107666
-
#14060 Vki megtudná mondani hogy jutok motorhoz? Venni nemtok az biz. mer nem engedi? Vmi ötlet? -
#14059 Akkor marad a posta. majd privátban küld el hogy hova menjen a boriték. -
#14058 Helló!
Nem hiszem hogy személyesen megoldható.Ha csak nem vagy annyira elvakult TDU-s hogy elgyere érte Komáromba./ 14054/ -
#14057 Helló!
Nem hiszem hogy személyesen megoldható.Ha csak nem vagy annyira elvakult TDU-s hogy elgyere érte Komáromba./ 14054/ -
#14056 Zsíír! :)
Mégegyszer köszönöm!
-
#14055 Mennyit kérsz érte?
Személyesen hol lehetme átvenni? -
#14054 Hívj fel!
06 70 613 7811 -
#14053 Köszi szépen a segítséget.Ki fogom próbálni. -
#14052 Engem érdekelne a térkép dolog...
Mondd mit tegyek? -
#14051 Nem inkább ezzel a videoval jutsz oda:
Eden logo -
#14050 Elvileg igen. Én 10-re megyek az 576-ba és kirugdosom belölük már :D. -
tonytomi #14049 Ma már meg kel jelennie a polcokon?? -
#14048 Valaki írja már le hogy mikor nyilik fel az a kis önáló sziget amin a körpálya van a vizesésekkel.Már 81%-nál járok és még mindíg nem tudom hogy fogok oda jutni. Talán egy videóbejátszással a dokban álló hajóval? -
#14047 Hello!
Én tudok térképet küldeni ha érdekel. Feltétel: Felbélyegzett nagyalaku boríték megcímezve.Nyomdában dolgozom ezért percek alatt akár több százat is készíthetek.Nekem már otthon pihen egy stóc.Mérete KB 450x450 -
Soneji #14046 nem azért, de én megmondtam előre, hogy ilyen lesz. -
ttyS0 #14045 nem tudja valaki hogy adnak-e terkepen a magyarorszagon kaphato verziohoz? -
Tomy Lee #14044 Nekem is elkezdte most sűrün a connection lost hülyeségét:(
Így nem tudom megcsinálni az 1 millás küldit
3× kezdtem el most abbahagyom még meg nem csinálják a servert.(vagy nekem is ezmiatt a wireless-es szar net miatt csinálja de nem tudok ez ellen tenni amíg haza nem érek ez van sajnos ezt a netet tudom csak itt külföldön használni)
Egyébként a motorozás valami parádés őszintén most jelenleg azt élvezem a legjobban:)
Jah Kawasakit helyett Augusta Tamburini-vel pörkölök:)
Jobb az irányítása. -
#14043 Na leszedtem a "teszt" verziót a gépemről, holnapra (illetve mára) mondták a Media Marktban biztosra a gémet , úgyhogy ha minden jól megy akkor holnap ilyenkor már én is ONLINE tolom majd!!!
Megvan még az online Beta profilom, de biztos, hogy teljesen újat kezdek! -
#14042 3 órát játszottam és nem volt gond a szerverrel, viszont az online játékosok számát nem írta ki... Egész biztosan variálnak vmit ;) -
beyo #14041 THX ! -
#14040 lesz több kocsi. de BMW, Porche, stb..sose lesz benne. -
beyo #14039 hí ! valaki tudja hogy lesz-e több kocsi benne ! pl:BMW stb.. -
#14038 Nemt tom hohy miért jelez más szolgáltatót. Mindig 1 gépről netezek ezzel a névvel. Hogy kell zárolni a netem?
NAGY HÍR!
Most az előbb tudtam közel 2 órát játszani anélkül hogy lost connectolt volna. Húhú nagyon jó:D aztán végül csak lett most lost connecton de amúgyis akartam már aludni menni.
