46641
  • Evin
    Vagy Frame per sec, képkocka per másodperc.
  • HUmanHunter
    vki?
  • nandorb
    First Person Shooter vagyis elso szemelybol valo lovoldozos game
  • Riccardo G
    hmmm. egyetértek ;)
    pl. nekem fingom nincs mi az az FPS :D
  • HUmanHunter
    hali!
    Sikerült nagynehezen felrakni de amikor elindulna az oprendszer-kijön a felirat hogy starting windows, a csíkokból egyesül a microsoft logo ami egy ideig még csillog, aztán újraindul a gépem. Valami ötlet hogy miért csinálhatja ezt?
    a gépem:
    Amd 5050e, gef 8500GT,2 gb DDR2 ram, 240 gb seagate vinyó amiből 15gb le van particionálva és oda van rakva a 7.
    thx
  • autoszimulator
    nah, meséld akkor, hogy mire használja az átlagember a windowst egy asztali gépen? Megveszi szépen magának vagy a gyerekeinek a játékot, amivel szabadidejükben önfeledten játszanak. Vagy mégsem? Ha windows van, akkor jó eséllyel nem. Mert ez nem fog menni, az akadni fog, ez így, ez úgy... Szóval használná arra az emberek többsége, de szimplán normális anyagi keretek közt nem tudja.
    Amivel meg te foglalkozol, na arra pont nem egy windowst használnék, hanem az általam annyira nem preferált mac-et...
  • ProGabe #5084
    azért nem nevezném vitának azt, ami itt volt. messze van ez egy flame-wartól, ahhoz tűzálló ruha kell. ellenben te kicsit elvetetted a sulykot a stílusoddal, olvasd csak el mit írtál :)
    " Soha nem fogják felfogni hogy nem nekik, nem a játékoknak csinálják az OS-t, hanem azoknak akiknek van normális életük"

ez szerencsére újra eszébe jutott az MS-nek is, mert a Vista kampányban nagyobb hangsúlyt fektettek a DX10-re, mint bármi másra. talán nem is csak a kampányban
  • skateout
    Öcsém, bas***ok már meg a játékokat!!!!
    Mindig ezen megy a vita, mások ezen sírnak, jön egy idióta, bekérdez vmi szájba****ott FPS játékról vmi támogatást, persze kiderül hogy nincs még támogatás rá, sír a szája, ti meg szakértők (ezt nem fikázásból, elismerésem irántatok tényleg) egymásnak estek (na nem szószerint) egy ilyen idióta miatt, aki máshoz sem ért csak az FPS-ét lesi a game-ben és arra veri. Sok nyomorék. Soha nem fogják felfogni hogy nem nekik, nem a játékoknak csinálják az OS-t, hanem azoknak akiknek van normális életük, és produktív dolgokra akarják használni a Windowst? Én pl: 3 és 4D-vel foglalkozom, emellett Phototshop stb. Szerkesztek, nekem kezdettől ment minden program. Nemvoltak gondjaim, játékot kipróbáltam amint azt már jóval ezelőtt is írtam, de azt haver miatt, mert ajánlottam neki a Win7 et és a PB nem ment rajta, ezért gondoltam keresek megoldást, de nem rajtam múlt.
    Na de a lényeg hogy én már unom az ilyen gamereket, ti pedig kedves barátaim, ne kezdjetek ebből többé vitát alakítani, mert már unalmas egyszerűen.
    Tiszteletem.
  • SimaSuna #5082
    ja, jó, segítek persze :D
  • mflex #5081
    nem ezt kérdeztem LOL, hanem a mirandáról az asztalok topikban, egyébként a 8.5-öt telepítése el sem indul
  • Inquisitor
    A kérdésedre válaszoltak, de a téma nem a RAR 32 és 64 bites verziója volt?
    Amúgy meg nem kaphat W7 matricát az a szoftver aminek nincs natív x64 futattó része és/vagy nem megy csont nélkül a W7 biztonsági részével. Ezért azt gondolom lesz több is. Jut eszembe Halo2-nek nincs natív x64 kódja?
  • HeadHunter86
    NVIDIA-sok FIGYELEM !!!
    Újabbb Nvidia Driver Windows 7 alá. ITT
  • SimaSuna #5078
    8.5 magyar msi telepitő

rendszergazdaként telepítsd
  • SimaSuna #5077
    8.5t tedd fel, hátha azt engedi, vagy mindenképpen 9.0át akarsz?
  • mflex #5076
    Passz, nem tudom...
  • ProGabe #5075
    be lehet állítani, hogy ne csoportosítson ,vagy csak akkor, ha már tele a tálca
  • SimaSuna #5074
    PM ment :)
  • bon
    Keresd itt a topic-ban.
  • SimaSuna #5072
    persze, ezer örömmel :)

