608
-
#408 Schumi bevásárlókocsija :)) -
#407 Ez de merész :) -
#406 Persze, és vegyen 3 500 Gigás vinyót mi? :) -
#405 Hát azért, mert ha ma leírják azt, hogy March csapat, akkor ,ahogy te is, mindenki csak pislog, ezért leírják a jogutód nevét (gondolom) -
Csocso a daffos #404 Ezt fejtsd ki egy kicsit bövebben légyszives! -
#403 be digitalizálod,felrakod,örülünk :) -
Csocso a daffos #402 Akkor minden könyvben mért szerepel az hogy Jordan-Fordal kezdett.A sárga design akkor jött be amikor olyan céget kellett reklámozni.Attol még lehet Jordan hogy nem sárga.A sárga design 1997-ben jött be akkor szerzödött le a benson &hedges céggel. -
Csocso a daffos #401 Nem tudom hogy feltudom e rakni.Vhs-en vannak meg nekem.Szerintem azt nem lehet felrakni. -
pauly #400 az egyik torrent oldalon fenn van,bár nem a legjobb minőség... -
PeeVee #399 Nem tudja vki honnan lehetne megszerezni a tegnapi Brazil nagydíj felvételét? -
PeeVee #398 Nem tudja vki honnan lehetne megszerezni a tegnapi Brazil nagydíj felvételét? -
fb2 #397 Ja, lehet hogy igazad van az eletkorral kapcsolatban.
Michael tollem 3 hettel oregebb..... -
fb2 #396 tetszik ez a banner nagyon.
Majd atnezem az en gyujtemenyemben hogy van e valami jo kep, es felrakom ide. -
#395 Nem kötekedsz, de azt sem tudod, hogy Eddie Jordan csapatát akkor March-nak hívták és zöld-kék színű volt (sehol sem volt még a sárga design). De sebaj -
pauly #394 Azokat a felvételeket nem tudnád valahova majd felrakni? :)
Sajnos sehol nem találni régebbi versenyeket amiekt lelehetne tölteni :( -
#393 az szép. -
Csocso a daffos #392 Bocsika nem kötekedni akarok de a pályafutását 1991-ben a Belga nagydijon egy Jordan volánja mögött kezdte.A Jordan akkori pilotáját Gachotot kellett helyetesitenie mert őt egy taxis megveréséért letartoztattok.A következö versenyen ami az olasz nagydij volt pedig már Benettonnal ment.Én sajna elég fiatal vagyok ahoz hogy a pályafutása elejét fel tudjam fogni.Ezért probálkozok beszerezni régebbi felvételeket.Van 96,95,94-es felvételeim is.97-töl pedig az összes verseny megvan video kazettán.Remélem egyszer meglessz a Schumi összes versenye.
-
#391 Azé gokart, mert az a pályája eleje és a Ferrari meg a vége. Ez így szép. A six times meg le van tojva (szerintem) :) -
#390 Hátha...Mekkora meglepi lene,ha ő venné át Ross Brawn helyét a jövő évtől. -
#389 még Pelé is öt ünnepli: (szép képek)
-
#388 Michael Schumacher Pelétöl veszi át a dijat, amit a pályafutása során elért eredményei elismeréseként kap:
az utolsó pilóta csopotkép gyerekek amin Ö is rajta van. (majd megpróbálom nagyobb méretben megszerezni, ha valakinek kellene beteszem majd ide)
-
#387 persze sztem nagyon jó. bár lehet h egy Benetton jobban odaillene a gokart helyére:S nem? meg a sapin látszik nagyon a six times, és Ö seven times. bocsi h kötekedek. -
#386 A kezdetek:
-
#385 Én 8 éves korom óta nézek F1 et, nagy szerencse hogy ez pont 1992 ben volt, gyakorlatilag közbe nőttem fel:)) -
#384 -
#383 ezeket nem lehet szavakba önteni szvsz -
#382 Gyerekek! Alkottam egy bannert, mert már igencsak kijár ide! Hogy tetszik! Betehetem? :)
[IMG]http://queenkonyv.uw.hu/sg/msc banner.jpg[/IMG] -
csak ugye itt az életkorokból adódóan sokan sajnos nem emlékezhetnek.
-
#380 Én még emlékszem, amikor 1992-ben a March-ban kezdett és már akkor feltűnt, hogy egy olyan autóval ami ma a Minardi szintjén van 7. tudott lenni. És ez még hagyján! Előzött, küzdött, csípett harapott ahol csak tudott. Na attól a pillanattól kezdve mondogattam, hogyha a professzor visszavonul ő lesz az emberem! :) -
fb2 #379 Miota kovetitek Micheal Schumacher career'jet? Emlekszem, hogy mikor neztem a F1 et, ami nagy dolog volt it az USA ban, mert a TV csatornak annak idejen nem nagyon mutattak az F1 et.. szoval neztem. (ha jol emlekeszem 1995 volt) hogy Michael ott harcolt Damon Hill ellen, es megmondva oszinten, nem tetszett nekem. Arra gondoltam hogy "milyen eroszakos ez a gyerek". MS Fanatikus, (vagy talan megszallott) lettem 1999 ben, mikor VEGRE: Speed TV, akkor meg SPEED CHANNEL elkezdte kozvetiteni a versenyeket. Emlekeszem meg a nagy csatakra Michael es Mika kozott ami nagyon tetszett nekem. Mikor vegre 2000 ben megnyerte a 3. es az elso VB't a Ferrarinak, az nagyon gyonyoru volt. Azota teljes Michael es Ferrari fanatikus lettem...
