608
-
#328 Elmodom a taktikát: Sato-t megbízzák, hogy a 10. körben lökje ki Alonsót (azért Sato mert nála úgysem tűnne fel), Schumi a meccset úgyis megnyeri (most is megnyerte volna ugye)
Na tetszik nektek is? :))) -
#327 nem hiába volt kedvencem akkoriban, a mostani kedvencemről is jót mond :D -
#326 Hill ismét megszólalt:
A Forma-1 egykori világbajnoka, Damon Hill figyelmeztette Fernando Alonsót, tartsa rajta a szemét Michael Schumacheren, még akkor is, ha a német versenyző esélyei a világbajnoki cím megszerzésére minimálisra csökkentek a Japán Nagydíjat követően.
"Michael azt állította, hogy már nem is gondolkodik a bajnoki cím megszerzésén, ami szerintem hatalmas nagy badarság. Ő soha nem adja fel" - mondta az 1996-os évad világbajnoka a BBC-nek adott nyilatkozatában. "Alonso helyében én a szezon utolsó versenyének utolsó kanyarjáig rajta tartanám a szemem."
"Nem szabad leírni ezt a srácot. A végsőkig elmegy, soha nem adja fel" - folytatta Hill, aki 1994-ben az utolsó versenyen egy ütközés következtében bukta el a bajnoki címet riválisával szemben. "Biztos vagyok benne, hogy el fog gondolkodni azon, miként tudná úgy megnyerni az utolsó versenyt, hogy közben Alonso kiessen. Ő ilyen, máskülönben nem Michael Schumacher lenne a neve."
-
#325 Gyerekek, a tegnapi reggelem nagyon nagyon szar volt. Csak most keem túltenni magam rajta. Alonso mázli-szériája meg ugye folytatódik... -
fb2 #324 -
Csocso a daffos #323 Teljesen egyetértek veled.Tényleg szerencsés emberek vagyunk hogy láthattunk a pályafutását.
A mai verseny miatt meg hogy így fejezi be a pályafutását egy kicsit szomoru vagyok,de ahogy ő mondta ez az F-1.Ez benne volt a pakliba mert nekik kellett sietni nem a Renaultnak.Én meghajolok az egész csapat elött és köszönöm nekik hogy visszahozták a vb-t a sírból.Nem hittem vola hogy az utolso elötti futam elött egál lessz.Ugyhogy nemtok mást mondani mint hogy szép volt fuk. -
#322 ez pech, visszakaptuk. Így Alonso mérlege visszatért újra a mázlistába... Nem baj, szép volt Sumi, ez a lényeg. GRAT
-
#321 ugyanez-magyarul. -
fb2 #320 Michael bele eggyezik abba, hogy a VB't elveszitette, es 'Atadja' ezt Alonsonak....
Mar Brazil ban annyit tud csinalni hogy a Constructor's championship et megnyerje Ferrari.
Itt a link: VB elveszitve -
#319 :DDD
nagyon jó:) -
fb2 #318 Vagy az inkabb, hogy a a szerelo kerdezi tolle hogy "Kimmi, mennyi VODKAT keverjek bele a Red Bull'os thermos'odba?" Kimmi vissza szol: "tokmindegggy csak kabitccson bazzmegazanyad" -
#316 én már csak abban bizok hogy Jeff Gordon megnyeri a nextel kupát. -
#315 :D:D:D
ez egy költöi kép:
a szerelö kérdezi kimit, hogy milyen gumit válasszanak?
erre kimi: mittudomén, döntsétek el ti:DD
persze ez csak egy fiktiv történet, de az arca alapján erre lehet következtetni. -
jefferson83 #314 :DD Hát igen, majd meglátjuk :) -
fb2 #313 Igen, csak remenykedek.... Szoval 2007 tol kezdve, ez az ember fogja vinni a csapatott. 'Powered by finish VODKA'
-
jefferson83 #312 100%, hogy nemjön vissza. Ennél következetesebb ember. Egyébként sincs oka rá, ma is megtett mindent ami sajnos erre volt elég. -
fb2 #311 Ja, igen...... Tokmindegy hogy hogy nezzuk, Michael mindig a legnagyobbb versenyzo marad. 7 vagy 8, az mar nem szamit.
Van meg egy nagyon kis remeny, de:
Viszont, ha nem nyeri Michael meg a VB't,......szerintem.....nem fogja annyiban hagyni....Ki fogadna abban hogy Michael vissza jon meg egy szezonra.. Hat jo lenne. Ha nem is jon vissza, nem valtoztat semmit.
Michael a legjobb, es Mi Nekunk, akik lattuk Michael't vagy a TV'n vagy eloben, az elmult 16 evekben, ez nagy tisztessegre szolgal, mert azt megmondom hogy a mi idonkben vagy korunkban ilyet csak egyszer lat az ember. Szoval mi mindanyian nagyon szerencses emberek vagyunk, mert ilyet lattunk es tapasztaltunk. Ezen nem valtoztathat senki, meg Alonso sem!!!
-
#310 EZT NEM HISZEM EL.... -
#309 Hát ennyi!!!!
