46641
-
#4970 OKÉ !
De ez is egyezik ?
SHA1: 7D1F486CA569EFFFFB719CFB48355BB7BF499712 ISO/CRC: E8A1C394
Mert pl. ami Demonoid-on van az fake. -
#4969 XP kompatiblitás a klienssel? -
#4968 adsl, XP-n simán megy, amikor beállítottam először itt is jó volt. úgy érzem találtam egy bosszantó bugot :( -
#4967 tess :)
-
#4966 en_windows_7_ultimate_rc_x86_dvd_349010.iso - valaki már le tudta szedni valahonnan ? -
Laceee #4965 "valaki segítsen: nem bírom belőni, hogy automatikusan csatlakozzon a netre. be van állítva, hogy mindig tárcsázza, parancsikon a startapbun, mégsem jó"
vegyél routert -
#4964 én is hasonlóan gondolkodom :)
a gyorsindítóba: fox, tc, winamp...a többi szintén a gyorsítóba, de eltüntetve (XPn)
itt Win7-be még nemtudom...jólnézki, bár lenne mit javítani :) -
#4963 digid van? -
#4962 na igen, én meg általában visszatérek a jól megszokott programokhoz, skinekhez, mert általában az szokott lenni, hogy ezek a csilli-villi dolgok csak szépek, de totál használhatatlanok, vagy egyáltalán enm használom őket, esetleg használhatatlanul bugosak, összeakadnak mindennel
én nem hekkeltem vissza a régit, pont most gondolkozom, hogy feladom az eddigit [ami az volt, hogy asztalon volt annak a pár játéknak az ikonja ami fenn szokott lenni (ezek vagy mennek a tálcára, vagy maradnak a Games-ben, ahova ügyesen beteszi őket, plusz ugye ezt külön ki lehet emelni a start menü jobb oldalára menüként), gyorsindító menüben böngésző+winamp+TC, stb. tehát azok a programok, amiket ált. mindig elindítok és csak egyszer kell, futnak azok télen-nyáron :)), és a start menüben "pinnelve", bár XP-n ugye még nem így hívták, szóval a start menü tetején azok, amiket általában elindítok: MSN, photoshop, stb]
szóval én kihasználtam mindent, ahova lehetett ikonokat pakolni, de itt tényleg jól megcsinálták a tálcát. szóval kihagyom az asztalt, pinnelem a tálcára a dolgokat, amik eddig ott voltak + marad a start menü "teteje".
ami kicsit zavar az az, hogy kis ikonok nekem már túl kicsit, torzulnak is, az alap méret meg egy hangyányit nagy
#4961 van valami messenger remover ha jol tudom vagy valami hasonlo probáld meg. -
#4960 Nekem tetszett, bár a régit már nagyon megszoktam, de próbálok hozzászokni. Mondjuk most a vista van fent, itt utálom ha csoportosítja az ablakokat, de win7en már megszoktam. -
#4959 Yahoo messenger,skype etc minden megy kivéve a saját "kisfia" szopat -
#4958 Rakjam újra az egész xart?
már jobb ötletem nincs... -
#4957 valami más lehet. nekem is msn 8.5 van fent és hibátlanul mukodik -
#4956 Nem működik a 8.5 sem, sőt kritikus hibával kivág, aztán annak a hibakódját beírom, akkor elküld, hogy szedjem le a windows installer, de az is hibakóddal kivág
Komolyan mondom ez vicc... -
#4955 na megnézem :DDDD
WIN7 és a végén majd ősrégi MSN-t használok
mindegy ha megy jó lesz az is. -
#4954 7100 RC patentúl műxik :) -
#4953 Windows 7 7077 tester
Most minek az újabb, ha úgy is szar? :) -
#4952 use 8.5 :)
hugomnak műxik :) -
#4951 Szemét májkrofos!
nem tudom sehogy működésre bírni ezt a rohad messenger-t, pedig már letöröltem, újraraktam, a legtöbb 8007007e hibakódos "javítást" elvégeztem rajta, ami egyébként nagy baromságnak tartotk, mert eleve gondoltam, hogy attól nem lesz jobb.
Desigo windows live contact mappám nincs is, csak windows live, abban meg volt egy üre hülye elnevezésű mappa.
