Michael Schumacher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
<#vigyor3>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Akkor rossz ember nem lehetsz <#vigyor5>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Csabesz6
hyak
sumi iz dö beszteszt😊
ezalap
+kizárták kupicát nem?😄 az -1 pontocska😊 ezen is sok mulhat...
amugy amiota az eszemet tuom sumis vok😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

gordon 24
Nem baj . Maradt a 11p majd legközelebb ... Meglesz a 8-dik. GOOOO Sumi.

Downhill!!

hunbasser
ya 😞
nem kellett volna kísérletezni,elõbb ki kellett volna jönni gumit cserélni,azt hitték majd még esni fog...

ReaL MaDRid x siempre

Jeff Gordon
ezt elszúrták Suminak. kár érte😊

The only speedometer is in your head.

Bandee1987
te mocsok 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hunbasser
ték 😛

ReaL MaDRid x siempre

Bandee1987
én úgyszintén 😊

Az biztos, örülök neki nagyon!!!

GX25
Schumi szépen lenyomta a renaultot és alonsot a hazai francia pályán!!!<#nyes><#nevetes1><#taps>

hunbasser
azok buzik

ReaL MaDRid x siempre

Nézitek a mai F1 magazint. ezek most mind azt mondják, hogy mivel Schumi 7-szeres világbajnok már nem is hibázhat, mert neki el kellett volna kerülnie ezt a balesetet. mintha õ nem is ember lenne. nem is értem miért kellett ezt így felfújni.

gordon 24
Király!! Csak inkább nyerjen egy 20 versenyt egymás után...

Downhill!!

Alien
Nem láttam a legvégét (csak hallgattam), de valószínû nem ünnepelt oly nagyon, mert a Mischlein igazgatója egy szörnyû balesetben elhunyt és az õ emlékére is ajánlotta fel Alonso a gyõzelmét.

Jeff Gordon
csatlakozom hozzátok. szörnyü ez az ember... a figurái amiket csinál, pfff. rosszul vagyok töle, legjobban mondjuk az idegesített amikor tavaly mutogatta hogy hányszor nyert már életében, hát NO COMMENT. Persze egy Alonso fan tudjátok mit mondana: "(Cs)alonzo legalább tud ünnepelni!". wáááááh, utállom ezt az embert nem tehetek róla. de szerintem ne is pazaroljunk rá szót, hisz ez Schumi topicja, aki sokkal de sokkal jobb ember/versenyzõ és még sorolhatnám.

gordon 24
Én eltudom képzelni errõl a kis buzigyerekrõl. Biztos a Bliatore f...t sz...a!!!!

Go Go Schumi!!!!!!!!!!!!!!!!

Downhill!!

Ezt a kerdest feltettem a Forma 1 Forumon, de senki sem valaszolt. Talan ezen a Forumon megkerdezem ismet...... itt van:

"
En inditottam ezt a vitat a 36832 vel...szoval ha megbecsuljuk egymast itt, akkor minden rendben, es a vita az mehet (profi modon)
A viccessebb oldalat nezve, (es nem akarok uj veszekedest kezdeni) mivel hogy en nem lattam a versenyt, van egy kerdesem toletek:

Amikor a verseny autok a celba ertek, es Alfonzo kiszalt a Renault bol, hogy unnepelt? Ugy mind Schumi vagy Kimi vagy a tobbi sokott, vagy pedig ugy ahogy a Spanyol hagyomany mutatja..... A csipo-csavaras, billegetes, es a kezet felteve a fejere mint egy szarv, es integet..... Ha ezt egy Bomba No csinalna, akkor azt mondanam hogy ohhhh Baby! De mikor azt latom hogy ezt egy ferfi csinalja, akkor kiraz a hideg..... Lehet hogy a Renault Vezeto ulesben nagyon "MELEG" van...??? <#wave><#puszi><#conf><#csodalk>"

Jó kis verseny volt, Schuminak sikerült kihozni a maximumot ebbõl a viadalból. Grt! Azt viszont megtudhattuk, hogy az új overál nem hozott szerencsét. Remélem a következõ futamokon nem csak Schumi fogja verni Alonsot hanem Massa (esetleg Kimi) is felzárkózik a második helyre 😉

gordon 24
Grat Schumi 22.dik ból 5.dik nem rosz!! 22pont az már elég sok de behozható..
Ha a Ferrari is ugy akarja meglehet az még.

