107666
-
#10455 a C:\ gyökeréből KITAKARÍTOTT majdnem minden fájlt,a könyvtárakat meghagyta.
Súlyos Megrovásban részesítem az ATARIt,ez nem az első alkalom,hogy ennyire lesz@rták a Bugokat és ügyet sem hederítettek rá!!Hivatalos honlapon híre-hamva sincs patch.nek,vagy egyáltalán hogy mikor lesz!!Remélem,visszaesnek az eladási statisztikáik az első két hónapban és mindenkit Jjól seggberugnosnak -
#10454 Olasz tuningmuhely. -
#10453 vettem egy Lamb. Miurát de ezt egyik tuningműhely se fogadja be. nem is lehet tuningolni? -
#10452 Én azt csináltam, hoyg levettem 800x600-ra, majd vissza 1024-be, utána nem villogott és a megváltoztatott beálíltás is úgy maradt. -
OLIII #10451 Köszönöm a választ hykao ! -
GazCamp3r #10450 Sziasztok, tudom, hogy nem ide illik, de milyen particó kell a vistanak, mert nem engedi felrakni, mert nem talál alkalmas particót, pedig csináltam neki egy 15gb-set direkt...formázni meg vmiért nem engedi a windows -
#10448 key mappa volt, aztán cseréltem, nemjo. na mindegy
grebber, a c gyökérböl egy mappába kimented a fileokat (pagefile-al ne foglalkozz) és mikor uninstallnál esetleg letörli akkor utána visszarakod öket. semmi extra. amugy nem biztos hogy töröl. legalábbis nem mindenkinél. -
Speed King #10447 Kössz! -
#10446 Ma írták ide be a fórumba, hogy jövő hét kedden talán... -
Speed King #10445 Nos az lenne a kérdédem,hogy mikor lehet akkor kb megvenni van erről hír????? -
#10444 NVIDIA driverben állítsad be és rendeljed hozzá az exe-hez ;) -
#10443 Valaki tudna bővebbet mondani erről az adateltünésről a vinyóról?
Milyen fájlok tünnek el stb? -
#10442 Az a baj, hogy a mentésben benne van a gamespy azonosító/jelszó, amit nem tudsz megváltoztatni :( A KEY mappát is visszaraktad (vagy ott volt) ? -
#10441 Ami azt illeti ezt viccnek szántam de így tényleg abszolút nem elég feltűnő a felirat... Ha már kicsit sötét a háttér mögötte, akkor nem kellene ilyen sötét színnel írni a feliratot... -
Dodo55 #10440 Hát ez lol, mióta felraktam, azóta minden játék akad.
Most uninstallálom, és megnézem mi lesz... -
pzs #10439 Sziasztok
1600*1050 natív felbontásra nincs valamilyen progi ?
A wildscreegame forumon nem találtam.
Köszi előre is ha valakinek van vakmi ötlet
-
#10438 Sztem azt a feliratot sárga színnel kétszer ekkora betűmérettel kellene írni :D -
#10437 "INFÓKÉRT KATT IDE..." - ez neked is szól... -
Gibor #10436 és lessz is..... -
#10435 Helló! Hol lehet beállítani, hogy sötétedjen? Mert nálam mindig világos van. -
#10434 Nem lehet átalakítani. Nem tudom nálatok miért nem megy a korábbi online profil, elméletileg mennie kéne, és még a serialt sem kéne kérnie... -
#10433 Van amit a fejlesztők orvosolnak a játékhoz készítendő peccsben és van amit a videokártya driver készítők. Nem ez az első ilyen a PC-s történelem során, nemde? -
#10432 Hihetetlen, hogy ennyire önállótlan vagy. Mi lenne ha 1 másodpercnél többet próbálnál eltölteni a GPS nézet lehetőségeivel, mielőtt kérdeznél? Bal felső sarokban nem csak váltogatni lehet az ikonok között, hanem újbóli rájuk kattintásra - minő meglepetés - újabb lehetőségek jönnek elő... -
#10431 De ezt a gamét nem tesztelték a fejlesztők nVidián? Vagy mi? -
Skyline #10430 Hjah most próbáztam ki 1280*1024-ben is vidáman hasít fullgrafon a lentebb írt konfigomon...
-
#10429 Mivel ez csak nV kártyák esetében van így, valószínűleg egy későbbi driverben orvosolni fogja az nVidia. -
#10428 Ez azért nagyon durva hogy egy ekkora bugot bennehagynak, de ennek ellenére sztem ez a legjobb autós gamém... -
#10427 Hihetetlen, hogy neked is fel kell hívni a figyelmet a kibaszott bannerképen olvasható szövegre... -
Skyline #10426 A napszakos / időjárás megoldást nyugodtan meglehetett volna úgy oldani (ki/bekapcsolhatás) hogy ha az ember niccs netrenyomulva akkor működjön,és netrelépésnél automatikusan kikapcsolja..
Amúgy 8.
Ez az esti mod vhogy nemérdekel ahogy a képeket elnéztezve azonkívül hogy minden sötét semmi más nem változik. -
Skyline #10425 Pakolj mindent fullra indítsd a játékot ha villog lépj ki és indítsd ujra a játékot...Nállam így működött a dolog...Ha nagyon nem akarja több játékrestart után se akkor géprestart,és utánna ez a procedúra. -
Dodo55 #10424 Csak nálam van gond, vagy mindenkinek ilyen írtózatosan bugos a játék?
Minden 2. grafikai beállítás érvényesítése után villog minden, a legszarabb felbontáson, és grafikai minőségen se megy 40FPS fölé, az élsimítás pedig nem működik.
Tegnap még működött az élsimítás, ma hiába állítom be, nem történik semmi változás.
Természetesen a HDR ki van kapcsolva, meg ha be van kapcsolva, akkor be sem engedi állítani.
Valami patch várható?
Mert ebben az állapotban ez a játék még freeware-nek is gyenge...
De amúgy maga a játék tetszik, szóval kár, hogy ennyire játszhatatlanul bugos. -
raymond01 #10423 hi
kérdeztem hogy hol látom a mapon a kereskedéseket és azt írták hogy a át lehet válteni hogy a versenyeket vagy a kereskedéseket mutassa, de nekem csak az van hogy milyen kategóriájú versenyt mutasson!
hol van a kereskedések mutatása? -
#10422 Miért ezt a béta is csinálta? És milyen fájlok tünnek el? -
#10421 nem csak neki
érdekes h még EZT a hibát sem javították ki..
na de ez van -
#10419 Hm lol most olvastam egyik oldalon hogy valakinek a netről leszedett verzió miatt eltüntek fájlok a C-ről érdekes. -
#10416 Eger gorgojevel tudsz zoomolni, miutan betoltotte a terkepet. -
#10415 Játékon belül meg lehet nézni a sziget egész térképét vhol?? -
Streetwarrior #10414 Lenne egy fontos kérdésem.Mikor nyílnak meg új autók?Ahogy szintet lépek?Egyébként király a gém.Megizzasztom az elmúlt 2 napban a DFP-met. -
#10413 bocsánat -
#10412 megvan még, és probáltam is visszatenni, de az a baj hogy az online profil volt, és állandoan ujrairatja vele a serialt...