Minden kilépésnél lementem egy másik helyre is a profilom mivel a nem akarom 5 gyére is újrakezdeni. JA és most átbasztam a játék "eszét" ugyanis női karakterrelé indítottam az új profilomat. Hátha ezzel nem vált át a karakter kopasz, napszemcsis ürgévé:D -
#14037 Hát akárhogy is néztem a délután folyamán, nem találtam magyart a szervereken:S Most este monjuk nem voltam netközelben mer de holnap remélem találkozok magyar emberekkel is:) -
#14036 sztem moccival menj! é moccival mentem végig mind a 6 alakalommal és nagyon ász könnyebb mászkálni kocsik közt -
#14035 ugyanaz mint az open betanal ott is naponta variáltak vmit szerveren. votl hogy egyik nap egy 350z-vel mentem majd connection lost és egy mercibe találtam magam :D -
Tomy Lee #14034 Az 1 millió dolláros futamonál szerintetek Lamborgini Murcielago-val(3-as tuning)van esélyem?Nagyon nehéz a futam? -
#14033 Egyébként biztos, hogy variálgatnak a szerverekkel, mert ugyan nálam stabil a kapcsolódás a szerverhez, de lépten-nyomon furcsaságokba ütközök. Pl. hol látható a GPS-en, hogy összesen hányan vannak online a szigeten - hol nem...vagy pl. valamelyik nap nem csak pirosak voltak az online emberkék a GPS-en, hanem néhányan sárgák, mint a freeride-ban is (állítólag minél pirosabb valaki annál jobb a sávszélessége - vagy annál kisebb a pingje)
Még egy furcsaság: egy-két napja egyszercsak belockolt nekem úgy találomra valakit, aki több, mint 45 kilométerre volt! :) Először azt hittem csak a szám van elírva vagy mit'tom én, de nem! Zoomoltam egyet a kis GPS kijelzőn, és a sziget túlvégén jelezte az emberkét, és ahogy közeledtem felé, fogyott a távolság...megtettem vagy 20 kilométert, amikor eltűnt - de addig frankón folyamatosan jelezte a kettőnk közti távolságot... :) -
#14032 Nos olvasgattam kicsit az ATARI fórumán, és ahogy láttam sokaknak van valamilyen "online"-nal kapcsolatos problémájuk. Szerintem érdemes várni néhány napot, hogy tényleg megjelenjen mindenhol a világon. Lehet, hogy baszkurálják a szervereket vagy nem tudom miért van az, hogy van akinél semmi gond nincs, és van akinél állandóan megszakad a kapcsolat.
Pár kérdés: bétával játszottál online profillal? ha igen, azzal nem volt ilyen gond? meg kéne nézned, hogy amúgy folyamatos-e a neted, pl. hosszabb letöltéssel stb. Illetve néztem, hogy többféle szolgáltatót jelez az SG a hozzászólásaidnál! Több gépről, több helyről írkálsz vagy, hogy a csudában lehet ez? Ezen kívül a "rádiós" internetkapcsolatnál nem árt "zárolni" a hozzáféréseket, különben könnyen meglehet, hogy a környékbeliek lopják a sávszélességedet... -
#14031 Akkor rakd vissza a forgalmat... -
djukel #14030 Lett volna eszed! -
eagle161 #14029 Srácok problémám akadt!
Mióta kiszedtem a Trafficot a játékból nem hajlandó belőle kilépni, csak fekete képernyő, eddig újraindítás nélkül nem tudtam megúszni!!!? -
#14020 kösz:) -
#14019 nekem csak annyi van a kormánnyal, hogy ha egy keményebb FF-et kell szimulálnia (pl 300-al megyek kilincsel előre a gyepen a saleen-nel)
akkor elkezd swappelni -
Speed King #14018 ha működik akkor szólj légyszi -
#14017 Megmentőm -
Speed King #14016 http://wankelmaniacs.atw.hu/Paul.rar tessék itt van mindenkinek 1 48%os offline mentés ez a saját mentésem 20 autó kb 0$ 4 ház csampion szint!!használjátok egészséggel.nem próbáltam hogy működik-e. -
#14015 Magyarul se tudok írni lol -
#14014 Hátán annyir anem tok angolul. Ha megkérhetlek beírnád?
Hotlap elmegyek a netszolgáltatóhoz ás addig fogok ott "rikácsolni" még nem lesz jó:D -
#14013 Könyörgök legalább olyan mentést dobjon valaki, ahol nem kell a szalonokat és a tuningműhelyeket, festő műhelyeket újra fölkutatni
basszus éppen elértem a champion szintet, amikor ki akartam lépni a hardcore módból, amikor elbasztam az eddigieket egy figyelmetlenség folytán