46641
-
Pio #5893 Ugyan arra, mint az ablakos, ikonos felület, csak parancssoros, mint unixban. Ez a windows shellje. Rendszergarázdák szokták főleg használni, mert szkripteket is lehet írni vele, illetve azért mélyebben bele lehet nyúlni a kernel szolgáltatásaiba a segítségével, mint mondjuk a vezérlőpultból, de úgy, ahogy van kezelhetnéd ebből is a gépedet, csak meg kell tanulni sok idióta parancsszót. -
Pio #5892 Tessék van "olyan" desktopom is :D
-
RYO21 #5891 ez mire jó? -
#5890 A beépített backup and Restore nevű program. Én már Vista-n is a beépítettet használtam és bevált.
-
#5889 shellscripting, az a tuti, bár linux alatt ütősebb lenne :) -
Pio #5888 Az én desktopom így néz ki, szerintem marha trendi:
-
#5887 az marad, mert néha kérdi egy két haver, hogy melyik build van fent nekem (amint kijött egy, rögtön teszem is fel), és nagyon gyorsan felejtem azokat a számokat :)
meg egy TC, vagy FF lazán eltakarja :) -
strebacom #5886 Köszi.... -
#5885 jobb alsó sarokból az xart tüntesd már el, elég hülyén néz ki...(7100 build)
az enyém... -
#5884 be is baszna, mert ez a 22colos 'csoda' 1680x1050-ben csak 60hz-et bír... -
#5883 hát 'csak' ekkorában van meg -
#5882 Látom neked is fent van a velvet assassin. neked nem állítgatja át a monitort 85 Hzra? -
Pio #5881 Na mértem én is egy bootolási időt és őszintén szólva igencsak megdöbbentő eredményre jutottam, nem is hittem volna, hisz gépbekapcsolás után sose maradok a gépnél.
Szóval onnantól számítva, hogy a bootolás átadódik az oprendszernek 28 másodperc múlva már az asztalon vagyok és 9 másodpercig tart, amíg minden betöltődik. Durva. -
Laceee #5880 wallpaper.blogspot.com itt találsz sok képet. -
strebacom #5879 Faxa kellene nekem is ez a kép 1920x1200-ban.... -
#5878 Az Express Gate nem más, mint egy mini Linux egy az alaplapon található flashmemóriára feltelepítve, némileg bekonfigurálva, és internetezésre, illetve skype-olásra felkészítve. Az alaplap bekapcsolását követően kiválasztható, hogy a BIOS-ba lépünk vagy elindítjuk a háttértárolón (HDD) található operációs rendszert, esetleg az Express Gate indítását választjuk. Ha utóbbira voksolunk, a mini operációs rendszer alig 5–10 másodperc alatt betöltődik, és működésre kész állapotba kerül
kép -
#5877 énnekem a retinám iszonyat bivajerős. megse kottyan neki az a kis win7-es felirat -
#5876 a fehér letisztult formákat én is szeretem, de pár éjszakázás után rájöttem, hogy ha szeretném még a retinámat épségben tudni akkor egy sötétebb hátteret kell választanom
My Desktop :)
Az express gate meg egy asus cucc, lényege, hogy az operációs rendszer betöltése nélkül kapj egy kis programkeretet amivel tudsz netezni, emailezni, csevegni. Előny, hogy picsa gyorsan bejön, hátránya, hogy komolyabb dolgokat esélytelen vele csinálni. -
#5875 huh lehet rosszra válaszoltál
az enyimé béta...és ien gondjaim még nem voltak eddig. -
strebacom #5874 Hát a beta stabilabb volt az igaz:
most meg olyat is csinál, hogy hiába van kikapcsolva a képernyö,és a sleep fogja magát és kb. 15 perc után kikapcsol a monitor a gép meg nem és felemeli a vga órajeleit 3D-be, ezt tegnap vettem észre mikor hivtak telefonon és otthagytam a gépet....Ez miért van....tényleg szarabb mint a béta....viszont gyorsabb...
-
#5873 nem müködésre kellett birni, hanem eleve letölteni a servise csomagot, és hozzá 1 pakkot ami a win7-nek egy kiegészitője, végül asszem a win7 update-lésem is besegített.
ha kell irj és leirom mit tegyél. -
#5872 van esetleg program, amivel le tudnám Ghost-olni az egész c meghajtót??? -
#5871 ??? az meg mi? -
#5870 játékra egy rakás szar, és vga-mat most sem kezeli rendessen.
attól még szépen nézhet ki a szoftver :D -
#5869 nekem is ez van fent. -
#5868 Köszi -
#5867 rocket dock, a legújabbat szedd le. Strebacom, nálam nem fordult elő ilyen. -
strebacom #5866 Nem hiszem hogy másnál nem fordult elö EZ!! -
#5865 Ami az asztal tetején van, az milyen progi? :O -
tom235 #5864 Köszi, sikerült pont úgy beállítgatnom ahogy visztán. -
#5863 Amugy az új 1.4.4.1-es express gate tök jól néz ki és már lehet ékezetes betűkkel is írni benne.
Nekem tök jól jön ez ha pl reggel hatkor kapcsolom be a gépet és nem kell megvárni míg betölt a win -
#5862 Ja és egy fontos dolog:Cod2 fut rajta? -
#5861 Megéri feltenni XP helyett?2GB DDR2 1066 RAM-om van.Játékok hogy futnak?Driverek vannak hozzá?Gépem:Giga EP45 DS3,HD4850,E8200 -
#5860 Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha beállítom, hogy 12 perc után kikapcsoljon a monitor, amikor visszakapcsol eltűnik a tálca és csak a Start menü gombja látszik? Ilyenkor rákattintok, hogy Switch user és amikor visszalépek visszajön a tálca is, de azért ez kicsit bosszantó.
Ilyen volt már a Vista-val is és akkor azthiszem az nvidia driverrel volt gond és a frissítés meg is oldotta, de most ati kártyám van és a legfrissebb win7-es driver van fent.
Más is találkozott ezzel a problémával? -
#5859 de nagy fanboy lettél egyik napról a másikra
"kibaszott félkész szarkupac" 2 méteres logója a háttérnek -
strebacom #5858 Sziasztok az miért lehet hogy a hálózati kapcsolatot jelzö kis ikon az óra mellett hol ott van hol meg eltünik,meg forog elötte a kis karika,de közben meg teljesen jó a kapcsolat,másnál is elöfordult már???
Köszi!!! -
#5857 És miképp bírtad működésre a Pb-t? -
#5856 az se rossz. :D
csak én szeretem ha letisztultabb (több fehér szin, egyszerü embléma, kissebb és kevessebb ikon.) -
#5855 Enyém ilyen (nagyító) -
#5854 Háát azért az én stílusom se túl gyenge