107666
-
#14216 hát akkor kicsodán múlik? vhol csak kikerül az a nyamvadt térkép:)) -
Szabi1991 #14215 nekem is ien .. de csak amiota fentvan a kormány a gépen.. -
#14214 Elárulom neked, az ilyesmi ritkán múlik a hazai forgalmazón... -
#14213 Ezek szerint akkor nem jártam rosszul a DigitalDownload verzióval... A térképet az Extra mappában keressed, de elég fos minőségű PDF :((( -
#14212 Már elmondtam ezerszer, hogy az eredeti verzió = warez verzió...jobban mondva nincs is warez verzió, mert az nem más mint az eredeti dvd klónja...
Szóval a csoda ezúttal is elmarad...várni kell a peccsekre... :) -
#14211 erre meg azt mondom, akkor tegyék rá azt a 100-200 huf-t azon már nem múlik, csak kicsit bosszantó, hogy jól megfizettetik velünk a szoftverárakat, és még nem is azt kapjuk amit más országokban.... -
#14210 Ha ez megnyugtat, a fémdobozos - térképet is tartalmazó - kiadás lemeze is fekete-fehér. :) -
beejeey #14209 Erre én is kíváncsi vagyok...valamint ha onlineban játszol akkor az észrevehetően lassítja a játékot? -
#14208 © vandyke lehet többet tudna erről mesélni
-
#14207 Ha valaki megvette akkor nézze már meg hogy a verziószám ugyanaz mint a warezé? És a full is ugyanolyan bugos? -
#14206 ok, remélem este összefutunk, nekem vszeg megveszik ma, úgyhogy én csak egy cdkeyt kapok, lemezt majd 7végén:). de remélem összejön este a "randi" az sg-s tdu-sokkal xDDDD
kár hogy nincs térkép:( -
beejeey #14205 na ennyit a magyar forgalmazókról...miért kell elrontani az eredeti verziót...ha ezt tudnám...lehet, hogy a forgalmazó így olcsóbban jut a szoftverekhez. -
#14204 Na én is megvettem a galaxisban kb 30 perce voltam ott :D Lehet hogy valakivel összefutottam :D Kék piros adidas szél dzsekiben voltam. Na mind1.
A magyar verzió nem tartalmaz térképet külön. És még egy észrevétel ami nem vesz a játék értékéböl A LEMEZ FEKETE FEHÉR. Mintha fénymásolt lenne. Legalább egy szines autó lenne rajta de neeem.
Na mind1 ettöl még ez a játék az év autós játéka nálam és végre este én is ott leszek a szigeten. XUCHI(HUN) néven ha engedi a server. -
#14203 Hoppp köszi
-
#14202 Ok köszöszi a válaszokat. -
beejeey #14201 jobban jársz ha megrendeled és másnapra ottvan -
beejeey #14200 nincsen -
#14199 miskolcon van CD galaxis??? vagy 576????? SÜRGŐS!!!!!!!!!
-
InfiniteReality #14198 Kösz. Várjuk az infót. Remélem lesz még nekik holnap reggel. Ha nem akkor ideges leszek csöppet. 6-ig dolgozom:( -
beejeey #14197 várjuk a pillanatot:) -
#14196 ok -
tonytomi #14195 Halljátok most indulok a CD galaxisba ha visszajöttem elmondom mit tartalmaz a teljes magyar játék ok? -
#14194 nem. szolnok -
beejeey #14193 Akinek már a kezébe került a magyarországi verzió az légyszi írja már meg, hogy jár e hozzá térkép, vagy a magyar verzió tesco gazdaságos kiszerelésű? -
DJ BP #14192 Pesti vagy? -
#14191 kössz:) -
#14190 nekem meg holnap hozza a futár megrendeltem pcdome-bol 10 perc mulva hivtak is hogy holnap hozza a futár :D jeeee -
Vlala #14189 Nabacchus... pedig ott van benne a két pótülés! :) -
InfiniteReality #14188 Documents and Settings/all users/application data/test drive unlimited/cdkey.txt
Ezt a filet törlöd vagy elmented valahová és akkor kéri a kódot indításnál. -
#14187 ja lessz, de majd biztos kéne hogy legyen 2-3 klubbnak mert az a 16 férőhely nem valami sok :) (én vállalom az egyik klubb alapítását) -
tonytomi #14186 Ha neten játszok majd valami SG klán esz vagy már van valamilyen magyar klán amib belehet majd lépnem esetleg? -
#14185 cdkeyt install nélkül lehet vhogy cserélni?
mert regeditbe nem találtam cdkeyes bejegyzést -
#14184 Hát esetleg próbálj otthon a garázsban más ház garázsából autót választani, hátha megjavul. -
#14183 Már vagy 3x írtam erről a dologról! Hiába 3 személyes az autó, nem alkalmas sem csomag sem modell-stoppos furikázásra! Tessék olvasni a topikot rendszeresebben! :)
...bár ha jól belegondolok, a kritérium az, hogy két üléses autó kell ezen küldetéseknek - na most ennek a kitételnek tényleg nem felel meg a McLaren... :))) -
tonytomi #14182 OK thx -
Garcsi #14181 Köszönjük a gyors és remek infot. :)
Négy után végzek és megyek is a CD-Galaxisba megvenni a gamet.
Este a neten találkozunk! -
InfiniteReality #14180 CD Galaxisban:
9990 személyesen.
8990 házhozszállítással.
Itt jegyezném meg, hogyha a házhozszállítás 990 ft akkor pont ugyanannyiba kerül mintha besétálnál a boltba. -
Lyan Kyj #14179 hogy az üzletben van az áru, nem kell behozni a forgalmazótól, így egyből feladhatják -
tonytomi #14178 Egyépként ez mit jelent a CDgalaxis oldalán a TDU résznél: Szállíthatóság: azonnal ????? -
Lyan Kyj #14177 Megvan! Yeee:D