*
    Half-Life 2
    *
    Lost Coast
    *
    Bet On Soldier: Blood Sport
    *
    Codename: Panzers (Phase one)
    *
    Colin McRae Rally 2005
    *
    Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
    *
    Far Cry
    *
    Fahrenheit
    *
    Shadow Ops: Red Mercury
    *
    Unreal Tournament 2004
    *
    WWII Tank Commander
    *
    S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
    *
    Dreadnought

*
    HL2 and Lost Coast 64-bit
    *
    Torc Interactive and the Power of Gaming on AMD64
    *
    Unreal® Tournament 2004 64-bit
    *
    AMD64 version of Far Cry
    *
    AMD64 and WWII Tank Commander
    *
    AMD64 Technology and Shadow Ops: Red Mercury

*
    Windows Vista Compatibility Patch for City Life Available
    *
    Empire XP - 64-bit game
    *
    Freeware x64 version of SameGame 1.0
    *
    Who Says There Aren´t Games for Linux?
    *
    Crysis Warhead Patch Adds 64-Bit Support

forrás :)
  • Blasta
    Sziasztok!

Leszedtem ezt a verziót:
    Windows 7 Ultimate x64 RC Build 7100

Tudnátok tippet adni, hogy hol keressek hozzá kulcsot?
    Azt írja a readme, hogy "Your beta key should work fine with it."

Próbáltam ilyet igényelni, de nem engedte az MS oldalán.

Help plz! :)

Előre is köszönöm!
  • [HUN]FaTaL
    Ebbe tényleg ne menjünk bele mert az elbaszott multis gamékon kívül, ahol gyorsabban lősz meg nagyobbat ugrasz a nagyobb FPStől 50fps fölött tökmindegy mennyi, baromira nem látod a különbséget.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem egyelőre a Vista jobban tetszik, de majd megszokom az új tálcát és akkor jó lesz a W7 is. Én eleve utálom a csoportosított ablakokat, de kénytelen leszek megszokni. :(
  • [HUN]FaTaL
    És hány 64bites játékot tudsz mondani? Crysisen kívül persze, mert az egy akkora szar hogy tökmindegy hány biten fut.
  • Inquisitor
    Nekem magától ment párszor sleepbe, és utána jó volt ... direktben nem próbáltam.
    De nem lehet ugyan az a szívás ami már régi OS-nél is, hogy valamelyik fent lévő driver nem támogatja rendesen az energiatakarékos dolgokat, és ezért az egész rendszer hal le miatta?
  • SimaSuna #5066
    láttam Vistát, dolgoztam rajta...nekem nemtetszett, ez a Win7 egyből bejött...

izlések és pontyok :)
  • mflex #5065
    Na kipróbáltam a sleep-et, valóban rögtön megjelent a user nevem, arra kattintottam és 5 percen keresztül néztem a welcome képernyőt, aztán meguntam..kikapcsoltam, utány alig bírt be bootolni.

Komolyan nem hiszem el, hogy csak én szopok ezzel a szarral.
    Mindekinek müxik a sleep rendesen 64 bit alatt?

Mi a tkm a gondja, erős neki a gépem XDDD
    MAC 1 év alatt nem produkál annyi hibát, mint ez itt 2 nap alatt.

