46641
  • Narxis
    Nvidia has released the Beta Forceware 185.81 driver for Windows XP, Vista and Windows 7 Beta. These drivers are for the GeForce 6, 7, 8, 9, 100 and 200 series and contain various bug fixes, improve GPU acceleration on some cards, and performance increases over the 182 Forceware series. The package also contains the 9.09.0203 PhysX drivers.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem szóltam, így viszont akkor passzolom hogy miért került ki a holland. Nem lehet hogy az még az RC?
  • Inquisitor
    Elvileg Angol, Német, Orosz, Japán, Koreai és Kínai a kiemelt nyelv. Ezeknek a béta MUI-ja szivárgott ki. Mindenki más a futottak még kategóriába esik. :)
    (Illetve van Indiai verzió, de az nem nagyon szivárog ki.)
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom 5 nyelvű van még csak, nem 36.
  • Inquisitor
    Ha jól értettem, csak 32 bites van, meg a "kiválasztott" nyelven kívűli összes többiből is, és csak ilyen belső teszterek kapják meg. Másik fórumon is hasonlókat írtak, ahol valaki franciát keresett.
    Mondjuk vannak kivételek, mert például a Holland verzió az kint van torrenten ...
  • [HUN]FaTaL
    Nem sok volt, alapértelmezettként azt hiszem az egyes portra dugott vinyóra próbálja meg felerőszakolni magát és valamiért nem tudta.
  • Mr Manson
    érdekes. connecten még nincs
  • bon
    Szerintem lesz előbb magyar nyelv a Microsoft Magyar Technet oldalán olvastam a "Windows 7 RC - gyakran ismételt kérdések (FAQ)" cikkben: "Mikor jelenik meg a magyar verzió?

A magyar verzió hivatalos tesztelők számára 2009. április 30-tól elérhető, a publikus megjelenés dátuma egyelőre nem ismeretes."

Tehát szerintem könnyen kiszivároghat.
  • bon
    meghajtó betűjel van adva neki?
  • gergobaby
    Kösszi, akkor már inkább várok Keddig :)
  • Narxis
    Már elérhető az RC torrenten, vagyis a kiadásra jelölt verzió. Természetesen magyar nyelv csak a végleges verzió megjelenése után lesz pár hónappal.

Publikus RC május 5-én lesz elérhető hivatalosan mindenki számára, beta kulcsokkal aktiválható.

• Lacko86
    sziasztok!

Van valakinek ötlete hogy miért lehet az, hogy nem látja a pata-s winchestert? A device managerben látható csak a sajátgépben nem...
  • ProGabe #4838
    magic tune-nak meg a vidkari drivere nem tetszik, csodás :\

másik problémám az, hogy nem bír automatikusan csatlakozni a netre. pedig ez be van állítva és bedobtam a parancsikont a startup-ba. egyszer csatlakozott is, akkor beállítottam, hogy ne kérje a jelszót (ezt mindig el bírom felejteni), azóta semmi :\
  • MR ME
    nekem annyi mákom van h ati ccc-nek van win7es kiadása, de még ígyis szükség lenne nekem is rá, dehát akkor várunk :(
  • gergobaby
    Hali! Az utóbbi 1-1.5 hónapban nem igazán foglalkoztam a win7 fejlődésével, valaki 1-2 mondatban felvilágosítani a mostani helyzetről? Melyik az utsó verzió ami működik is?
  • ProGabe #4835
    nekem bejön a samsung logo és utána az van, ami nálad :\ pedig nagyon kéne, mert nem bírom igazán jól bekalibrálni a színt
    magictune sem megy, mindezek tetejébe nvidia control panel színbeállításai nem "aktiválódnak" újrainduláskor
    szedje össze magát mind a samsung, mind az nvidia
  • mflex #4834
    igazad volt, már fel is ment...

sok volt a HDD :D kösz
  • Pio
    Valakinek sikerült realtek HD audióból 5.1-es hangot kicsikarni alkalmazásokban?
    A realtek saját paneljén működik, a windowsos beépített tesztprogramban működik, baromi szép hangja van, de a programok hangja gyalázatos. A sub egyáltalán nem szól a rearekből meg valami gyenge nyüszögés. Elég sok fórumon tárgyalják és senkinek se sikerült megoldania, de hátha... :)
  • mflex #4832
    persze töröltem többször is, formáztam is...mindegy most kiderül a többit HDD-t leszedtem.
  • ACE
    Próbáltad már a format-ot? Ill. delete, majd újból create particion? Lehet nincs aktívnak megjelölve, amire akarod rakni.
  • mflex #4830
    jah a második kép :)

ok megprópálom úgy. thx
  • [HUN]FaTaL
    Ja második kép. Hát passz, gondolom a sok partíciótól hülyül be, meg attól hogy az utolsóra akarod telepíteni. Húzd le a többi vinyót és ami fent marad arra telepíts.
  • [HUN]FaTaL
    Ez marhára nem ezt írja. Azt írja hogy csinál még egy 100 megás partíciót a rendszerfájloknak, és win7nél ez normális is. Okézd le és kész :)
  • mflex #4827
    Szerintetek itt mi a gond?
    AHCI módban van a BIOS, de a vistanal is ez a gondja, hogy nem talál megfelelő kötetet, pedig előtte az volt rajta és simán működött, gondoltam felpakolom a win 7-et, de az alábbi hibákkal elküld a francba és mint írtam, már a hülye vistat sem tudom visszarakni...

