107666
-
tonytomi #14301 OK ako játékban kéri nem egyépként lemaradtam a bétáról sajna... -
InfiniteReality #14300 Játékban kéri, miután betöltődött. Ha volt már fent "teszt" verzió, akkor töröld a Documents and Settings/all users/application data/test drive unlimited mappát még az installálás elött (miután persze a régit leszedted). -
#14299 nekem kell odaadni én gyüjtöm öket, miután átküldöd megmondom jo-e -
#14298 a játékban kéri majd... -
tonytomi #14297 Egyépként hol kéri a széria számot?? -
tonytomi #14296 Mind1 valszeg kel drivert frissítenem -
tonytomi #14295 Az mért van hogy feltelepítem és behozza az elindító ablakpt aztán kilép.... Most reinstalálom -
#14294 Nekem is az van hehe. 256mb ddr3??? -
InfiniteReality #14293 ATI-n zsírul fog menni! AA+HDR is. Az x1950XT-t pedig nem igazán fogja megfogni semmi. Az x1950pro-t még meg lehet fingatni bár azt is nehéz...
OFF
... pl a STALKER meg is tette. Szerintem HATALMAS csalódás szvsz.
ON -
#14292 erre a van nincs térkép mizériára
magyarhonban ugye nem nagyon van divatban a szoft vásárlás namármost ha megrendelik kintről a gémet és nem kérnek hozzá jelen esetben térképet nagy példányszámban sokat sporolnak vele itthon a terjesztők. meg eléggé várt játék a tdu és megprobálnak minél többet kaszálni vele... de leszarom csak hozzák ^.^ -
#14291 nah úgy tűnik mire meglesz a TDU, már AA+HDR is menni fog egyszerre :P
12ezret kell ráfizetnem a mostani kártyámra és kapok egy zsírúj sapphire 1950xt-t :P
látom topic él, hajrá. kevés időm van :( majd este pótlom a FAQ-t -
tonytomi #14290 én mingyárt megyek:P csak mond el melyik játékmódot válasszam majd h találkozni tudjunk -
#14289 na itt a sok nyálcsorgató(én is), te meg lustaság végett nem mész be?xDDDD bátor vagy xDDD -
tonytomi #14288 Mondjuk a leírásban is mi vagyunk a legutolsó helyen:D -
#14287 Minek legyen magyaritás?
Gyerekek megvan a KAWA!
Ha valaki felakar venni a baráti listájára annak elérhető vagyok most max fél óráig a fenti repőlőtéren.
Fekete Kawa zx10r Sárga rucis csinibaba vagyok:P
NA ygertek mert eddig 1 barátom sincs:( XD -
#14286 biztos lessz majd (valamikor) -
tonytomi #14285 Magyaritás lesz valaha a TDU-hoz? -
#14284 Ott jöttem el ma cd galaxis elött de a lustaságom erösebb volt és nem mentem be megvenni . Majd holnap -
predakon #14281 ezeklszerint az 12/1mbites netem jó lesz :) -
tonytomi #14280 Hát lehet hogy sok ember kedvét elveszem de a magyar TDUs dobozban nincs térkép:( -
InfiniteReality #14279 Még az openbétánál tapasztaltam, hogy online módban nem voltak akadozások, és eleve folyamatosabbszerű volt a játékmenet. Látszik, hogy ez egy teljesen online game. Legjobban ugye az emulált online játékosokon érhető tetten szvsz:) -
#14278 nem tom, én úgy vagyok vele hogy 2eFT vagy 4eFT tökmindeggy ha már kifizettél 10eFT akkor az a 4eFT nem fog ártani... (és én sem keresek 500eFT és mégis megtom venni) szvsz az a 4eFT nem oszt nem szoroz -
InfiniteReality #14277 OFF
Én is magyar vagyok, mégsem "szarrágóskodom". Nem vagyok eleresztve. Nincs sok százezres fizetésem. De ha valami van 5ért meg 10ért és a 10es tényleg jobb, és nincs rá pénzem, akkor várok 1 hónapot és lesz. Nem megveszem és verem a mellem, h megvettem a legolcsóbbat. Ja és igyexem tudatosan vásárolni és nem utólag szenvedni. Utánaolvasok dolgoknak, törődöm azzal amit csinálni fogok.
ON
TDU-zni akarok már online!!!!!!!!!
:) -
#14276 Most már lassan 2 napja játszok vele neten, és nemsok bugra lettem figyelmes, rég tapasztaltak egy része is eltünt. Az tény, hogy a netkapcsolatra nagyon érzékeny tud lenni, tehát sávszél az kell neki. Sorozatos connection lostok nemtudom minek tudhatóak be, hisz párszáz embernek jó, 10-20nak meg nem. Mentésprobléma az tényleg egy létező gond, de talán majd megoldódik. Aztán ha jönnek ki a javítások, addonok, akkor már főleg meg fogja érni az árát, úgy gondolom. -
#14275 Ez nem felfogás hanem puszta Pszichologia. A 9999 nem 10000 és akkor azt gondolod hogy huuuuu az de olcso mert ahogy mondtad nem 5 jegyü hanem csak 4. Ennyi és ezt alá is támasztották már tesztekkel,
Off: Én lehet magyar vagyok és keveset is keresek de valahogy mindig kigazdálkodom a lóvémat a collectrosokra. Na jó nem 29990ft a burning Crusade-ért az már tulzás azért de anno megvettem a GTA SA Collectorst is ami aszem 17000ft volt de nem biztos.