• HeadHunter86
    NA ebbe ne menjünk bele. Nincs igazad, nem kezdem most neked magyarázni hogy a 120 FPS mennyivel jobbb mint a 40. De hidd el qrvára nem mind1.
    Amiről te beszélsz az TV-nél igaz lehet, de nem PC-n.
  • Inquisitor
    " 32bit vs 64bit szerintem sok különbség nem lehet"
    Miért is nem? Nem az a lényege a 64 bites procinak, hogy (elvileg) 2 akkora adatokat tud pakolgatni ciklusonként?
  • [HUN]FaTaL
    Egyetértek. 32bit vs 64bit szerintem sok különbség nem lehet. A winrar benchmarkja egy bugos szar.

Egyébként sok mérés a mérési hibahatáron belül mozog a tesztben. Persze érdekes a teszt, talán mostmár nem fogják annyian fikázni a Vistat. (Bár rengetegen teszik akik még életükbe nem láttak vistat, és inkább használják a 7 éves, ócska, korszerűtlen, ronda XP-t).
  • Inquisitor
    Lol. Bekapcsoltam ma a gépet, több nap szünet után ... erre be volt lassulva, mint ha valamit frissítene.
    Aztán véletlenül elindítottam a Tvcenter Pro-t ... és láss csodát szinesen jöttek szépen a csatornák.
    Vagy 10 percig, utána a szokásos fagyás.
    Nagy lelkesen megnéztem van e újabb a szoftverből, van ... 4.99 béta. Heuréka.
    Felmegyek a Pinnacle oldalára ahol egy szép felirat fogad, hogy az EGÉSZ PCTV vonalat eladták a Hauppauge-nek, innentől tessék őket zargatni!!!
    Tehát aki már várta, hogy legyen egy működő Tvcenter Vista/W7 alá, az vagy vegyen másik tunert vagy írjon egy millió könyörgő mailt a Hauppauge-nek.
  • Pio
    Az ilyen tesztek egyelőre a közönség szórakoztatására jók, mivel egyetlen játék megírásakor se figyeltek oda 7re optimalizálásra. Majd 1-2 év múlva a 7 megjelenése után megjelenő játékokkal érdemes lesz visszatérni a témára.

A winrar teszthez win7en annyit mondanék, hogy köztudott, hogy valami bugos vele kapcsolatban, próbálgassátok ki néha. Nekem például hol 850 körüli értéket dob vissza hol 1400 körülit.

Sokkal, SOKKAL hasznosabb lenne ha a még meg se jelent oprendszer X éve létező azóta 100szor javítgatott, foltozgatottakkal való összehasonlítgatása helyett valaki csinálna egy hasonlóan átfogó összehasonlító tesztet a 32 és a 64 bites RCről. Na persze az nem annyira hatásvadász, mint ez, de én azért sokkal hasznosabbnak találom (nem, nem fogok csinálni és örülök ennek is, nem a tesztelőt kritizálom hanem az eredményeket... )
  • Dante73
    És kb 40FPS fölött már tök mindegy a dolog. A különbséget látod? Nemlátod! Nalátod....
    Azon akadtam még ki a cikkben, hogy húú 300Mb-al több ramot esznek alapból... Na ja, de több szolgáltatás is fut, ugyancsak háttérben, és akkor a Vista-Win7 "előtárazása" még benne sincs...
    Korszerű gépre, korszerű oprendszert. Nekem ez a véleményem, az olvasottak alapján. Mondjuk, eddig is az volt...
  • dashed_
    "szerintem a minimum fps számít nem a maximum meg az átlag. Sokra megy vele valaki ha 200 fps a max, 70 az átlag de helyenként leesik 10re."

Teljesen egyetertek
  • [HUN]FaTaL
    Holnap kipróbálom a notebookomon.
  • [HUN]FaTaL
    Ennyit arról hogy a Vista a legszarabb játszani.

Más: Sok helyen ahol az XP-t hozta ki győztesnek, én ott is a Vistat hoztam volna, szerintem a minimum fps számít nem a maximum meg az átlag. Sokra megy vele valaki ha 200 fps a max, 70 az átlag de helyenként leesik 10re.
  • Riccardo G
    alap :)
    akk ide nézz el: gyorsan :D
  • msstz
    headhunterz jóóó :)
  • dashed_
    Operációs rendszerek harca

Speeedfire "tollabol"

Ha vki meg nem olvasta volna.
  • Laceee
    ahova telepítetted onnan eltudod indítani
  • HeadHunter86