• Pio
    Gyakorlatilag ha ON, akkor nincs hibernálás és ha OFF akkor van, de ez nem azért van, mert rosszul van kiírva, hanem mert ha ott ON van, akkor hibernálás helyett hybrid sleep van belőve, ami egyrészt biztonsági menti a memóriát a vinyóra, mint a hibernálás, másrészt viszont bent tartja a memóriában is a naftát így arra jó, hogy a bekapcsolás olyan gyors lesz, mint a sleepnél, továbbá ha véletlenül áramszünet vagy bármi más para lenne akkor is ott lesz a vinyóre biztonságimentve minden, mint a hibernálásnál.
  • Mikiller
    Köszi PIO!
    Akkor, ha jól értem fel van cserélve a funkció?
    Ha OFF, akkor van hibernálás és ha On-ra van téve, akkor jelenti azt, mintha Run-ban kiadtam volna a powercfg -h off parancsot?
  • MR ME
    akinek samsung monitorja van
    meg tudtátok vhogy oldani a natural color pro cuccot? nekem felmászik, csak éppen nemtudom elindítani mert nem csinál semmit :S
  • Pio
    "Total Commander a legjobb fájlkezelő, mondhat akárki akármit."

Ismét jelezném, hogy senki nem állította, hogy ez nem így van... ;)
  • ACE
    nem engedi törölni, véleményem szerint Disc cleanup-al sem... és gyökérkönyvtárba rakja, asszem az a neve hogy hiberfil.sys
  • Narxis
    Átlag felhasználónak ne legyen köze a rendszermappához. Csak ennyit fűznék hozzá. Pontosan az ilyenek miatt tolták a képünkbe az UAC-t.
    Persze ha "krakkolni" kell az ofiszt meg a tököm tudja mit akkor biztos barmolni kell egy kicsit valahol program files-ba vagy egyéb helyeken.

Total Commander a legjobb fájlkezelő, mondhat akárki akármit.
  • [HUN]FaTaL
    Nem próbáltam, csak miattatok próbáltam ki, nem szoktam a hosts fájlhoz nyúlni, több, mint fél éve 64bites OS-t használok és még sosem vettem észre, hogy vannak fájlok, amik nem látszanak. De ez jó módszer köszi. :)
  • LeonSilver
    Van egy egyszerűbb, én ezt használom ( mivel ugye tudja az ember, hogy hol van a host, vagy legalábbis tudni illik ;) )Szóval én azt csinálom, hogy TC-ben belépek a system32/drivers mappába és simán cd etc + enter.Már bent is vagyok és lehet basztatni a hostot.
  • Pio
    Azt bármikor törölheted, minden hibernáláskor újra létrejön úgyis.
    Ha esetleg nem engedi, hogy letöröld vagy nem tudni hol tárolja (őszintén szólva nem használtam még nagyon hibernálást, szóval nincs sok tapasztalatom a funkcióval), akkor a disk cleanuppal le lehet törölni (ha létezik a file egyáltalán), ebben szinte biztos vagyok.
  • ACE
    és ha ON-ra állítod, akkor letörölhető a hiberfil file?
  • Pio
    Control Panel\All Control Panel Items\Power Options
    Az aktuális plannél changa plan settings
    Az új lapon Change Advanced Power Settings
    És innen érdekes, mert van egy olyan, hogy:
    Sleep/Allow Hybrid Sleep
    És ha ez ON, akkor nem tudsz hibernálni, ha meg OFF akkor tudsz.
  • Mikiller
    Hali!
    A hibernálást csak a "powercfg -h off" paranccsal lehet kikapcsolni?
    Értem ez alatt, hogy nincs ennek vmi "gombja" vhol a rendszerben, mert nem találom. Csak kíváncsi vagyok megtalálható-e.
  • [HUN]FaTaL
    Nah azért a sysnative jobb mint a tcmd kapcsoló. Ez most vagy egy bug még a tcmdben vagy nem tudom, de, ha a kapcsoló be van kapcsolva akkor nem tud ftphez kapcsolódni.
  • [HUN]FaTaL
    Igen, csak félrenéztem mert a system32/etc mappát kerestem először és olyan nincs, csak system32/drivers/etc :D
  • Pio
    Na, akkor elbeszéltünk egymás mellet, sysnative megoldás maradt ha jól értem meg a TC kapcsolós, tehát akkor minden pont ugyan úgy van, mint vistán volt, világos, köszi a tesztelést.
  • Pio
    Köszi, hát, akkor még nagyobb szívások lesznek itt... :S Vagy reméljük, hogy a Borland végre csinál 64bites Delphit és akkor lesz 64bites TCnk is végre...