46641
-
BBencze #8456 Ja és még egy dolog milyen bill. kombinációval lehet a méretét változtatni az asztali ikonoknak? -
#8455 Törlöd a particiót, majd újra létrehozod és úgy formázod. -
BBencze #8454 De nem engedi a Win7es lemezkezelő, azt írja hogy: Windows cannot format the system partition on the disk. Szóval nem tud rendszer partíciót formázni :S -
#8453 Pl. a lemezkezelővel. -
BBencze #8452 Segítséget szeretnék kérni tőletek. Mégsem töltöttem le ezt az új build-ot hanem feltettem az RC-t egy 50gb-os partícióra, de viszont megmaradt a 10gb-os XP partícióm ezt mivel lehetne a legkönnyebben formázni? (úgy hogy a 7 partíciója ne sérüljön) -
#8451 Pontosan, én is valamelyik hivatalosra várok. -
#8450 Az is lehet, nem szedtem le. :D Majd ha lesz MSDN iso torrent oldalakon, vagy bekerül az MSDNAA-ba, bár az jóval később lesz szerintem. -
#8449 Vagy még az se csak a 7100-as bulid átnevezve :) -
#8448 Nem RTM ez sem, csak az RTM ágból van. -
BBencze #8447 Na mindegy ez már úgyis RTM-hez közeli verzió szóval letöltöm ezt aztán kipróbálom milyen, utána majd jöhet az RTM, RC-nél csak jobb lehet. -
dashed_ #8446 ms se tudja meg melyik lesz az rtm.. majd par nap mulva -
#8445 RTM branch -
BBencze #8444 Már találtam: Windows 7 RTM 32bit ISO Tessék tölteni :D -
BBencze #8443 Tudnál adni linket? :D -
#8442 van belőle emberibb is installerrel. -
BBencze #8441 Windows 7 RTM Build 7260 32bit VHD Image Torrent Valaki kipróbálná? -
#8440 win 7 RC1 build7100 64bit
egyszerüen frissitettem a PBt pbsetup.exe-vel aztán megy :D
semmi gond nemvolt vele nálam -
Pio #8439 win7.buzz.hu-ról:
"
A Neowin értesülései szerint június 26-áig, azaz jövőhét péntekig elkészül a Windows 7 Release to Manufacturing, azaz gyártásra/sokszorosításra kész verziója. A szivárogatatásairól elhíresült Wzor oldal szerint a 7-es Windows premierjével mindenképpen meg szeretnék előzni a szintén hamarosan érkező Mac OS X Leopardot, így a korábbi amúgy sem lassúnak tekinthető tempón tovább gyorsítottak. Pletykák szerint az sem kizárt, hogy október 22-e előtt már kapható lesz az új operációs rendszer.
" -
simonl #8438 Szia,
Melyik W7 verziód van, hogy mükszik alatta PB, ill. hogyan bírtad működésre??
Megosztanád velünk? Köszi:) -
#8437 A win 7-hez készült kaspersky-ben hol lehet beállítani az egyes programok külön-külön való blokkolását? Ebben a win7 verzióban sehol sem találom, az előzőekben meg egyszerű volt :S -
#8436 én xp módban futattam
ha megnyitod akkor a fleladatkezelőben tudod beállítani,majd újrainditod a klienst -
#8435 Akkor 2 kérdés
A klienst honnan kell futtatni? MErt sztem az a oldalrol jön be
2 XP vagy vista modban? -
#8434 futtasd kompatibilis módban a klienst,nekem úgy fölrakta -
#8433 Csak párat kellett volna visszaolvasni és akkor tudnád, hogy "pb-vel szoktak gondok lenni" Majd a véglegeshez lesz normálisan működő PB -
Piko888 #8432 Köszi szépen -
#8431 cod4 tökéletesen - eddig soha nemlátott sebességgel - fut, beleértve persze a PB-t is -
#8430 Hali!
Nekem Win7 RC van és a BF Heroes telpitésekor kidob egy hibát hogy nm tudta a pb-t felrakni.
Ez mitől van? VAn mgoldás? -
#8429 halas a legjobb,de a többi is jobb mint ami elvileg bekerül a végelgesbe -
vernyuszi #8428 Szasztok !
Nekem egy csomoszor ujraindul a gép...valaki tapasztalt ilyesmit ??
Pl BF2 felment, de a patch-nél állandoan ugyan annál a pontnál ujraindul... 5letek?
-
Coronita21 #8427 02 -
Coronita21 #8426 01
02 -
Pio #8425 Bf heroes? Az már kijött? Azt hittem az lesz az új duke nukem forever :) -
Piko888 #8424 Cod4 ment valakinek,mert nekem csak ahhoz kellene. -
#8423 daemon tools igen,pb-vel szoktak gondok lenni
mondjuk nálam bf heroesben rendesen működik -
Piko888 #8422 Srácok lenne 2 kérdésem mielőtt felteszem a win7-et. Működik a punkbuster illetve a daemon tools win7-en? Köszi -
#8421 persze hogy ez volt, köszi :) -
#8420 Gonodlom betűjelet kellen adni a lemezkezelőben. -
#8419 sziasztok!
most tettem fel a win7 RC verzióját a gépemre, mivel a két merevelemezből az egyiket, amin a rendszer volt, lecseréltem. Most két SATA-s vinyó van a gépben, a windows a telepítéskor meg is kérdezte, hogy melyikre szeretném telepíteni. Mivel a régebbin sok adat van, az üreset jelöltem ki.
Itt jön a probléma: most, hogy felmászott a rendszer, a Computer részen nem látom a régi winchestert, egy szem C oldalam van, no meg a dvd-író drive. A Device Managerben látható a másik winchester is (samsung hd103uj és hd501lj egyébként, bár gondolom ez mindegy), csak drive-ként nem jelenik meg. Ez mitől lehet? Elég idegesító, mert minden fontos cuccom azon van, így sürgős lenne hozzáférnem. Mit tegyek? -
#8418 Semmire nem jó, 1GB rammal próbáltam még, 1 gigás pendriveal. Sok RAMmal abszolút felesleges, kevéssel én meg nem tapasztaltam semmilyen javulást. -
#8417 engem is érdekel a téma