608
-
jefferson83 #47 Veled vagyok -
jefferson83 #46 "A gumicsere kilövésével inkább a tempón akartak visszafogni, azt nem állíthatja senki hogy a Ferrari szárnyalását akarták ezzel megfogni. "
Haha, ezt te sem gondolod komolyan :) A forma1 lehúzhatta volna a rolót ha nem változtatják meg gyorsan a szabályokat mert már senkit nem érdekelt az, hogy Schumi rongyá veri a mezőnyt. Ez tény úgyhogy evvel vitatkozhatsz ha akarsz,de semmi értelme. -
#45 Értem, nem szeretnék vitatkozni. Látom ebben a témában nem értünk egyet.
Sajnálom! Én nagyon szeretem Schumit. Szerintem a legjobb versenyző az f1-ben.
Ezért különbözünk egymástól, te drukolj annak akit te szeretsz.
De akkor inkább az f1-es topikba beszéld meg ezt a dolgot.
Mert itt biztos lesznek egy páran akik neked ugranak majd. -
Cvd #44 A gumicsere kilövésével inkább a tempón akartak visszafogni, azt nem állíthatja senki hogy a Ferrari szárnyalását akarták ezzel megfogni. Elvégre ez mindkét gumigyártót érintette nem csak a Bridgestone-t, és senki nem jósolhatta meg hogy erre a Bridgestone majd rosszabb gumikkal jön ki mint a Michelin (ekkor lett volna igaz hogy csak a Ferrari-t fogják vissza a szabállyal - meg mondjuk azt a másik pár csapatot aki éppen Bridgestone-t használt). Mondjuk Schumit kellett csak visszafogni ilyen téren, Barichello nem lógott ki a többi élversenyző közül. Schumit meg meg lehetett volna fogni a kékzászló eltörlésével, az ugyanis teljesen világosan látszik hogy előzni elfelejtett. Ha néha-néha a középmezőnyből vagy még hátrébbról kellett rajtolnia az akkor még messze a legjobb autóval, akkor is elképesztőeket szenvedett közepes szintű/autójú versenyzők megelőzésével is. Képes volt 10-15 köröket gyengézni olyanok mögött akikből egy élpilóta 2-3-at is kinyom egy körön belül. Más kérdés hogy a kékzászló eltörlése még veszélyesebb lenne talán mint a kerékcsere eltörlése. -
#43 Én nem igy gondolom, szerintem egy nagyon nagy versenyző!!!
Jó ha elfogadnám amit mondasz az első két ciméréől, akkor is van még ott 5.
Azért azt nem mondhatod, hogy mind a 7-szer csaltak.
Egyébként meg a szabályokról:
Milye rossz a ferrarinak? Hát A Gumija!!!
Tavaly hoztak olyan szabályt hogy ne lehesen gumit cserélni! És miért?
Hogy elvegyék a VB címet tölük. Csak az a Pech hogy ebbe majdnem két versenyző halt bele. Ennyit nem ér az hogy ne a ferrari nyerjen.
Miböl gondolom ezt?
Az Ecleston 2004-ben megmondta. "Nem jó hogy mindig a ferrari nyer"
Jó igaz nem mondta ki kerek perec hogy a szabály elenük van ,de ezt még a vak is láthatta!! -
Cvd #42 Az is tény hogy csak akkor volt világbajnok, amikor a Ferrari kiemelkedően jó volt. Az is tény hogy alájátszottak a szabályokkal, vagy néha azok megsértésével. Az is tény hogy az első két VB címét abban a Benettonban nyerte aminél olyan sűrűn találtak akkora szabálytalanságokat, hogy a második évben a csapattól el is vették a pontjaikat. Teljesen mindegy hogy elhiszed-e vagy nem, attól még tény hogy csaltak a tankolócsővel ami egy elég szép tűzhöz vezetett, tény hogy rajtautomatikát használtak amit akkor még tiltott a szabályzat, ésatöbbi. Az éremnek két oldala van, hozzátartozik az igazsághoz mindkettő. Nem rossz pilóta, de messze nem az a hihetetlen és egyedülálló fenomén aminek beállítják. De majd meglátszik az igazság ha kikopik az F1-ből és valami más versenyágban folytatja esetleg. Ha akkora tehetség akkor ott is villantani fog és tisztábban látszik majd a kép. -
#41 Hát te valami hülye vagy?????
Te arról az emberről beszélsz aki a forma 1 királya, lehet őt nem szeretni, de az vitathatatlan,hogy jelenleg ő a Forma 1 egyik legjobb pilotája!!!
Az hogy össze csalták az első két vb cimét azt meg nem hiszem!!
Nézd meg Alonso-t ha tavaly nem azok a szablyok vannak amik az az ember biztos hogy nem nyeri meg a vb-ét. -
Cvd #40 Előtte viszont azért volt világbajnok mert Ferrariban ült. Egyébként meg ült már (fél)Renaultban is, akkor csalták össze az első két VB-címét. -
gergelyanevem #39 és még így is világbajnok lesz, ez a nem semmi -
n3whous3 #38 Schumi már annyira öreg, hogy bottal tud csak kormányozni
-
#37 Hajrá Schumi!!!!!!!!nálam ha nem lesz idén világbajnok akkor is ő lesz a legjobb,de azért nyerjen,mert a legjobbaknak kell nyernie!!!
