46641
  • JSbyMSI8800
    Zenére Winamp a legjobb.
  • r4pt0r
    Zenére csakis foobar vagy jetaudio. :P
  • werkfilm
    meg kell várnod amíg a gameguard hivatalosan támogatni fogja a 7est, ez olyan gond mint a punkbuster lejjebb.
  • Apocalipto
    Nem tudtok valami olyan módszert amivel megy a windows 7-en XP-s játék? Vmi virtualizációs megoldás kéne, de virtual PC meg Vmware nemjó, mert azzal érdekes lenne jáccani [#idiota. A rappelz-ről van szó amúgy, jobb klikk tulajdonságok > kompatibilitásos módszer nemjó.
  • MR ME
    ennyi :D
  • werkfilm
    winamp 2.x idejében volt valamennyire jó
    azóta esetleg lassúszar, dfx-el még a hangja is elmegy, de kösznem.
  • Pio
    Én zenére is KMPlayert használok..

Hát én nem tudok semmi különlegesről. Be lehet lőni, hogy megjelenítési minőségre optimalizáljon, de ez csak 3 GHZ körüli gépeknél ajánlott. Jobb gomb a videón, Video (Advanced) rész és ott Preset: Quality.
    Vigyázz, a Speed preset kilövi az Aerot, szóval nehogy rányomj.
  • Riccardo G
    egyértelműen a winamp 5.5x a legjobb! :)
  • R3TR0
    most már láto ma választ
  • R3TR0
    EZ

lenne a jo zenelejátszo?

Mivel jobb mint a többi? Negy Win7-en?
  • Rage47
    akkor meglesem:) koszi
  • MR ME
    ízlések és pofonok, de foobar messze veri kezelhetőségben és hangminőségben is, és am simán fut win7en is...:)
  • werkfilm
    foobar > winamp
  • ProGabe #4757
    a kérdés sztornó, most is tudtam igényelni újat
  • Rage47
    Winamp szerintem a legjobb zenehallgató progi.
  • R3TR0
    Végül Kmplayert használok, de mgnéztem a WMP12 is visz sok mindent azért

Majd a WMP jó lesz a zenékhez

Azt hallottam a Kmplayerben van valami jo gépeket kihasználo gyorsito izé

Az ponotosan micsoda?
  • ProGabe #4754
    http://talkingaboutwindows.com/

május 5-én kulcsokat is fognak osztogatni? mert én sikeresen letöröltem a txt-t, amiben lementettem annó a kapott kódot
    nem értem, miért nem küldték el anno mailben
  • Zsoltika 007
    Nem csak 4 gigától. Elég ha van neki 3 giga + 1 1gb-os vga-ja. Nem csak a rendszermemória tartozik bele hanem minden ami a gépben van. Én feltettem a 4 gigás gépemre a 32 bitest és 2.8-at látott.
  • Evin
    Van. 4G ramtól felfele x64 kell, az alatt 32.
  • lac556
    win 7 nek van kulon 32 64 bites verzioja?? hágy giga ram ot kezel max?
  • Madmano
    Lehet,én csinálok rosszul vmit,de miért nem rak ki parancsikonokat a Win7?Olyan játék,ami pl.XP alatt kidobálta install során az ikonjait,itt nem....Ja,nem csak egy játékról van szó.
  • Evin
    Épp ezért nem szeretik sokan a WMP-t. Ott a VLC, MPC vagy az MPlayer, amik nem igényelnek telepített kódeket. Persze a ritka típusokhoz kell nekik, de a legáltalánosabb kódolásokat képesek lekezelni.
    De persze kinek mi jön be.
  • zooleeh
    En ezt hasznalom win7 -en ,sajat kodec-el rendelkezik nagyon profi!
  • ACE
    Nem mintha sok filmet néznék, de nekem eddig a WMP tökéletesen megfelelt mindenre. Mindenki mondja hogy így meg úgy, ez ilyen gyors, ebben ilyen meg olyan funkció van. Hátafaxom, nekem jácca le a filmet és adjon hozzá hangot azt jóvan. Ezek meg attól függnek hogy megfelelő codec-et kell felrakni, ennyi.
  • RYO21
    WMP is jó
  • Evin
    MPC is jó.
  • MR ME
    bsplayer is müxik win7 alatt, vlc is, de nekem nagyon gagyi képet ad...
  • pyrohun #4743
    mi a hátránya?
  • RBJ
    Hát én eddig smplayert használtam mindig az xp.
    a windows 7 en meg osszeomlik.
    de tetszik a gyári média player eddig mindent vitt. csak egy godnom van ,hogy a feliratokat nem tudom beadni vagy nem kezeli.

• Pio
    Én nagyon sokáig Jetaudios voltam, úgyhogy van azzal is tapasztalatom, jóféle portéka az is, csak ajánlani tudom, de nem igazán érzem, hogy erősebb lenne feliratkezelésben, mint a kmplayer, ahol szó szerint bármit finomhangolhatsz és fel is olvastathatod vele a feliratot (persze magyar feliratokat nincs sok értelme :D ).
    Ez amúgy szerintem a kmplayer igazi ereje, hogy tényleg kis túlzással bármit be lehet rajta állítani. Aki nem szeret tökölni ilyesmikkel annak sokkal jobb az mpchc vagy akár a Jetaudio (még egyszer mondom, marha jó lejátszó, ajánlom mindenkinek), viszont aki szeret ilyenekkel szöszölni annak igazi kéjhömpöly a kmplayer :D
  • [HUN]FaTaL
    igen
  • Rage47
    mükdödik a DT is igen
  • werkfilm
    kb 20 perc felrakni az rc-t, amennyit te itt már aggodalmaskodtál a kompatibilitással, mindent megnézhettél volna.
  • R3TR0
    A Windows 7 beta kompatibilis Daemon Tools Lite az RC1-hez is jo ugye?
  • Inquisitor
    Nos. A KMplayer nem rossz, de van sok sok hátránya is.
    Kódek csomagból meg eddig (ha nem ész nélkül kattintgattam) legkevesebb kárt a K-lite okozott eddig. Egyébként normális formázott feliratott nekem csak a JetAudio nevű MP3(!) lejátszó tudott, de az XP-n sem stabil, W7 alatt nem erőltetném.
    Valószinüleg csinálok saját kódekcsomagot majd, de én pl. 64 bites kódekeket nem nagyon találtam magamtól.
  • desigo
    KMPlayert használj
    codec packokat meg felejtsd el örökre...
  • Inquisitor
    KMPlayert sokan ajánlották, van aki meg a VLC-t ...
    Én meg nem tudom, azt hiszem próbálkozok vagy K-Lite vagy W7 x64 kódekcsomaggal, meg a beépített WMP12-vel. Bár lehet van MPC HC x64 is?
  • rooney8
  • [HUN]FaTaL
    MPC HC
  • Narxis
    KMplayer