46641
  • BBencze
    Hát nekem nem sikerült törölni, XP alatt még csökkentett módba se sikerült pedig W7 rendszermappái mellett voltak az adataim 120gb, adataimat áttettem külső vinyóra és formáztam. (próbálgattam mindenféle törlő progit de egyikkel se sikerült letörölni)
  • ACE
    4. kérdés, szerintem install hibánál semmit nem ront le, de ha el is rontja, rendbe lehet hozni mbrfix-el.
  • ACE
    Nem kell formázni, simán le lehet törölni, csak a jogosultságokat kell átírogatni.
  • BBencze
    persze hogy van
  • Pio
    KMPlayerben jobbklikk a képen, ott Video (Advanced) és ott Preset:Quality, hátha jobb lesz a kép. Illetve van kábé négymillióféle képszűrő meg renderelő beállítás, azokkal is játszadozz, hátha javít. Persze csak ha a kmplayer mellett döntesz.
  • kirol
    Ó, ezt nem tudtam.

De Aero az van?
  • BBencze
    3. formázni kell a w7es partíciót vista alatt hogy eltud távolítani
  • werkfilm
    nem lesz hivatalosan dreamscene a 7-ben.
  • atila4
    nekem az előzőkön nem indult el :S
  • tugyiti
    1.ha nem eredetiek a gamek akkor elvileg indulnak némi dx és vc foltozás után
    2.nem értem a kérdést mit akarsz letörölni?
    3.igen mivel dual bootos lesz a rendszer ,de a defaultot be lehet állitani
    4.nem lehet javitani ha lerontja a bootmgr-t
    5.semmi köze hozzá
  • kirol
    Az RC-ben engedélyezve van már a Dreamscene?
  • NEXT LP
    Na megálmodtam! XD
    Mázli, hogy van egy laptopom is, azon le tudom tesztelni ezt a két rendszer dolgot.
    Viszont felmerült bennem pár kérdés:
    - Tudom (vagy mégse), hogy ilyet nem írtatok, de kicsit elengedtem a fantáziámat és hát hátha... Ha én most feltelepítem Vista mellé a Win7-et, olyan lehetséges, hogy azok a programok/játékok fent lesznek a 7-en is, vagy külön fel kell őket telepíteni? (Lehet, hogy nagyon hülyeség, de ha már kitaláltam megkérdem. XD)
    - A másik az, hogy ha felteszem a 7-et a Vista mellé, le is tudom törölni, vagy azon már csak a formatálás segít?
    - És azt, hogy melyik rendszer induljon minden indításnál ki kell választani?
    - Ha telepítésnél bejön valami hiba, akkor lőttek a Vista-nak is?
    - Az, hogy a Vista-ra fel van telepítve a Daemon Tools, okozhat gondot a 7 telepítésénél, vagy ilyesmi?

(Tudom kicsit sok kérdés, de leírni se volt könnyű. XD)
  • PunkZoli
    miért volt olyan 7 amin nem ment?
  • Narxis
    SoundBlaster USB Beta 1.01.0092 driver Win 7-hez

SoundBlaster X-Fi Beta 2.18.0013 driver Win 7-hez
  • BBencze
    megy
  • lck
    Külsőről megy, csak leveszi az aero-t. A KMPlayerrel tudom használni aeroval, csak ott meg nem olyan jó a képminőség. ( mint amilyen tud lenni )
  • atila4
    Rc1-en már megy rendesen a gta4?
  • BBencze
    Sztem próbáld meg külső programmal, ha úgyse megy akkor már nem tudom, nekem sose volt TV tunerem.
  • lck
    Hallottam én is, de egyáltalán hol lehet a TV tuner csatornakeresés helyett simán az S-video bemenetet beállítani. Most végigkeresi a TV-tuner csatornákat, aztán közli hogy nem talált csatornát ( érdekes is lenne antenna nélkül ). Itt kellene lenni valami beállításnak hogy az S-videoról vegye az adatot - de nem találok.
  • BBencze
    Én úgy tudom többen is jelezték hogy kép nincs hang van... ez egy bug W7-be majd kijavítják.
  • lck
    Hali !

