46641
  • Pio
    Google képkeresés "bamboo wallpaper" 5. oldalon volt egy bloglink, ahol ott volt miniben de ott volt hozzá egy link a deviantartra ahol ott volt nagyban :)
  • Andr0
    én nem használtam vistát mert egy szar
  • RBJ
    ááááá. puszka. koszi. és megkérdezhetem honnan bűvészkedted elő?
  • Pio
    Tessék ITT VAN
  • Pio
    Ez a háttér viszont nem lesz benne, tuti valami külön háttér. Legalábbis én egyszer végignéztem a rejtett háttereket és azok között nem láttam.
  • RBJ
    ezt ismerem de ott nincs ilyen bambuszos
  • Pio
    Vannak rejtett wallpaperek és témák a windowshoz, pontosabban néhány földrajzi terület más-más témákat kap.
    Ezeket elérheted a %windir%\Globalization\Mct mappában.
    Rejtett mappa!
  • RBJ
    http://tv.pcworld.hu/video/windows-7-trukkok

erre gondoltam meg hasznos vidi valakinek.
  • RBJ
    keresek egy háttérképet csak prezentácios filemken láttam win 7 re bambuszos háttérkép volt. vistáshoz megtaláltam de nem ezt láttam a win 7 filmen.
  • mflex #5001
    giga x58 extreme, corei 7 940, 8gb ddr3 ocz flex 1333, ati 4870x2

igaz, hogy ha felállt a rendszer akkor rögtön a pofámba vág minden programot, pl adobe ps 2 sec, premier3, soundforge 3 etc....

de a boot időnél úhy gondolkozik, mint akit segbekúrnak közben :DDD

mindegy holnap vesze egy SSD vinyót, majd arra felrtakom újból..kiváncsi leszek, engem a hülye pontozása nemérdekel 7,9-et adoot mindenre kivéve a WD vinyó 500Gb 16mb kapott 6-ot
  • HUmanHunter
    ték
  • Pio
    Ja, csinálj neki egy külön partíciót aztán hajrá.
  • Pio
    Nyilván nem minden windows funkció egyformán hasznos mindenkinek továbbá nem minden a haszonelvűség, már az állatvilágban is megjelenik a szépre való igény hát még az embereknél... És vonatkozik ez mindenre, nem csak a "csajok seggére hőő" hanem akár az operációs rendszerre is.
    Magam se használtam a funkciót csak megnéztem, de attól még minden előrelépésnek örülni illik... :)
    Lásd XY Linuxdisztribúció használói pont azért pocskondiázták ezt a funkciót mert a linuxukban már X éve benne van, tehát még a linuxos oprendszerek készítőinél - akiknek a célközönsége alapvetően a számítógéptulajdonosok egy haszonelvűbb rétege - is szempont az emberek "érdek nélkül tetsző" dolgokra való igénye.
  • ACE
    Azta, Te nagyon kezdő lehetsz, ez már a Vista-ban is "hiperszuper" újítás volt, csak sok júzernek tök felesleges, azon kívül hogy csicsás...
  • HUmanHunter
    xp mellé fel lehet rakni ?
  • Andr0
    wáááá kösssziiiiiii×ÐÐ×Ð mekkora állat:D:D:D
  • MR ME
    háttérhez linket plz :)
  • Pio
    Ja és még egy beugrott, amit valaki hasznosnak találhat, - win++-ra beindul a magnifier ahol értelemszerűen a win++ és a win+- használható.
  • Pio
    Lehet egérgörgővel is görgetni és ctrl+win+tabra úgy is marad, nem kell nyomvatartani.
    Illetve még egy, amit nem sokan szoktak ismerni, de hasznos, hogy Alt+Escre nem jön be tabolós menü hanem magától ugrik a következő lapra.
    Illetve számomra még nagyon hasznos a win+p és mindenkinek jó, akinek 2 monitora van esetleg néha ráköti a nagytévét a gépre vagy szokott prezentációkat tartani és úgy tudom ez se volt az eddigi windowsokban.
    Aztán a balra/jobbra zárás is kapott gyorsbillentyűt, csak sajnos olyat, amit lehetetlen 1 kézzel kivitelezni: win+balranyíl/jobbranyíl.
  • RBJ
    valakinek lehet hasznos info a win + TAB billentyu lenyomásával előjön a 3D ablaknézés
  • Andr0
    az mit jelent hogy brutál pc?o.0 core 2 duo 2.13-as maggal 3 giga rammal meg egy ati vidi kártyával(laptop) baromi gyorsan boot-ol

és ez a laptop még csak alsó közép kategóriás...
  • mflex #4989
    #4951 ot írtam, hogy letöröltem... ZapMessenger a neve.

újra telepítem az egészet, ha nem müxik akkor sem... trash

azért az is érdekes mondjuk, hogy egy nagyon brutál pc-t állítottam össze és nem vágtam magam hanyatt idáig, főleg nem a boot időtöl.
  • HeadHunter86
    7100
  • kifli
    és hanyas build? mert microsoft kulcsot ad de
    "We're sorry, but downloads are no longer available."
  • HeadHunter86
    Ki.
  • kifli
    RC kijött már?
  • Riccardo G
    thx :) amúgy a másiknál sikerült, és ugyan olyan linket adtam meg neki, csak az 002.jpg volt :D
  • Pio
    Azért, mert nem közvetlen linket adsz a képre hanem az FW-s tárhelyeden keresztülit ami kib*sz fölé egy bannert és itt csak képeket lehet megjeleníteni.

Amúgy itt van:

• Riccardo G
    nemtom mi a fasznak nem teszi be, nah mind1 :S
  • Riccardo G
  • Riccardo G
    így jobb, legalább ott a zenei stílusom is! :)

• Riccardo G
    nincs aero-d?
  • PunkZoli
    hja, és hogy lehet eltüntetni ezt a sync center kis újrafelhasznosító ikonját? egyáltalán mi ez a szar?
  • PunkZoli
    akkor is: meleg vagy:D
  • HeadHunter86
    Dj Traktort próbálta már valaki? Mert nekem amikor kiválasztom a hangkarit a progiba, akkor elszáll. XP-n anno jó volt.
  • HeadHunter86
    Ja és a háttér az cserélgetős :)
  • HeadHunter86
    Desktopom, Win7 7100 x86. Tökéletesen elégedett vagyok vele.

• Riccardo G
    aktuelle asztal :D

• ProGabe #4972
    bele kellett nyúlnom a registrybe, de legalább megoldottam. utánaolvasva ez a probléma már Vista óta fennáll, egy 1.0-ás felhasználó nem fog tudni vele mit kezdeni
    találtam egy programot, VistaStartupAutoDialSetup. nem is merek belegondolni, miket művelhet a géppel :)
  • ProGabe #4971
    nincs kliens. ez egy egyszerű szélessávú kapcsolat, felhaszánlónév + jelszó kell neki
    igazság szerint megvan a gond, már csak megoldást kéne rá találnom: a startupba (indítópult) bedobott parancsikont figyelmen kívül hagyja. bármi mást bedobok, elindítja minden induláskor, ahogy kell. ha kézzel indítom, méghozzá startupból, tehát az oda bedobott parancsikonnal, természetesen működik. franc tudja mi nem tetszik neki.
    természetesen alapértelmezett kapcsolat és be van állítva, hogy mindig kapcsolódjon
    amúgy ha azt állítom be, hogy "kapcsolódjon, ha nem aktív", ez firefoxnál nem működik, csak IE-nél :S