608
  • B0B0
    Hát sajna az időmérő után nem valami fényes az állás :(((

Remélem holnapra felszárad a pálya és megeszi a misleneket >D
  • fb2
    Ha-ha! ez jo volt!
  • buldozer99
    Hát nagyon remélem én is hogy Schumi elveri a sövény szemüldöküt!:))))))
  • fb2
    Alonso motorja vagy fel robban, vagy Giancarlo leszakitja az elso futomuvet... haha.. Az biztos hogy nem akarom Alonsot latni mikor ott bologat, meg csavargatja a csipojet mert....uhhhh.... en a noket szeretem...es valahogy nem tudok egy huron pendulni ezzel az Alonsoval.. haha.
  • hunbasser
    remélem így lesz a sorrend:1.Schumacher 2.Massa 3.Raikönnen(mert már a jövőjére gondol :D),Alonso(körhátrányban XDDDD)
  • B0B0
    Na remélem Schumi elkeni azt a csókos száját Alonsonak hétvégén! :)
  • Alien
    Ecclestone Schumi visszatérésével számol
  • fb2
    Michaelt le fenykepeztek tegnap egy benzin kutnal, ahogy egy TV reklamot keszitett a Renault es Shell !!!!!!!!!!!!!!!!! kozott!!!!!!!!!!!

Na ez mar valami!

link itt: Michael, Renault and Shell
  • B0B0
    Főzöcske-versenyben azért Raikkönen ott lenne az élen! >:)
  • Jeff Gordon
    2001 Spanyol GP. ne is mondd...
  • DJ Bee18
    mondjuk valaki meggyőzhetné, hogyha fél perces előnnyel rendelkezik, ne fusson leggyorsabb köröket...
  • DJ Bee18
    majd meglátjuk... De Hakkinen alatt is főtt az utolsó évében, emlékezhetünk utolsó körjére, amikor végre nyert volna sok megfőzés után, de akkor is megfőtt :D
  • B0B0
    A McLaren is jó és megbízható volt amíg oda nem ment Raikkönen (és Montoya). A Ferrarit is ugyanúgy meg fogja főzni
  • fb2
    szerintem nagyon gyors versenyzo, es Ferrari nak nem volt sok valasztasa igazan, mert Kimin kivul ki mast valasztani? Alonso mar A McLaren nel van. Majd egy par ev mulva Nico't kellene valasztani. En eggyet ertek Laudaval azon, hogy itt nem csak gyors versenyzonek kell lenni. Nagyon sok folyik a hatterben is pl. Team-Building, es nem tudom hogy Kimi mennyire team-player. Allitolag a technicai feedback vagyis elmagyarazni hogy az auto mit csinal es min kell javitani, nem nagyon megy neki.
    Szerintem a Kimi't el fogjak fogadni, ha csodat csinal jovore, viszont ahoz hogy ez nagyon menjen, muszaj egy jo auto, es muszaj egy olyan csapat, aki kerdes nelkul csinalja a dolgokat, es tamogatjak a versenyzot... Ilyen tamogatas nelkul nem sok nyerese lessz. Verseny korokben van egy mondas, hogy a versenyzo er 30% ot, es a csapat 70et. Ezert is Michael mindig a csapatnak koszonte meg eloszor. Mert kepzeld el ha a Ferrari szerelok megkerdezik Kimi't hogy: "Kimi, szoval milyen a gep? Allitsunk valamit rajta vagy hadjuk?" Es akkor Kimi valaszonla hogy: ezegyfoloslegeskerdesmertazauto ugymegyahogyaversenyzo vezetieskulonbenismiertkerdezelilyeneket. Vagy ha majd megkerdezik verseny utan hogy "Kimi, mi volt az oka annak hogy csak 5. lettel?"
    Es erre Kimi azt valaszolja hogy: "mindenfelegondokvoltakazautovalezertisnemtudtamnyomnineki. Nagyontulkormanyzottnagyonalakormanyzottagumiksemjokvoltakszovalacsapatnak (levegot vesz) nagyonsokmunkajavanhaaztakarjakhogyenaz autotapodiumra tudjamtenni. Ok, ez egy kicsit tulzas, de Kimi nagyon hasonloan beszel, legalabb angolul.. Kozben az ujsag irok meg kerdezik egymastol...what the fU*k did he just say?
    Na persze, remelem hogy Kimi lerendezi ALFONSO't, mert en meg ot nagyon nem kedvelem.