Mindegy grat Schumi szép volt, 7 is szép.... Ez egy szar nap. -
#308 sztem Hill jó pilóta volt, meg is mondom miért: 1997. Magyar nagydij. szerintem egy olyan gyenge autóval ezt nemsokan tudták volna megcsinálni. én azért adok a véleményére, föleg ha Alonsot nem normálisnak nevezi:DDDDD -
#307 szólithatsz nyugodtan DuPontnak, de Jeff Gordon az official nickem, a legjobb NASCAR pilóta, nagy fanja vagyok:) te kint élsz, biztosan ismered:) -
#306 Az az igazság, hogy Hill jó lenne ha csöndben maradna. Csak azért tudott VB-t nyerni, mert Schumi elment az akkor szar Ferrariba, neki meg a legjobb autót tették a segge alá. Ő ne ossza azt észt, mert egy borzalmasan középszerű pilóta volt. Én meg őt nem csíptem nagyon (mondjuk Alonsonál mindenki jobb) -
#305 A meccs is végén lássa őket! :)) -
fb2 #304 Dupont, kosz a Damon Hill hirekre. Ez teljesen leirja, hogy milyen ez a Alonso gyerek. Ez tenyleg elvesztette az eszet, es azt hihetetlennek talalom, hogy az aki munkat ad neki, felkesziti ot a versenyekre, (Renault) vadolva van ez altal. Megmondva oszinten, Villenvue is volt VB bajnok.....EGYSZER! ALONSO ugyanezen az uton jar, egeti a hidakat maga mogott. A vegen nem fog senki vele beszelni. A McLaren fonok Ron, meg majd jol megigazitja az biztos.
Itt van egy csomo level a vilag minden oldalarol. Olvassatok el ha tudjatok. Alonso mar a csuszdan lefele megy: Alonso -
#303 Damon Hill véleménye a két vb esélyes pilótáról:
"Michael fantasztikus képességű pilóta, egyeduralkodása miatt azonban unalomba fulladtak a versenyek, a többieknek csak akkor volt esélyük a győzelemre, ha valami elromlott a kocsijában, ez azonban ritkán fordult elő" - mondta Hill. "Ráadásul pszichikailag szintén verhetetlen, lélektani hadviseléssel sem lehet kifogni rajta. Nem rajongok Michaelért, gondolom ezt nem kell külön megindokolnom, de biztos vagyok benne, hogy idén megszerzi a nyolcadik vb-elsőségét."
"Alonso jó pilóta, de nagyon rossz versenyzőtípus, aki idegileg teljesen kimerült. Ellenkező esetben nem fordulhatott volna elő, hogy a saját csapatát vádolja azzal, hogy nem engedi nyerni. Ilyenről még nem is hallottam. Normális versenyzőnek ilyesmi eszébe sem jut. Michael visszavonulása után sokkal nagyobb lesz a harc jövőre az első helyért, ami talán visszacsalogatja a Forma-1-nek az elmúlt években hátat fordító nézőket is."
Hill Scumacherrel is nagy csatákat vívott. A legemlékezetesebb párharcuk az 1994-es vb utolsó, adelaide-i futama volt. A német autós egy ponttal vezetett brit riválisa előtt, amikor az ausztráliai versenyen Schumacher nekiütközött Hill kocsijának, mindketten kiestek, így a kerpeni pilóta megszerezte első világbajnoki címét.
"A vágy Michael legyőzésére óriási plusz motivációt jelentett, eredményeimet a miatta végzett extra munkának is köszönhetem" - jelentette ki Hill. "Az 1994-ben történtek miatt évekig gyűlöltem, most sem ő a kedvencem, de már nem haragszom rá, ha találkoznánk, biztos kedélyesen beszélgetnénk a múltról." -
#302 Alonso megtekinti azt a kocsit amit csak hátulról fog látni...
-
#301 ebböl kettöt is láthat majd. -
#300 Alonsonak holnap szép látványban lesz része a rajtnál: :)
-
#299 hát seholse szeretik,ezen az sg.n kb van egy ember aki neki szurkol és annyi...
meg lehet nézni ezt a topicot: szóval ezt. azthiszem magáért beszél... lassan két honapja senki se szólal meg. -
fb2 #298 ja, ezt a bmw forumon talaltak. Ott sem szeretik nagyon Alonsot... :) -
#297 de a sérója totál olyan, mint a 80as években anno volt. csak szegény srác elfelejtette h ez egyáltalán nem divatos és h már 2006ot irunk... -
#296 Van topicja! -
#295 :DDDD
ez egy nagyon jó film sztem:S -
#294 :DDD -
#293 Azért ez erős volt <:I -
fb2 #292 Nem is tudtam hogy Alonso szerepelt filmekben is a 80as evekben. Az eggyik ilyen film volt a Back to the Future.
-
#291 a kis nagyképü hülye bunkó. mostmajd megszivatják rendesen öket. Go Ferrari!:) -
#290 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#289 "Emlékezzünk a 2 vagy 3. futamra, amikor Flavio Briatore úrtól megkérdezték, hogy mi a véleménye az ellenfelekről?
Ő meg:
- Milyen ellenfelek?
-
#288 :DDDD