46641
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként meg miért kell ultimatet venni? Mi hiányzik egy businessből vagy egy home premiumból? (Profból vagy home premiumból, ha win7ről beszélünk).

Egyébként nyugati országokban/USAban átszámítva is ugyanennyibe kerülnek és ott megtehetik, hogy megveszik. Egyébként dobozos szerintem teljesen felesleges, mire gépet cserélsz, valószínű újabb win lesz már. Ismerős egyébként is 4. gépére aktiválta le az OEM XP-t.
  • bon
    Dobozos vásárlóval én se, de OEM-et már vettem néhányat. Nagyon elvannak és el is lesznek túlozva a Windows 7 dobozos árak is. Ha még csak a 100ezer ft-al is nézzük az árakat az nagyon sok érte.
  • [HUN]FaTaL
    Én ismerek olyat aki otthonra vett OEM XP-t.

Cégeknél rengetegen előfordul, sokat adtunk el mi is, 2000-t, XP-t, Vistat.
  • [HUN]FaTaL
    Tessék acomp[/URL, 80k

[URL=http://www.makrotex.hu/product.php?productid=6058]Makrotex 80k

• Pio
    Ha az, hogy kilövik az eredetiség ellenőrzést "összevissza crackelt át modolt"-tá teszi, akkor sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy az RC is "összevissza crackelt át modolt", merthogy abból is ki van hagyva.
    Viszont ha azt nézed, hogy mi az, amit a Microsoft hivatalosan ingyen közkézre bocsájtott, akkor az RC a Te win7-ed.

Amúgy a windows árazása szerintem se helyi átlagembernek lett kitalálva :( Én eredeti windowsosok közül csak sulinetes/msdnaa-s/kafetériás/géphezjártos típusokat ismerek, olyan emberrel még nem is találkoztam aki csak úgy bement a boltba és letett soktízezer forintot a pultra majd kijött egy eredeti dobozos windows-zal.
    Szerintem a microsoft bevételének a nagyját is a mindenféle állami/egyetemi/laptopforgalmazói szerződések adják. Illetve az xbox, de most nem arról beszélünk :)
  • bon
    Egyre érdekesebb, én szintén a 160-170ft-os árakat találtam. Az ipon-nál meg az az érdekes, hogy a dobozos ultimate az tartalmazza a 32 és 64bit-es változatott is. Tehát akkor hogyan értékesítik külön?
  • [HUN]FaTaL
    Aquaban is 47k az OEM. BOXost nem árulnak.
  • [HUN]FaTaL
    Máshol sem drágább. Nagykerek árai kisebbek, 170k-ért egyszerűen lehúzás az egész. De akkor vedd annyiért. :D
  • werkfilm
    nyilván iponba fogok vásárolni ami csak warezportálokon hírdeti magát, tuti nem a maffia üzemelteti és lopja ezeket se :)
  • [HUN]FaTaL
    Igazán:

OEM

BOX
  • werkfilm
    igazán?
  • bon
    RTM a végleges gyártásba kerülő verzió, tehát biztos, hogy jobb mint az RC.
  • RETROB0Y
    De most a helyzet az hogy a összevissza crackelt át modolt RTM ami majd kijön hamarosan miért is olyan kurvafasza???

