46641
  • DarkSector
    Mindig ha jobbegeret nyomok és bemegyek a felbontáshoz ezt adja ki lol
  • DarkSector
    nem igaz, hogy senki nem tud valamit erre.
    mindenkinek megy a 185.85-ös driver telepitése után az 1680x1050-es méret?
  • DarkSector
    Most találtam valamit, de ez nem tetszik neki:
  • DarkSector
    hát most nem látom a cd-k között hogy lenne.
    a régi lemezen is csak manual volt.
    ezért nem vágom.
  • bon
    Én már xp-ben is telepítettem monitor driver-t. A monitorhoz nem adtak CD vagy DVD lemezt?
  • ACE
    Ha UPC-s vagy nézz át abba a topicba, esetleg ide: link
  • Myrddraal
    Az mitől lehet, hogy online játékban igencsak laggolok amióta fennt van win7? Ugyanazok a progik vannak telepítve mint xp-re volt és ott hibátlanul ment minden.
  • DarkSector
    jah de hol van driver az asus vw222s monitoromhoz?
    mert én nem találok...?
    meg a windows update-ről hogy lehet telepíteni
    és vagy 3 szor kerestem frissítéseket, és semmi.

Csak fura, hogy eddig ieneket nem kellett csinálnom még soha!!!
  • bon
    Még továbbra is tartom azt az állításom, hogy monitor driver-en múlik a felbontás. Hétvégén direkt kipróbáltam. Felraktam a 64bit-es RC-t, ameddig a monitor driver nem lett felrakva addig nekem se volt 1680x1050-es felbontás. De miután a Windows Update-ről feltelepült rögtön kilehetett választani. Amúgy meg a vga driver a 185.85-ös van fent.
  • DarkSector
    Kellene nékem egy link, mert az eddigi nvidia driverek amiket probáltam 185.85-ös nem tudta az 1680x1050-es felbontást!!!
    Kérem akinek van drivere, nvidia és megy beállitásoknál asztalon az 1680x1050-es felbontás az kérem adjon egy linket, vagy adja meg a verzióját a vga drivernek pls...
  • msstz
    nem volt vistám, xp-ben meg azt hiszem tényleg csak registryben lehetett kikapcsolni :)
  • tommygear
    jobbklikk a lomtárra, törlés
  • bon
    Mint Vista-ban is.
  • msstz
    Tárgytalan, Personalizationben meg lehet.
  • msstz
    Kérdés:

Hogyan tűntethetem el a Lomtárat az asztalról? XP-ben lehet registryben trükközni, de 7-ben nem tudom, működne-e az, és kísérletezgetni pedig nem szeretnék.
  • ProGabe #5958
    megmutatja a többi ablakot, hogy hol helyezkednek el

kismillió apró, használható újítás van ebben a winben, legalábbis nekem, aki nem "vistázott"
  • terribad
    úgy hogy rákattintasz az ikonjukra a superbaron?
  • xxxx
    srácok ezek az ablakrészek mik? hogy lehet őket előhozni?

• Evin
    Nekem is működött, csak míg fent volt, szabálytalan időközönként spontán fagyott a gép. És csak újraindítás segített. Azóta (1nap) még nem volt fagyás. Néhány nap múlva kiderül, hogy emiatt volt-e.
  • bon
    Nekem műkődik.
  • Evin
    Ez az XP virtualizációs cucc is érdekes szerzemény.
    Míg fent volt, spontán fagyást csinált a gép, mégha nem is ment az XP. Mióta leszedtem, nem csinálta.
    Azt még nem merném kijelenteni, hogy miatta volt, mert nemrég szedtem csak le, de erős a gyanúm.
  • JSbyMSI8800
    Igazad van! sosem csináltam, meg nincs is rá szükségem.
  • JSbyMSI8800
    Akkor ok!! Csak nem tudtam, hogy mi az, mert csak ezt a hírt olvastam.
    Kösz!!
  • bon
    Nyugottan áttérhetsz, a virtualizáció téged szerintem nem érint, kétlem, hogy virutális gépeket futtatnál.
  • pedestrian
    A virtualizáció csak az XP emuláláshoz kell. Anélkül a 7 még működik.
  • pedestrian
    Az enyémnek a ventillátoránál egy jókora porpacsmag volt összegyűlve. Nem tudott rendesen hűteni aztán ment fullon, mégis melegedett. Kitisztítottam aztán mostmár tényleg csak akkor pörög ha kell.
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!

A közeljövőben szerettem volna win 7-re átváltani, de most olvastam, hogy a Core 2 E4000-es és az E7000-es széria nem támogatja a win 7 új cuccát valami virtualizációt. Nekem meg E4300-as procim van, akkor ezek után megéri átváltanom win 7-re ? Vagy mi az a virtualizációs új cucc ?
  • vwthebest
    Na visszatettem a 64 est... most jó...a gond az hogy ugye amikor dolgozik a gép akkor rátolja a hűtést és itt hátul dől ki a meleg levegő... NA most ennél egyfolytában hűtött olyannyira hogy a laptop hátulját alig lehetett megfogni...a vista viszont csak akkor hűti amikor kell...(legalábbis nálam ez van)
  • DarkSector
    viccen kivül.
    az egyik ismerösömnek volt gondja.
    a laptopnak egyfolytába kéne pörögnie.
    nekik leállt a hüttés, és mindig tulmelegedett a gépük.
    és akkor ujra szokott indulni
  • stevenson1988
    szerintem csak egyszerűen valamilyen driver/program hiányzik ami figyelné a hőmérsékletet, és emiatt a gép érthető biztonsági okokból ráadja a teljes hűtést.
  • vwthebest
    hát de --....vistán ilyen nem volt ...de visszateszem azt meglátjuk ...
  • CroftManor
    185.85-ös driverhez írták: Mirrors Edge akár 45% gyorsulás. Hát nálam lassabban tölt be, mint Vistán és itt-ott akad is.
  • Evin
    Ha fullon pörög, nem hűlnie kellene?!
  • vwthebest
    most már az nemgáz...hanem amit írtam az előbb a ventillátor ...nagyon felmelegszik a gép
    HP pavilion dv5
  • stevenson1988
    milyen laptopról van szó?
  • stevenson1988
    nekem Hibernálásnál volt ilyen, hogy nem állt le, hanem újraindult (igaz vistánál)
    a megoldás nekem egy BIOS frissítés volt
  • vwthebest
    nyilván...
  • Riccardo G
    őőőőő ilyen nekem is fordult már elő! ugyan ez e jelenség hogy leállítás, és eljut a kijelentkezésig és újraindul, és köv. indításnál pedig jött a hibaüzenet! 7100-as RC (hivatalos forrásból)
  • DarkSector
    Akkor rossz a géped.
  • vwthebest
    Srácok még olyanm gondom lenne hogy a laptop ba a ventillátor végig fullban pörög ...azt nem lehet tudni hogy miért?? vistanal mindíg felpörgött ...pár másodperc azt leállt ...de itt folyamatosan és eléggé felmelegszik a cucc ...