46641
  • [HUN]FaTaL
    Én is stabilabbnak találtam. XPből mindenképpen, Vistat annyira nem tudom, nem sokáig használtam a magyart, rámragadt már az angol. Win7ből pedig ugye nincsen magyar még. :)

Engem inkább az idióta fordítások idegesítenek. Az új messenger fordítása is egy hányadék lett.
  • Evin
    Az angol Vista sp1 kipróbálásakor és leszedtem hozzá a magyar nyelvet, és bár nem néztem át a több 100 fájlt, de az exe/dll fájlok Dialog és String részeit láttam benne, amik természetesen nincsenek hatással a működésre. De beírással ettől függetlenül lehet gond.
  • SimaSuna #4928
    nemtudom, nekem vhogy az angol verzió bejött mindenféle rendszerből :)

mondjuk Lindows-ból nem is volt magyar :D
  • Narxis
    "én az angolt stabilabbnak találom"

Ez szerintem urban legend, placebo hatás stb. Nem akarom elhinni, hogy a nyelvi fájlok ennyire befolyásolják a rendszer működését.
  • SimaSuna #4926
    tálca style-ozására van megoldás? vagy marad ez? így nemannyira tetszik :(

• Narxis
    Jaja. :D
  • Pio
    Na és igazam lett vagy igazam lett? :D
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen használható, működik minden a rendszerfájlok buzerálását kivéve, de már kiveséztük a megoldást arra is (sysnative mappa).
  • SimaSuna #4922
    7.02a-t használok...működik minden :)
  • R3TR0
    A Total commander 7.5 64-bitre használható ha nm akarok rendszerfáljokat modositani mg nézegetni csak FTP meg másolás tömöritésre használnám??

• SimaSuna #4920
    lehet most órákig vitázni...

vannak pro és kontra dolgok

én az angolt stabilabbnak találom, és "jobban" elturkálok mint a magyar verzióban...
    viszont hugom miatt magyar Xp-t kellett felraknom, mert neki nem volt jó h angolul kellett magyaráznom :)

felesleges ezen vitatkozni, mindenki azt tegye fel ami neki jó és kényelmes. ha vmi újat próbál ne lepődjön meg ha magyar nincs....
  • LeonSilver
    Nem erről van szó.Én azt mondom, hogy ha elakarják adni a szarukat akkor igen is fordítsák le magyarra.A nyelvtanulás meg ettől teljesen független.
    ( Én is oroszt tanultam de ez meg aztán teljesen lényegtelen. )
  • MR ME
    azért azt nem várhatod el mindenkitől h perfekt angol legyen...persze azt alátámasztom h aki felteszi az ismerje is már vmennyire az oprendszereket és akkor mindent meg lehet találni, még gyér angoltudással is
    de attól még énis a magyart fogom feltenni ha kijön, mivel vhogy biztonságérzetet ad h tutira tudom h mit csinálok :)
  • RBJ
    itt nem arról van szó hogy milyen kényszer alatt mit tanultunk.
    Anno orosz volt ma meg angol német et tanítanak alapból.
    És ha ezek után valaki nem boldogul angol op rendszerel szerintem a mai viszonylatba nagyon gáz vagy buta.
    Sőt a tanult angol nak szinte semmi kozze az informatikai nyelvhez.
    aki akarja és eleget ul gép előtt az előbb utóbb rájön mindenre.
    Az más kérdés , hogy eme dolgok érdeklik e az illetőt.
    De ha már uj op rendszerrel kezd ismerkedni nyüglődni elvárható bizonyos szintű utánna nézés és érdeklődés a dolgoknak nem ugy mint értelems kérdések sokaságábol mikor letölti és rákérdez ,hogyan is kell telepíteni egy op rendszert.
  • MR ME
    gyááá thx :D
  • msstz
    Azt akarja mondani, hogy mai tizen- és huszonéves tényleg csak magára vethet, ha nem tud angolul: ma már szinte mndenhol tanítanak legalább egy nyelvet. Ha meg Karakószörcsögön laksz, akkor tényleg szívtad.
    Másrészt meg, akinek egy OP-rendszer nem csak azért kell, hogy tudjon valamin imélt nézni, meg beírni a Humorosaranyos topikba, annak előnyösebb angolul, mert a szabványkifejezések magyarul szörnyűek: én speciel semmit nem találok meg egy magyar Photoshopban vagy Premier Próban pl.
    Ettől még szükség van a multilanguage-re, mert nagy hányadot tehet ki az a réteg, aki nem developerkedik, aki lusta dög, akinek esetleg nincs lehetősége.
  • [HUN]FaTaL
    Vista kompatibilitás.
  • MR ME
    msn bugra találtatok már vmi megoldást? értem ezalatt h nem kisikonként rakja le a tálcára, és bármit leraksz a tálcára mindig megjelenik, geci idegesítő :|
  • [HUN]FaTaL
    Ez így jó nagy baromság.

