107666
-
ZiP90 #13837 Felhívtam telefonon őket mer vettem másik játékot és közbe rákérdeztem erre is, és felírták nekem h. amikor lesz hozzák is ki :) -
tonytomi #13836 Bocs lehet h hülyeséget kérdek de mi a SeVeN M oldalnak a címe??
-
tonytomi #13835 oks -
#13834 holnap -
tonytomi #13833 Császtok valaki pls mondja meg h akkor most mikor fog megjelenni -
#13832 Ez elég aggasztóan hangzik, mi is történt pontosan? -
Vlala #13831 Na végre. :) -
#13830 De hogy rendelted elö??? Nem is volt elörendelés :) -
ZiP90 #13829 Király! Akkor ha előrendeltem CDGalaxisnál, akkor holnap hozzák is? -
#13828 Na viszajöttem:(
Szomorú vagyok:(
Hogy miért mert játszottam egy ideig és conection lostal kiklépet a game mikor visszaléptem és megcsináltam 1 db verseny a legelsőt! Akkor utána rögtön pro levelre léptem és az infomba -ba vannak a kocsi és motor eladások:(
Na kezdek új profilt remélem nem lesz még 1 ilyen:( -
#13827 Ez a főhír a SeVeN M oldalán, szóval official. :) -
#13826 250k, ha jól emlékszem -
Reyes #13825 "Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy egy nap késéssel ugyan, de megérkezett a TDU! A csomagolás megkezdődött, tehát a holnapi naptól a nagyobb üzletekben (576 konzol, CD Galaxis) már megvásárolható lesz a játék."
Úgy másoltam más fórumról, ahonnan egy megbízható ember idézte be, szal valószínűleg a SvenM oldalán keresgéljetek;) -
#13824 Mustang -
Lyan Kyj #13823 uu, ez milyen kocsi? -
Soneji #13822 bizony.
hazaengednél ha szépen kérlek?
-
Tomy Lee #13821 Mennyi dolcsi-ért raknak majd bele nekem 3-as tuningot ha megveszem az Enzo-t? -
#13820 Az a vicc, hogy 3 személyes a McLaren! :) (középen a vezető, és kicsit eltolva mögötte két ülőhely van) -
#13819 ilyen kis hálóinges csajokat lehet kreálni? :O wow -
#13818 irányítószám -
Tomy Lee #13817 Amikor + visszahív akkor rajtad áll,hogy elfogadod e az ajánlatát(nem árt elfogadni mert legközelebb már tudni fogja a nevedet:).Viszont akkor már ő válassza ki a helyszínt:)
K×××a jól megvan oldva nekem nagyon bejön az Online része. -
#13816 az enzo nagyon jól irányítható, gyors is, valamint jó a stoppos, szállítgatós missionökre is, szóval inkább azt választanám. később, ha felvet a pénz, a gyűjtemény szempontjából érdemes a mclarent is beszerezni, de a ferrari praktikusabb -
#13815 na rohadjon meg remélem estefele már a mamutban az 576-ban már lesz cucc. nyomnám már neten veletek, bár kelleni fog kis idő mire összeszedem magamat. a béta online mentés nem fog müködni az uj verzioval ugye? vagy tapasztalat? -
#13814 :D ezt én tudom. azér köszi.
Egész jól tudok amúgy már motorozni! -
Tomy Lee #13813 Tipp:gyakorold be profin a motor irányítását és majd hívjál ki Playereket mocival(ha lehet 3-as tuningal).Meglátod buknak a srácok az ilyesmire mert gondolják ugyis elbénázod motorral míg ő megy autóval.A helyszín amikor választod ne nagyon kanyargós legyen mert ott azért szívás kicsit:)Part menti utak megfelelőek! -
Tomy Lee #13812 Országnál mindenképp hungary-t jelöld mert akkor Magyar zászló lesz a neved mellett. -
ZiP90 #13811 Hehe, ha csak annyi lenne a gond vele, megoldanám :D
Azért kár, hogy csak 1 profillal nyomulhatok 1xre... Öcsémmel akartam volna később jáccani 1ütt, de akkor úgy látszik az lesz h. váltogatjuk a gépet, vagy ő offline játszik! :)
Na mind1, már megrendeltem, elvileg pénteken hozzák :) :) -
Tomy Lee #13810 mind1 mit írsz oda nem számít. -
#13809 Tuti hogy találkozunk vagyis remélem. De most még csak majd a gyűjtök a Kawára:D -
#13808 Zip/Postal Code* na ide mitt írjak? -
Tomy Lee #13807 Ha látsz 1 ezüstmetál Lambo-t vagy fekete Kawa-t akkor az én leszek az aláírásomban szereplő névvel.
Remélem összefutunk még ma:) -
#13806 határozottan -
#13805 Köszi.
Szerintem ez mehet a FAQba mert más is fogja kérdezni. -
#13804 Rohadjon meg a ******M hát meddig tolják még? -
Tomy Lee #13803 Tuti biztos mert kell a dvd a játék futtatásához;-) -
Tomy Lee #13802 www.gamespyid.com
Itt csinálj acc-ot majd játékon belül profil létrehozásnál először adsz 1 nikket mindegy mit majd alatta e-mail címedet amivel regeltél majd a jelszót is amit megadtál.Onnantól kezdve a minden játékindításnál automata csatlakozik netre a profiloddal azt mehet!Ha offline akarsz akkor másik profilt is hozz létre értelemszerüen. -
#13801 Lehet több profilod, de egyszerre csak egy profillal nyomhatod. -
ZiP90 #13800 Ha megveszem eredetiben, akkor 1 kulccsal 1xre csak 1 gépről tudok online csatlakozni? Most már biztos h. csak 23.-án lesz TDU a magyar boltokban? -
Soneji #13799 hát igen. a németek ilyen megbízhatatlanok. -
#13798 ez engem is érdekelne