46641
-
#6974 Nero 7,8,9 vagy imgburn -
msstz #6973 starburn -
#6972 imgburn, nero8 micro, infrarecorder -
#6971 nero 7 -
simonl #6970 Sziasztok,
Nero 6 nem működik W7 alatt, tudtok vmi progit amivel lehet kép-fájlokat DVD -re írni?
Köszönöm. -
#6969 Köszönöm szépen!!! -
#6968 start -> computer management -> disk management -> jobbklikk/change drive letter és válassz neki egy szép betűt -
#6967 Helló
Most raktam fel Build 7100-t volt 2 partícióm az egyikre raktam fel de most nem látja a másikat! Ilyenkor mi történt? hogy lehet helyreállítani? -
Inquisitor #6966 Szerintem nem, akkor is ha van pár olyan programod ami ki tudja használni a 64 bizben lévő kis plusz sebességet is. De ilyen jellemzően inkább a tömörítő és video progik között van, meg pár profibb garfikus/3D/Cad cucc. No meg maga az OS. -
#6965 de csak a clockot tudom kipipálni, a többi szürke a "Turnsystem icons on or off"-ba. és alatta a "Always show all icons and nodifications on the taskbar" is szürke. -
msstz #6964 tálcán jobb gomb - properties - taskbar fül - Customize (notification area), pipálj a felbukkanó ablak alján, és innentől minden ikont látni fogsz. -
dashed_ #6963 Erdekes,nekem ugyan ezzel az alaplappal nem kert semmilyen drivert..
Esetleg ha berakod neki az alaplap gyari cd-jet?
Onnan majd elovakarja szntem ami neki kell. -
#6962 ram + videómemória -
#6961 64 bites verziót csak abban az esetben érdemes felrakni, ha 4 GB ramom van? -
#6960 steamet mindenképpen rendszergazda módban futtasd! -
#6959 Na rájöttem én a Notification area-t kapcsoltam ki véletlenül
Valaki segítene ennek visszaállításában? -
f1alonso #6958 Vagyis ennek mi a magyar neve mert le van magyarosítva a win ?:) -
f1alonso #6957 Hát az nincsen . pedig jó helyen vagyok és ami van U betűs azia a UpnP eszközállomás de az meg nem az.. -
#6956 msconfig és szolgáltatások. UAC a neve,azt kell kilőni. -
f1alonso #6955 Ja és nem arra gondolok h kell az akap admin fiókot bekapcsolni hanem amid van accod azt beálitani h ne kérdezze meg h amikor másolni akarok pl ne kérdezze meg 1000 h biztos télleg akarod? meg h adminiszrátorként tehát h ne kérdezze mindig...ha jól emlékszem akk csak a regeditbe vagy hol kellett átírni pár értéket... azt keresem én :) -
f1alonso #6954 Hello!
Gyors vki betudná linkelni azt az oldalt ahol írták h kell az admin beállitásokat megcsinálni meg ilyenek...köszi
sry h nem olvastam vissza, csak most nincs időm... -
#6953 De az is lehet hogy amilyen ügyes vagyok, én tüntettem el, segítene valaki hogy hogy hozom vissza? előre is köszi -
#6952 A Steamet megoldottam, de nekem nincs a jobb alsó sarokba semmilyen nyíl és alkalmazások sem :( -
#6951 daemon: töltsd le a legújabbat
2. állitsd be, meg bal alul csoportosítja, ha alkalmazások akkor meg a felfelé mutató nyíl alatt találod
3. meg tűzfal, alakitsd át a windowsos tűzfalad
-
#6950 szépjóestét!
Ma feltelepítettem a windows új üdvösét a windows hetes számú verzióját.
Nagyon szép, fantasztikus, de a segítségeteket szeretném kérni. Angol tudásom nulla, így elég nehéz helyzetbe vagyok.Az alábbi problémákra szeretnék választ kapni: A deamon tools nem működik, ez lehet kompatibilitási probléma és ha igen milyen hasonló programot tudtok ajánlani. Az éppen futó alkalmazásaimat ha leteszem, egyszerűen eltűnik, nem jelzi őket a jobb alsó sarokba. És mióta feltettem a windows-t azóta nem működik a Steam-em, nem akar belépni: Cannot Contact the Steam network, please try leater. Légyszi segítsetek, válaszaitokat előre is köszönöm. -
#6949 amúgy megpróbáltam windows updatel frissiteni a vga karit, de már azt irja naprakész. Tehát...ez is kizárva.
De még mindig nem értem miért irja, hogy ez nem windows 7 ?! -
bajtokarpi #6948 Sata raid driver lenne az? -
bajtokarpi #6947 Bocs, rossz szmájlit küldtem, ezt szerettem volna :-) -
bajtokarpi #6946 Üdv.!
P35C-DS3R 1.X alaplapom van, xp ill. vista telepítésnél nem volt ilyen gond, tudnál segíteni, hogy mi a neve, a drivernek? Csak ha nem gond persze!
Köszi -
#6945 merevlemez vezélrő drivert tölsd be a telepítővel. -
#6944 Symantec Endpoint Protection-t -
#6943 eset smart security -
ropi88 #6942 hali!
milyen vírusírtót ajánlotok W7 alá?
kösz -
bajtokarpi #6941 Üdv.!
Újdonsűlt win7 felhasználó lennék, de rányomok az install now gombra, és ez a képernyő fogad: (No device drivers not found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and ther click ok.
Segítsetek légyszí, miért nem megy.
Köszönöm -
BIZ0906 #6940 Biztos én vagyok a béna de nekem miért működik normálisan az AVG? -
#6939 avg-t töröld le. -
gyajjj #6938 utorrent-et használok és pár perc után kékhalál fogad. ez mitől van? már raktam régi és új utorrentet is. csak letöltésnél van! -
Laci82 #6937 Már töltöm a 64 biteset -
#6936 Nem az oprendszeren múlik a 4Gb kezelése. Ez simán a 32bit határa, ha valóban kell a egész 4GB akkor 64bit kell. -
#6935 32bites soha nem fog 4gigát "rendesen" kezelni