107666
-
#14258 Na ma kihozta a UPS végre a játékot. Egész jól jártam vele. Van 2 cd-keyem 1 játék áráért:) -
#14257 Éppen azt néztem, hogy ha bemegyek a kérómba, vagy a mapra váltok, akkor eltünök a többiek elől? Mert sok olyan emebrt láttam, hogy egy megvásárolható ház előtt áll az útpadkán. Nem tudom hogy olyankor csak tálcára tette a játékot azért állt félre, mint ahogy azt én is szoktam, vagy pedig ha bemész a kéróba, akkor a többiek ott látnak? -
InfiniteReality #14256 Nem is annyira a papírlap hiánya zavar, hanem az igénytelenség. 4 ezer tényleg sok lehet egy fém dobozért meg egy vacak papírlapért. Egyébként tényleg nehéz elhinni hogy 10k-ba nem fért volna bele a térkép... -
#14255 persze, nem ezen fog múlni elsősorban, de nekem pl jól jött amikor kikerült a netre egy térkép.jpg. kinyomtattam, azt ha vmit nem találtam azon meglestem. mostmár így, hogy játszottam vele annyit, hogy tudjam kb mi hol merre van, így már más, de aki várt az eredetire, annak azért egy kis segítség lenne a térkép.
meg itt nem is ez a lényeg elsősorban, hanem, hogy mi megint vhol át lettünk ba*va, máshoz képest...:( -
roncs #14253 Itt van egy jó minőségű térkép, tudom nem olyan mintha hozzá kaptátok volna de amint látom csak segít valami:)Test Drive map -
#14252 Fiuk megnéztem még 1szer de a kézikönyvön kivül (ami szintén fekete fehér, de a boritója az szines) és a cdkulcson meg a lemezen kivül nem volt benne térkép.
De engem nem is zavar mert jáccani szeretnék és nem egy vacak papirdarabon legeltetni a szemem.
EZ SZIGORUAN MAGÁNVÉLEMÉNY. -
#14251 de monjuk lehetne afféle használt ház mint pl.: a kocsiknál :) -
#14250 nekem annyit nem érne meg, de sztem ennyi bele kellett volna férnie az atarinak a költségvetésbe, vagy akinek ötlete volt kispórolni a térképet. -
InfiniteReality #14249 Lehet nem lesz 4 ezer... Függ ugyebár az € - Ft árfolyamtól is. -
DJ BP #14248 nincs NETEN ház vásár -
#14247 nincs hát... az nincs nyilvántartva a neten hogy kinek melyik a háza és azt nem tod megvenni... (annyi házad lessz amennyit akarsz, persze ha el nem fogy) -
DJ BP #14246 mondjuk akinek megér 4 ezer HUF-ot csak a fémdoboz meg térkép, azt üdvözlöm, fontos gondok :) -
#14245 Amúgy neten a ház vásárlás hogy van?Mert gondolom annyi kégli nincsen hogy minden player-nek juson egy -
#14244 biztos lessz majd egy "fan verzió" amihez majd adnak térképet és mondjuk 5eFT-al drágább lessz hogy még hasznot is húzzanak belőle (I LOVE HUNGARY) -
#14243 hát számomra is érdekes. mivel ha bemész megveszed, fizetsz kezedbe bökik viszlát.
ha megrendeled, akkor azt be kell csomagolni, adminisztráció stb stb,. és u.a. nem vélek logikát felfedezni ebben.
másik tényleg mibe kerül egy térkép belerakása? nyomdai költség sztem 50 ft sincs. volt szerencsém belelátni a tankkönyvek előállítási költségeibe. egy matekkönyv 200 ft körül van. ami mondjuk cirka 150 oldal. igaz hogy fekete fehér, de sztem egy színes lap sem lehet több, mégha nagyobb is a méret...
