46641
-
#5933 Nagyon örülök akkor go cod4-ezni!
:D
szép napot nekedis! :D -
#5932 Törlöd a 32bit-es Win7-et (ha lehet az egész particiót, vagy formázod) majd boot-olva indítod a 64bit-es telepítőt. Szerintem nincs értelem a 64bit-nek ha a géped memória mennyisége ez nem indokolja. Sajnos továbbra is elég kevés valós 64bit-es progi van. -
#5931 Hali! Az állt elő, hogy a Far Cry 2 Csak ablakban futtatható! A Többi játék okés! Volt már valakinek ilyen, s estleg van erre megoldás? :-) -
Madmano #5930 Van egy problémám:Egy 250-es vinyót osztottam meg az XP és a 32bites Win7 között.Na most,ha a Win7-ből a 64bitest akarnám felrakni a 32bites helyére,hogy kéne eljárnom?Egyáltalán érdemes felrakni a 32es helyére? -
#5929 Jobb egérgomb a superbar-on (tálcán) Properties/start menu fül és a Power button action-nál lehet állítani. -
vwthebest #5928 Srácok
ha le akarom kapcsolni ...rámegyek shut down akkor miért újraindítja ...és nem kapcsolja le?? mióta feltettem azóta ezt csinálja -
#5927 Sziasztok.
Sajnos még én sem tudtam müködésre birni az SB Live karit... napok óta küzdök vele.
Engem is érdekelne a megoldás, ha tud valaki valamit :)
Próbáltam a 32 bites és a 64 bites verzióval is, a KX-el annyit érek el hogy hang helyet, retenetes zajt kapok :) -
shadar619 #5926 Hello
Lenne egy olyan problémám, hogy: A ha tv-t nézek a gépen akkor a hangot olyan 5-10 percenként leveszi, de ha megint adok rá hangot vagy le mutézom 2-szer akkor megint lesz hang rajta. Ez mitől van és hogyan lehetne kiküszöbölni?
A tv karim egy winfast pvr 2000-res, az alaplap pedig egy ASUS M2N-e a tipusa (integrált hangkártya). -
simonl #5925 Szia, sziasztok
Köszönöm, köszönjük a segítséget, működött a PB a belinkelt "progikkal" !
Az X fire -es lépést kihagytam de nem is hiányzott neki:)
További szép napot....
-
#5924 :D -
#5923 Mennyélmár a marhaságaiddalXD -
#5922 nemenemenemenmenemnmenem. -
#5921 Nem.
Némelyik igen, némelyik nem. -
icemankimi #5920 megjelent már a teljes verzió is(magyarul)?
jobban futnak a játékok mint a vistan? -
#5919 Windows 7 Manager
Ingyenesen használható december 31-ig asszem, mivel még beta. -
#5918 Először is nekem ugye az eredeti béta van cd kulccsal!!!
1. Frissitéseket le kell töltetni a windows 7-el
2. Win 7 Patch....vagy mi a rákom.... ezt tedd fel.
3. Ezután nyiss egy párbeszédablakot az x-fire-n. és ezt gépeld be, ami a zárójelben van!!!
[/forceupdate]
Majd jelentkezz ki, és vissza!
4. Töltsétek le ezt a kis mellékprogit... Punk Buster Services Client (asszem ennek van a legnagyobb jelentősége!!!!)
Én ebből mindent megcsináltam...nem feltétlen szükséges mind!!!
Probáld először csak azokat megcsinálni, amiket feltöltöttem fájlokat és majd a legvégén folyamodj a hivatalos frissítéshez, ha a többi nem volt elég. ha gond van akkor szólj.
jó játékot!!! :D -
#5917 Realtek High Definition Audio Driver R2.23
4 OS Supporting Microsoft WindowsXP Widnows2000 Windows Server 2003 Vista Windows Server 2008 Windows7 x86 x64 -
#5916 sima jogok beállításával eddig is siman ment a PB -
simonl #5915 Szia,
Nem tennéd közkincsé, hogyan oldottad meg a PB (cod4) problémát?
ill. még egy kérdés:
Ha a telepítés utám a Gamers mappába menti a játék ikonját azt hogyan lehet az asztalra másolni, hogy működjön is?
Köszönöm a segítséget és a lehetséges választ is.... -
Petike954 #5914 http://letoltes.computerworld.hu/letoltes/2047/
Ezt már próbáltad? -
#5913 EZT írja telepítés meg újraindítás után is
kx drivert meg még nem próbáltam
xp-nél nemjött be meg ami főoldalukon van, hogy legfrissebb verzió az elvileg jó vistára is? -
Petike954 #5912 És KX driver- t is? -
#5911 próbáltam de valamelyikre azt írta, hogy nem kompatibilis op rendszer.
most felment egy, de újraindítás után sincs hang -
Petike954 #5910 Vista-sal próbáltad? Nekem is ilyen hangkaim van ,csak még nem tettem fel a 7-t, még Xp-m van. -
#5909 hali
sound balster live 5.1-et sikerült valakinek felraknia, mert én még drivert se találok hozzá ami működne
ha valaki segítene megköszönném :) -
#5908 Beírod, hogy backup és a legfelső találat lesz az. De a Maintenance\backup and restore-nál is megtalálható. -
#5907 -
#5906 nézem de nekem ien nincs a start menüben, hogy "Mentés"...:S -
#5905 lol ez benne van alapban !!!???:D -
Petike954 #5904 Power ISO -
#5903 Simán elindítod a mentés a start menüből. A helyreállításhoz meg a telepítő lemez kell. -
#5902 És ezzel a tálcás dologgal, amit legutóbb írtam talákozott már valaki? -
#5901 ez jo lenne csak világos zoldben . nekem tul sotét -
#5900 jah nekem nem akarta felrakni tegnap ....bár tegnap még a cod4 se ment
azota meg történt 1 s más
:D -
#5899 4.30.4.0027-es daemon lite tökéletesen működik 7100-ban -
#5898 Vagy ott a szerintem kurvajo virtual clonedrive is, amit én most láttam / használtam először és kibaszottjo. -
#5897 Nero.... -
EK1TEP #5896 Virtual Clone -
vwthebest #5895 Srácok ti mit használtok daemon helyett ??? -
#5894 win 7-nél hogy tudom használni?
a lemezt ujbol inditsam bott cd/dvd-rom állapotban????