46641
  • Pio
    Kérdés: az egy dolog és örülünk is neki, hogy a bluetooth kulcsot alapból felismeri a gép, viszont bármelyik otthoni telefont próbáltam becsatlakoztatni nem járt sikerrel. Felismerte a készüléket, de hibásnak jelezte a kapcsolatot és tényleg nem lehetett semmit csinálni a telefonnal. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Nem űberokos telefonokról van szó, hanem mezei hagyományos kütyükről. Szóval meg lehet oldani valami driverrel vagy ilyesmivel vagy továbbra is marad a nokia pc suite?
  • Pio
    KMplayer
  • krisz073
    igen fent van a 5.04-s driver de sajna így se jelenik meg a játékvezérlő a vezérlőpultba.nem igazán értem a jelenséget.
  • Riccardo G
    eddig észre sem vettem hogy elírtam lol :D thx :D
  • PunkZoli
    kösz
  • RBJ
    valaki tud valami jo médai playert. anno smplayert használtam de ez nem muszik a win 7 en.
    olyan kell amivel lehet képet kivenni afilmből és a film paramétereit is megadja.
  • Riccardo G
    :D
  • Rage47
    "Mai népnap"
  • Riccardo G
    végleges v1.0 :D

• Laceee
    drivert felraktad ? 5.04 Vista driver van
  • krisz073
    Sziasztok.

Gyors kérdés: Valaki próbálta e már 7100-s verzióra Logitech Momo kormányt telepíteni?
    Mert én a vezérlőpultba sehol nem találom a játékvezérlőket és így elég nehéz kalibrálni a kormányt :(
  • autoszimulator
    WinMobileokkal lehet szinkronizálni windowsról a dolgokat, ezen kívül akár egy kívülről elérhető "szerverre" is publikálhatunk dolgokat, ha azokat megosztjuk másokkal a win7-ből. Ezeket még akkor is elérheted, ha pl a géped nincs bekapcsolva, szóval offline megosztóként is működik.

kikapcsolására a microsoft egy egyszerű módszert választott: You can't disable or turn off Sync Center.

Ettől függetlenül, nézegetve pár fórumot, két megoldást találtam:
    1. control panel
    2. Control panel home (on the blue side panel)
    3. Click network and internet heading
    4. Under offline files you can open up the option to turn off the feature.
    5. requires restart to complete

és egy olyat, hogy a fájlt, ami ezt a funkciót a system trayre helyezi, a mobsync.exe nevet viseli, és elég szimplán CTRL+X-el kikapni a system32ből, és egy mappával feljebb CTRL+V :)
  • MR ME
    thx
  • [HUN]FaTaL
    Milyen sync center?:D
  • [HUN]FaTaL
    Ha vistan ment akkor ugyanazt a drivert kéne megpróbálni.
  • PunkZoli
    na mégegyszer kérdem mi ez a sync center? és hogyan lehet kikapcsolni?
  • autoszimulator
    Igen, ezt olvastam, viszont abban a fél hónapban kb egy éve, mikor még anno Vistám volt, azon ment tökéletesen, ebből gondoltam, hogy akkor a hetesen is mennie kellene még... De mindegy, megpróbálom az alaplapit belőni, ahhoz csak drivert kell találnom.
  • [HUN]FaTaL
    Régi sb hangkarik nem működnek vistan/w7en.
  • Riccardo G
    egyszer:
    http://aycu06.webshots.com/image/47885/2005737753682637761_rs.jpg

kétszer:
    http://iaro.3dmax.hu/kep/32519.jpg
  • autoszimulator
    hali

adott egy régebbi, noname soundblaster hangkari. XP világ életében felismerte telepítés nélkül, s a hetes is így tett, viszont hang mindezek ellenére nincs. Ha megnézem, miként ismerte fel, szimplán egy Digital Audio (S/PDIF) eszközként. Ráfrissítek CD-ről a driverre, akkor kiírja, hogy a jelenlegi újabb... de sajna hang meg sehol. kell valami még állítani, találkozott valaki ilyennel?
  • SimaSuna #5030
    csak VIPnek :/
  • mflex #5029
    megárom=megvárom

faxért nincs itt szerkesztő funkció alapból :S
  • ProGabe #5028
    1: igen
    2: nincs

#5026: nm!
  • mflex #5027
    akkor azt nyomom fel.. megárom már...
  • mflex #5026
    ok, köszi:)
  • simonl #5025
    Sziasztok,

Két kérdésem lene:
    1. Érdemes e töltikézni a 7100 -as verziót, ez lesz a hivatalos RC 5 -én ??
    2. Van e már használható PunkBuster multi játékhoz?