Na nekemmennemkellmertittnagyon kesovansziasztok.
  • antijuve
    Kimi valóban jó pilóta,csak télleg olyan mint egy bábu:)-vannak érzelmei egyáltalán?mert ritkán látni viccelődni meg mosolyogni.no persze (főleg) nem ez minősít egy pilótát.Kétségtelen h MS után nagy feladatot "vállalt",és valószínűleg messze nem lesz olyan népszerű mint Schumi volt,azért egyszer sztem majd világbajnokként vonulhat vissza.
  • Jeff Gordon
    én nem értek egyet Laudával. ha megnézed, akkor azt láthatod hogy amikor Kimi a McLarenhez ment akkor is egy világbajnokot kellett pótolnia, és ha nem hagyja annyiszor cserben az autója ma már kétszeres világbajnokként ismernénk (2003,2005). Kimi nagyon jó pilóta, és biztos vagyok benne hogy hamar hozzá fog szokni a Ferrarihoz, sztem ha egy jó autót kap és miért ne kapna akkor minden bizonnyal jó esélyei lesznek a vb-cimért való harcbaszállásra. egyébként én jövöre egy 2005part2 szezonra számitok, vagyis Alonso vs. Raikonnen. és ha Ferrarinak választania kellett volna a két pilóta közül akkor úgyérzem a jobbikat választották. különben is, MS visszavonulásával megszerezték a mezöny leggyorsabb pilótáját (MS után).

(egyébként sztem Hakkinen volt a legjobb.sztem Kimi sose lesz olyan jó mint Mika volt.)
  • fb2
    Ja, kosz. Ez ugyanaz. Szoval itt sok igazsag van, es ha vissza nezitek az elmult uzeneteimet, pont errol beszeltem...... Ezt meg kellene beszelni..
    Mi a velemenyetek amit Nikki Lauda mondott?
  • Jeff Gordon
    szia! itt megvan magyarul is, szerintem nagyjából ugyanarról van szó, de te beszéled mindkét nyelvet, úgyhogy a te véleményedre adunk:)
  • fb2
    itt van egy nagyon jo cikk a Ferrari es Raiki vel kapcsolatban. Ez Nikki Lauda velemenye. Sajnos csak angolul van, de holnap amikor idom lessz, le forditom. Addig is nez ide
  • fb2
    le tudnad fenykepezni az alairasat es feltenni ide? Mennyit kersz erte?
  • buldozer99
    Igen baseball sapka:D
    Álithato a mérte de inkább felnött:)
    Schumi aláírással!
    Ö irta alá még egyszer Pesten!
  • fb2
    baseball hat? univeral meret? A Schumi alairasa? Honnal van? itt van: 4 kerdesek.
  • buldozer99
    Valakit nem érdekel egy Ferraris sapka Schumi aláírásával?
    Nagyon cool sapka!:)
  • fb2
    Miert lennek megsertodve? Nem vagyok en oreg ember..haha Kulonben 69 februari vagyok. En a Nikki Lauda val, es James Hunt al (es kesobb persze Rosberg, Senna, es Berger) kezdtem annak idejen.

Raikkonen arrol ismert, hogy mikor motor hiba van, allitolag a labad padlo gazon haggyja, hogy a motor igy fustoljon, sot, set is robbanjon. Na de ez azert volt, mert a McLaren nem volt megbizhato.... De ha ezt jol atgondoljuk, DC nek es Hakkinen'nek nem voltak ilyen sok motor gondjai. Szoval nagyon erdekes lessz nezni, hogy mit tud a Ferrarival, es ahogy BOBO mondja, itt nem csak egy ket korrol van szo, hanem inkabb a hoszzu tavu versenyrol, ahol nem lehet le-egetni a motort a 10. kor utan...
  • Norbi7
    Oké! ja és a világért sem akartalak megsérteni remélem nem is tettem. csak nem gondoltam hogy olyan fiatalon mentél ki.
  • pauly
    Hát szerintem meg akkor már Massa inkább az átlagos pilóta.Amikor nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy kellene,akkor nagyon sokat hibázik...
    Rosberg meg jól indult,de mostanában semmit se mutat szvsz...
  • B0B0
    Én csak azt mondom, hogy Raikkönen egy átlagos pilóta sokkal többre tartom nála Massát, Webbert, Buttont és természetesen Rosberget és Kubicát is. Raikkönen soha büdös életben nem lesz világbajnok, mert nem tudja, hogy mikor kell kímélni a kocsit. Figyeljétek csak meg! A McLaren sokkal megbízhatóbb lesz most és a Ferrari sokkal bizonytalanabb (persze csak Raikkönen alatt). Nem csak a kocsinak kell jónak lennie. Vezetni is tudni kell. Én gyűlölöm Alonsot (szerencsés nagyképű kis féreg, stb.. nem ide tartozik), de ő legalább tudja, hogy hogy kell bánni a kocsival. Nézzétek meg. Most, hogy nem volt más választása ő is odakente a gázt a Renaultnak. Meg is főzte. Na ez az amit Schumi úgy tud, hogy nem fő meg a motor
  • B0B0
    Erre a témára van egy Magyarország vagy külföld topic! Gyertek be oda, úgyis nagy a pangás
  • Jeff Gordon
    akkor 68 november végi lehetsz;)
    mert Michael 1969.jan. 3.án született.
  • fb2
    Hat azt ajanlom, hogy menjel ki a kovetkezo, es utolso Suzuki Markakupa versenyre a Hungaroringre, es beszelj a fiammal. Nem tudod elteveszteni, o az eggyetlen Americai a sorozatban, es a legfiatalabb, most lessz 17. Ha tobb dolog erdekel Americarol, irj az email cimunkre a web oldalon keresztul...

