608
  • Jeff Gordon
    szerintem is. Corinna sokkal szebb:)
  • DJ Bee18
    egy műmellű p*csa...
  • hunbasser
    sztem is:)
    ralfnak k*rvája,michaelnek pedig rendes felesége van,szvsz :D
  • jefferson83
    A nő sztem az aminek látszik :)
  • Jeff Gordon
    itt pedig Schumachernek van nagyon jó kedve, van is rá oka:)

• Jeff Gordon
    Cora itt Ralf Toyotájába ül bele:D

És akkor Michael és az Ö felesége (el lehet dönteni hogy melyik nö a jobb)

• Jeff Gordon
    szigorú tekintettel:
  • Jeff Gordon
    Ralfal Monacoban egy divatbemutatón:

• Jeff Gordon
    :D:D:D
    Cora Schumacher született Cora Brinkmann. Egyébként Michael és közte finoman fogalmazva sem felhötlen a viszony, állitólag Cora nembirja se Corinnát(MS felesége) se pedig Michaelt.
  • hunbasser
    pont azért kellett a neve,h keressek róla képet,esetleg videót :D
  • Jeff Gordon
    na az már biztos, ilyen növel:P
    majd keresek róla képet ha van rá igény:) persze a topic nempont erröl szól, dehát miért is ne?:)
  • Norbi7
    Jó dolga van az öcsinek!
  • Jeff Gordon
    :D tényleg a sógornöje, a képen Cora Schumacher látható, aki Ralf felesége:)
  • hunbasser
    mennymá :D
    mi a neve?
  • Norbi7
    Na ennek örülök, ezt nem is hallottam!
  • Max 36
    nekem is lehetne ilyen sógórnőm
  • Jeff Gordon
    a sógornöje:

• gordon 24
    Ja már tudom én is csak akkor amikor irtam a hsz-t még nem igy volt.
  • Max 36
    Csak 10p az a 11,mert Kubicát kizárták,2kg-val könnyebb volt a verda a mérlegelésnél.
  • hunbasser
    üdv a schumacher szurkolói táborban,madridista barátom! :)
    már én is amióta f1-et nézek(kb 4-5 éves korom óta),azóta schumacheres vagyok :)
  • Csabesz6
  • jefferson83
    Akkor rossz ember nem lehetsz
  • Csabesz6
    hyak
    sumi iz dö beszteszt:)
    ezalap
    +kizárták kupicát nem?:D az -1 pontocska:) ezen is sok mulhat...
    amugy amiota az eszemet tuom sumis vok:)
  • gordon 24
    Nem baj . Maradt a 11p majd legközelebb ... Meglesz a 8-dik. GOOOO Sumi.
  • hunbasser
    ya :(
    nem kellett volna kísérletezni,előbb ki kellett volna jönni gumit cserélni,azt hitték majd még esni fog...
  • Jeff Gordon
    ezt elszúrták Suminak. kár érte:)
  • Bandee1987
    te mocsok :)
  • hunbasser
    ték :P
  • Bandee1987
    én úgyszintén :)
  • Norbi7
    Az biztos, örülök neki nagyon!!!
  • GX25
    Schumi szépen lenyomta a renaultot és alonsot a hazai francia pályán!!!
  • hunbasser
    azok buzik
  • Norbi7
    Nézitek a mai F1 magazint. ezek most mind azt mondják, hogy mivel Schumi 7-szeres világbajnok már nem is hibázhat, mert neki el kellett volna kerülnie ezt a balesetet. mintha ő nem is ember lenne. nem is értem miért kellett ezt így felfújni.
  • gordon 24
    Király!! Csak inkább nyerjen egy 20 versenyt egymás után...
  • Alien
    Schumi pályacsúcsot futott Barcelonában

• jefferson83
    Nem láttam a legvégét (csak hallgattam), de valószínű nem ünnepelt oly nagyon, mert a Mischlein igazgatója egy szörnyű balesetben elhunyt és az ő emlékére is ajánlotta fel Alonso a győzelmét.
  • Jeff Gordon
    csatlakozom hozzátok. szörnyü ez az ember... a figurái amiket csinál, pfff. rosszul vagyok töle, legjobban mondjuk az idegesített amikor tavaly mutogatta hogy hányszor nyert már életében, hát NO COMMENT. Persze egy Alonso fan tudjátok mit mondana: "(Cs)alonzo legalább tud ünnepelni!". wáááááh, utállom ezt az embert nem tehetek róla. de szerintem ne is pazaroljunk rá szót, hisz ez Schumi topicja, aki sokkal de sokkal jobb ember/versenyző és még sorolhatnám.
  • gordon 24
    Én eltudom képzelni erről a kis buzigyerekről. Biztos a Bliatore f...t sz...a!!!!

Go Go Schumi!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fb2
    Ezt a kerdest feltettem a Forma 1 Forumon, de senki sem valaszolt. Talan ezen a Forumon megkerdezem ismet...... itt van:

"
    En inditottam ezt a vitat a 36832 vel...szoval ha megbecsuljuk egymast itt, akkor minden rendben, es a vita az mehet (profi modon)
    A viccessebb oldalat nezve, (es nem akarok uj veszekedest kezdeni) mivel hogy en nem lattam a versenyt, van egy kerdesem toletek:

Amikor a verseny autok a celba ertek, es Alfonzo kiszalt a Renault bol, hogy unnepelt? Ugy mind Schumi vagy Kimi vagy a tobbi sokott, vagy pedig ugy ahogy a Spanyol hagyomany mutatja..... A csipo-csavaras, billegetes, es a kezet felteve a fejere mint egy szarv, es integet..... Ha ezt egy Bomba No csinalna, akkor azt mondanam hogy ohhhh Baby! De mikor azt latom hogy ezt egy ferfi csinalja, akkor kiraz a hideg..... Lehet hogy a Renault Vezeto ulesben nagyon "MELEG" van...??? "
  • jefferson83
    Jó kis verseny volt, Schuminak sikerült kihozni a maximumot ebből a viadalból. Grt! Azt viszont megtudhattuk, hogy az új overál nem hozott szerencsét. Remélem a következő futamokon nem csak Schumi fogja verni Alonsot hanem Massa (esetleg Kimi) is felzárkózik a második helyre ;)