46641
  • Riccardo G
    nekem SB Live! 24bit external USB-s van! hibátlanul felismeri a 7 és még a driver sem kell :)
  • HUmanHunter
    vki hangproblémára valami ötletet?
    GA-M56S-S3 ien típusú alaplapom van, gigabyte oldaláról leszedtem a drivert, meg előtte realtek weblapjáról, realtekeset felraktam azzal nemment, mikor a gigabyteosat akartam akkor meg kiírta hogy már sikeresen telepítve van a hangkártya-viszont hang az nincs.
  • Riccardo G
    álom ez az RC
    áááááááááá, naggyon fut! pedig nem egy erős notim van!
  • SimaSuna #5247
    igen
  • xNoodlex
    Válaszként akartam Pio postjára csak elfelejtettem megnyomni, mert mindig csak azt látom, hogy szidják a T-t közben nekem 3 hónapja megvan és 2 hetente kell egy modem újraindítás annyi a baja. Nagy dolog, cserébe 3x olcsóbb, mint bármi más szolgáltató a környéken.
  • XenHai
    Az RC Build7100-es meg egyezik a lent linkelt verziókkal?
  • SimaSuna #5244
    elég lesz mára a "nekem ennyivel jön" 10percenkénti postokból :)
  • xNoodlex
    Nekem 4 megabites t-homeom van és 10 megabittel tölt le átlagban.
  • EK1TEP
    Nah fentvan!
    Olyan gondom van hogy a windowsban "Z" gomb lenyomás helyett "Y"-t ír!
    Magyarra van állítva a bill. kiosztás meg minden mégsem jó!
  • Pio
    Az reggel volt. Fél órára rá nekem is belassult.
    Amúgy nem otthoni net, otthon 8mbites van, amit a t-offline szolgáltat tehát gyakorlatilag ha jó napja van kiprésel magából 5 megabitet.
  • RYO21
    6 mb/sec? bazz nekem ultraerős netem van és csak 100kb vel tölt.
  • EK1TEP
    Nekem is egy nap volt...De mingyárt telepítem!
  • mddevil
    Xfiret pachelték mostmár tökéletesen működik win7el.
  • Jeppe
    Ne szerénykedj hogy csak olyan neted van. Másnak mint pl nekem is csak 1 nap kellett hozzá! :)
  • Riccardo G
    12 perc alatt letöltöttem az rc-t, hamarosan fel is teszem
  • Extraneous
    Értem, kössz.
  • MR ME
    nem mediaplayert kell használlni, am feltételezem h javítva lett már rég a dolog...
  • Extraneous
    Hali, ugye az RC már nem rontja el az mp3-akat? Vagy erre is kell a Hotfix?
  • mflex #5232
    ok, nem azért írtam, de nálam csak tölti az oldalt és semmi...
  • MR ME
    64bites 11 körül pakolt fel, 15öt írtak neki minimumnak asszem...
  • EK1TEP
    tessék
    görgőzz le és válaszd ki melyik verzió kell 32 v. 64bites!
  • mflex #5229
    közvetln linket tudtok adni?
  • EK1TEP
    Valaki rakja ki a banner alá sztem mer ma még 20x fogják megkérdezni hogy kijött e az RC?
  • SimaSuna #5227
    nekem nem :D

3-4napja van már fent a gépen :D
  • gergobaby
    Nektek is belassult 6-7 kb/s-re?
  • gergobaby
    Jah, bamba vagyok, köszi! Már el is kezdtem szedni, jön 400 felett átlagba :) 1.5 óra! Addig tanulok picit meg lementek mindent a mostani OPrendszerről... Köszi
  • Pio
    Igen, #5214-ben volt linkelve.
    Amúgy a sebességet visszavonom, most jól belassult 800Kra... Mondjuk eleve nem is tudom mi a fenének töltöm O_o
  • gergobaby
    Hali! Lehet már tölteni a Microsoftról az RC-t?
  • Pio
    Vegyetek vinyót, már bárhol lehet kapni 750 gigásat 20ezer alatt.
    Én meg a teszkóban vagy hol vettem egy samsung külső vinyót, 1 terásat 21ezerért és a Samsung csak a dobozt gyártotta, azon belül egy WD vinyó volt, jó biznisz, hehe :)
  • SimaSuna #5221
    nem...
    az én Windows mappám 10,4gb...+ lapozó fájl...2,5gb
    és marad 6,8gbom a 20gb-os partrición :)
  • Pio
    Itt a 64bites neve is:
    7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso

Viszont a letöltési szerverüket eléggé beizmosították, nekem 6 megabájttal pörgött le mind a két verzió. Na persze lehet, hogy csak azért mert még alig töltjük... :)
  • Pio
    7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd.iso

Szóval ennyit arról a városi legendáról, hogy a 24-én torrentre felszivárgott verzió más lenne, mint ez.

Viszont a kulcs amit kaptam nincs benne a régi "pakkban", bár azzal is valami 2010-es időpontot ír lejárási dátumnak...
  • Lacee86
    Hali! Tényleg 16 giga helyet foglal? Azért az egy "kicsit" sok...
  • SimaSuna #5217
    szal 2010ig no para :)
  • Blasta
    Gihi :D

" The RC will expire on June 1, 2010. Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours. Windows will notify you two weeks before the bi-hourly shutdowns start. To avoid interruption, you’ll need to install a non-expired version of Windows before March 1, 2010."
  • Pio
    Talán van benne frissítési funkció, ennek ellenére a Microsoft körlevélben az volt, hogy mindenképp telepítsük újra.
  • desigo
    Windows 7 Release Candidate: Download instructions
  • RBJ
    és boxos és wind 7 felhasználo nem lehetek?? tudod kinek integes hulye gyerek.

ezzel csak magad minősítetted , hogy milyen par...t vagy. én nem sértettem meg senkit és nem ilyen hangnemben beszélete.
    de hát mit vár az ember egy tizenéves hülyegyerektol.
  • RBJ
    és boxos és wind 7 felhasználo nem lehetek. tudod kinek integes hulye gyerek.

ezzel csak magad minősítetted , hogy milyen par...t vagy. én nem sértettem meg senkit és nem ilyen hangnemben beszélete.
    de hát mit vár az ember egy tizenéves hülyegyerektol.
  • Shiwo
    Hali !

Lehet láma kérdés, de kijött most ügyebár ez a 7100-es verzió. Ha nekem egy régebbi win7 verzió van már a gépemen, azt fellehet "frissíteni" vagy újrakell telepíteni az egészet ?