Én is az angolt kedvelem jobban, mert abban nincsenek félrefordítások, de, hogy felesleges a mui azt nem mondanám.
  • Narxis
    :D:D:D

Én úgy vagyok vele mint az aláírásommal. Mindegy. Jobban szeretem használni a szoftvereket az anyanyelvemen, de ha kell angolt/németet is használok.
  • Pio
    Juhúúúú, nyelvtanulós balhé, már vártam, személyes kedvenceim a teljesen alaptalan és értelmetlen ámde fórumozók millióit szórakoztató balhék közül. :)
  • Pio
    Start menü keresőbe írd be és egyből kiadja.
  • strebacom
    A cleartype beállításait hol találom a 7100-ben??
  • xNoodlex
    A fiatalok baja? Mert te önszorgalomból tanultad az oroszt... Tényleg, kár, hogy nem vagyunk most angol befolyás alatt, akkor nekünk is kéne az angolt tanulnunk.
  • RBJ
    Nem sok értelmét látom a magyar mui pack nak sokan rinyálnak utánna. szerintem midnig a legtisztább és legstabilabb az angol verz. használni.
    nem hiszem , hogy lenne olyan dolog amit angol verzioban ne tudna kezelni valaki akármit. ha meg nem megyen az ne uljon gép elé.
    ha fiataloknak nem megy az angol op rendsz. kezelése akkor meg az ő szégyenuk anno mi még oroszt tanultunk.
  • Newfronter
    Egy belsőbb tesztkörnek már elérhető a magyar MUI Pack, de ahogy látom csak a 32 bites verzióhoz van jelenleg. Nem tudok linket adni. :)
  • Newfronter
    Elvileg júniusig fog menni az oprendszered, mert 2 lejárati dátum szerepel a win-ben. De a lényeg hogy a beta kulcs = RC kulcs, ugyanaz lesz május 5.-én is a listában mint a beta-nál. Technet előfizető vagyok és a személyes kulcsaim ugyanazok amit a beta-nál használtam.

Elvileg júliusban elkészül az RTM, a boltokba majd ősszel kerül és úgy látszik nem 2010-ben. :) Ez már egyre biztosabb.
  • Narxis
    :D
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • LeonSilver
    Én nem ;-)
  • [HUN]FaTaL
    Mondtam én :-)
  • Narxis
    Tudtam én :-)
  • Pio
    Na, eddig bírtam kitartani a windows explorer mellett TC helyett :) De legalább megtanultam ezt is használni és azt továbbra is állítom, hogy egész jól használható már a cucc.
  • msstz
    Köszi! :)
  • SimaSuna #4896
    Windows 7 titkok :)

• SimaSuna #4895
    1 & 2. RC1 7100asom van, kulcsal aktiváltam telepítés közben, működik...
    3. a VGA driverét szedd le (Nvidiának van már Win7es drivere érdemes azt felrakni) bár a win7 felrak 1et...de legyen biztos ami biztos
    4. ha jóltudom 2000 évtől gyártott cuccokat felismeri
    5. Vista driverek nagyrésze jó elvileg...
  • msstz
    sziasztok!

volna pár igencsak talán láma kédésem, mert az rc-t már felraknám a gépre és szeretnék pár dologban biztos lenni.
    hogyan tudom majd aktiválni? torrentes release-ek kulcsait nem tiltják-e majd le, nem visít majd a wga?

mennyire jó a 7 a hardware felismerésben? ha valamihez nincs, esetleg nem lesz 7 driver, akkor zsákbamacska, hogy működni fog-e?

most ennyi jutott eszembe.
  • SimaSuna #4893
    Vízjel és SendFeedback eltüntető :)
  • SimaSuna #4892
    nincs
  • Riccardo G
    előfizetők számára már van magyar win7