46641
-
#2329 Gyerekek!
Remekül műxik az EasyBCD, a bootolási problémákat teljesen megoldja.
Szikla -
#2328 háhá mostmár tudjuk hogy janinak hívnak :D -
#2327 Most az egyik helyen kitakartad a Janit de alatta meg benthagytad...
Szóval semmi értelme nemvolt ;) -
#2326 windows 7 hiba:
nemtudja vki h mi lehet a baja??
szinte semmit nem tok felinstallálni -
#2325 ja tényleg :):)
-
#2324 Igényeljél legális kódot hozzá. De itt a topic-ban is megtalálható. -
#2323 Már van jobb megoldás! Timernuke! asszem! :) -
#2322 mármint megint 30 napról vagy valami :) -
#2321 sziasztok!
Hallottam valahol hogy a 30 nap lejárata után meg lehet hosszabítani a Windows 7-et :) Valaki el tudná mondani hogyan ? vagy valamilyen lehetőséget h visszaszámoljon ? :) -
Newfronter #2320 De NEM szoftver frissítéséről van szó, hanem olcsóbb lesz azoknak a Win7 akiknek már van XP-je. -
Newfronter #2319 Lehetőség lesz XP-ről Win7-re váltani? -
#2318 Bocsi, kicsit elnéztem a dolgokat, nem a Second Light a poén, nem az a neve a projektnek, hanem Surface. -
#2317 Srácok, követve grebber linkjét kiváncsiságból, az oldalakon bóklászva találtam egy videó részt, ami a youtube hoz kapcsolódik, vagyis onnan vannak a videók, na mind1, szal a Microsoftról van szó, és az új dolgairól.
Ti láttátok már ezt a Second Light cuccot???
Mer nekem a pofám leszakad tőle.
Én a James Bond filmben láttam ilyet, fater rá is kérdett hogy ilyen mikor lesz? Mondom nemsoká megcsinálják ne aggódj, erre már akkor megvolt ez, csak még teszt volt, de már nemsoká kint van a technológia, igaz nem otthonra, hanem éttermekbe és casinókba, de akkor is, ez mekkora már :d
Amúgy persze az otthoni emberek sem maradnak üres kézzel, nekik ott van az érintőképernyő, amit azért elég jól ki tudnak majd használni a Win 7 el.
Na mind1, ha vkit érdekel az ilyen az keressen rá youtube on sztem ki fog akadni :D -
#2316 Egy Home Preamiumra így látatlanban benevezek. -
#2315 Sziasztok!
Feltettem xp melle kulon particiora, de inditaskor nem jelenik meg a multiboot menu, egybol indul a Windows 7. VistaBootPRO-t feltettem es el is indult, megprobaltam hozzaadni az XP-t a boot menuhoz Legacy-kent. Ez jo is odaig, hogy a mar megjeleno bootmenuben kivalasztom az XP-t, de utana rogton ujraindul, mielott barmi tortenne. Az az erdekes, hogy a Win 7 felcserelte az osszes particio nevet, es most amin az XP volt az "D" lett, a Win7 pedig "C". Pedig XP alatt meg forditva volt. Megprobaltam a betujelekkel is jatszani a VistaBootPRO-ban, de nem jott ossze. Valakinek van otlete, hogy ujra el lehessen inditani a masik particion levo XP-t? -
#2314 köszi szépen mindkettőtöknek... akkor erről lemondok, most nincs egy fölös hdd-m:) mindegy, jó lesz nekem az xp is:D -
#2313 Hat változatban érkezik a Windows 7 -
#2312 A hiba az ön rendszerében van :D Másnál működik... :) -
Inquisitor #2311 Egy HDD-n ha jól tudom akár 4 rendszerpartició is lehet. Nincs egy másik HDD, úgy sokkal egyszerűbb lenne ... -
#2310 Sziasztok!
XP mellé fel lehet rakni?