Downhill!!

Bandee1987
Szép teljesítmény volt, Schumi!<#worship>

Szerintem is itt szállt el a VB , csak sajna ez nem versenyben dõlt el 😞

gordon 24
Go Go Jeff!!!!!!!

Downhill!!

Jeff Gordon
ez a Mózli meg Ekleszton a sportág halála. én is utállom azt a genyót (alonzo) dehát ez van. suminak így lehet a vb is elszállhat, mert ennek a köcsögnek az autójával soha semmi nemtörténik!
valóban NASCAR sokkal jobbb!
Ma Go Jeff!!

gordon 24
Rohadékok!!!Ezek szerint mindenképpen ennek a kis gyökérnek kell nyerni!!!
De tavaly az nem volt gond hogy az Alonso töbször levágta a sikánt . Még anyit sem mondtak hogy enye.. Kapja be az FIA. Komolyan mondon azt fogják elérni hogy én biztos hogy nem fogom nézni ezt a szart.

Marad a NASCAR legalább abba ha valaki kicsuszik nem büntetik meg.

Downhill!!

Jeff Gordon
Schumi 22.helyröl indul csak! FIA-t kérdezzétek, bár Õk idióták!

Jeff Gordon
teljesen mindegy mert már nem lehet Michelinre váltani, mert ez az utosó szezonuk, ERGÓ jövöre nagy elõnye lehet a Ferrarinak a többi élcsapattal szemben.

gordon 24
Tavaly nem ez látszott.

Downhill!!

Speedway
nagyon is jó a bridgestone maradjanak ennél
Ezzel érték el a legnagyobb eredményeiket!!!

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Jeff Gordon
hmmm. érdekes elmélet, csak az a kár hogy a Michelin jövöre NEM LESZ. Egyedül a Bridgestones lesz minden csapatnak a beszállítója!

hunbasser
még a gumin kell javítani,vagy michelinnel leszerzõdni,és akkor már pengék lennénk 😉 bár alonso így is megy a levesbe...😊

ReaL MaDRid x siempre

Jeff Gordon
ááá jok azok. Alonsonak most mákja volt. MStöl nemtudott volna igy meglépni az elején...

hunbasser
ez az autó fényévekkel jobb,mint a tavalyi szar,már csak a bridgestonenak kellene kicsit belehúzni

ReaL MaDRid x siempre

Yulcsa
bizony, remélem Monacoban megmutatjuk a Ferrari igazi erejét!
forza Ferrari!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

gordon 24
Hát sajna ezt a mai napot buktuk, na mindegy majd két hét múlva eggyel feljebb áll.Hajrá Schumi csak 15 pont még nem gáz!!!

Downhill!!

oneal1
miaz hogy talán?😄
simán!😄

!Forza Ferrari!

gordon 24
Én sem!!! Talán megtudjuk mien egy 8x-os vb gyõztes.

Downhill!!

Jeff Gordon
az egyedülálló lenne a motorsport történetében... én nemtok 8x bajnokról:S

gordon 24
Végre kezdünk magunkra találni, csak igy tovább legyen meg a 8.dik is.

Downhill!!

DJ Bee18
<#taps><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

oneal1
Gyõõõõõzelem!!!!!!!!!!!!😊

!Forza Ferrari!

gordon 24
Igy Bízz!!!!<#worship>

Downhill!!

hunbasser
amúgy az a véleményem,h akkor lehet beszélni csak arról,h alonso,vagy raikonnen jobb,mint schumacher,hha már 7x nyertek vb-t 😉
szal pszíííít!😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sumahha foreva!😊

ReaL MaDRid x siempre

Jeff Gordon
banner nem lesz???:S

Jeff Gordon
MS visszatért az élre ebbõl az alkalomból a csapat úgy ünnepelt mint amikor vb-t nyertek 2000ben 20év után újra. hát való igaz télleg rég nyert Michael "versenyben"

Nagyon szép volt! Jó újra a megérdemelt helyén látni!

Jeff Gordon
ez jó kérdés... én nemtom még nem hallottam róla. Ti? állítólag a forma1ben próbálkozik.
ez valóban szép volt MStõl-mestermunka. egy 7x bajnoktól. Dale Earnhardt sem csinálta volna jobban.

gordon 24
Nem véletlenül irtam amit irtam.

Ki Az Az Alonso???

Downhill!!