ide

Ezt ajanlom hogy olvassatok, amit Massa Mondott tegnap: Massa Velemenye Sajnos csak angolul van, de ahogy latjatok, Massa is arra gondol, hogy Michael nem fejezte be a dolgokat.....

Massa Velemenye

Ja, Norbi7, azert nem vagyok annyira oreg, hiszen Michael vagy 40 nappal idosebb mint en... haha.
  • Norbi7
    Az biztos, hogy én is Kimi mellett adom le a voksomat.
    Hát nem is gondoltam hogy ennyivel idősebb vagy hiszen én meg csak 1987-ben születtem. Örülök hogy elkötelezett Michael Schumacher rajongó vagy.
    Én pedig napokat tudnálak faggatni hogy milyen is kint élni! Tudom hogy erre a kérdésemre hosszú-hosszú oldalakat tudnál írni, de jobb kint, nem hiányzik néha a mi kis országunk, szoktál jönni néha hozzánk? bocsi a többiektől hogy kicsit off lett amit írtam de remélem nem lesz harag.
    Hajrá Schumi!!!
  • fb2
    Na akkor ugy latom hogy a tobbsegetek eggyert ert. Szoval eddig tudjuk hogy Michael and Todt furcsan viselkedtek Montezemello val szemben. Szoval spekulalva a dolgokat, ugy nez ki hogy Michael nem ugrott ki a borebol mikor dontest kellett hoznia.
    Ahogy Count Adyn is fel listazta, lenyegeben Ferrari is rossz helyzetben volt, ha a Corporate oldalrol nezzuk a dolgokat. Muszaj volt valasztaniuk, es...Ferrari csak Ferrari. Mert ahogy Csocso is mondta, ott lettek volna a zurok, mikor Kimi es Michael mind az 1. szamu pilota akart volna lenni. Ez nem tetszett az eggyik oldalnak sem...

Szoval: Van itt eleg bizonyitek hogy dolgok nem simak voltak. Ezert is, es mivel hogy En Orult Michael Schumacher rajongo vagyok, talan van remeny arra hogy Michael vissza fog jonni valami szinten, es szerintem egy par 'nagyfonok' verejtekeznek ez miatt, mert tudjank hogy ha Michael vissza jon, akkor ott nem lessz vicc! Na ezt majd meglatjuk.

Amugy valaszolni Norbi7 es HUNbasser kerdesere, 1987 ben jottem el Magyarbol, ott eltem Austriaban a ghetto ban (Lager) ket evig,(vannak tortenetek amirol lehetne egy uj forum ot csinalni) es 1989 tol Seattle ben. Itt dolgozok: www.avocent.com, es persze ahogy Seattle ben illik, a Microsoft ceggel foglalkozom, ha jol tudom ezt server-gazdanak nevezik magyarban.. (?) Ezen kivul a 'masik' foglalkozasom az hogy Manager-e vagyok a fiamnak, aki ott versenyzik nalatok ebben az evben 2006 ban, es vannak lehetosegek 2007 re is.