-
#36 Elég valószínü!!! -
#35 ha 2005-ben MS egy Renóba ült volna, akkor valószínűleg ő lett volna a világbajnok... -
#34 Igen az nekem se tetszett. igazad one, ki az Alonso??? egyébként egy nagyképű srác, aki azthiszi,hogy egyszer világbajnok lett, hogy most Ő a legjobb.... -
#33 Én remélem, hogy idén ő lesz a világbajnok,
Most hogy a szabályok nem a Schumi és a Ferrari ellen vannak talán esélye is lesz rá. -
#32 Alonso tavaly évvégén ilyen polóba állt "ki az a Schumacher".
Hát én erre a következőt mondom , az Alonsonak kb 1267894x kéne ahoz újászületnie hogy egy picit talán olyan legyen mint Schumi.
Ki AZ AZ ALONSO?????? -
#31 -
Norbi7 #30 Hajrá Schumi! Remélem ez az ő éve lesz! -
#29 -
#28 hi all!!
mindenki azt mondja hogy Alonso a forma-1 királya
hmmmmm......
talán akkor ha nyer még ahoz az egyhez hetet és akkor megelőzi eggyel Schumi!!
Nagy az arca!!!
-
#27 Ez igaz,volt egy szupi autó amivel nem tudták fel venni a harcot,Schumi + profi pilóta ,így aztán nehezebb volt felvenni a harcot !
Egyébbként én se neki szurkoltam söt vártam mikor bakizik végre !
De a mostani idényben szeretném ha nyerne,mert aki profi az profi !
Na hi all !
-
Csocso a daffos #26 Sziasztok!
Most itt mindegy hogy utálod vagy csak kevésbé szereted.Az a lényeg hogy nem a Schumiék miatt volt unalms a Forma-1 hanem a többiek miatt. -
#25 MOndtam én 1 szóval is, hogy utálom? Csak nem részesítem előnyben :) -
Csocso a daffos #24 Sziasztok!
Szerintem nem a Scumiékat kell azért utálni mert 4-éven keresztül megnyertek mindent hanem a többieket akik nem tudták öket követni.Akkor a Ferrari jó gépet fejlessztett amit a többiek nem tudtak utolérni ezért nem a Ferrari a hibs hanem a többiek. -
#23 ami nagyon odabaszott annó az a 2002 volt..szerintem az f1 mélypontja volt az az év. -
#22 Hát a tavalyi F1 tényleg marha unalmas volt én régen nagy F1 fan voltam de a tavalyi szezon 75% át kihagytam mert uncsi volt.Idén ugy tűnik változik ez a helyzet és ez nagyon jó!
Ja és Ferrari párti vagyok nem csak SChumacher párti, pilótákkal nem nagyon foglalkozok csak egy kettővel akit ki nem állhatok: Montoya , ALonso .Szerintem a 2 legnagyképőbb versenyző az egész forma 1 ben. -
#21 Én speckó nem szeretem annyira a sumit, mert anno tönkrevágta a forma 1-et. Végig ő vezetett, másnak esélye sem volt, mert nagyon eltalált kocsi volt alatta, amíg a többi konstruktőr eléggé sok hibát szívott... Pl McLaren mercik rendszeresen rohadtak le a szar váltók miatt... Most, hogy nem ő a legelső, megint kezd izgalmas lenni a forma 1, apám már nem alszik el rajta mint régen (NAGY SZÓ!! :)), én azt mondom, hogy nagyon ügyes a sumi, jól nyomja, és most, hogy kicsit kiegyensújozottabbak a versenykörülmények, izgalmasnak ígérekezik az idei évad :))
Én McLaren merci párti voltam régen, még anno, amikor Hakkinen nyomta, azóta igazán nem szurkolok senkinek... Mindíg másnak... a versenyt nézem, és nem a pilótát :))
További kellemes fórumozást :) -
-
#19 a császár, az übermensch :-c( -
#18 Hát ez az! Mindenki csacsogott, hogy tavaly izgalmas volt, csak éppen nem vették észre, hogy a futamok olyan unalmasak voltak, hogy az nem igaz. Semmi előzés, semmi vérbeli csata, a kis Alonsokának meg állandóan olyan szerencséje volt. Schuminál nincs és nem is volt jobb az F1-ben. -
#17 the best -
#16 kopogjuk le, 1-2 törést leszámítva 12 éve nem történt komoly baj -
tehen_m #15
:D -
Csocso a daffos #14 Sziasztok!
Mért szerinted a tavalyi év az izgalmas volt.Mert szerintem nagyon nem.Nem volt benne semmi akcio mindenki csak körözött ment a másik után semmi elözés nem volt.Az idei év jóó lesz ha ilyen versenyek lesznek mint amilyen az elsö verseny volt.Mindegy ki lesz a világbajnok ha ilyen jóó évünk lessz.De azért remélem a Schumi és a Ferrari lesz a világbajnok. -
#13 Forza Schumi!!! -
#12 Gondolom arról, hogy a F1 k*rva veszélyes... -
#11 A legjobb évek óta, remélem idén ő lesz a világbajnok. Nagy űrt fog hagyni maga után ha visszavonul :( Schumi a legjobb! :D -
#10 :D
Alonso is tolja neki, remélem meglesz a 2. is neki! :)
Bár most jó közel vannak az autók is egymáshoz, izgibb lesz mint elmúlt 6 év (tavalyit leszámítva):P -
#9 ez mehet is bannernak
-
gergelyanevem #8 én is furcsálottam, hogy még nem volt neki
valóban visszahódíthatná a világbajnoki címet