46641
  • bon
    Nero 7,8,9 vagy imgburn
  • msstz
    starburn
  • terribad
    imgburn, nero8 micro, infrarecorder
  • tommygear
    nero 7
  • simonl #6970
    Sziasztok,

Nero 6 nem működik W7 alatt, tudtok vmi progit amivel lehet kép-fájlokat DVD -re írni?

Köszönöm.
  • killecske
    Köszönöm szépen!!!
  • terribad
    start -> computer management -> disk management -> jobbklikk/change drive letter és válassz neki egy szép betűt
  • killecske
    Helló

Most raktam fel Build 7100-t volt 2 partícióm az egyikre raktam fel de most nem látja a másikat! Ilyenkor mi történt? hogy lehet helyreállítani?
  • Inquisitor
    Szerintem nem, akkor is ha van pár olyan programod ami ki tudja használni a 64 bizben lévő kis plusz sebességet is. De ilyen jellemzően inkább a tömörítő és video progik között van, meg pár profibb garfikus/3D/Cad cucc. No meg maga az OS.
  • Devidbecsi
    de csak a clockot tudom kipipálni, a többi szürke a "Turnsystem icons on or off"-ba. és alatta a "Always show all icons and nodifications on the taskbar" is szürke.
  • msstz
    tálcán jobb gomb - properties - taskbar fül - Customize (notification area), pipálj a felbukkanó ablak alján, és innentől minden ikont látni fogsz.
  • dashed_
    Erdekes,nekem ugyan ezzel az alaplappal nem kert semmilyen drivert..
    Esetleg ha berakod neki az alaplap gyari cd-jet?
    Onnan majd elovakarja szntem ami neki kell.
  • tommygear
    ram + videómemória
  • CroftManor
    64 bites verziót csak abban az esetben érdemes felrakni, ha 4 GB ramom van?
  • ProGabe #6960
    steamet mindenképpen rendszergazda módban futtasd!
  • Devidbecsi
    Na rájöttem én a Notification area-t kapcsoltam ki véletlenül
    Valaki segítene ennek visszaállításában?
  • f1alonso
    Vagyis ennek mi a magyar neve mert le van magyarosítva a win ?:)
  • f1alonso
    Hát az nincsen . pedig jó helyen vagyok és ami van U betűs azia a UpnP eszközállomás de az meg nem az..
  • ViniSoundz
    msconfig és szolgáltatások. UAC a neve,azt kell kilőni.
  • f1alonso
    Ja és nem arra gondolok h kell az akap admin fiókot bekapcsolni hanem amid van accod azt beálitani h ne kérdezze meg h amikor másolni akarok pl ne kérdezze meg 1000 h biztos télleg akarod? meg h adminiszrátorként tehát h ne kérdezze mindig...ha jól emlékszem akk csak a regeditbe vagy hol kellett átírni pár értéket... azt keresem én :)
  • f1alonso
    Hello!
    Gyors vki betudná linkelni azt az oldalt ahol írták h kell az admin beállitásokat megcsinálni meg ilyenek...köszi
    sry h nem olvastam vissza, csak most nincs időm...
  • Devidbecsi
    De az is lehet hogy amilyen ügyes vagyok, én tüntettem el, segítene valaki hogy hogy hozom vissza? előre is köszi
  • Devidbecsi
    A Steamet megoldottam, de nekem nincs a jobb alsó sarokba semmilyen nyíl és alkalmazások sem :(
  • dookie
    daemon: töltsd le a legújabbat
    2. állitsd be, meg bal alul csoportosítja, ha alkalmazások akkor meg a felfelé mutató nyíl alatt találod
    3. meg tűzfal, alakitsd át a windowsos tűzfalad
  • Devidbecsi
    szépjóestét!
    Ma feltelepítettem a windows új üdvösét a windows hetes számú verzióját.
    Nagyon szép, fantasztikus, de a segítségeteket szeretném kérni. Angol tudásom nulla, így elég nehéz helyzetbe vagyok.Az alábbi problémákra szeretnék választ kapni: A deamon tools nem működik, ez lehet kompatibilitási probléma és ha igen milyen hasonló programot tudtok ajánlani. Az éppen futó alkalmazásaimat ha leteszem, egyszerűen eltűnik, nem jelzi őket a jobb alsó sarokba. És mióta feltettem a windows-t azóta nem működik a Steam-em, nem akar belépni: Cannot Contact the Steam network, please try leater. Légyszi segítsetek, válaszaitokat előre is köszönöm.
  • dookie
    amúgy megpróbáltam windows updatel frissiteni a vga karit, de már azt irja naprakész. Tehát...ez is kizárva.
    De még mindig nem értem miért irja, hogy ez nem windows 7 ?!
  • bajtokarpi
    Sata raid driver lenne az?
  • bajtokarpi
    Bocs, rossz szmájlit küldtem, ezt szerettem volna :-)
  • bajtokarpi
    Üdv.!

P35C-DS3R 1.X alaplapom van, xp ill. vista telepítésnél nem volt ilyen gond, tudnál segíteni, hogy mi a neve, a drivernek? Csak ha nem gond persze!

Köszi
  • bon
    merevlemez vezélrő drivert tölsd be a telepítővel.
  • bon
    Symantec Endpoint Protection-t
  • tommygear
    eset smart security
  • ropi88
    hali!

milyen vírusírtót ajánlotok W7 alá?
    kösz
  • bajtokarpi
    Üdv.!

Újdonsűlt win7 felhasználó lennék, de rányomok az install now gombra, és ez a képernyő fogad: (No device drivers not found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and ther click ok.
    Segítsetek légyszí, miért nem megy.

Köszönöm
  • BIZ0906
    Biztos én vagyok a béna de nekem miért működik normálisan az AVG?
  • terribad
    avg-t töröld le.
  • gyajjj
    utorrent-et használok és pár perc után kékhalál fogad. ez mitől van? már raktam régi és új utorrentet is. csak letöltésnél van!
  • Laci82
    Már töltöm a 64 biteset
  • bon
    Nem az oprendszeren múlik a 4Gb kezelése. Ez simán a 32bit határa, ha valóban kell a egész 4GB akkor 64bit kell.
  • MR ME
    32bites soha nem fog 4gigát "rendesen" kezelni