107666
-
Tomy Lee #13972 Nekem is előfordult most ami neked ez a server hiba.Feldobott expertre mondjuk már közel voltam hozzá ugyhogy nem lényeg.Átváltozott a karakterem nekem is kopasszá:)Sebaj visszaalakítottam.Viszont eltünt a motorruhakereskedés
Nah nem jössz egyébként? -
#13971 ettől még nem megy és ugyanugy síkagy maradsz...
de a kultura rolad is leverte a biztosítékot
elmultál már 12 ? :) -
#13970 Szerintem baratkozz meg az uj kulsoddel :DD -
#13969 Én megyek de ujjab hiba miatt megint proleveles lettem munuszba ugrott minden lés megint kaptam szép napcszemcsis rucit:( Ujból kezdhetem előről:( -
#13968 nemdumász -
Tomy Lee #13967 Itt vagyok a club elött.Jöjjön ide valaki légyszi,hogy megtörténjen az Add friend opció.Most ha lehetne,thx -
#13966 warezzel nem megy, síkagy :) -
#13965 bocsi javitom nem gamespy server hanem test drive server -
#13964 Nem! A collectorsban felfújható lambó és cicababa a bónusz -
#13963 sziasztok uj vagyok ebben a játékban feltettem a gépre de nem indul a single része csak az intro után kapcsolodna órákig a gamespy szerverhez mit tegyek hogy legalább ki tudjam probálni? pliz helptudom noob vagyok meg láma de akkoris -
#13962 Nem, annyi az "extrája", hogy fémdoboz, de collectors (még) nincs belőle. -
#13961 De az collectors nem?
Van róla kép? -
#13960 Én nem várok mert már tü van a seggembe. De kiváncsi leszek mien lessz a tokja meg egyebek. -
#13959 Az én dobozomban van egy térkép, egy 35 oldalas kézikönyv, a játék leehtőségeiről, azt kicsit megmagyarázva. Na meg természetesen a DVD. :) -
#13958 a verzio már ki lett tárgyalva a multkor hogy ugyanaz mint a beta. de pl az open betanal is maradt a verzioszám a játék mégis javult folyamatosan naprol napra... szoval -
#13957 naja. és elkérnek egy valag pénzt. én várok a megvétellel, amíg a 71-es Hemit le lehet tölteni hozzá asszem :) -
#13956 Ja kézikönyvnek nevezhetö papircetli. Eszméletlen mit müvelnek mostanában a kiadók. PDF formátum azt csáá kabd be cimű hozzáállás.
Pofátlanság. -
bucsher #13955 A nagyobb kérdés, hogy milyen verzió lesz a korongon. A szokásos bugos szar? -
#13953 - autókázás a szigeten másokkal
- versenyzés a szigeten másokkal (1-1,1-több)
- versenyek Online ranglistája
- autók/motorok letöltése (későbbiekben)
kihagytam vmit? -
#13952 - Lokalizáció típusa: magyar kézikönyv és doboz
- Kód: játék telepítésekor/indításakor kell beírni
- GameSPY account létrehozása ingyenes! Az ott használt e-mail címet és jelszót fogja kérni a progi ;) -
#13951 Magyar nyelvű kézikönyv lesz vajon a Magyarországon megvehető verziókhoz? Meg ugye a játékokhoz van online kód, azt hová kell beírni? Mikor a gamespyid-n csinálunk accountot, oda a passwordhöz, vagy a TDU-ba kell profil létrehozásánál a passwordhöz?
-
#13950 srácok az a kérdésem lenne, hogy az online játékban milyen lehetőségek vannak? mert megvenném, de érdekelnének konkrét tapasztalatok. pl mikre jók ezek a klubbok, van-e lag a versenyek alatt, mennyire bírják a strapát a szerverek stb.
köszi előre is -
#13949 Kezdőlap alján, középen:
Test Drive Unlimited
angol nyelven
Várható: 03. 21., szerda
PC: 9 990 Ft
PS2: 12 990 Ft
-
Lyan Kyj #13948 nekem se hozza ki a kereső:( Bár itt van 2 utcányira az üzlet, szal..:P -
#13947 Nem nalad van a hiba. -
InfiniteReality #13946 Én vagyok a vaksi vagy tényleg nem találom a cd galaxis oldalán a TDU-t? Se az előrendelés, se a rendelés szekcióban nincsen. -
#13945 Hungarian Club -
#13944 gduck007 inaktív (nem hagyta újra létrehozni a full játékban ezzel a névvel az online profilt :( ) Új nickem: gduck(HUN)
Engem nyugodtan tötölhetsz, mert csináltam egy saját klubbot (_Rubber Duck_) és egyszere csak egy klubban lehetek tag :( -
#13943 De a kiszálitási dijjal eggyüt ugyan annyi lenne mintha besétálnék a szemben lévö mammutba. -
#13942 Nemremeg be! össszevissza remeg, meg néha megforditja az irányokat is. szval ez is elvan benn cseszve... gg -
#13941 rendeld meg cdgalaxistól! 10%-kal olcsóbb lenne -
#13940 Hát ma sem fogok még tdu-zni :(. Az 576-ban még nem is hallotak felöle.
Meg sem tudták mondani hogy mikor érkezik meg :( -
#13939 Richard Burns Rally, Live for Speed -
Lyan Kyj #13938 jaja...kipróbálom más gammával is, ha ott jó, akkor tdu szórakozik:(
mit ajánlotok tesztelésre? (a rallysokat jobb' szeretem)
Egyébként ettől függetlenül rendkívül élvezetes vezetni, szal hosszútávon úgyis megbékélek a dologgal:P
-
#13937 játékon belül engedélyezted a kormányt? -
#13936 Nem kell bemenni, csak elmenni mellette.
Egykerekezni egy bizonyos gombbal lehet, optionsban megtalalhatod, nem emlekszem fejbol. -
#13934 valószínű túl erősre van állítva a force feedback! vedd lejjebb ha a játékban van olyan menü pont -
Szabi1991 #13933 vmiért a játék nem szereti a kormányokat :S -
Lyan Kyj #13932 azt vágom, de tökre random csinálja, meg ugye ott a vibrálásmentesség is. A kormány beállításainál (nem a játékban) tök jól bemutatja, h pl fahídon milyen, autó indításakor, stb, de ezeket egyáltalán nem adja le. szal azért elvárnám, h legalább egy hangyányit beremegjen, ha 200al beleszállok egy másik kocsiba:P -
#13930 oks
akkor locked van még az volt a baj:(
lehet egykerekezni?