#259 Szerintem alatta nem fog meghalni állandóan a McLaren. Az a kérdés, mennyire lesz gyors a kocsi jövőre -
#258 hát,megfogom nézni,h fog a mclarennel vb-t nyerni,ha sikerül neki,akkor minden elismerésem -
fb2 #257 Na erre nagyon kivancsi vagyok, mert kezd nagyon gyanusnak nezni a dolog. Viszont azt is mondhatnam hogy a 'soveny-szemoldoku', ha nem nyeri meg ebben az evben a VBt akkor nagy ivben elbucsuzhat ettol, legalabb egy par evig, mert gazt fog szivni a McLarennel az biztos. De nem baj, mert marj ra rakjak az oxigen maskot Dennis nagyon elokelo 'technology center' jeben... haha.
-
#256 Ezt mondtam én kb. 70 hsz-szel ezelőtt. Raikkönen a Ferrarit is meg fogja főzni szerintem. Jövőre Massa Rosberg és Kubica!!! -
Norbi7 #255 Hát igen a többség azt mondja hogy széthajtja a motort és én is egyre inkább emellett vagyok. De jövőre minden kiderül hogy mivel, vagy talán kivel is van a baj! -
fb2 #254 Egy dolog viszont nem tetszik:
Miert van az, hogy Raikkonen motorja mindig felrobban, es a csapat-tars motorja vagy tovabb birja, vagy pedig megy minden problema nelkul? Kivancsi vagyok hogy mit fog csinalni a Ferrari Motorral.
Massanak meg nagyon ossze kellene szednie magat mert nem nez ki nagyon elhatarozottnak... -
#253 Jah "két fapofáju rönós":))))))))))) -
#252 japánban sztem megint Schumi fog nyerni! -
#251 Hát igen. Egyre nagyobb képe van ennek a kis tejfeles szájú spanyolnak.
Schumi egyszerűen fantasztikus volt, amikor reggel 8-kor bekapcsoltam a TV-t és láttam, hogy uszodában lesz a verseny, legyintettem. És lám mi lett? Nem szabad most már elveszíteni a vébét!!!! -
#250 hát elég paraszt volt.vagy inkább szomorú?nem tudom,de ha Schumi lett volna a 2. akkor is gratulált volna -
fb2 #249 Csak annyit mondok, hogy Michael Schumacher a Formula One istene! Most ismet azt mondom, hogy hihetetlen az hogy kiszal....
A 'soveny szemoldoku' meg nem nagyon nezett ki vidamnak...mi? -
jefferson83 #248 Mikor megláttam, hogy esős a pálya reggel, na mondtam ez elúszott. király kis futam volt és grat Sumi