Szóval nem kell, hogy a gugli 30 sec aaltt a pofámba vág 30 ezer akárhány találatot, olyat mondjon valaki, amitől jó lesz ez a szar..
A feedbacket már elküldtem...
-
Pio #4950 Jó UI tényleg. Mindig elhatározom én is, hogy csinálok valami szépet de aztán mindig lebeszélem magam azzal, hogy úgyse használom semmire az asztalt, akkor meg minek. De ez egyéni megszokás kérdése, sokan mindent az asztalról vezérelnek, egyik módszer se jobb/rosszabb a másiknál.
Nekem pont azért, mert teljesen elszoktam az asztal használatától nagyon nagy segítség az új tálcaikon rendszer.
Tényleg azt kihasználja más is rajtam kívül vagy mindenki visszahekkelte a klasszikus gyorsindítási gombokat? -
#4949 köszönöm. ismerem a topikot, szoktam is nézegetni -
#4948 1. Kezdjük ott , hogy nem osztottam az észt senkinek.
2. Saját subjektív véleményt mondtam , hogy nekem jobban bejön az angol.
az ész osztás ott jön , hogy most azt mondom neked , hogy k...be.
ha neked így jó. -
#4947 Szerintem először szedd ki a nyilas zászlót a logódból, utána osszad az észt! -
#4946 bal fent: Samurize + ZaaZ Player plugin
alatta: Winamp: fgsfds skin
jobboldalt: miranda moddolt DarkGlass skin
benne Samurize + Mail
de nézz át ide :)
most épp verseny van, 8-áig.
Zene az aktuális verseny téma :) -
#4945 és mi a többi cucc ott abban a sarokban? körülményeskedek egy sort :)
mindig is tetszettek a jól "megkomponált" desktopok, csak nem volt kedvem ilyennek foglalkozni. most meg már alapból is jól néz ki és ilyen kis dolgok, amik ennyire jól beleillenek az összképbe (mint az a sarok :) jöhetnek még -
#4944 a \bk pl pa st nx/ -re gondolsz akkor az Winamp :)
-
ACE #4943 egyelőre... -
#4942 ja hogy úgy, áhá! :)
most vettem észre a lejátszót a bal felső sarokban. az winamp lenne, ha már ott az ikon?! -
Inquisitor #4941 Én TC helyett 64 bites SpeedCommandert tettem fel. Persze ő csak angol/német nyelven tud ... egyenlőre. -
#4940 nálam semmi gond a 7100 el
megy minden okésan -
strebacom #4939 Nekem valahogy a 7100-s nem müxik valami jól, nem müködik rendesen a speedstep, és a powerplay sem, ugyhogy megy vissza a 7000-s.... -
#4938 ez Miranda :)
MSNt 1éve nem használok, meguntam a sok reklámot és vírusküldő üziseket :) -
#4937 ezt hogy csináltad az msn-nel? :) -
LMNO #4936 thx :) -
#4935 link :) -
LMNO #4934 a háttérhez tudnál dobni egy linket? -
#4933 állítólag (így kezdődik minden urban legend :D) valamikor réges-régen egy korábbi win-nél sokszor túl hosszúra sikeredett egy-két fordítás és ez nem tetszett az oprendszernek. egy milleniumnál még el is tudom képzelni, hogy ez volt a gond, mert az annyira szar volt :)
Microsoft.Windows.Driver.Kit.for.Windows.7.Build.7100-WinBeta -
#4932 Én ezt nem értem, én használok angolt(muszájból) és magyart is de különbséget nem vettem észre. Ha gond volt akkor mindkettőnél gond volt.
Azt vettem észre inkább, hogy a g33k-ek szeretnek kitűnni a többiek közül, az átlag közül és az angol op. rendszer erre tökéletesen alkalmas. :-) Ezt jól alátámasztják még különböző urban legend-el, hogy az angol jobb a magyarnál a 64bit a 32bitnél stb. Utóbbi esetében a gyorsaságot hozák fel különbségként amit az a moonman cáfolt meg aki az egyik legnagyobb MS fanboy a hazai informatikában.
Ha ilyen szar lenne a lokalizáció akkor már ettől zengne a magyar informatikai sajtó, hogy az "M$ megint elbaszta"... -
#4931 xb-ből egyértelműen stabilabb. és én sem értem hogy miért.