46641
  • msstz
    nálam feltolta a 6.valahányat, de írni nem tudtam vele.
  • Jaffa 2843
    nyelvi csomagok (incl. HUN)
  • Jaffa 2843
    nero 8 micro... 20 mega és azt irhatsz amit akarsz
  • helliSh
    Szerintem úgy jo a Win 7 ahogy most van :) Kell neki 1 magyar nyelvi csomag és máris a best oprendszer lesz. Persze szerverekre csakis LINUX
  • ACE
    Nekem az Adobe Flash, mintha lassabb lenne Win7-en... pl. ez az oldal Win7-en nálam nagyon akad... link
  • skateout
    Office 2010-et sztem mindenki megnézheti.
    Nekem egy 6 megás, 1070 oldalas Word fájlt 4.1 másodperc alatt nyitott meg. Stoppereltem, bizonyitani nem tudom, de mindenki megnézheti saját magának. Nem tudom hogyan csinálták, de ez az Office csomag hihetetlen gyors lett. A Win7 meg még mindig király :D
  • me and a monkey
    Ma egész délután az új Powerpoint-tal dolgoztam, egyáltalán nem instabil nálam.
    Az Outlook 2010 pedig elég sok újítást tartalmaz. KÉP
  • stevenson1988
    dettó
    meg nekem már az se tetszik benne hogy feleslegesen tud túl sokat a 'néró'
  • MR ME
    énmeg a 6ost használom még mindig, bár nemtom win7 mit kezdene vele, még nem próbáltam mivel a dvd írásom 99% képfájl, arra meg ottvan az alcohol...
  • RBJ
    Minek rakjak fel tobb száz megás sza...t pl/néro/ ha azt egy pár kb tes vagy megás progi is tudja. nero t már a 6 verzió ota nem használom
  • MR ME
    ez a teszt eléggé nagy vicc így első ránézésre :D

.....
  • Jaffa 2843
    miért nemjo a nero? :D
  • RBJ
    Csokolom.
    Függetlenul az fps milyen game t tolok vagy van konzolom nincs konzolom.
    Most sajna idevágó témát kell írjak.
    Ajánlom az imgburn t mindenkinek nagyon szépen muszik rajta . nem is kell más irószoftver rá. ha audio t akarsz irni ajánlom easy cd t. már ha muszik rajta azt még nem probáltam.
    ha már konzol téma nekem is van de tavaly november óta nem játszottam miotta lecsenget a gears of war I. láz.
  • MR ME
    énis így vagyok vele
  • bowari
    Nem is azzal van a baj,én is szoktam néha játszani,de na fiatalabb lennék és sokat játszanék akkor sztem jobban megérné egy konzol,mert a játékok optimalizáltabbak.Jóval kifizetődöbb, mint 1-2évente új harvereket pakolni pc-be hogy normális élmény nyújtson.Ez a win7 ahhoz képet hogy rc nagyon jó sztem.Az xp korabeli gépeken,az xp sem volt ilyen gyors.
  • Hegi90
    áá annyira nem akarom ezt a 7et xD
  • xxxx
    amikor ki be lépkedek az ablakokból win 7 alatt olyan mint ha egy kis akadás lenne az ablak eltünés animációjában, tehát nem olyan rugalmas egybefüggő mint vista alatt, hanem kicsit így mintha megakadnak, nálatok is ilyen?
  • Pio
    A tanácsokat a hajunkra kenhetjük. Ha a tanács helyett adsz egy konzolt, akkor majd azon fogok játszani, addig viszont erre is használom a PCt ;-)
  • bon
    A boot szerintem azért gyors, mert sok kevésbé fontos összetevőt a bejelentkezés után tölt be.
  • bon
    Bármilyen hangkártyával megy, maximum nem támogatja és hangod nem lesz.
  • Petike954
    SB live! hangkártyával megy ez az oprendszer?
  • helliSh
    Én csak dicsérni tudom a windows 7-et! Egyáltalán nem látszik rajta, hogy béta stádiumban van. A boot az eddigi leggyorsabb. Millió drivert fel ismer magától, és persze le is tölti a frissítéseket hozzá. Csak ajánlani tudom! Játszok is rajta (Cs 1.6, Css, Bf2, Cod4, Lineage 2) És mit nemondjak nemhogy kevesebb meg merem kockáztatni, hogy valamivel több fps ed is lesz! Szóval winre fel!
  • Snexi
    én néha játszogatok a 7-en
    mondjuk 90%-ban filmet és zenét hallgatok,a kinézete meg sokkal kellemesebb mint az xp-nek és még gyors is
  • Riccardo G
    Egyetértek!
  • Riccardo G
    Kiszivárgott az Office 2010 Technical Preview változata. Torrenten tölthető (a 32 és 64 bites változat is). Még nagyon preBeta változat, használata semmilyen körülmények között sem javasolt!
  • bowari
    Üdv.Nálam tökéletes minden,december eleje óta használom,most meg egy hete ezt 7100ast és semmi bajom nincs vele.Filmeket/zenéket konvertálok rengeteget,fasza,stabil,soha nem fagyott(kivéve még a decemberi korai béta)1000000szor jobb mint az a szaros elavult xp.Aki meg játszani akar-->Ps3,xbox360....
  • tommygear
    na feltettem a 7-et eddig fasza nagyon csak egy dolog idegesít
    amikor telepíteni akarok valamit akkor ugye előjön ez az ablak. de itt nekem megfagy az egész mármint nem a windows csak az ablak és nem tudok a futtatásra sehogyse kattintani akármit csinálok, néha jó de legtöbbször nem

ez mitől lehet? vagy esetleg hogy lehet kikapcsolni ezt az ellenőrzést?
  • Jaffa 2843
    vagy elötte másik particiora ghost-old le a vistádat
  • stevenson1988
    pontosabban dvd-t :D
  • stevenson1988
    ha lebaszódik a win7 akkor max visszarakod a vistát...
    vagy nem adtak mellé telepítő cd-t? mert az úgy gáz
  • Hegi90
    még valami: azért teszem fel ilyen félve, mert még a gyári vista van rajta, ami eredeti, frissíti magát, szóval minden okés vele. Nem szívesen törölném le, ha véletlenül valami elb.szódik a win7-el :S
  • Hegi90
    Egy Acer Aspire 6930G notebooknál szerintetek lehetnek driver gondok? :)
    Felraktam ezt az upgrade advisort, az nem jelzett hibát, csak a windows mailnél (de hát az kit érdekel).
    A noti első kiadása asszem tavaly decemberben volt.
  • Vendettahc
    Srácok korai volt az öröm! Már az 5. telepítést csinálom, és a felénél mindig kék halál :( WTF van :(
  • Snexi
    ez az intel lap egy nagy kiszúrás,csak hát még akkor lett véve amikor egyáltalán nem értettem a dologhoz (több mint 2 éve)
    egyébként lehet hoyg valahol be lehet kapcsolni,de akkor az nagyon el van dugva
  • Snexi
    nem tudom,már letöröltem de nem indult el
  • Jaffa 2843
    pontosan mit ír ki? :D
    egyébként nekem is E6xxx szériás procim van, és nemkellett biosba állitanom semmit :S
  • Evin
    Akkor biztos be lehet valahol kapcsolni. Különben baromi nagy kiszúrás lenne a vevőkkel.
  • Snexi
    elvileg igen,e6700
  • Evin
    A procid biztos tudja?
  • Snexi
    kiírta hogy a biosban kéne valamit állítanom,ezért nem volt alapból bekapcsolva
    viszont a biosban nem találtam meg a virtualicáziót