46641
  • [HUN]FaTaL
    Amire kitalálták, böngészni, emailezni, msnezni, esetleg szkájpolni teljesen alkalmas. Nem gigákat warezolni van kitalálva.
  • [HUN]FaTaL
    cs adatforgalma 100kbit/sec úgy nagyjából :D
  • [HUN]FaTaL
    A ping nem sávszéltől függ, pingelj meg valamit mobilnetről cmd-ben és nézd meg hány ms-es értékeket dobál vissza.
  • Evin
    Silverlight
    Alig használja valami. Vagy felrakod, vagy nem.
  • MR ME
    mobilnet másra is szinte alkalmatlan...
  • Zsoltika 007
    És ez is csak a kimagasló érték. Ettől jóval kevesebb az átlag. Nagyrészt 7-15kbyte/sec volt. 16 fővel
  • Zsoltika 007
    30-40kbyte/sec azért nem mega (100 tickes szerveren). Hülyeséget mégsem kéne beszélni..
  • HeadHunter86
    Na jött valami Update. Silverlight van benne. Ami fingom sincs mire jó. Meg 32db nyelv. De a magyar sajnos nincs köztük hivatalosan. Bár nekem nagy szükségem nincs rá.
  • xNoodlex
    Azért attól függ, hogy melyik játék.. Pl. CS-nél csak úgy pörögnek a megák.
  • bazza
    Miért? Bnőmnél nagyobb sávszélje van néha mint az én "8 megás" netemnek.
  • [HUN]FaTaL
    Adat igen de nagyon kevés az adatforgalom játék közben. De felejtsd el mobilneten a játékot mert iszonyú magas pingek vannak sajnos, játékra alkalmatlan.
  • Evin
    Ami átmegy a neten az mind adat, tehát egyértelműen igen.
  • simonl #7002
    Sziasztok,

Ezer bocs, hogy itt kérdezem de itt jobban pörög a topic, és biztosan tudtok segíteni:
    Tehát ha mobil interneten szeretnék multit jászani az "adatforgalomnak" számít ? Várható e szankció a szolgáltatótól ?

Köszönöm....
  • msstz
    már állítólag a vistában sem ment, ejj, de utálatos.
  • Myrddraal
    Link sajna lemaradt, de érdekelne a dolog :)
  • Pio
    De azért kössz, hogy kapásból így nekem rontottál ;-) Szerencsére jól viselem :D
    Azt mondjuk én se tudtam, hogy csak 2.1-ig volt ingyenes, pedig Wiki is megmondja, csak meg kellett volna kérdeznem :(

msstz: egy beszélgetőprogram, mint a teamspeak vagy a skype vagy bármi hasonló.

xNoodlex: a link lemaradt, pedig engem érdekelne. Ha úgy érzed reklám, akkor akár privátban is :) Nem árt egy tartalékszoba, mert most valami szerb sráctól kunyeráltunk egyet de ki tudja az meddig tart ki...
  • holecsko10
    Sziasztok Windows 7 van fent és ezt írja nekem telepítéskor.

A játék nem lenne még kompatibilis a win 7 el? Minden más játékot fel tudok telepíteni.

Aki tud az segítsen köszönöm előre is.
  • Dani182
    Hello, kéne egy kis segítség!
    Win7 RC-t használok, és szeretnék ezen belül Ubuntut is telepíteni.
    A telepítéssel nincs is semmi gond, de a gép indításakor nincs boot menü, nem tudok választani az oprendszerek között. Ha valaki tud megoldást az választoljon! thx!
  • MR ME
    nekem se, elég idegesítő dolog
  • EK1TEP
    Én is most néztem 32 nyelv van de magyar még nincs gondolom az csak a véglegesben lesz.
  • Zsoltika 007
    Ja hogy csak 2.1-ig! Ok akkor nem szóltam.
  • terribad
    2.1ig vagy meddig nem volt semmi korlátozás, utána meg üzletet csináltak belőle, csak hivatalos viszonteladóktól lehet nagyobb szervert bérelni.
  • bon
    Na úgy látom a windows update-re kikerültek a nyelvi csomagok.
  • Zsoltika 007
    Elég rosszul tudod mert ha ingyenes volt akkor mi a rákért kell crackelni hogy többen is fent lehessenek mint 8 fő. Nem tudom honnan szeded ezeket a hülyeségeket.
  • msstz
    *mozgó gifeket. xp-n ment..
  • Zsoltika 007
    Rohadtul nem az. X-FI-vel is ugyanúgy szar.
  • msstz
    Nektek sem tudja a windows képnézegető kezelni a .gifeket?
  • msstz
    Ventrilo
  • xNoodlex

Itt például van egy 3-as ingyenes szerver ha érdekel valakit. Ha írsz egy emilt srácnak, szobát is csinál neked (akár kóddal is).
  • pedestrian
    mi az a ventri?
  • vajo
    be szabad linkelni a magyarítást?
  • Myrddraal
    Aha, csak az a baj, hogy 2-es ventri szerverre nem lehet 3-as kliensel csatizni :S
  • vajo
    kösz
  • terribad
    start %temp%
  • vajo
    Hali!
    ami XP-n temp mappa ittvan:
    C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Temp

az win7-en hol található??
    köszi!
  • Pio
    Nincs olyan ventrin, hogy "kalózszerver". A 2-es ventri ingyenes volt, de rájöttek a készítők, hogy nagy üzlet van benne ezért a hármas szerver részét már fizetőssé tették. De a kettest ugyan úgy lehet használni ingyenesen. Na persze a készítők kiírták, hogy ne használd a kettest, mert ejnyebejnye, de ez milyen már? Mintha holnap azt mondaná a Microsoft, hogy aki winxp-t használ arra kiküldik a jardot :D
    Amúgy egyáltalán nem drága a 3-as szerver és igazából szinte minden külföldi ventri 3-as, csak Magyarországon valamiért "hagyománya" lett a 2.1-es ventrinek (megjegyzem, hogy van 2.2 és 2.3-as is amik szintén ingyenesek, mégse használtak Magyarországon), gondolom az első néhány ventriszerver ezen a verzión futott aztán a többi is ezt vette át, hogy ne kelljen a júzereknek külön klienseket telepítgetni. Merthogy a tisztelt ventrilokészítők úgy írták meg a cuccot, hogy nem lehet fent egyszerre több verzió. Persze erre is van megoldás, a neve VentriloMIX 0.5
  • Pio
    Nem win7 hiba, hanem realtek hd audio driver hiba amit a realtek egyelőre nem orvosolt és a megoldás annyi, hoyg 3-as ventrit kell használni és ott be kell állítani a setupban, hogy a be- és a kimenő hangra is directsoundot használjon a gép (setup, Voice fül jobb felül), illetve érdemes még a misc fülön magasabbra tenni a process priorityt.
  • terribad
    vagy friss ventrilót nem kalózszerveren
  • MR ME
    használj ts-t :)
  • Myrddraal
    Ventrilo-s hibára van már vmi megoldás? Mert olvastam, hogy win7 alatt sokaknak laggol illetve késik a ventri. Engem hallanak, de én van, hogy csak pár másodperc múlva hallom azt amit nekem mondtak. Próbáltam már kompatibilitási módot is állítani(xp sp3, vista sp1) de sajna nem segített. Minden más hibátlanul megy, de a ventri így elég gáz.