én ezt szimpla szarrágóskodásnak veszem... vagy csináljanak egy light versiont, ami csak lemez+tok azt ennyi. meg lenne egy fullosabb, amolyan fan version... -
InfiniteReality #14242 Hykao mennyi a fém? Ha esetleg tényleg kérnénk páran, ki tudnál menni esetleg érte? :$ -
#14241 4 ezer forinttal + uti vagy posta ktg... -
#14240 Hát jah.
-
InfiniteReality #14239 2 ezer Ft-tal? Húha. Az aztán tényleg nagy különbség. Egyébként az a baj, h ebből csak az igénytelenséget érzem. Mármint a lespórolt térképből.
Meg abból is, h ha házhozszállítással kéred akkor 9990 helyett csak 8990 a játék (+990 Ft szállítási költség). LOL. -
#14238 Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Mennyivel lenne drágább a fémdobozos verzió?Mert ha valaki tényleg ki menne akkor engem is érdekelne egy darab!
-
#14237 Engem a lemezen lévő program érdekel nem a körités.
Külföldön mennyibe kerül?? -
#14236 Azért ne felejtsük el, hogy az itthoni jóval olcsóbb a kinti verziónál... -
#14235 Miután végig mentél az összes autó bolton!!!
nem
-
InfiniteReality #14234 Online nemlehet offline-t folytatni. Az offline bétás/"tesztverzióst" tudod a teljesben folytatni.
Motort akkor tudsz venni, ha jártál az ÖSSZES autókereskedésben 1x. -
#14233 Az offline nem tudod folytatni mert külön tárolja a game a profilt szerintem, de nem biztos.
Motort akkor tudsz venni ha felfedezted az összes autószalont. -
DJ BP #14232 na akkor szegedre is leérhet :) -
InfiniteReality #14231 Hykao mész fém verzióért? Lehet tényleg ebben az országban semmit nem lehet megvenni, mert ide csak a "nyugat szemetét" hozzák. Mint oly soxor megint ezt látom bizonyítottnak...
Szerintem csináljuk azt, hogy akik nem akarnak igénytelen vackot, páran beszéljük meg és hozassunk Hykao-val. -
#14229 Ott a google maps, nyomtass rola egy terkepet :P
Oahu
-
InfiniteReality #14228 Francért kell kispórolni a térképet a magyar verzióból. Látszik megint minket sz*rnak le. Megakarom venni de ez kicsit elvette a kedvem... Nemérdekes h fémdoboz vagy nem, de h még azt a nyamvadt térképet is kispórolták... -
#14227 nem, esetleg az open beta került ki clonedvdként te nagyon okos... -
#14226 Ehh találkoztam vmi sráccal, tessaso a neve asszem, tök jót autókáztunk körbe a szigeten :D Van feelingje így a játéknak, szoval aki habozna szerintem vegye meg gyorsan :) -
#14225 vhol eltűnt mint az én diplomám xDD -
#14224 lol -
#14223 WTF? miazhogy nuku térkép? :S
Lokalizáció: magyar útmutató/kézikönyv és doboz, angol szoftver hmm mind1 lexarom csak hozzák és nyomulok is vele ^.^ -
#14222 A 'warez verzio' bytera megegyezik az 'eredeti verzio'-val, a kulonbseg a cd-key. Miert, mit gondoltal, a warez csapatok ujrairtak a jatekot es valahol elrontottak, vagy mi? :D -
#14221 [URL=http://www.sevenm.hu/gallery/news/273.jpg]^.^[/URL] -
beejeey #14220 jó az ide magyarországra -
#14219 nézd meg a lemezt nehogy véletlenül kiderüljön hogy a procyon verzio van copyzva és nyaltak rá egy fekete fehér tdu disc matricát -
#14218 hát én nem:))) nekem még pestre beutazni is egy valag pénz:PP -
beejeey #14217 Valaki nem tervezi, hogy kiugrik külföldre egy garnitúra fémdobozos térképes verzióért? :))