Ja: Ha valasztani kellene Alonso es Kimi kozott, akkor minden gondolkodas nelkul Kimi't valasztanam, az biztos. Azt is hiszem, hogy Alonso, mivel hogy atment a McLaren be, elfelejheti a kovetkezo VB't. Szerintem Alonso eladta magat penzert, es Villeneuve cipojebe lepet... a 'has been' or 'also ran' statust vett fell. ha-ha
  • hunbasser
    gondoltam,h angol nyelvterületen élsz...:)
    egyrészt mivel gondolom angol bill-ed van,és azért nem írsz ékezetes betűkkel,másrészt pedig nagyon angolosan írod a szakavat :)
  • Csocso a daffos
    Ezt én is észrevettem.Nem szokott ennyi szerelöt megölelni mindenkit megölelt szinte.De azt is vegyétek figyelembe hogy leszerzödtették a Kimit,de igazábol nem a helyére hanem csak úgy.A Schuminak meg döntenie kellett hogy marad és akkor a Massa lessz a tesztpilota és kezdödnek a zürök mert a Kimi lessz a 2-dik számu pilota.Vagy Schumi visszavonul és akkor nem áll a fiatalok elé.De ez az én véleményem.De ha így volt akkor nagyon önzetlen volt ez töle.
  • Count Adyn
    Igen lehetséges hogy felsőbb nyomés is volt rajta, ha megnézzük a helyzetet:
    -M.S. néhány éven belül mindenképp visszavonul
    -A Ferrarinak szüksége lesz egy top képességü pilótára
    -Raikonen és Alonso is elhagyja a csapatát, ha most leszerződnek valahova hosszu
    távra, akkor ms visszavonulásakor a ferrari gázban lesz az előző pont miatt.

Más: nekem is fura kimi még, de ha belegondolunk hogy világklasszis pilótát akartak, akkor vagy ő vagy alonso, szal kimi a jó választás igy már:)
  • Norbi7
    Már hárman vagyunk, tényleg érzékelhető volt bizonyos feszültség közöttük. Tudom hogy nem ide tartozik de mióta élsz az USA-ban és mivel foglalkozol? bocs de kíváncsi vagyok.
  • fb2
    Ok, szoval ezen a forumon mar ketten vagyunk akik eszre vettek hogy valami nem stimmelt... De nem csak Michael, hanem Todt is ugyanugy viselketett. En mondom most, hogy csak varni kell a szezon vegere...Szerintem sok meglepetes fogja varni az embereket Ferrari es Michael al kapcsolatban.... Oregem, de jo lenne ha Michael be intene egy parnak.
  • gercse
    az nekem is feltűnt hogy Montezemello megy ölelkezni Schumihoz, ő meg csak a többiekkel van elfoglalva, és csak később vele...
    érdekes
  • fb2
    Hat igen, nehez lessz nezni F1et Schumi nelkul. A hetvegen vissza neztem a versenyt (amit persze felvettem kazettara) es valamit eszre vettem, es megmondva oszinten, nem hiszem azt el, hogy Michael magatol dontott... Ok, egy paran nem ertenek velem eggyett, de itt van ami erdekes:

Ami utan Michael atment a cel vonalon, a Ferrari booth nal nagy volt az unneples..erthetoen. Ekkor eszre vettem, hogy Jean Todt nagyon probalt 'elmenekulni' Montezemello tol...mintha nem lett volna ott. Montezemelo meg akarta olelgetni Jean Todt ot, de o mintha nem is erdekelte voltan. Todt szinten nem tunt nagyon boldognak mint ahogy a multkori versenyeken..inkabb szomorunak... Az egesz mozgasa, mozdulata Jean Todt nak ugy tunt, hogy nagyon le sz*rta Mr. Montezemello't.
    Ez mikor Michael beallt a Ferrari val a Parc Ferme be, es LATHATOAN ELMENT Montezemello mellett hogy megolelje a szereloket, es csapatot. Montezemello, meg mint egy hulye, csak ott allt es probalta Michaelt megolelni. En mar EKKOR tudtam, hogy a hirek, amire annyian vartak nem lehetett nagyon positive. Ez nekem nagyon tisztan latszott, hogy ott vannak valami rossz erzelmek Montezemello es a tobbi kozott. Persze, Michael akar politikailag correct lenni, es nem fogja azt mondani hogy...'ahhh persze...raszoritottak arra hogy abba hagyjam'.. Ezt nem fogja mondani.

Ti lattatok ezt? En a SPEED TV kozvetiteset neztem mivel hogy Seattle ben lakom. Lehet hogy Magyarban mas a kozvetites, es azt sem tudom hogy mutatjak-e a Parc Ferme't es hasonlot. Minden esetre erdekes ez. Ez ha igazam van ebben, akkor a kerdesem az ismet az hogy:

Elbirja barki azt kepzelni hogy Michael a szivarral a szajaban hatra dol a fotelban, es azt mondja hogy 'ja, ez szep volt'. En mar abban sem hiszek, hogy Michael el fogja fogadni a test driver ajanlatot a Ferrari tol, mert allitolag ezt ajanlottak neki. Ha nem fogadja el, akkor ez 10000% biztos, hogy conflictus volt a Montezemello val. Szerintem a RED BULL, RENAULT, TOYOTA meg lehetoseg. Sot...............!
  • hunbasser