107666
-
Szabi1991 #13929 az az erő visszacsatolás :)
nekem sajna állandóan kifagy a kormánymiatt :S -
Lyan Kyj #13926 pl rezegni (vagy vibrálni..) egyáltalán nem rezeg (vibrál), és rengetegszer visszarántja a kormányt, még akkor is össze-vissza pergeti azt, ha egyenesen megyek. Néha beüszkösödik, nehezebb forgatni. FFB-vel szórakozik vmit a progi, vagy nem tom, nem értek hozzá. G25 amúgy. -
Szabi1991 #13923 mit értesz az alatt , hogy érdekes dolgokat csinál ? -
Lyan Kyj #13922 megjött a kormányom, de a játékban elég érdekes dolgokat csinál.
Egy lelkes szakértőt szeretnék megkérni arra, hogy segítsen megválaszolni pár kérdésemet. Ha vki lenne olyan kedves, privizzen rám ezügyben!
Köszönöm -
#13918 Felvenni Friendbe egy olyat, aki szintén klubtag.
Én is megtaláltam a klubot, beálltam a parkoloba, csak vmelyik állat itt ordit voice-n -
#13917 ja -
InfiniteReality #13916 Online bétás profilt? -
#13915 Külföldről jött pár darab és segítettem hogy nehogy Hykao nyakán maradjanak. -
#13914 Ohh akkor én is a bétás profilomat fogom folytatni! Abban klub tag voltam. -
Tomy Lee #13913 Most akkor mit is kell tennem azügyben,hogy klubtag lehessek?? -
#13912 Bejelöltem a térképen, hogy hol van a klub - már ha jól emlékszem így fejből.
-
#13911 Igen az igazi van meg. -
#13910 Igen. Én a bétás profilomat folytattam a teljes játékban! :) -
Djemba #13909 holnap jön ki magyarországon a game!!!!! -
#13908 Hóha! Az utolsó bétás klub érvényes a teljesben? Csak mert nekem még midnig nem jött meg a dobozom. :-/ -
#13907 weblapét (amúgy Hmuda a klubfőnök! :D) -
dashed_ #13906 tx
kiprobalom -
tonytomi #13904 de ti mivel jáccotok? -
#13900 Oké, 10 perc és kész :) (magyar klub linkjét tegyem be, vagy a weblapét?)
Nézve a klub taglistát, Wander, Hmuda, Frenzy, őket be tudtam azonosítani, hogy kicsodák, meg mostanság is láttam őket, szerintem ők aktívak. -
#13899 A sziget közepén valahol. Most nem tudok képet dobni, mert melóban vagyok - itt meg nincs fent a játék természetesen... :) -
#13897 neked igaziba van meg? -
InfiniteReality #13896 Akinek nvidia kártyája van és problémái vannak a játékkal, az szedje le a 100.95 béta drivert XP alá és megoldódnak a gondjai. Vigyázat, csak manuálisan installálható (nincs setup.exe).
Letölthető innen: www.guru3d.com -
#13895 Na, kaptam egy "jo" hirt, Seven M igyekszik meg 23-a elott minden MediaMarktba eljutatni. Remelhetoleg 23-an mar kezbe vehetem. -
#13894 Én [HUN]ANTIHERO neven játszok a gameba. hol van pontosan az a hungary club? -
#13893 A linket betehetnéd a banner gördíthető részébe! :) (mármint a sokat emlegetett atari community-s oldalét) -
#13892 jah tényleg most látom.
ha van benne nistv4n, az törölhető, mert másik néven játszok :) -
#13891 Nekem is "rádiós" netem van, de nem szakadozik meg, az nem lehet a probléma forrása!
@autoszimulator: illetve, akit még érdekel a dolog! A korábban linkelt ATARIs community oldalon, megnézhetitek a klubokat is. A Hungarian Clubot még a bétában hoztuk létre...de ahogy elnézem jelenleg kb. ketten vagyunk aktívak benne. Szóval jó lenne, ha kiderülne kik nem játszanak már vagy más néven vannak, mert akkor a "szellem" tagokat kipenderítem, és fel lehetne tölteni a klubot új - aktív - tagokkal.
Eddig összesen egy klubversenyhez volt szerencsém, amikor Hmudával ketten csináltunk egy próbaversenyt, hogy működik-e a dolog... :) -
#13890 Hát nekem akkor nem tom mi a baja:(
Attol hogy egy szigeten játszódik nem kéne LOSTolnia.
NA lefuttatom az a ping parancsot hátha a net a hibás. -
Tomy Lee #13889 Server jó,fennt vagyok rajta már vagy 6 órája folyamatosan kilépés nélkül!! -
#13888 Hát nekem is állandóan. Max 15 percet tudok játszani majd lostra kapcsol:)
Te hogy tudsz így játszani? -
#13887 neked mi a bajod??? nekem állandóan lost-ol :D -
#13886 Friss tiszta windows!
Pepsi Twistnek is volt hasonló broblémája neki megoldódott?
Kapcsolatom mindig van, azt nem értem hogy ennek ellenére miért szakadmeg?:S -
#13885 93.81-et használok az már 06.11.17 -
Tomy Lee #13884 Hát wireless-es neted van akkor előfordulhat de azt látnod kell,hogy van e vagy nincs kapcsolatod!
Esetleg az nem zavarhat be,hogy korábban warez verzió volt a gépeden?? -
dashed_ #13883 #13875 de gondolom nem csak ez az egy van. vagy tevednek? -
#13882 93.71 a legjobb sztem a 7es geforce-okig. Nekem a 7800GTX-em meg a 7600gt-m is azzal megy a legjobban.
HUN-club van már? :) Vki csinálhatna ellenkező esetben :D -
#13881 Most csináltam. 0% veszteség mindig, de legelsőnek 26% volt:S
"több oldallal is próbáltam" -
#13880 köszi:)
valamire rátenyereltem a billentyűzet jobb oldalán erre valami ábra ,,áthúzódott" a bal fdelső sarokban. Ez mi volt?:) -
dashed_ #13879 off/
csinalj pingstatot.. legegyszerubb
dos ablakba = ping www.origo.hu -n 999999 (origo helyet lehet barmimas)
ertelemszeruen amikor azt kapot hogy time out akkor nincs neted
de ha szepen folyamatossan megy akkor mas a hiba
/on
sry -
bucsher #13878 Ennek mi a módja? Fémdobozt akarok! :)