46641
  • bon
    De azért azt hozzá kell tenni, hogy Windows 7-hez készült driver ritka, de a vista-s driverek többsége megy Windows 7 alatt is, viszont előfordulhat, hogy nem mindeggyik mükődik tökéletesen.
  • helliSh
    Driverek eddig is voltak hozzá mindenhez ami az elmúlt 5 évben készült, egyes dolgok régebbről is mennek persze
  • oneal1
    hali!

az volna a kérdésem hogy érdemes e feltelepíteni már?
    Vannak hozzá driverek már rendesen?
  • bazza
    full != végleges
  • tommygear
    úgyse érti meg, haggyad
  • [HUN]FaTaL
    Legalább ne anyázva lennél hülye te buta :D Ez nem a boltokba szánt végleges verzió, hanem a kiadásra jelöl (RC - Release Candicate), hibajavítások lesznek még a boltokba szánt, RTM verzióig.
  • helliSh
    Bon -> Akkor végkép nem értem h-h azt írja bootkor hogy hiányzik a C/Windows/boot.ini És amint berakom a cd-t indul :D Teljesen kész vagyok már.

----

És azt tudnád részletezni pm ben ? (bcdedit)
  • stevenson1988
    kis off: Büntet! :D
    amúgy miből van ez? hirtelen azt mondanám ragnarok online, de lehet tévedek :)
  • bon
    Vista óta már nincs boot.ini, helyette van a bcdedit alkalmazás, emelt szintű parancssorban lehet futtatni.
  • DjDano
    Kedves okoskodók, a full azt jelenti teljes és nem azt hogy végleges! Mivel már az RC is teljes verziónak tekinthető (minden funkciót tartalmaz), ezért a pre-RTM-et még inkább nevezhetjük full-nak! Tehát nem darksectort kéne lehülyézni, hanem gondolkodni a fogalmak jelentésén...

Köszöntem
  • helliSh
    Ha valaki feltöltené a Windows 7 Rc Build 7100 as "boot.ini" file-ét valahova azt nagyon megköszönném! (Nem csinált a Win boot filet csak dvd vel indul el ^^ [Ha lehetséges 64 bites windows legyen] )

Kössz
  • DarkSector
    hát max valami driverrel tudnál trükközni, de én legutobb azt olvasgattam hogy probálgatták, de nem akarja nagyon bevenni.... :S
  • nameless1229
    Hát ez bazi szopóka...mindenesetre ha van valakinek megoldása erre, az írjon pls. Köszi!
  • DarkSector
    nem nagyon komázza az 5.1-et.
    énis csak stereon tudok nyomulni.
  • nameless1229
    Nálam konkrétan csak a jobb-és bal első hangszórók szólnak...semmi más, pedig 5.1-re állítottam. De írtam, hogy ha lecsekkolom a hangfalakat, akkor mindegyik pittyeg, viszont ha zenét hallgatok vagy játszom, nem szól normálisan. Alaplaphoz tartozó drivert néztem, de ugye választani kell OS-t és a win7 nincs közte... Valakinek valami ötlete?
  • ProGabe #7080
  • DarkSector
    igen itt most mutatadd meg mien figyelmet vagy.
    És szándékossan szemétkedsz.

Ezt olvasd el te is.
    Az anyázás nem az ANYA szóra kell érteni...vagy ezt nem tudtad???
  • tommygear
    lol amíg más nem anyáz addig énse...

#7048: de buta vagy te.

#7055: a jó édes anyád a buta.

• DarkSector
    no-no.
    amig más nem anyáz, addig én se anyázok.
    nem poénból szólok vissza.

Igen ezt azért belinkelhetnéd, hogy hol kérdeztem olyat, ahol jogossan anyáztak???
    Tudtommal mindenkinek inkább segíteni szoktam ha módomban áll.
    Úgyhogy valszeg a logom irritálhat 1-2 tagot...más ötletem nem van.
  • DarkSector
    THX hogy megnézted.
    Én is döbbenten néztem, hogy mivan. Én azt hittem, hogy ez egy alap dolog, és nem szólnak bele a codec-ek.
    Haver aszonta lehet codec gond, DE!!!
    alapra feltettem win7-et és ugyanaz... :D

Jah amugy addig használom Fraps-ot.
    Gondolom ezt manuálissan nem lehet bekalibrálni sehol nem???
  • tommygear
    hát akkor nehidd, mégis mindenki neked szövegel minden topikban, legyen az játék, hardver vagy más topik
    na mind1 zárjuk le nehogy megint elkezdj anyázni
  • DarkSector
    nem hinném...
    mivel most sem olvastad el, mint mindig.