Vagy a hivatalosan kiadott RC a nyerő?
  • msstz
    Ha felakarnám tenni az RC-re az RTM-et, mikor megjelenik, akkor az felmegy teljes partíció ledúrás nélkül is az RC-re, úgymond frissítve azt?
  • [HUN]FaTaL
    Tájékozódj már mielőtt hülyeségeket irogatsz. 75k egy DOBOZOS ultimate, 45 egy OEM.
  • werkfilm
    ha neked a hivatalos az hogy boltban megveszed 150 ezer forintért akkor vista ultimatet keresel :)
  • [HUN]FaTaL
    Az RTM a hivatalos végleges, ugyanazt fogják dobozolni.
  • [HUN]FaTaL
    Csodálkoznék egyébként, ha vasárnap jelenne meg az RTM.
  • Riccardo G
    jó tanács: nem mindig a legfrissebb verzió a legstabilabb és a legjobb :)
  • RETROB0Y
    Hát de a RTM se lesz hivatalos
    Ezáert kérdezem hogy mi lehet a jobb
    A rendes hivatalos RC mennyire használahtó gémekhez??
  • Pio
    Hamarosan itt az RTM, az lesz a "legjobb". Mindenkinek, aki mostanában tervez win7 telepítést javaslom, hogy várja ki a 21-ét aztán ha kiderül, hogy csak kamu volt, hogy itt az RTM akkor is felteheti bármelyik buildet.
  • [HUN]FaTaL
    A legfrisebb nem biztos hogy a legjobb. A programkészítők nem csinálnak meg minden programot a köztes kiszivárgott buildekre, és lehetnek még változások. A PB sem biztos hogy megy az újabb buildeken, sőt, ha jól tudom volt egy build (talán 7127) amin a daemon sem ment, az összes előtte és utánalévőn viszont igen.
  • reaper4
    ne viccelj már bazz. a legújabb verzió a legfrissebb nem? akkor szerinted melyik az ami a "legjobb"??
  • reaper4
    még sehogy...
  • [HUN]FaTaL
    Nem media center hanem media player. Lesznek a sima változatok (hogy itt EUban is lesz e azt passzolom), lesznek az E-sek amiben nem lesz IE meg az N-esek amiben se IE se WMP nem lesz.
  • RETROB0Y
    Akkor a official 7100RC a nyerő játékok terén?
  • dashed_
    Attol fugg milyen jatek.
    Cod4 alatt mar tokeletessen megy a pb, csak frissiteni kell.. (Hivatalos rc alatt legalabbis. Az ujabb kiszivargott "pre-Rtm" buildek alatt megint lehetnek problemak)
    Mas pb jatekokrol nem tok nyilatkozni, engem ez erintett :)
  • bon
    Punkbuster még mindig felejtős. Várd meg amíg elkészülnek a végleges Widows 7-el és utánna készítenek hozzá Puknbuster-t is.
  • RETROB0Y
    Játékokra melyika legjobb Win7 build?

Pl Punkbuster melikkela tuti?
  • Örm
    Hello!
    A 7201-es verziót, hogy lehet magyarítani?
  • bon
    Ember legyen a talpán (vagy vevő) aki eltud majd igazondni a sok változat és jelőlései között.
  • skateout
    Na most mindenki utálhat engem
    De eddig senki sem említette meg azt a kiadást amelyikben a Media Center sem lesz benne.
    Ha jól emlékszem az "N" jelzésű lesz, de mind1, a lényeg hogy akarnak egy olyan kiadást is.
    De akkor is tököm tele az ilyen EU-s szabvány baromságokkal, elmehetnek a francba.
  • Pio
    Igen
  • Wanted
    Xp mellé, fel lehet telepíteni a w7-et, úgy hogy az xp is megmaradjon?
    Ugyanarra a vinyóra, csak egy másik elsődleges partícióra?
  • pedestrian
    Írjon az Opera saját oprendszert aztán majd abba integrálhatja a saját böngészőjét. Miért nem ajánlhat egy gyártó a saját termékéhez beépített alkalmazást. Úgyis mindenki azt használ ami neki szimpatikus. Én egyébként operát használok, de nem értem miért kell b*sztatni MS-t.
  • Stefling
    Sikerült, köszi! :)
  • Stefling
    Baj neme lehet, ha később kell, vissza lehet állítani is rendszeren belül.
  • Stefling
    Jaja.
  • MR ME
    kb
    ez am akkora nagy baromság, kit zavar az a szaros ie a gépen? engem nem, ottvan, nem érdekel, első indítás után firefox fel majd frissít és annyi, aki nem akarja az úgyse használja
  • [HUN]FaTaL