608
-
#368 Senna is gyengébb volt nála! -
#367 Szerintem hívjuk meg alfonzót 2.világbajnoki címe alkalmából hogy élő adásban vágjuk le azt a nagyon vastag szemöldökét!Én hozom a lombszívót de ki hozza a bozotvágót?ez itt a kérdés! -
#366 Hát én egy ideje már próbálom feldolgozni, persze még mindig nagyon nehéz. Igazán csak jövőre lesz nehéz, amikor nem látjuk őt viszont Ausztráliában :( -
#365 schumi nagyot ment.. sokáig láthatunk még részleteket a mai futamról!
Kérdésem annyi lenne, hogy nem-e tud valaki olyan összeállítást, ami Schumacher pályafutását öleli át, főként videókra gondolok itt. És örülnék ha valaki talál ilyet, azt meg tudná itt osztani! Ha esetleg a mai futamról is lesznek képek, annak is nagyon örülne sztem mindenki. -
#364 KÖSZÖNÖM MICHAEL SCHUMACHER AZ ELMÚLT 15 ÉVET,A MAI FUTAMON IS BEBIZONYÍTOTTAD,NEM VÉLETLENÜL TARTANAK A HÍVEID ÉS A SZAKMAI VÉLEMÉNY A SENNA UTÁNI IDŐK LEGJOBB PILÓTÁJÁNAK,MINDEN ERÉNYEDDEL ÉS HIBÁDDAL EGYÜTT!!!DANKE MICHAEL!!!UNALMASABBAK LESZNEK A VERSENYEK EZUTÁN -
#363 sírni...sírni...ez sokkal több mint sírás, ez nálam szinte lelki trauma egy jó darabig -
de nem kell sírni, ő volt a legnagyobb -
#361 én sem!:(((((((((((
Deh szerencsére emlékeztet a sapka amit ö írt alá:)))) -
#360 Én NEM tudom felfogni egyszerűen h nincs többé... -
#359 Erre még nem tok válaszolni egyenlőre meg kell emészteni hogy nincs Schmui.De minden bizonnyal jövőre is Ferrari drukker leszek. -
#358 Az biztos, Raikönnen ide nem jöhet úgy, h biztos lesz az első vezetői pozícióban.Sőt!!!Massa a jövő óriási reménysége az én szememben!! -
#357 Köszönöm sumi, viszlát! -
#356 Most azokat kérdezem, akik ferrari és Schumi(főleg Schumi) drukkerek! Jövő évvel kapcsolatban mi a helyzet nálatok? Szerintem nagyon kemény lesz Raikönnen+Massa párossal :) -
#355 én depis leszek napokig, esküszöm.Soha többet nem látom Őt előzni,legggyorsabb kört futni az F1-ben...:'( -
#354 ez csodálatos volt Schumi!Köszönjük! -
#353 jaja.szép volt, semmi oka szégyenkedni, méltóan búcsúzott az f1töl.grt Schumi. -
#352 mondjuk amit most mondott alfonzó az sportszerű volt!
de attól függetlenül leszophat!:)))) -
#351 hát amit schumi müvelt az kész volt!
sövényszzemöldökü meg leszophat!jövö ében meg füstölöghet majd a mclaren-ben!
hajrá ferrariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
#350 Akkor ezzel az erővel nyugodtan behegeszthetik a kézifékjét is :DD -
#349 visszavesznek 500-at a fordulatszámából :DDD -
#348 Nem tudják leszoktatni, hisz ha leszoktatnák, akkor nem lenne gyors -
#347 rendes gyerek, igazából a pályán is mindent jól csinál, nem tart föl senkit általában, azzal az autóval mást nem lehet :D -
#346 Ti ezt hogy latjatok?