Van valahol lehetőség a Media Centerben hogy a TV-tuner kártyám S-video bemenetét jelenítse meg ? ( PCTV 110i )
  • [HUN]FaTaL
    Nekem ugyanúgy futnak (asztali). Notin majd kiváncsi leszek. :)
  • BBencze
    Jah csak vistán -5, -10fpsel
  • [HUN]FaTaL
    Amelyik játék vistan ment az tuti, hogy megy win7en is (kivéve a PB-s cuccokat).
  • Pio
    A fontos adatokat át kell másolni valahová és akkor nincs kockázat, legfeljebb időt veszítesz és tapasztalatot nyersz (már ha célod elmélyíteni az informatikai tudásodat). Az első néhány oprendszertelepítésnél mindenki izgul, aztán előbb-utóbb ez is rutinműveletté válik... ;-)
  • Pio
    Vagy meg kell győzni a többi családtagot, hogy nem olyan parás az angol windows... ;)
    A programokat ugyan úgy fel lehet tenni magyarul a parancsikonokra kattintgatáson kívül meg egy átlagfelhasználó nem sok dologra használja a windowst. Vagy ha mégis, akkor szerintem kábé minden ugyan ott van, mint a vistában, legalábbis ezt mondják az okosok :D
    Ha meg parás, akkor visszarakod a vistát és nincs gond.
    De a legfájdalommentesebb megoldás a két oprendszer, ha van rá helyed persze.

Amúgy feltettem az Age of Conan trialt. DX9ben kábé 15%kal jobb FPS-t kaptam, mint XP-n. Még nagyobb különbség volt, mint annó a far crynál, amiben a benchmark olyan 5-7 FPSsel hozott ki többet. DX10 érdekes volt, mert a játékban még csak "tesztjelleggel" van benne. Nem is ment a win7es nvidia driverrel. Feltettem a vistás nvidia drivert, azzal ment pöpecül, de leesett 15-20 FPSre (dx9ben 40-45 volt full grafikán). Kilőttem az árnyékokat (általában ki szoktam, tudom, ezért sokan megköveznének, de engem a legtöbb játékban zavarnak), úgy felment 30 körülire. Na mind1, a lényeg, hogy még egy játék, ami megy win7 alatt. Bár nekem erős a gyanúm, hogy többé-kevésbé az összes megy, ami mögé nem kell punkbuster...
  • BBencze
    Figyu Vistánál tuti sokkal jobb, sztem még egy full noob is tudná telepíteni. Kevés angol tudás kell és már megy is. (németet tanulok xD)
  • NEXT LP
    Jaaaa, jó tudni. :)
    Köszi az infókat, azért ezt még meggondolom, mégiscsak egy oprendszer, ha telepítésnél becsúszik valami azt nagyon megszívnám.
  • BBencze
    Nem kell hozzá semmi program W7 magától csinál boot menüt és ott kiválaszthatód hogy Vista vagy 7.
  • NEXT LP
    És milyen programmal kezeled a dualboot-ot? (Így nevezik? XD)
  • BBencze
    Sztem nem lenne belőle semmi baj. Drivereket win7 alapból felismeri. Semmit se kell hozzá telepíteni, legalábbis én nálam jól megvolt XP mellet.
  • NEXT LP
    Tudom, de azt nem kockáztatom meg.
  • BBencze
    sztem ha nem virtuálisan tennéd fel hanem a vista mellé egy partíción már is megoldódnának a gondjaid
  • NEXT LP
    Virtuálisan nem emulálja a vga-t, csak helyettesíti valami VMware virtuális vga-val. Persze attól még futnak a 3D-s dolgok, a Crysis is elindult, csak kicsit lassan. XD
    Amúgy Sapphire HD4850 TOXIC, szóval az jól bírja a strapát, csak ugye a virtuális rendszer nem látja.
  • Evin
    Vmware alatt vmware monitorkártya van.
  • BBencze
    mien videókártyád van? mert én frissítetem a driverét a sajátomnak és több lett a pontszámom
  • slylecz13
    Köszi a segítséget mindenkinek!
  • NEXT LP
    Hát, gyanítottam hogy ez lesz, pedig jól jönne, mert én csak egeret tudok használni és azért ez a Win7-es kicsit többet segít.
    Azért ha valaki mégis tud megoldást, légyszi írja meg.

Ja és még egy kérdés: VMware Workstation-on az Experience Index nem viszi 1.0 fölé az értéket (minden jó csak a 3D-nél alacsony az érték), lehet ezt kézzel módosítani mint a Vista-nál? (Ugyanúgy biztos nem.)
    Megnézném az Aero-t. :)
  • BBencze
    Akkor várd meg az év véget mikor megjelenik a final magyarba, bár lehet h 2010 elejéig kell várni a magyar verzsőnel
  • bon
    Beta kulccsal is aktiválódik a rendszer.