46641
-
#5973 Mindig ha jobbegeret nyomok és bemegyek a felbontáshoz ezt adja ki lol
-
#5972 nem igaz, hogy senki nem tud valamit erre.
mindenkinek megy a 185.85-ös driver telepitése után az 1680x1050-es méret? -
#5971 Most találtam valamit, de ez nem tetszik neki:
-
#5970 hát most nem látom a cd-k között hogy lenne.
a régi lemezen is csak manual volt.
ezért nem vágom. -
#5969 Én már xp-ben is telepítettem monitor driver-t. A monitorhoz nem adtak CD vagy DVD lemezt? -
ACE #5968 Ha UPC-s vagy nézz át abba a topicba, esetleg ide: link -
#5967 Az mitől lehet, hogy online játékban igencsak laggolok amióta fennt van win7? Ugyanazok a progik vannak telepítve mint xp-re volt és ott hibátlanul ment minden. -
#5966 jah de hol van driver az asus vw222s monitoromhoz?
mert én nem találok...?
meg a windows update-ről hogy lehet telepíteni
és vagy 3 szor kerestem frissítéseket, és semmi.
Csak fura, hogy eddig ieneket nem kellett csinálnom még soha!!! -
#5965 Még továbbra is tartom azt az állításom, hogy monitor driver-en múlik a felbontás. Hétvégén direkt kipróbáltam. Felraktam a 64bit-es RC-t, ameddig a monitor driver nem lett felrakva addig nekem se volt 1680x1050-es felbontás. De miután a Windows Update-ről feltelepült rögtön kilehetett választani. Amúgy meg a vga driver a 185.85-ös van fent. -
#5964 Kellene nékem egy link, mert az eddigi nvidia driverek amiket probáltam 185.85-ös nem tudta az 1680x1050-es felbontást!!!
Kérem akinek van drivere, nvidia és megy beállitásoknál asztalon az 1680x1050-es felbontás az kérem adjon egy linket, vagy adja meg a verzióját a vga drivernek pls... -
msstz #5963 nem volt vistám, xp-ben meg azt hiszem tényleg csak registryben lehetett kikapcsolni :) -
#5962 jobbklikk a lomtárra, törlés -
#5961 Mint Vista-ban is. -
msstz #5960 Tárgytalan, Personalizationben meg lehet. -
msstz #5959 Kérdés:
Hogyan tűntethetem el a Lomtárat az asztalról? XP-ben lehet registryben trükközni, de 7-ben nem tudom, működne-e az, és kísérletezgetni pedig nem szeretnék. -
#5958 megmutatja a többi ablakot, hogy hol helyezkednek el
kismillió apró, használható újítás van ebben a winben, legalábbis nekem, aki nem "vistázott" -
#5957 úgy hogy rákattintasz az ikonjukra a superbaron? -
#5956 srácok ezek az ablakrészek mik? hogy lehet őket előhozni?
-
#5955 Nekem is működött, csak míg fent volt, szabálytalan időközönként spontán fagyott a gép. És csak újraindítás segített. Azóta (1nap) még nem volt fagyás. Néhány nap múlva kiderül, hogy emiatt volt-e. -
#5954 Nekem műkődik. -
#5953 Ez az XP virtualizációs cucc is érdekes szerzemény.
Míg fent volt, spontán fagyást csinált a gép, mégha nem is ment az XP. Mióta leszedtem, nem csinálta.
Azt még nem merném kijelenteni, hogy miatta volt, mert nemrég szedtem csak le, de erős a gyanúm. -
#5952 Igazad van! sosem csináltam, meg nincs is rá szükségem. -
#5951 Akkor ok!! Csak nem tudtam, hogy mi az, mert csak ezt a hírt olvastam.
Kösz!! -
#5950 Nyugottan áttérhetsz, a virtualizáció téged szerintem nem érint, kétlem, hogy virutális gépeket futtatnál. -
#5949 A virtualizáció csak az XP emuláláshoz kell. Anélkül a 7 még működik. -
#5948 Az enyémnek a ventillátoránál egy jókora porpacsmag volt összegyűlve. Nem tudott rendesen hűteni aztán ment fullon, mégis melegedett. Kitisztítottam aztán mostmár tényleg csak akkor pörög ha kell. -
#5947 Sziasztok!!
A közeljövőben szerettem volna win 7-re átváltani, de most olvastam, hogy a Core 2 E4000-es és az E7000-es széria nem támogatja a win 7 új cuccát valami virtualizációt. Nekem meg E4300-as procim van, akkor ezek után megéri átváltanom win 7-re ? Vagy mi az a virtualizációs új cucc ? -
vwthebest #5946 Na visszatettem a 64 est... most jó...a gond az hogy ugye amikor dolgozik a gép akkor rátolja a hűtést és itt hátul dől ki a meleg levegő... NA most ennél egyfolytában hűtött olyannyira hogy a laptop hátulját alig lehetett megfogni...a vista viszont csak akkor hűti amikor kell...(legalábbis nálam ez van) -
#5945 viccen kivül.
az egyik ismerösömnek volt gondja.
a laptopnak egyfolytába kéne pörögnie.
nekik leállt a hüttés, és mindig tulmelegedett a gépük.
és akkor ujra szokott indulni -
#5944 szerintem csak egyszerűen valamilyen driver/program hiányzik ami figyelné a hőmérsékletet, és emiatt a gép érthető biztonsági okokból ráadja a teljes hűtést. -
vwthebest #5943 hát de --....vistán ilyen nem volt ...de visszateszem azt meglátjuk ... -
#5942 185.85-ös driverhez írták: Mirrors Edge akár 45% gyorsulás. Hát nálam lassabban tölt be, mint Vistán és itt-ott akad is. -
#5941 Ha fullon pörög, nem hűlnie kellene?! -
vwthebest #5940 most már az nemgáz...hanem amit írtam az előbb a ventillátor ...nagyon felmelegszik a gép
HP pavilion dv5 -
#5939 milyen laptopról van szó? -
#5938 nekem Hibernálásnál volt ilyen, hogy nem állt le, hanem újraindult (igaz vistánál)
a megoldás nekem egy BIOS frissítés volt -
vwthebest #5937 nyilván... -
#5936 őőőőő ilyen nekem is fordult már elő! ugyan ez e jelenség hogy leállítás, és eljut a kijelentkezésig és újraindul, és köv. indításnál pedig jött a hibaüzenet! 7100-as RC (hivatalos forrásból) -
#5935 Akkor rossz a géped. -
vwthebest #5934 Srácok még olyanm gondom lenne hogy a laptop ba a ventillátor végig fullban pörög ...azt nem lehet tudni hogy miért?? vistanal mindíg felpörgött ...pár másodperc azt leállt ...de itt folyamatosan és eléggé felmelegszik a cucc ...