608
-
#127 szerintem is. Corinna sokkal szebb:) -
#126 egy műmellű p*csa... -
#125 sztem is:)
ralfnak k*rvája,michaelnek pedig rendes felesége van,szvsz :D -
jefferson83 #124 A nő sztem az aminek látszik :) -
#123 itt pedig Schumachernek van nagyon jó kedve, van is rá oka:)
-
#122 Cora itt Ralf Toyotájába ül bele:D
És akkor Michael és az Ö felesége (el lehet dönteni hogy melyik nö a jobb)
-
#121 szigorú tekintettel:
-
#120 Ralfal Monacoban egy divatbemutatón:
-
#119 :D:D:D
Cora Schumacher született Cora Brinkmann. Egyébként Michael és közte finoman fogalmazva sem felhötlen a viszony, állitólag Cora nembirja se Corinnát(MS felesége) se pedig Michaelt. -
#118 pont azért kellett a neve,h keressek róla képet,esetleg videót :D -
#117 na az már biztos, ilyen növel:P
majd keresek róla képet ha van rá igény:) persze a topic nempont erröl szól, dehát miért is ne?:) -
Norbi7 #116 Jó dolga van az öcsinek! -
#115 :D tényleg a sógornöje, a képen Cora Schumacher látható, aki Ralf felesége:) -
#114 mennymá :D
mi a neve? -
Norbi7 #113 Na ennek örülök, ezt nem is hallottam! -
#112 nekem is lehetne ilyen sógórnőm -
#111 a sógornöje:
-
#110 Ja már tudom én is csak akkor amikor irtam a hsz-t még nem igy volt. -
#109 Csak 10p az a 11,mert Kubicát kizárták,2kg-val könnyebb volt a verda a mérlegelésnél. -
#108 üdv a schumacher szurkolói táborban,madridista barátom! :)
már én is amióta f1-et nézek(kb 4-5 éves korom óta),azóta schumacheres vagyok :) -
#107 -
jefferson83 #106 Akkor rossz ember nem lehetsz -
#105 hyak
sumi iz dö beszteszt:)
ezalap
+kizárták kupicát nem?:D az -1 pontocska:) ezen is sok mulhat...
amugy amiota az eszemet tuom sumis vok:) -
#104 Nem baj . Maradt a 11p majd legközelebb ... Meglesz a 8-dik. GOOOO Sumi. -
#103 ya :(
nem kellett volna kísérletezni,előbb ki kellett volna jönni gumit cserélni,azt hitték majd még esni fog... -
#102 ezt elszúrták Suminak. kár érte:) -
#101 te mocsok :) -
#100 ték :P -
#99 én úgyszintén :) -
Norbi7 #98 Az biztos, örülök neki nagyon!!! -
#97 Schumi szépen lenyomta a renaultot és alonsot a hazai francia pályán!!! -
#96 azok buzik -
Norbi7 #95 Nézitek a mai F1 magazint. ezek most mind azt mondják, hogy mivel Schumi 7-szeres világbajnok már nem is hibázhat, mert neki el kellett volna kerülnie ezt a balesetet. mintha ő nem is ember lenne. nem is értem miért kellett ezt így felfújni. -
#94 Király!! Csak inkább nyerjen egy 20 versenyt egymás után... -
#93 Schumi pályacsúcsot futott Barcelonában
-
jefferson83 #92 Nem láttam a legvégét (csak hallgattam), de valószínű nem ünnepelt oly nagyon, mert a Mischlein igazgatója egy szörnyű balesetben elhunyt és az ő emlékére is ajánlotta fel Alonso a győzelmét. -
#91 csatlakozom hozzátok. szörnyü ez az ember... a figurái amiket csinál, pfff. rosszul vagyok töle, legjobban mondjuk az idegesített amikor tavaly mutogatta hogy hányszor nyert már életében, hát NO COMMENT. Persze egy Alonso fan tudjátok mit mondana: "(Cs)alonzo legalább tud ünnepelni!". wáááááh, utállom ezt az embert nem tehetek róla. de szerintem ne is pazaroljunk rá szót, hisz ez Schumi topicja, aki sokkal de sokkal jobb ember/versenyző és még sorolhatnám. -
#90 Én eltudom képzelni erről a kis buzigyerekről. Biztos a Bliatore f...t sz...a!!!!
Go Go Schumi!!!!!!!!!!!!!!!!
-
fb2 #89 Ezt a kerdest feltettem a Forma 1 Forumon, de senki sem valaszolt. Talan ezen a Forumon megkerdezem ismet...... itt van:
"
En inditottam ezt a vitat a 36832 vel...szoval ha megbecsuljuk egymast itt, akkor minden rendben, es a vita az mehet (profi modon)
A viccessebb oldalat nezve, (es nem akarok uj veszekedest kezdeni) mivel hogy en nem lattam a versenyt, van egy kerdesem toletek:
Amikor a verseny autok a celba ertek, es Alfonzo kiszalt a Renault bol, hogy unnepelt? Ugy mind Schumi vagy Kimi vagy a tobbi sokott, vagy pedig ugy ahogy a Spanyol hagyomany mutatja..... A csipo-csavaras, billegetes, es a kezet felteve a fejere mint egy szarv, es integet..... Ha ezt egy Bomba No csinalna, akkor azt mondanam hogy ohhhh Baby! De mikor azt latom hogy ezt egy ferfi csinalja, akkor kiraz a hideg..... Lehet hogy a Renault Vezeto ulesben nagyon "MELEG" van...??? " -
jefferson83 #88 Jó kis verseny volt, Schuminak sikerült kihozni a maximumot ebből a viadalból. Grt! Azt viszont megtudhattuk, hogy az új overál nem hozott szerencsét. Remélem a következő futamokon nem csak Schumi fogja verni Alonsot hanem Massa (esetleg Kimi) is felzárkózik a második helyre ;)