46641
  • mflex #4890
    Köszi, majd ha bekapcsolom a pc-t akkor kipróbálom.
  • Solten
    Acer szerint: Win7 Okt. 23-tol..
  • desigo
    Vistán nekem

user/appdata/Local/Microsoft/Windows Live Contacts mappában mindent letöröltem és jó lett...
  • Lacko86
    közben megjavult:D azért köszi a helpet:)
  • Inquisitor
    Ööö, nincs véletlenül digitális kimenetre állítva? vagy nincs benne HD audios VGA, és nincs arra állítva a kimenetei hang?
  • Inquisitor
    passz. nekem a realtek 2.18 és a 2.22 driverrel is tökéletesen megy. Igaz más lapom van, régebbi realtek, de egy drivere van.
  • BBencze
    hangerő maxon?
  • Lacko86
    hali!

Nincs hangom win 7 alatt, gigabyte ma790x-ds4 alaplapom van, feltettem vista-s drivert de semmi...valakinek van valami ötlete esetleg, hogy mi lehet a baj?
  • [HUN]FaTaL
    Leaktiválta, jövő márciusig jó a beta kulcs. Szerintem ugyanezek a kulcsok lesznek az RChez is.
  • Zsoltika 007
    Vagy ha van esze nem ad neki semmilyet mert lehet a bétával nem sokáig fog menni neki. Pár nap múlva meg igényelhet rc-hez(az jóval tovább él majd).
  • SimaSuna #4880
    én kulcsal aktiváltam...
  • Narxis
    beta kulcsot keress.
  • [HUN]FaTaL
    Mi a f*sznak? Aktiváld le a beta kulccsal..
  • strebacom
    Van valami activator már a 7100-hez....
  • Inquisitor
    Nem tud valaki segíteni? Reggel óta szívok egy PCTV USB2 vs Windows 7 x64 media center vs driver és beállítások ügyben. Elvileg az eszköz müködik jól, csak semmilyen beállításal sem lát egy csatornát sem. XP-n megy ... azért gáz, mert a tévém halott, azért kaptam kölcsön a tunert. :(
  • LeonSilver
    A(z) "8007007e" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 21 800 találatból. (0,29 másodperc)
  • mflex #4874
    óóó, hogy kapják be, ahhoz, hogy tudjam használni a saját programjukat, még én keresgéljem, mit kell törölnöm?

fuck..

ok kösz utánan nézek :)
  • Inquisitor
    Le kell törölni valami fájlt, ez a hiba már volt az előző verziókban is, a megoldását szerintem az összes W7 fórumban legalább 3x leírták, de én most tuti nem keresem meg :)
  • SimaSuna #4872
    nah új taggal bővült a Win7 tulajdonosok köre:)

feltettem a RC 7100as Ultimate verziót, nekem tetszik...a Vista-t kihagytam de dolgoztam rajta...de ez sokkal jobb :)

egyenlőre csak teszt alatt van a Win7, de ha minden jól megy, Vasárnap már a rendes vinyón fog csücsülni :)

• [HUN]FaTaL
    Nekem működik. :S
  • mflex #4870
    Hali! néhány szarságot eltekintve minden müxik rendesen, de a messenger miért nem tud bejelentkezni?

Találkozott már valaki ilyen hibával?

előre is kösz

• LeonSilver
    Hát ezaz!Ha!
  • Pio
    Ha a Szabadkőműves Páholy jóváhagyja.
  • [HUN]FaTaL
    14 óra 53 perckor.
  • LeonSilver
    Hétfőn
  • gyajjj
    valaki nem tudja mikor lesz jó a punkbuster? COD4-hez kellene.
    köszi
  • [HUN]FaTaL
    Nem az RTM, hanem az angol bolti release után.
  • Mr Manson
    várd meg az RC-t.
  • Rainbow15
    Már semmi, BIOS reset volt, és az óra elállítódott, gondolom ezért volt.
  • Rainbow15
    Üdv
    7077 van fent, tegnap előtt raktam fel. Most meg indításnál bejött, hogy aktiváljam, neten, meg is próbáltam, de nem tudta aktiválni. Miért van ez?
  • Newfronter
    Csak az RTM az ugyanaz mint a "Full", tehát semmi különbség sincs közöttük. :)
  • Mr Manson
    még szerencse
  • Riccardo G
    RTM és full között van némi időeltérés 1-2-3 hónap
  • Mr Manson
    ugyan azt irta ő is majdnem
  • Riccardo G
    bocsi, csak 4 sör után már nekem is nehezebben megy az írás .D
  • Riccardo G
    nem igaz! az RTM (gyártásra jelölt jelölt változat) kiadása után 45 nappal jön a magyar nyelv
  • [HUN]FaTaL
    Azt szoktam hogy kinyitom az összes favtopicot, ahol új hsz van, és most elcsúsztam egyel. :D
  • Inquisitor
    Na az ilyenek miatt (is) kéne az embereknek ilyen későn aludniuk! :D
    Én fáradtan ennél sokkal nagyobb hülyeségeket is írtam már ...
  • [HUN]FaTaL
    Jájj bazmeg aszittem a Vista topicban vagyunk és az SP2ről van szó :D EPIC, Sry.
  • Inquisitor
    Mindegyik RC ...