46641
  • Inquisitor
    "Hát onnan hogy ezt kérdezem hogy igaz-e hogy kevesebb gém fut e a X64-en mint X86-on"

Maradjunk annyiban, hogy az x64-ben az UAC vagy egyébb biztonsághoz kapcsolodó dolgok kicsit "szigorubbak" és van pár program ami nehezebben vagy sehogy sem vehető rá az együttműködésre. Ilyen programokból nem sok van igaziból.
  • R3TR0
    Melyi ka lgjobb kodek és vagy medialejátszo Win7-re?
  • [HUN]FaTaL
    Biztonság tekintetében már a Vista is fényévékkel jobb az XPnél.

Szerintem modern gépen minden másban is, de ezt hagyjuk.
  • Narxis
    Jól, de netes játékoknál ami punkbustert használ az nem fog menni. Mármint a punkbuster...
  • Madmano
    Netbiztonság ügyében hogy áll a mostani RC verzió egy SP3as XP-hez képest?Azért kérdem,mert netes játékot is használnék róla,de annak idején a Vistáról sem hallottam túl sok jót XP-hez képest.
  • werkfilm
    a legújabb dx-et érdemes felrakni.

ez game függő, általában van külön dx10-es ikon, vagy games explorerben jobbklikkre lehet dx9/10 közül választani. olyan nincs hogy egy régi game dx10ben fut mert "az van felrakva".
  • simonl #4724
    Sziasztok,

Lehet nagy butaságot kérdezek, mégis türelmes válaszokat kérek:)
    Windows 7 telepítése után szükséges e valamelyik directX -et plusz felrakni?
    Laptop -ról van szó, futnak rajta szépen a játékok is, és bár tudja a masina, de nincs szükségem a directX 10 re.
    Lehet ezt állítani valahol?
    Ill. játékok telepítése után, hogy lehet ezt beállítani, hogy D9 ben fusson?

Köszönöm srácok....:)
    További szép napot mindenkinek...
  • BBencze
    egyetértek
  • Pio
    Én nem csodálom, kezd nekem is elegem lenni abból, hogy lassan eldugul a netkábel annyira tele van minden ezekkel a b**i maffiózó linkekkel. Aki meg ilyen alattomosan csinálja meg is érdemli a bannt. Bár ha jól tudom ezekben általában tilos nyilvános fórumokon ilyen módszerekkel kampányolni, ha elküldenénk a játék üzemeltetőinek a játékból is kibannolnák a szerencsétlent.Azt meg hadd ne mondjam ki, hogy honnan kellett volna kibannolni azt, aki kitalálta ezeknél a böngészős játékoknál ezt a vírusmarketing-módszert.
  • Riccardo G
    media center szép és jó, csak kell hozzá egy gép is ;)
  • Rage47
    Működik a gagyi gigabyte tv tunerem az RC-vel, tök jó!:) és jobban tetszik a Media Center, mint a hozzá adott XP-s progi.:)
  • Evin
    Biztos mert megérdemelte.
  • Riccardo G
    futnak, csak 32 bites módban, és semmivel sem gyorsabb a 64 bitesen sem! :) 16-osok egyáltalán nem mennek
  • RYO21
    LOL bant kapott.
  • Evin
    Van 1-2. Nem azt mondtam, hogy 100-ból 50 fog menni.
  • [HUN]FaTaL
    A régiek közül lehet (pl. aminek 16bites telepítője van az biztosan nem fut), de az újabb játékokkal egyáltalán nem volt gondom (persze ez nem jelenti, hogy 100%ig minden működik). Már szeptember óta használok 64bites oprendszert, eddig Vistat, most Win7et és még egy játékkal sem volt problémám.
  • R3TR0
    Hát onnan hogy ezt kérdezem hogy igaz-e hogy kevesebb gém fut e a X64-en mint X86-on

DE valaki azt irja igfen szoval most akkor mivan?

• [HUN]FaTaL
    Már megint honnan veszitek ezeket a maszlag baromságokat?
  • R3TR0
    Szoval 64bites Winen sokkal több gém nm megy mint a 32bitesen??
  • [HUN]FaTaL
    Készítőjével, avval az 1db-bal:D Azért se kattintok rá, nyomi.
  • naaa
    SP 3 van rajta
  • lovacska25
    Riport a windows 7 készítőjével.
  • [HUN]FaTaL
    XP frissítve van?
  • naaa
    az XP n is meg van osztva minden
  • Evin
    "de az XP viszont nem", gondolom ezt akartad írni.
    Érdekes.
  • naaa
    minden engedélyezve , megosztva
    a win7 látja a gépeket, de viszont nem
  • Evin
    Tűzfal ki van kapcsolva, vagy át van engedve a fájlmegosztás?
    Egy IP tartományon belül vannak?
  • Narxis
    Igen.
  • naaa
    Sziasztok
    az xp -s gép nem látja a win7 es gépet hálózatban
    létrehoztam egy új kulcsot a HKEY_LOCAL_MACHINE n belül , de úgy sem műkszik
    HELP !
  • Madmano
    A Win 7 aktiválása csak neten megy,igaz?Főlraktam az RC verziót,volt mellette pár kulcs.Szóval a netre kéne kimásznom vele?
  • R3TR0
    De a BGE-n kivül sok jo gém nm megy?
  • Evin
    A 64-es nem rosszabb, főleg, ha 4G ramod van.
    Igaz, lásd Beyond Good and Evil.
  • R3TR0
    A 64bites Windows 7 rosszabb valamivel a 32bitesnél? Azt olvastam 64biten kevesebb gém megy ez igaz?
  • John McLane
    Nem, pont most csináltam meg ugyanezt. Probléma nélkül megy mindkettő.
  • Madmano
    Egy kérdés:ha a már fenn lévő XP-m partícióját megosztom és főldobom a Win7 RC-t a másik partícióra,akkor teljesen elszigetelem egymástól a 2rendszert?Nem kavarhatnak be egymásnak?
  • Mr Manson
    sehogy
  • Mr Manson
    Jogos, és egyet is értek már igy a hozzászólással.
    AV még gyenge, de a tűzfal eléggé elfogadható, egyszer belőttem azóta hozzá se kell nyúlnom.
    És gyorsan rámentek a Win7re is.
  • Narxis
    Tűzfal része jó, de vírusirtónak tartom amit mondtam. Egy termék minőségét nem az határozza meg, hogy fizetős vagy ingyenes(a legtöbb ingyenes termék céges használatra is fizetős) hanem, hogy mennyi tapasztalattal rendelkeznek a készítők. A Comodo AV még gyerekcipőben jár, sztem a tűzfala is túl van bonyolítva, de ez már magánvélemény. Tegnap is találtam 2 kártevőt amit a Comodo-n kívül 24 antivirus felismert.

Egyébként ha már ennyire nagy szó ha valami freeware akkor ott van a windows tűzfala, ingyen van és ugyanolyan biztonságos mint egy fizetős. :))
  • Mr Manson
    Szerintem meg nem, mindent tud amit kell és ingyenes.
    Otthon az van, cégnél meg minden féle csilli villi védelem (fizetős), ér annyit mint azok.
    Csak használni kell tudni.
  • [HUN]FaTaL
    Sztem sehogy, mert ezeket még telefonon nem lehet. Ideiglenes internettel :D