46641
-
#8536 Nálam sem, ez az integrált kártyák gyermekbetegsége (meg esetleg az ahhoz tartozó szar driveré). -
#8535 Aki nem tud angolul, azt sajnálom, mert ez az OS egyelőre angol (a nyers verzióra gondolok) és úgy vélem aki vállalkozik arra hogy használja az tudjon már ennyi alap angolt.
Ami a hangproblémádat illeti, nekem volt ilyen sajnos, de hát nem is csodálkozom, integrált a kártya, és a gépem sem atom.
Ez egy integráltnál megesik szerintem, ritkán igaz, de benne van a pakliban. -
#8534 nálam nem. -
#8533 könyörgöm másoljon ide valaki 2000 kommentet egy 98vsxp vagy xpvsvista topicból és lépjünk túl a melyik os a jobb vitán ezúttal -
#8532 Mivan vele? Azt írta hogy közel sem olyna jó a vista mint a 7. Miért is? Indokold akkor még te:) Semmi egetrengető újdonság nincs a 7ben, amiért RC állapotában váltani kéne rá. -
BBencze #8531 És mi van azokkal akik nem tudnak angolul? Amúgy nálatok is recseg a hang a rendszer "le van terhelve"? pl. WMP mp3 hallgatás -
#8530 IMPORTANT NOTICE: ALL file downloads will be OFFLINE from Friday, June 19th at 7:00 pm PDT until Sunday, June 21st at 4:00 pm PDT for a system upgrade. Also, Microsoft Connect will be offline this Saturday, June 20th from 9:00 am - 11:00 am PDT for a version upgrade.
rtm inc -
Landor #8529 mivel ez egy régi P2-es, így az alaplap default bios dátuma ez, nincs ezen semmi extra.. egyszerűen nincs beállítva az idő. -
#8528 WTF
Gyerekek, ez az év képe, most már tuti -
BBencze #8527 Nézzétek az időt... xD -
#8526 hát igen :) -
MasterJay #8525 Üdv Mindeninek!
Lenne egy egyszerű kérdésem.
Beállítottam egy időszervert (time.kfki.hu), hogy innen szedje a pontos időt. XP esetében egy kicsi registry módosítással tudtam állítani az idő intervallumot, miszerint automatikusan frissíti az időt.
Ez hogyan néz ki W7 alatt?
Nem nagy dolog egyébként, csak érdekel!
Valaki esetleg foglalkozott már ilyen aprósággal?
-
Landor #8524 igen? akkor #8498 pls mr szakember -
Landor #8523 tehát imátkozz hogy nehogy te legyél a 151. :DD -
#8522 150re is, 10 kulcs van összesen. -
GPx8 #8521 Köszi.
-
#8520 Persze.
Amúgy is ezek a kulcsok amik kint vannak használatban több gépen is megfordulnak.
Nem lesz gond. -
Pio #8519 igen -
GPx8 #8518 Sziasztok!
Egy telepítőkulccsal 2 gépre is telepíthetem az RC-t? -
#8517 44HSZ és ennyi hülyeséget régen olvastam.
win7 rc-t nem ajánlok hónapokra. Inkább Vista SP2, ha játszani akarsz. Azé nincs gigatorrentsen SP2 mert még nincs integrált. Szerdél sp1est, meg külön az sp2-t. -
#8516 Vazzeg, ti látjátok a gép nevét????
DINOSAUR -
#8515 Na na, senki nem látta hogy megy is rajta, lehet fél óra volt mire képes volt megnyitni a Vezérlőpultot. :D -
#8514 Ez a legjobb poén ebben az évben :D -
Pio #8513 Ugyan minek, ha megy rajta a win7? :D -
#8512 ideje lenne gépet váltani :D -
Pio #8511 OMG -
Pio #8510 A Mozilla se szándékozott, a közösség gyártja az addonokat. Őszintén szólva nem tudom, hogy az IEhez és a Chrome-hoz lehetséges-e addonokat gyártani illetve ha lehetséges akkor is kérdéses, hogy kialakul-e egy olyan jó, erős, produktív közösség, mint amilyen a firefox köré kialakult. -
#8509 És az MS nem is szándékozik hasonló "addon"-okat készíteni, vagy bármelyik másik cég? -
Pio #8508 Én is egyre kevésbé, de az addonok miatt számomra teljesen esélytelen az elszakadás. -
Landor #8507 sejtettem -
#8506 Na hát ez az, nekem IE-nél még nem volt ilyen, mindig visszaállított mindent.
Am én a Chrome-ot is szeretem, itthon most nem használom, csak munkahelyen néha.
Csak a FireFox-al nem vok kibékülve. De ez én vok. -
#8505 A google chrome is így működik.
Ennek ellenére volt már olyan, hogy összeomlott az egész és eltűntek az éppen nézett oldalaim. -
#8504 Sejtelmem nincs :) -
#8503 Akkor is jó az IE -
Landor #8502 na ja :) -
Pio #8501 Na igen, ők a másik "jófej" brigád. Meg még van pár ilyen hozzáállású cég... -
#8500 amíg adobe se tervez semmit addig hiába van nagyjából :) -
Pio #8499 Ez azért van, mert az IE külön processzként kezeli az összes "fület", tehát ha egy böngészőn belül meg van nyitva 4-5 honlap és abból az egyik öszseomlik, akkor a többinek semmi baja nem lesz. A Firefox ezt még nem tudja, a 3.5 se fogja még tudni, talán majd a 4-es. Ugyan ez a helyzet a 64 bites verzió tekintetében, IEből már rég van, FFből még nem is tervezik... :) -
Landor #8498 közel sem? ugyan miért? :-) -
#8497 azért ha egy új gépet vesz azzal már nem lesz vistán se semmi gond (kiv. gta4 :)