Csak, mert új partícióra próbálnám telepíteni, de xp alól telepítve hibaüzenet, bootolva meg azt írja, hogy nem lehet két rendszerpartíció!
Lehet ez ellen tenni valamit?
Köszi előre is! -
#2309 Nah jó, elhamarkodtam...sikerült visszatenni és aktiválni ismét. Pfuuu. Nyugodtan alszok azért. Semmi mentésem nem volt a Vistás partícióról, meg ilyesmik, szóval ez izgatott fel inkáb, nem az esetleges reinstall. -
#2308 Ne sajnáld a Vistát. Nem ér annyit.
-
#2307 Alig, hogy beírtam, már kicsit el is szontyolodtam... :-( Egymás mellé telepítettem a Vistát és a Sevent, külön partícióra persze. Gondoltam újraindítok, vissza a Vistához, erre mi fogad? Aktiváljam a Vistát, írjam be a serialt... :-((((
Tehát eddig ment a cucc, de a Seven telepítés után már nem működik a Vista bootloaderes crackje, így még újra se tudom futtatni, mivel be se töltődik a Vista...
Brühühhü... -
#2306 Tedd rá ezt a frissítést. -
#2305 Használj WMP helyett valami mást, vagy telepítsd a frissítést. -
#2304 Srácok, még csak 1 órája van fent, de már tetszik a cucc. Igaz, nem magyar, de megy a net, fent a vírusírtó és a game-k is eléggé jól futnak (élsimítás, anizó meg mindennel megpakolva) a Vistához képest.
Ez az mp3-as probléma még fennáll? Addig nem mertem komolyabb zenéimből hallgatni... -
#2303 Próbáld ki EZT -
#2302 ha kiírom dvd-re és a lemezre felrakok még mást is akkor azt hova tegyem a dvd-n? a vízjelelüntetőt akarom belepakolni havernak. De nem merem úgy kiírni hogy csak simán belerakom mert nem akarom elbaszni hogy aztán ne lehessen bootolni vele :D -
#2301 Nem tudom mitől de megint előjött az a hiba, hogy működésképtelen a Windows vágólap... -
#2300 Rendszergazda módban futtasd a tcmd-t, gondolom a program könyvtárát választottad ini tárolási helynek. -
#2299 Adj hozzáférést a felhaználódnak a wcx_ftp.ini fájlhoz. Megtalálható: c:\USERS\felhasználói név\AppData\Roaming\GHISLER\wcx_ftp.ini Ha megvan a fájl jobb egérgomb tulajdonságok és a biztonsági fülön teljes hozzáférés négyzett kipipál a felhasználódra vonatkoztatva. -
#2298 Valami jogosultság probléma van a wcx_ftp.ini fájlal. Ez tárolja az ftp kapcsolat adatait. Valamiért nem tudja írni. Keresd meg a fájlt és módosítsd a tulajdonságoknál a jogosultságokat hogy használhasd.
Elvileg az Users/Felhasználó/AppData/Roaming/Ghisler - mappában van. -
#2297 Jó a Total Commander is is FTP kapcsoaltra. -
#2296 minek TC mikor en szoktam az ftp-re hasznalni az Firefox-ot de allitolag a flashget is megteszi.
De ha nagyon akarsz jo programot direkt ra ottvan a CuteFTP. -
#2295 hali, total commanderben szeretnék fpt kapcsolatot létrehozni, de amikor rányomok az ok-ra kiirja, hogy szüntessem meg az írásvédettséget, meg hogy hiba: wcx_ftp.ini Mit tudok tenni? -
Jocy10 #2294 Hello. Nekem az Avast! tökéletesen futott 64 biten, tűzfalat nem raktam fel, úgyhogy azt nem tudom.... -
#2293 Igen! -
#2292 XP kompatibilitásba futtatod? -
#2291 Hali!
SecuLauncher failed to start application [2000]
ezt irja a GTA IV szerintetek mi baja? -
#2290 Hali
nekem pl ESET Smart Security megy Anti-Malware -val együtt
semmi fennakadás nincs