ON -
InfiniteReality #14274 Nagyon igazad van. És amig itt ilyen a felfogás...
OFF
... addig ne csodálkozzunk, hogy ebben az országban nem változik semmi. Sokan még mindig úgy élnek, hogy "szocializmus van és majd az állambácsi gondoskodik rólam". Pedig nem.
ON
2000 Ft különbség nem fog érdekelni egy normális cuccért, 4-et már lehet én is sokallnék. Majd kiderül. Egyébként vagyok olyan hülye h windowst is vennék eredetibe de nem 30ért hanem maximum 10-15-ért... -
#14273 A nagyobb baj az, hogy hiaba van kint fel eve a jatek 360-on, megis a PC verzio multi resze eleg bugos szar, igy - megha csak 9000 ft is a jatek - sokan ugy erzik, hogy felesleges megvenni a jatekot. Ha az online es offline bugokat kijavitanak, akkor en is elgondolkodnek a megvetelen. -
#14272 Gondolom abból kiindulva, hogy magyarember alapelve, hogy játékot nem veszek, főleg ha ötjegyű az ára. Tehát attól féltek a forgalmazók, hogy a 12ezer forintos a nyakukon marad, míg a 9000,- épp hogy 4 jegyű, inkább el fog kelni. És ezt sok ismerősöm igy gondolja. "10000,- ért nem vettem volna meg, de így már megveszem!" Holott a különbség 1000,-, de mégis, 4 jegyű akkor nyertem rajt. Sajnos ez itt a felfogás... -
InfiniteReality #14271 Vagy ott, hogy ebben az országban szinte minden ígyműködik. A világ többi részén jó volt a fém dobozos térképes verzió annyiért amennyiért. Nekünk meg jó a tescogazdaságos minőség is. -
bronco #14270 Szerintem egyszerű piackutatás: fémdobozos, térképes 14k lenne és már a 10k-s verzióra se szívesen költ a magyar... -
#14269 Na lassan szerintem el lehetne kezdeni a játékkal foglalkozni és a köritést hagyjuk a francba. SZVSZ. -
#14268 Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megrendelni a fémdobozos verziót? Meg hogy amit esetleg Ausztriában vennék az most akkor német nyelvű, vagy az is sima angol? -
#14267 Most itt megy a "sírás", hogy kézikönyv fekete-fehér, hát abba belenéztek egyszer, aztán csumi, nincs térkép, azért nem hinném hogy a nagytérképpel vezetnétek jobbrabalra :D Főleg hogy neten is fennt van. És mint hykao is mondta, legalább nem vagytok "átverve", mert olcsóbb is a játék, mint a térképes fémdobozos verzió.
Akkor jogos lenne a felháborodás, ha ugyanannyiért kaptatok volna ilyen "hiányosat".
Az már más kérdés hogy miért pont a magyarok kaptak ilyen "szegényes" verziót. Ott a hibát talán a nagy megrendelőnél kell keresni, vagy a gyártónál, nemtudom. -
#14266 Hát abban igazatok van hogy belefért volna mert anno megvettem 7k-rt a guild wars nightfall-t és az akkora dvd tokban van mint egy videokazetta. És abban van egy bazi vaszag SZINES kézikönyv gyüjthető plasztik kártya poszter térkép miegymás. ÉS EZ NEM A COLLECTORS hanem a SIMA. Szal igazat adok nektek. Tényleg kellett volna ilyen szempontbol a térkép. És mégegyszer mondom az 7000ft volt nem 10000ft. -
#14264 Nah én is most jövök a MM-ból, és eléggé csalódott vagyok az miatt, hogy ezt a minőséget kb 1000 ft-ból össze tudnám állítani! Jó kis gazdaságos kiszerelés! Nah mind1 ha megy ki valaki, akkor szóljon, és nekem is kéne egy IGAZI verzió -
predakon #14263 TEHÁT MEGVEGYEM?? Jó a multi??? kb még 40perc aztán lépek a galaxisba -
dashed_ #14262 detto ,csak en mar tegnap megkaptam bibi
es meg csak nem is fekete feher se a kiskonyv se a lemez -
#14261 gondolom nem passzolod el az egyiket?:D -
#14260 mi csak addig vagyunk jók, míg jeleskedünk a seggnyalásba, lásd történelem, utána le vagyunk xarva... sztem kb ennyi a rövid magyarázat -
#14259 az utolsó sorod pontosan IGAZ... nekünk miért nem adnak térképet??? a németeknek akkor miért attak??? (f@szkalap volt az aki kitalálta hogy a kecseg magyaroknak ne adjunk térképet)