Köszönöm a türelmes válaszokat:)
  • Pio
    most jött Picipuha körlevél, hogy május 5-től lehet tölteni legálisan az RC-t, akit érdekel... Júni 30ig lehet majd leszedni, szóval nem érdemes kapkodni, ha esetleg halnak a szerverek az inváziótól :)
    Külön hangsúlyozzák, hogy az RC-t csak "clean installal" ajánlott feltenni és nem update-tel.
  • JSbyMSI8800
    Hát ha én is jól tudom, akkor igaz, mert úgy hallottam hogy a 71xx-esek utáni verziója már támogatja az SPTD-t.
  • ProGabe #5022
    igaz, a legújabb lite tökéletesen megy. na jó, egyszer letiltotta az összes optikai meghajtót, egy restart megoldotta a dolgot
  • mflex #5021
    mintha a múltkor olvastam volna, hogy működik már a daemon tools 7 alatt...

igaz ez, vagy álmodtam :DDD
  • HUmanHunter
    hogy tudok leparticionálni egy részt a vinyóból? partition magic 1806"os hibaüzenetet" ír ki és nem enged leparticionálni semmit belőle, az xpm meg meg akarom hagyni.
  • mflex #5019
    ok kösz, most úgy is reinstall lesz, mert a messengerre semmit nem tudtam "okoskodni", talán az megoldja,

a MAC-et én sosem rakom sleep-be, mert onnantól számolva, hogy megjelenik az alma képernyő, kb 3-4 sec!! bár az is igaz, hogy a mac pro-m egy atomerőmű, mert a macbook-om kb 20 sec alatt bootol be.
    nah mindegy.
  • [HUN]FaTaL
    Na erről beszéltem...
  • [HUN]FaTaL
    Azért ennyien nem ismerik a FLIP 3D-t? Nem gondoltam volna, ebből látszik, hogy hányan lehettek a fórumokon, akik életükben nem láttak Vistat csak fikáztak :D (Nem konkrétan azokra gondolok, akik ide írnak, ez csak amolyan statisztika féle :D)
  • ACE
    Hidd el hogy a boot idő nem attól függ milyen erős a géped. Lehet van valamilyen eszköz, amit túl sokáig tart neki azonosítani, vagy fax. tudja, de én is találkoztam már sok olyan géppel, hogy semmilyen adatműveletet nem végzett, csak "nézett ki a fejéből" és tök lassan boot-olt. Ne kapcsold ki sosem, hanem használd a STR funkciót, bár nem tudom mennyit fogyaszthat sleep közben a gép, de úgy kb. 2 mp. alatt feláll, ezt a részét tök jól megcsinálták, majdnem mint MAC. Csak MAC mondjuk menet közben is 40-50W-ot fogyaszt...
  • mflex #5015
    nem használtad, de kijelented, hogy szar....
  • Pio
    Nagyjából 3szor végigfuttattam a hangtanulót és úgy már 95%ban felismerte amit mondok. Annak, aki tudja jól használni a kezeit csak lassít, de a betegeknek vagy töréseseknek mindenképp jó. Amúgy egy kipróbálás erősen ajánlott, mert tényleg jópofa. Volt most valami stratégiai játék is, amit hanggal lehetett vezérelni azt is érdemes kipróbálni annak, akinek bejön a hangvezérlősdi.
  • Pio
    Hát igen, Neked nem volt olyan angoltanárod akinél minden témakörben be kellett magolni vagy 200 szót, amiből nagyjából 185 teljesen haszontalan, talán még az angolok által se ismert valamit jelölt... :D Mondjuk meg is lett az eredménye, 0ról indulva másfél év alatt középfokú heti 2 óra mellet. Na de az e-peen polírról ennyit. Nekem van egy mappám tele mindenféle háttérképpel amiket még régebben használtam. Belőttem azt a mappát háttérnek és hogy fél óránként váltson, ez így tökéletes :) A tálca meg kék, nem átlátszó. Engem az átlátszóság őszintén szólva zavar a kék szín meg tetszik.
  • RBJ
    én is kerestem de mondjuk én bambus néven és csak vista féle wallpapert adott be. de már igy nem is tetszik hogy elmosott a háttér rajta. én a zold tavirozsást használom egyenlore zold tálca szinnel mondhatom nem fárasztja a szemet.
    ha valaki tud jo témakat vagy háttereket win 7 re az tegye fel.
  • Evin
    Hangfelismerőt próbálta valaki? Egész szórakoztató, mikor nem azt csinálja, amit mondasz neki. :)
    Csak angolul beszélőknek!