A fiamra is nagy hatassal volt 1999 tol kezdve, pedig csak 10 eves volt. Emlekeszem, a hulye tanarok panaszkodtak nekem (a szulonek) hogy a gyerek csak 'valami Michael Schumacher'rol beszel', es mikor megkerdeztek a fiamtol hogy: 'Na, mi akarsz lenni mikor felnosz? (a tipikus tanari kerdes) akkor a valasz az volt hogy: "Autoversenyzo" Ez a valasz persze nem tetszett nekik, amit persze egy tanar-szulo talalkozo kovette...haha.
Mit is mondjak, Michael jo befojassal volt ram, es a fiamra is. Mi mar csak igy maradtunk Schumi Rajongok....! -
fb2 #378 A Vasarnapi versenybol ismet azt lathattuk, hogy Michael Schumacher nem errol foldrol valo.... En ugy hiszem, hogy a mai, 'modern-day Formula One' ban, senki sem tudja megkozeliteni ot eddig.
A Raiki blockolasa is nagyon erdekes volt, mert az FIA szerint, csak egy blockolo mozdulatot lehet tenni, es Raiki pedig kettot tett. (Jobbra-jobbra) Viszont, Michael a kovetkezo korben megmutatta neki, hogy ki az ember, es ugy meg elozte Raikit, hogy o kozben nem is tudta hogy mi tortent......... csak azt latta hogy egy piros 'valami' elszalt mellette. Amit ma lattunk Michaeltol, az tenyleg az igazi 'Schumi Performance' volt... soha nem adja fel, soha nem hatral meg...mint egy GEP(!) csak meg jobb!
Massa gyors, de en valami miatt nem gondolom hogy o annyira jo. Mert szerintem Cubica is gyors lenne a Ferrari ban.
Raiki't pedig kezdem nem szeretni, es talan ez azert van mert ot mindenki ugy ismeri hogy "lusta" es nem ad 100% ot. Ezt Frank Williams mondta, nem en. En azt mondom hogy Kimi egy 'potentional alcoholic' de ez persze az en velemenyem..
Nem gondolom hogy ezt mondtam volna, de ha Alfonso leborotvalna a szemoldoket, akkor meg talan en elbirnam ot kepzelni a Ferrari nal. haha... komolyabra forditva, Fernando Alonso eddig nem volt a kedvenc versenyzom, de muszaj neki megadnom a tiszteletet, mivel hogy megis csak Vilag Bajnok lett masodszorra is.
Nehez elkepzelni a jovo evet Michael nelkul a start kockan, az biztos.
Ez olyan mikor olvasol egy jo konyvet, es a vegere jutsz... mindennek muszaj valamikor veget ernie... Csak annyit tudok erre mondani, hogy "Thanks for all these years Michael! It was an awesome ride!.." -
#377 huh, télleg mennyi rajongó :D:D:AS:D:AS -
#376 Ha azt akarja hogy szeressem, akkor igen :) -
pauly #375 :P -
pauly #374 Miért mit kellett volna csinálnia? simán elengedni? :) -
#373 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142591765
Nézétek mien spkan írtak ide!LOOOL
Ebböl látszik a tökfejü alfonzónak mennyi rajongoja van:)))))))) -
pauly #372 Hát nem tudom,szerintem Massa nem túl jó.Ha nincs semmi gond,akkor ő is tud gyors köröket hiba nélkül menni,de ha már eső van,vagy megkellene előzni valakit,sietni stb. akkor már sokat hibázik...Szvsz raikkonen jobb,ő nem nagyon hibázik,de majd meglátjuk...
Bár sajnos Sumi nélkül már annyira nem fog érdekelni valószínű mint most :( -
#371 Amikor Raikkönen "feltartotta" Schumit, azon gondolkodtam szétkéne tépni a jövő évi szerződését, meg az útlevelét. Maradjon csak ott a cigányokkal. Végül beláttam, ugyse jöhetett már össze onnan Schuminak. -
#370 Detto! :) -
#369 Majd én megmondom:
Raikkönen főzőcskeshowt rendez a Ferrarival is, Massa meg kérdés. Asszem én a következő 10 évben neki fogok szorítani, és nagyon remélem, hogy nem nagyon sínyli meg a Ferrari Michael távozását. Azért Massa tényleg nagyon ottvan a szeren, amit az bizonyít, hogy Schumit soha semmilyen csapattársa sem verte meg az időmérőn, csak a kis brazil!!!
Mindent összegezve, jövőre:
HAJRÁ FELIPE!!!!