Én valahogy úgy, hogy azért Suminak egyszer vissza kellett vonulnia, a végtelenségig nem maradhat, és most jó az időzítés sztem, végsőkig kemény csatában a VB címért, ki tudja jövőre hol lett volna. Én teljesen egyetértek vele, én ezt a döntést vártam tőle. -
#345 én is valahogy így érzem, de ne legyen igazunk vagy a Ferrari egy nagyon megbízható gépezet legyen. Vagy az első alkalom után kicsit leszoktatják erről :DD -
#344 Szerintem Raikkönen ugyanúgy főzőcske-show-t fog játszani a Ferrarin mint a McLarenen. Annak a kurva Alonsonak meg megint nem lesz ellenfele hacsak nem Massa átmenti a jó formáját jövőre -
#343 Csak az eredményekre kell nézni. Senna nálam egyébként "csak" a 4. legjobb a rangsorban, mert Prost a második (ő volt a legnagyobb kedvencem Schumi előtt és az igazsághoz hozzátartozik, hogy 3 évig versenyeztek együtt a McLarenben és abból a 3 évből kétszer Prost lett világbajnok, ez mit bizonyít ha nem azt, hogy ő volt a jobb) és Lauda a harmadik (aki csak azért nem lett négyszeres világbajnok, mert amikor 76-ban az a nagy balesete volt akkor már nem állt ki többé abban az évben pedig megtehette volna és így Hunt 1 ponttal lett első végül).
Azonkívül Senna emberileg egy gennyláda volt... -
fb2 #342 Senna nagyon jo volt, de az a regi idok voltak. A mai napokban, szerintem, sokkal tobb a nyomas a versenyzon technicalilag, es politikailag is. a 90es evek elejen Ferrari nem volt sehol. Akkor a McLaren, Williams, Benetton Jordan (!) volt nagyon meno, a Ferrari nak sok gondjai voltak. De ahogy ez van, Michael egy igazi csapatot hozott ossze, es a legmagasabb szinvonalra hozta.
Pont ezert gondolom, hogy Michael utan, Ferrari nem biztosan fogja tudni tartani ezt a statust. Mert: Raiki gyors versenyzo, de csak gyors es semmi tobb. En nem hiszem hogy eleg. Itt muszaj gyorsnak lenni, jo beallito kepessegeknek lenni, jo emberi kapcsolat stb stb a listat tudnam fojtatni.
"Pont ezert gondolom" hogy Ferrari nagyon elszurta azt, hogy kenyszeritettek Michaelt dontest hozni. Sajnos es nekem nagyon nem tetszik. Ok, ok, hajra Ferrari stb stb, de gondoljatok el, hogy az akinek annyit segitett Michael, vissza fordult es azt mondta hogy "Michael, ok segitettel nekunk bla bla bla, de uzlet az uzlet...kell hogy hellyet csinalj itt."
Igazan mondva nem tudom ugyanugy nezni Ferrari't ezek utan. Tisztelem a csapatot, de mar sajnos ez mas.. Ez csak az en velemenyem... kosz
Ti ezt hogy latjatok? -
#341 egyértelmü. szerintem igaza van. Senna se volt rossz, de sztem MS sokkal jobb nála. -
Norbi7 #340 Ez a beszéd! -
#339 Albers: Schumacher jobb mint Senna -
#338 komoly.... -
fb2 #337 hat....ez nagyon durva... de jo pofa! Alonso a Torreador.... -
#336 Dehogynem! Vérig vagyunk sértve!! :DDD
(Én inkább elefántét tettem volna oda, hadd szokja!) -
#335 gondoltam megosztom veletek:D
"szeressük" közösen Alonsot:D
látom nem nagyon bántátok:D -
#334 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#333 JUJJJ :DDDDD -
#332 felhivom a figyelmét minden MS topic lakónak, h csak az nézze meg a képet, aki elviseli a morbid és kissé izléstelen dolgokat, és föleg utállja Alonsot. aki meg 18alatt van az ne nézze meg!!
ez lehet h már túlságosan is morbid, mégha Alonsorol van szó akkor is:S -
#331 részemröl OK. csak majd ne felejtsd el felhivni mobilon és kiadni neki a feladatát:DD
nem muszáj olyan korán, jó lesz egy lekörözés alkalmával is:DDD -
#330 Hát de nem? Az úgyis mindenkit megtorpedózik. Kamikaze -
#329 azért Sato mert nála úgysem tűnne fel
:DDDDDD