Michael Schumacher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
The only speedometer is in your head.
de attól függetlenül leszophat!😊)))
Forca Barca
sövényszzemöldökü meg leszophat!jövö ében meg füstölöghet majd a mclaren-ben!
hajrá ferrariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Forca Barca
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Én valahogy úgy, hogy azért Suminak egyszer vissza kellett vonulnia, a végtelenségig nem maradhat, és most jó az idõzítés sztem, végsõkig kemény csatában a VB címért, ki tudja jövõre hol lett volna. Én teljesen egyetértek vele, én ezt a döntést vártam tõle.
Azonkívül Senna emberileg egy gennyláda volt...
Pont ezert gondolom, hogy Michael utan, Ferrari nem biztosan fogja tudni tartani ezt a statust. Mert: Raiki gyors versenyzo, de csak gyors es semmi tobb. En nem hiszem hogy eleg. Itt muszaj gyorsnak lenni, jo beallito kepessegeknek lenni, jo emberi kapcsolat stb stb a listat tudnam fojtatni.
"Pont ezert gondolom" hogy Ferrari nagyon elszurta azt, hogy kenyszeritettek Michaelt dontest hozni. Sajnos es nekem nagyon nem tetszik. Ok, ok, hajra Ferrari stb stb, de gondoljatok el, hogy az akinek annyit segitett Michael, vissza fordult es azt mondta hogy "Michael, ok segitettel nekunk bla bla bla, de uzlet az uzlet...kell hogy hellyet csinalj itt."
Igazan mondva nem tudom ugyanugy nezni Ferrari't ezek utan. Tisztelem a csapatot, de mar sajnos ez mas.. Ez csak az en velemenyem... kosz
Ti ezt hogy latjatok?
(Én inkább elefántét tettem volna oda, hadd szokja!)
"szeressük" közösen Alonsot😄
látom nem nagyon bántátok😄
ez lehet h már túlságosan is morbid, mégha Alonsorol van szó akkor is:S
nem muszáj olyan korán, jó lesz egy lekörözés alkalmával is😄DD
😄DDDDD
Na tetszik nektek is? 😊))
A Forma-1 egykori világbajnoka, Damon Hill figyelmeztette Fernando Alonsót, tartsa rajta a szemét Michael Schumacheren, még akkor is, ha a német versenyzõ esélyei a világbajnoki cím megszerzésére minimálisra csökkentek a Japán Nagydíjat követõen.
"Michael azt állította, hogy már nem is gondolkodik a bajnoki cím megszerzésén, ami szerintem hatalmas nagy badarság. Õ soha nem adja fel" - mondta az 1996-os évad világbajnoka a BBC-nek adott nyilatkozatában. "Alonso helyében én a szezon utolsó versenyének utolsó kanyarjáig rajta tartanám a szemem."
"Nem szabad leírni ezt a srácot. A végsõkig elmegy, soha nem adja fel" - folytatta Hill, aki 1994-ben az utolsó versenyen egy ütközés következtében bukta el a bajnoki címet riválisával szemben. "Biztos vagyok benne, hogy el fog gondolkodni azon, miként tudná úgy megnyerni az utolsó versenyt, hogy közben Alonso kiessen. Õ ilyen, máskülönben nem Michael Schumacher lenne a neve."
A mai verseny miatt meg hogy így fejezi be a pályafutását egy kicsit szomoru vagyok,de ahogy õ mondta ez az F-1.Ez benne volt a pakliba mert nekik kellett sietni nem a Renaultnak.Én meghajolok az egész csapat elött és köszönöm nekik hogy visszahozták a vb-t a sírból.Nem hittem vola hogy az utolso elötti futam elött egál lessz.Ugyhogy nemtok mást mondani mint hogy szép volt fuk.<#worship>#worship><#rinya>#rinya>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
Mar Brazil ban annyit tud csinalni hogy a Constructor's championship et megnyerje Ferrari.
Itt a link: VB elveszitve
ez egy költöi kép:
a szerelö kérdezi kimit, hogy milyen gumit válasszanak?
erre kimi: mittudomén, döntsétek el ti😄D
persze ez csak egy fiktiv történet, de az arca alapján erre lehet következtetni.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Van meg egy nagyon kis remeny, de:
Viszont, ha nem nyeri Michael meg a VB't,......szerintem.....nem fogja annyiban hagyni....Ki fogadna abban hogy Michael vissza jon meg egy szezonra.. Hat jo lenne. Ha nem is jon vissza, nem valtoztat semmit.
Michael a legjobb, es Mi Nekunk, akik lattuk Michael't vagy a TV'n vagy eloben, az elmult 16 evekben, ez nagy tisztessegre szolgal, mert azt megmondom hogy a mi idonkben vagy korunkban ilyet csak egyszer lat az ember. Szoval mi mindanyian nagyon szerencses emberek vagyunk, mert ilyet lattunk es tapasztaltunk. Ezen nem valtoztathat senki, meg Alonso sem!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mindegy grat Schumi szép volt, 7 is szép.... Ez egy szar nap.<#rinya>#rinya>
Downhill!!