én nem embereket fikázok, hanem programokkal kapcsolatba kérdezek.
    csak ez miért fáj annyira mindig valakinek, hogy válaszaként átvált személyeskedésbe, ezt nem vágom.

Ha nem érted, hogy mit irok akkor szólj szívessen elmagyarázom részletessen.
  • Jaffa 2843
    nekem frissites alott es utan is mukodik a screenshot
  • Rage47
    Ezt vettem észre én is.:)
  • HeadHunter86
    Sg színvonal befigyel. Most hogy minden szar mellé adják a WIN7-et egyre több itt az értetlen. Maradjatok csak a Vistánál az való nektek, nem kell szenvedni a WIN7-tel.
  • tommygear
    "Mindig válaszolok, vagy kérdezek valamit, és 80%-ban a személyeskedés jön velem szemben."

nem gondolod hogy nálad lehet valami probléma?
  • tommygear
    nyugodjál már lefele lehet hogy ez lesz a full de semmiképpen nem nevezheted annak, anyázást meg nagyon gyorsan fejezd be
  • [Jakuza]
    Ki vette volna itt komolyan ? A sok elvakult kis mokus ? Ne viccelodjunk.

Lasd pl ezt a beirast "mekkora paraszt vagy"
    Erre szoktak azt mondani, hogy bagoly mondja verebnek, hogy nagyfeju ? :D
    Azon meg senki ne csodalkozzon, hogyha leanyazazk a masikat, akkor visszavag hasonlo stilusban.
    Amugy nehany ilyen kis mitugrasz, aki nagylegenynek erzi magat a neten nehany pofonnal gazdagabb legyen, mert konnyu a befuggonyozott szobabol a net homalyaba bujva lebutazni a masikat kovetkezmenyek nelkul. (Illetve csak annyi kovetkezmenye lehet a dolognak, hogy utana elkuldik az anyjaba)
  • bon
    Hibajavításokat tartalmaz.
  • DarkHorSe
    mekkora paraszt vagy.
  • EK1TEP
    Ez mivel jobb a 7100 build-nál?
  • CroftManor
    És ezt akkor külön torrenten le kell szedni, ne is tegyem fel a 7100 build-et? (az van meg)
    Csak mert most Vistát használok, de fel akarom tenni a 7est.
  • bon
    Akkor lesz végleges, ha RTM elnevezést kap és megkezdik a gyártást. Ja és nem fogják ingyen osztogatni újság mellékletként.
  • xNoodlex
    Szerintem még komolyan is vennének és lenne valami alapja annak amit írsz, ha nem egyből egy kiló káromkodással válaszoltál volna puszta idegességből.
  • DarkSector
    Tök érdekes...

Mindig válaszolok, vagy kérdezek valamit, és 80%-ban a személyeskedés jön velem szemben.

Hát ha ez itt igy müködik???!!!

Erre pl nem ez lett volna a válasz ha én válaszolnék, hogy "de buta vagy te "

hanem valami konkrétabb, hogy "tekinthetjük annak, de folyamat update jön ki hozzá..."
    vagy ez se rossz:
    "...nem igaz, mert folyamat update-l ni lehet, és ez akkor nem tekinthető véglegesnek..."

Valami hasonlónak örültem volna. ennyi
  • DarkSector
    Igen félreértelmeztem?
    "de buta vagy te "

mit?

ez végleges, és ezt természetessen mint ahhogy az xp-t vagy vistát folyamat lehet updatelni...
    Vagyis ennyi erővel az xp meg a vista-ból sem lesz soha végleges verzió...
  • werkfilm
    te jól bealudtál
    máskor már 3 percen belül visszavágsz a szentségedet megtörő kommentekre
    el tudom képzelni a kedvenc topic listádat, lehet vagy 2 oldalas 1920-as felbontáson is, 10-15 másodpercenként refresh ahogy a végére görgettél, aztán mész folyatni a szart a szádból ahol pirosat látsz, napi 12-16 órában ahogy bírod redbullal
    sg zsenije :D
  • terribad
    senki se mondta azt, valamit félreértelmeztél.
  • Arcor
    A verziószámot hogyan lehet eltűntetni a jobb alsó sarokból?
  • stevenson1988
    igazán lenyugodhatnál már
    egyébként funkciókat tekintve teljes, de hibajavítások még várhatóak, elvégre akkor mi a fittyfenének lenne 7127-es vagy hanyas build az rc után stb.